Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

reks1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 07, 2017 9:26 pm

Molim vas nemojte o dijaspori.Bio sam dijaspora na deset dana i ko malo dijete ganjao yebeni stream da gledam svog Zelju,Tad sam shvatio koliko je vazno bitno povezati se sa necim sto se zove kuca,dom ,Bosna.Tako i ti ljudi tamo po svijetu.Njima je to modus vivendi.Eto oni nemaju navijanje,samo par parola a mi kao imamo.Mi imam slager i to ne sezone nego slager uspavanki.
Ne mislim glumiti nicijeg portparola ali njima je ta repka mnogo vaznija nego nama.
E sad sto je to tako i sto mi ovdje koji ostasmo da trpimo nasu zemlju to manje dozivljavamo to je pitanje samo za sebe
Ali hajde da ne solimo rane,da ne udaramo po navijanju,po pozorisnoj atmosferi,Zasto mi sve to ne dozljavamo kao ini iz bijelog svijeta ,to je stvar za mnogo zayebanije diskusije
Lopovluk u savezu stoji.Nisu marke ulozili u ovu BiH bijedu.I to stoji.Razloga je puno da mrzimo savez ali mene moje dijete iz neke evropske zemlje pita kako je moguce da nisam ni gledao sve ovo.Bicu lican samo zato sto se posredno sve ovo tice i Zelje.Ostao ovdje 92 a neke godine poslije 96 yebao sebi sve po spisku zbog toga
Potpuno ista slika sa Zeljom.Borba protiv scila i haribdi,talova,nacija,lopova
Sam Zeljo se bori protiv svega gore nabrojanog i dokad tako?
Mozda je Djeko rekao po prvi put veceras istinu.Sve ovo nema veze sa fudbalom i profesijom

ChWilla
Kontakt:

sub okt 07, 2017 9:32 pm

ova belgija je velika ekipa, i to nije izgubljeno danas...
gradi željo boli te *****

bianco blu
Kontakt:

sub okt 07, 2017 9:33 pm

valjda će uskoro i ovi fanatikosi skontati ko je i šta je ovaj savez.
Malo bolji od ušanovića i kompanije.
Nadam se uskoro skandiraju protiv saveza na utakmicama reprezentacije, prvo od fanatikosa i ostalih grupa, a onda će i obični navijači...

BlueSide
Kontakt:

sub okt 07, 2017 9:34 pm

Nema vise reprezentativne pauze do septembra :)
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

LARSSON
Kontakt:

sub okt 07, 2017 9:37 pm

BlueSide je napisao/la:
sub okt 07, 2017 9:34 pm
Nema vise reprezentativne pauze do septembra :)
Ima, od 6. do 14. novembra

storm_raider
Kontakt:

sub okt 07, 2017 9:43 pm

zubanovic89 je napisao/la:
sub okt 07, 2017 9:21 pm
storm_raider je napisao/la:
sub okt 07, 2017 8:15 pm
kvalitet je napisao/la:
sub okt 07, 2017 8:08 pm

Imaš li TV prijemnik? Imaš. Dužan si plaćati. Porez na posjedovanje TV ili radio prijemnika. I kod nas i svugdje na svijetu. Kao što se on provaljuje na utakmicama (i mnoge kolege), tako se i ti provaljuješ ovim izjavama.
Jesi li ti bio kod mene, pa znas da imam? Ne, necu placati, dok god stranacki ljudi sjede tamo, a jedini koji se provaljuje si ti. Vidis da nisam duzan placati.
Ako ne placas nemas pravo da kritikujes. Sto si gledao BHT uopste?
Ne placam ni NBA igrace, pa kritikujem i hvalim kada gledam. Losa ti je logika. Konzument sam. Zato sto reprezentaciju nazalost jedino oni prenose od domacih. Zasto si ti gledao, jer placas iskljucivo?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub okt 07, 2017 9:48 pm

igla je napisao/la:
sub okt 07, 2017 8:45 pm
Uvjerio sam se da pravi igrači znaju i na lošem terenu. Eden joj sve zna, dzaba teren...
Ma i on u par navrata 'zaboravio' loptu. Uzasan je teren bio, dzaba. Stvarno se nadam da cemo ubrzo izganjati novi teren od UEFA-e preko saveza.
Ali razumijem te sta kazes. Nije dzaba nedavno Pep izjavio da je tajna uspjeha imati dobre igrace, i onda treneru nije mnogo tesko. Pa Miro je zakucavao na kaljuzama, isto kao sto zna i na najboljim terenima. A ako imas neizbalansiraju ekipu sto se kvalitete tice i jos slabog trenera...

Belgija nije slucajno dosla do ovakvog statusa. Godinama se radilo i onda su poceli ubirati plodove rada. Imas i primjer Islanda, koji prakticki da nema velikih igraca, ali zato ljudi igraju i voljni momenat im je odlican. Bas to naseg Zelju godnama koci - los voljni moment.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hurmasica
Kontakt:

sub okt 07, 2017 10:07 pm

Ma teren bi već na proljeće trebalo rekonstruisati u potpunosti. Al' da košta, košta.

Kad smo kod terena. Koliko me sjećanje služi iz opštine rekoše još na proljeće da će odraditi i rekonstrukciju terena sa umjetnom travom. Šta bi od toga? Vakat je da se i tamo zamijeni trava.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

sub okt 07, 2017 10:19 pm

@Omar, Voljni momenat je samo jedna u nizu stvari koje nas klub koce u zadnjih par godina. Losi igraci, losa pojacanja, losi treneri, ma los kompletan sportski dio pa tek onda tu dolazi i voljni momenat..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Vrag

sub okt 07, 2017 10:24 pm

ma **** teren
danas igras na dobro terenu, sljedeci vikend si na usranom
dok ne dodje naredjenje da svi moraju imati normalan teren dizi tribine

blueheart
Kontakt:

sub okt 07, 2017 10:25 pm

Teren ko teren je katastrofa, ali taj teren je drugi teren po kvalitetu u našoj državi. I to je nesto najtuznije u bh nogometu. Jedino Zenica ima vrhunski teren ( ako ga ne adekvatnim održavanjem ne unište) a ovo ostalo nije vrijedno pomena, na žalost i naša Grbavica nema zadovoljavajući teren jer čim kiša padne to je raspad sistema.
Grbavica treba totalno novi teren kao i svi stadioni u premier ligi BiH, osim Zenice. Ko ce to i kako uraditi.... To je teško pitanje jer klubovi to ne mogu sami.
Mi smo iz ove utakmice jedini nesto unaprijedili i za nadati je se da se nece stati na tome.
DRZAVA ZELJO

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub okt 07, 2017 10:34 pm

Na europskoj Grbavici historija se pise, u baraz nikad vise !

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub okt 07, 2017 10:41 pm

Stvarno se ovi nasi iz uprave bore ko lavovi. Sve pokusavaju sami, a ova jebena drzava i savez ne jebu 5%. Pa majku mu ***** ako u glavnom gradu ne mozemo imati livadu sta mozemo?

Tek na ovim tekmama vidim koliko jos posla ima da se uradi na grbavici. Al sa ovom upravom, nadam se da cemo za 5 godina imsti i jug i livadu...

Valjda je 5 godina neki realan rok...

A o zapadu ne mogu ni sanjati...

Ajde Zeljo, samo jako i izdigni se iz ove vukojebine u kojoj zivimo...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

ChWilla
Kontakt:

sub okt 07, 2017 10:43 pm

ne guzi ni lijep ni uporan nego minjore... :kafa:
gradi željo boli te *****

reks1
Kontakt:

sub okt 07, 2017 10:51 pm

Brkoo je napisao/la:
@Omar, Voljni momenat je samo jedna u nizu stvari koje nas klub koce u zadnjih par godina. Losi igraci, losa pojacanja, losi treneri, ma los kompletan sportski dio pa tek onda tu dolazi i voljni momenat..
Ako i mozda i ako znas bolje vise jace molim te,ako te to ne cini nesto bihuzur,preuzmi ovo sve.Da nam svima bude lakse i ljepse.Vidim imas stav pa rekoh mozda ponudis i neko konkretno rjesenj da ne mlatis ne tudjim... nego svojim....I molim te nemoj ovo shvatiti kao ironiju.Zaista smatram da se iskreno sekiras ali kontam mozda nije suplja,mozda zaista imas nesto za ponuditi,Da ne bude samo ,nema ovo,nema ono pa opet nema.....

LeBlue
Kontakt:

sub okt 07, 2017 11:07 pm

Durgo je napisao/la:
sub okt 07, 2017 10:41 pm
Stvarno se ovi nasi iz uprave bore ko lavovi. Sve pokusavaju sami, a ova jebena drzava i savez ne jebu 5%. Pa majku mu ***** ako u glavnom gradu ne mozemo imati livadu sta mozemo?

Tek na ovim tekmama vidim koliko jos posla ima da se uradi na grbavici. Al sa ovom upravom, nadam se da cemo za 5 godina imsti i jug i livadu...

Valjda je 5 godina neki realan rok...

A o zapadu ne mogu ni sanjati...

Ajde Zeljo, samo jako i izdigni se iz ove vukojebine u kojoj zivimo...

Svaka im cast, i hvala im na svemu. Nije sigurno lahko raditi u tim okolnostima, kad ti na svom koraku hoce neko da podapne nogu. Oni su od nicega nesto stvorili, i ja imam velik respekt prema svakom ko tako nesto ostvari.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Elegant
Kontakt:

sub okt 07, 2017 11:11 pm

Nasa uprava nakon ovoga sigurno, ma 100% ce da ucini sve da dobijemo vrhunski teren, potpuna rekonstrukcija da bude.

Valjda je i ovim debilima iz saveza jasno vise, da se ne brukamo, ove snimke idu po cjeloj planeti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Brkoo
Kontakt:

sub okt 07, 2017 11:18 pm

reks1 je napisao/la:
sub okt 07, 2017 10:51 pm
Brkoo je napisao/la:
Ako i mozda i ako znas bolje vise jace molim te,ako te to ne cini nesto bihuzur,preuzmi ovo sve.Da nam svima bude lakse i ljepse.Vidim imas stav pa rekoh mozda ponudis i neko konkretno rjesenj da ne mlatis ne tudjim... nego svojim....I molim te nemoj ovo shvatiti kao ironiju.Zaista smatram da se iskreno sekiras ali kontam mozda nije suplja,mozda zaista imas nesto za ponuditi,Da ne bude samo ,nema ovo,nema ono pa opet nema.....
Jesmo li dovodili milion igraca u posljednjih par godina i to ne bilo kakvih igraca, 95% panjevi obicni, totalni promasaji. Jesmo li vratili istrosene igrace poput Bekrica, Jahica, Zebe itd, neki od njih su bili i najplaceniji igraci, a najavili ih jos kao velika pojacanja. Jesmo li dovodili strance koji su debili obicni, jedino nesto Tiago bio dobar i to samo jedan period, trenutni stranci ni za federalne lige nisu. Jesmo li mijenjali trenere ko carape? Jesu li ti treneri uopste imali kvalitet za nas klub? Najveci uspjeh u trenerskoj karijeri osvojen kup sa Radnikom, vau. Dobro Amar rece da smo do minimuma spustili kriterije.

Jesu li to sve greske u sportskom dijelu ili cemo zmiriti na to. Zmirenjem cinimo stetu nasem klubu, na greske treba ukazivati i traziti da se isprave. Sadasnja ekipa qrcina obicna sto se tice kvaliteta, katastrofalno sastavljena, bez balansa, izborit cemo evropu vjerovatno zbog jadnog kvaliteta lige i to je kao uspjeh? Da li neko iz kluba zna da sljedeceg ljeta isticu ugovori Redzicu iz Krupe i Velicu iz MDK, da se veoma brzo sa tim igracima mogu potpisati predugovori i dogovoriti njihov dolaza sljedeceg ljeta? Cisto sumnjam da neko o tome razmislja ali eto, kad bude 5 do 12 dovest ce se opet neki polovnjak, a najavljivat cemo titulu, najtrofejniji klub bla bla bla..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ono.na
Kontakt:

sub okt 07, 2017 11:19 pm

Koliko je para izasla rekonstrukcija terena u zenici?

To su ja msm obavili od para od brazila. Dobilo se 8 milki, kupili led displej 420k, teren, crkvice brdo tamo napravili trening kamp al ipak treniraju u hrasnicii/ilidzi i spickali ostalo kroz biznis i mutne radnje.

Visca ko Djelmic ferencu majke mi.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Elegant
Kontakt:

sub okt 07, 2017 11:22 pm

Teren u Zenici se radio prije Brazila, tj. pred te kvalfikacije, koliko se sjecam grad Zenica je to finansirao skoro 3 miliona KM, savez nije prstom pomakao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava