Ako je taj Siroki toliko bolji od nas kako imaju isto bodova kao mi? Ako je Sarajevo toliko dobro sto imaju 5 bodova manje? Ako je Celik toliko los sto ih Borac nije poderao danas 3:0 kao mrvi Zeljo prosli vikend? Ako Zrinjski tako razvaljuje sto primise sad dva gola ko zadnji levati, sansu nisu napravili kako treba. Trava nam je uvijek zelenija negdje drugo i samo seremk, i kad dobijemo i kad izgubimo. Krupa 4:1 sere se 5 dana, ista ta Krupa otrese Sarajevo, Celik 3:0, sere se evo vec 10 sto nije bilo jos 4 gola. De ba, prestanite onda pratit utakmice, ne znam sto gledate Zelju ikako kad vam nista ne valja.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub okt 21, 2017 7:52 pmAmaaa kad će ba kiksat? Ljudi igraju ko barsa, sve isto ko prošle godine, mi dva pasa odigrat ne znamo, odnosno samo sa jedne na drugu stranu prebacujemo ko da smo na treningu, sve se ovo isto desavalo prosle godine isto oni kiksali tri kola šatro ih mi stigli prestigli kad ***** na kraju i sad nam je ***** jer su zrinjski i siroki jace ekipe od nas, kone su trenutno sa husrefom sigurno bar jednake sa nama, a vi se necemu nadajte a nista od tog dobiti necete, jedva cekam utakmicu sa lokomotivom da gledam totalni fudbal pravog ZELJE