Molim vas nemojte o dijaspori.Bio sam dijaspora na deset dana i ko malo dijete ganjao yebeni stream da gledam svog Zelju,Tad sam shvatio koliko je vazno bitno povezati se sa necim sto se zove kuca,dom ,Bosna.Tako i ti ljudi tamo po svijetu.Njima je to modus vivendi.Eto oni nemaju navijanje,samo par parola a mi kao imamo.Mi imam slager i to ne sezone nego slager uspavanki.
Ne mislim glumiti nicijeg portparola ali njima je ta repka mnogo vaznija nego nama.
E sad sto je to tako i sto mi ovdje koji ostasmo da trpimo nasu zemlju to manje dozivljavamo to je pitanje samo za sebe
Ali hajde da ne solimo rane,da ne udaramo po navijanju,po pozorisnoj atmosferi,Zasto mi sve to ne dozljavamo kao ini iz bijelog svijeta ,to je stvar za mnogo zayebanije diskusije
Lopovluk u savezu stoji.Nisu marke ulozili u ovu BiH bijedu.I to stoji.Razloga je puno da mrzimo savez ali mene moje dijete iz neke evropske zemlje pita kako je moguce da nisam ni gledao sve ovo.Bicu lican samo zato sto se posredno sve ovo tice i Zelje.Ostao ovdje 92 a neke godine poslije 96 yebao sebi sve po spisku zbog toga
Potpuno ista slika sa Zeljom.Borba protiv scila i haribdi,talova,nacija,lopova
Sam Zeljo se bori protiv svega gore nabrojanog i dokad tako?
Mozda je Djeko rekao po prvi put veceras istinu.Sve ovo nema veze sa fudbalom i profesijom