Nemam nista pametno napisati,niti se trudim,ali vidim baratas ciframa garant imas svoju firmu namlatio se para pa reko ako Ti treba portir ili domar da me zaposlis.
Nemam nista pametno napisati,niti se trudim,ali vidim baratas ciframa garant imas svoju firmu namlatio se para pa reko ako Ti treba portir ili domar da me zaposlis.
SD koji u saradnji sa trenerom dovodi igraca a ne u saradnji sa upravom, uprava da lovu a SD sa trenerom trazi pojacanje... SD predstavlja neke dugorocne vizije, prati odredjenog igraca i predlaze treneru i upravi, a ne kontra, da uprava nadje igraca pa onda posalje Cenana da pregovara... Cista uprava a na SD odgovornostpile87 je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 9:07 pmTo bi bilo pogubno da dodje neki SD i sam odlucje niko mu ne odobri transfer to je Ibrakovic u najavi, naiskrenije se nadam da nikad nece do toga doci jer ce nas to svesti na prosjacki stap ovako ko pitare.SWRA_1921 je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 8:56 pmNemoj me ti podrzavati, tako ti svega![]()
Uz upravu sam 100% i nemam ni malo zelje da neko odstupi, samo imam zelju da napokon prestanemo bacati pare u bunar i da to pitanje povjerimo nekome ko ce pokazati jasnu strategiju, planiranje, uz podrsku treneru, itd. Dakle sportski direktor koji ce se sam time baviti uz nicije preporuke i odobravanja transfera...
A ako uprava ne da lovu, s kim će onda sarađivati?SWRA_1921 je napisao/la:SD koji u saradnji sa trenerom dovodi igraca a ne u saradnji sa upravom, uprava da lovu a SD sa trenerom trazi pojacanje... SD predstavlja neke dugorocne vizije, prati odredjenog igraca i predlaze treneru i upravi, a ne kontra, da uprava nadje igraca pa onda posalje Cenana da pregovara... Cista uprava a na SD odgovornostpile87 je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 9:07 pmTo bi bilo pogubno da dodje neki SD i sam odlucje niko mu ne odobri transfer to je Ibrakovic u najavi, naiskrenije se nadam da nikad nece do toga doci jer ce nas to svesti na prosjacki stap ovako ko pitare.SWRA_1921 je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 8:56 pmNemoj me ti podrzavati, tako ti svega![]()
Uz upravu sam 100% i nemam ni malo zelje da neko odstupi, samo imam zelju da napokon prestanemo bacati pare u bunar i da to pitanje povjerimo nekome ko ce pokazati jasnu strategiju, planiranje, uz podrsku treneru, itd. Dakle sportski direktor koji ce se sam time baviti uz nicije preporuke i odobravanja transfera...
200 000 aferim. Vidim da jako dobro poznaješ našu transfer politiku i koliko plaćamo igrača. Ako naš najskuplji igrač ima recimo 5000 platu onda godišnje za tog igrača sa svim porezima dajemo cc 85000. Kada oduzmemo od 200 000, ostaje 115 000. Možda se nekad davno plaćao po ovoj cijeni igrač, a ovaj ostatak išao negdje drugo. U drugim klubovima jeste sigurno ovo transfer politika sad. Kod nas nije. Zato nemojte lupati ciframa i praviti se pametni... Ružno je zabadati nos tamo gdje mu nije mjesto...SWRA_1921 je napisao/la:Pa onda se ne dovede ni jedan igrac... A ne, dovedemo 3, svaki kita, a kostaju nas 200.000 za 1 godinu... Pa bolje da smo doveli jednog i platili ga 100.000 i jos 100.000 dali za platu... (valjda)
Cek malo, ne razumijem... 3 igraca nas godisnje kostaju 200.000 KM, ti kazes da ne mozemo za te pare dovesti jednog dobrog mladog igraca za 115.000 KM (placanjem odstete) i njemu na platu jos 85.000 KM za jednu godinu?tm8782 je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 10:06 pm200 000 aferim. Vidim da jako dobro poznaješ našu transfer politiku i koliko plaćamo igrača. Ako naš najskuplji igrač ima recimo 5000 platu onda godišnje za tog igrača sa svim porezima dajemo cc 85000. Kada oduzmemo od 200 000, ostaje 115 000. Možda se nekad davno plaćao po ovoj cijeni igrač, a ovaj ostatak išao negdje drugo. U drugim klubovima jeste sigurno ovo transfer politika sad. Kod nas nije. Zato nemojte lupati ciframa i praviti se pametni... Ružno je zabadati nos tamo gdje mu nije mjesto...SWRA_1921 je napisao/la:Pa onda se ne dovede ni jedan igrac... A ne, dovedemo 3, svaki kita, a kostaju nas 200.000 za 1 godinu... Pa bolje da smo doveli jednog i platili ga 100.000 i jos 100.000 dali za platu... (valjda)
Sent from my thl T6S using Tapatalk
Zakarić nas ne košta ni toliko... A najskuplji je. Ostali nemaju ni blizu. Zamisli platiš obeštećenje 100000 plus plata, porez. Takav te jedan koji ti govoriš košta 200 000. Šta onda? Sigurno bi bila priča da nije obeštećenje 100000. Itd itd...SWRA_1921 je napisao/la:Cek malo, ne razumijem... 3 igraca nas godisnje kostaju 200.000 KM, ti kazes da ne mozemo za te pare dovesti jednog dobrog mladog igraca za 115.000 KM (placanjem odstete) i njemu na platu jos 85.000 KM za jednu godinu?tm8782 je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 10:06 pm200 000 aferim. Vidim da jako dobro poznaješ našu transfer politiku i koliko plaćamo igrača. Ako naš najskuplji igrač ima recimo 5000 platu onda godišnje za tog igrača sa svim porezima dajemo cc 85000. Kada oduzmemo od 200 000, ostaje 115 000. Možda se nekad davno plaćao po ovoj cijeni igrač, a ovaj ostatak išao negdje drugo. U drugim klubovima jeste sigurno ovo transfer politika sad. Kod nas nije. Zato nemojte lupati ciframa i praviti se pametni... Ružno je zabadati nos tamo gdje mu nije mjesto...SWRA_1921 je napisao/la: Pa onda se ne dovede ni jedan igrac... A ne, dovedemo 3, svaki kita, a kostaju nas 200.000 za 1 godinu... Pa bolje da smo doveli jednog i platili ga 100.000 i jos 100.000 dali za platu... (valjda)
Sent from my thl T6S using Tapatalk