Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

teatrale36
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 18, 2017 10:19 am

SWRA_1921 je napisao/la:
pon sep 18, 2017 9:06 am
damirfile je napisao/la:
pon sep 18, 2017 8:35 am
kikirikikospice je napisao/la:
ned sep 17, 2017 11:39 pm
Zaista sam uvijek optimista, ali mi ova posjeta uopste nije jasna. Ako nista Adzem to nije zasluzio!

Mozda treba razmisliti o promjeni termina očigledno ne stima. Mozda nedjelja poslije podne ili subota navece.
Termin, finale basketa, vrijeme, cijena, protivnik, a najvise od svega pobrojanog mislim da je to sto se ekipa nije pojacala, igramo mrljavo i losiji smo nego prosle sezone osim u cinjenici da sada forsiramo svoju djecu...
Ma drago je sto je dobra tekma bila i sto smo ubjedljivo slavili i sto ovi nazovi navijači nisu dosli i sto su propustili ovaj rosjendan i dobru utakmicu.Samo pravi navijači su uvijek tu,ti fb navijači neka dodju jednom godisnje, mada kad covjek skonta mozda bolje dnevne igrati da se struja ne trosi jer svakako ko ce doci njemu je svejedno kad se igra i s kim igramo.
Volim i ja košarku i eurobasket ali mi na pamet nije palo ostati i gledati i da ne dodjem na Grbavicu.

Ajzea
Kontakt:

Hajdarevic je fenomenalan bio sinoc. Vise nego pozitivno iznenadjen.
Da sam jucer prvi put gledao Zeljeznicar, pomislio bih da bar dvije sezone cini udarnih jedanaest.

Zuji, nudi se, dodaje, krade, tuce se a sto je takodjer izuzetno vazno, fizicki jak.

Nevjerovatno mi je koliko je primjetna razlika izmedju skolovanog tek punoljetnog igraca i neskolovanog dvadesetsedmogodisnjaka.

LeBlue
Kontakt:

pon sep 18, 2017 10:31 am

Leon_Professional je napisao/la:
pon sep 18, 2017 10:02 am
LeBlue je napisao/la:
pon sep 18, 2017 9:58 am
Malo nevjerovatno da Hajdarevic do sada nema nastupa za mladu selekciju.
Mnogo igraca je izraslo u odlicne seniorske igraca a da nisu igrali u mladoj repci. Pogotovo ovdje kod nas.
Mozda mu otac nije imucan i u stanju pogurat.

Nek nas ne brine, dok on kod nas pruza dobre partije ovako mlad i ne treba mu repka, svako ziv ih dere.

Znam da je Hajdarevicu krivo bilo u onom mecu kad je bio na klupi i trebao uci ali crveni karton napravljen i prinudna izmjena. Evo sad je igrao od prve. Ko ceka taj i doceka, radis jako a ne kurc bacas hoces u inostranstvo.
Ovo sam napisao kao kritiku rada saveza i omladinskih selekcija, a nikako prema nama ili igracu. Umjesto da su tu bivsi reprezentativci koji su fakticki i stvorili kult reprezentacije trenutno imamo fudbalske anonimuse za koje nikad nisam cuo ili ljude koji su iz politike.

Ajzea
Kontakt:

pon sep 18, 2017 10:35 am

PS

Koliko god smo amatera od fudbalera doveli, isto tako sami Bog zna koliko smo odlicnih igraca propustili jer im nismo pruzili sansu vec smo ih kacili na stub srama poslije jedne do dvije lose partije. Zato je kod nas i kod onih gore govnara i najteze igrati.
Gorane, igracino !

LeBlue
Kontakt:

pon sep 18, 2017 10:35 am

Ajzea je napisao/la:
Hajdarevic je fenomenalan bio sinoc. Vise nego pozitivno iznenadjen.
Da sam jucer prvi put gledao Zeljeznicar, pomislio bih da bar dvije sezone cini udarnih jedanaest.

Zuji, nudi se, dodaje, krade, tuce se a sto je takodjer izuzetno vazno, fizicki jak.

Nevjerovatno mi je koliko je primjetna razlika izmedju skolovanog tek punoljetnog igraca i neskolovanog dvadesetsedmogodisnjaka.
Nego sta nego je bio fenomenalan, borba, kretanje, siguran u dodavanju. Jesi li primjetio onaj dugi pas sto je uputio preko pola terena?

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 18, 2017 10:37 am

I oni što govore yebavat ćemo majke našoj omladini, neka vide da su u krivu sad.
Svaki potez je ispraćen aplauzom, svaka greška isto tako, pa ona kontra kad Anel ukrade loptu i Zeba mu je vrati cijeli stadion ustade čekajući da ošuta.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MATORI
Kontakt:

exbabilon je napisao/la:
pon sep 18, 2017 12:01 am
Vukotic ce dici ruku na sebe ako ga ne dovedemo na zimu.

Grbavica nikad ljepsa @amar92. Hvala upravi!
-Evo KONSTRUKTIVAN prijedlog:
Dovedemo ga zimus bez para - tako smo i naučili.
Od sljedećeg transfera Krupi 1/3 a nama 2/3 novaca.
A da je Zajku nokautirao laktom u vrat s'leđa na početku utakmice - jes vala.
Ako dođe ja mu i to halalim.
:D

barbarez
Kontakt:

pon sep 18, 2017 10:39 am

Super posjeta. Raja je na godisnjem, pa SFF, pa Slovenija u finalu, utorak i u srijedu pocela liga prvaka, puhao vjetar, pravi se teren, savez napolje, palimo baklje sto vise, Bravo Zakaricu, konacno pobijeda bez srkleta. Igra prosjek, slijede 2 jako bitne tekme, gdje cemo vidjeti od cega smo i za sta smo. Volim Te Zeljo, hvala raji koja je dosla. Samo se najiskrenije pitam, kome Jug, i kome dobar stadion pravimo, nama ovim 2-3 hiljade jel.

Leon_Professional
Kontakt:

pon sep 18, 2017 10:42 am

Plava Porodica je napisao/la:
I oni što govore yebavat ćemo majke našoj omladini, neka vide da su u krivu sad.
Svaki potez je ispraćen aplauzom, svaka greška isto tako, pa ona kontra kad Anel ukrade loptu i Zeba mu je vrati cijeli stadion ustade čekajući da ošuta.
A i Zeba nikako da doda u pravo vrijeme, il trza i petlja il doda ranije.
Kod one situacije je mogao jos malo sacekati i dati bolji pas da ga Anel zabije. Onako dade mu malo vise i dublje u for, stize i stoper blokirati

Grbavica
Kontakt:

pon sep 18, 2017 10:42 am

ja ono što pišem prije utakmice u vezi streama, vremenske prognoze i ostalog, pišem maksimalno ironično, samo na moju žalost većini raje to nije ironija, nego mrtvi ozbiljni takve stvari govore.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

shzna
Kontakt:

pon sep 18, 2017 10:56 am

Ybg, ja kad sam bio bez auta a navecer tekma, znao sam prepjesaciti od tramvajske do kuce 4-5 km jer nema buseva. Nismo svi isti, malo je jos nas koji imamo naviku ici na utakmice.
1987

Hurmasica
Kontakt:

pon sep 18, 2017 11:01 am

Normalno da je slaba posjeta, ne znam šta ste očekivali. Pala kiša u 1 popodne.
Spoiler:
:zid:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

shzna
Kontakt:

pon sep 18, 2017 11:02 am

Sad pregledah klip, pa mi naumpade, ko ono Puzigacu uze za usi i dovede pred navijace da se izvine?
1987

pile87
Kontakt:

pon sep 18, 2017 11:14 am

shzna je napisao/la:
pon sep 18, 2017 11:02 am
Sad pregledah klip, pa mi naumpade, ko ono Puzigacu uze za usi i dovede pred navijace da se izvine?
Edis ako se dobro sjecam...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 18, 2017 11:24 am

Ja sam siguran da ovde postoje tri razloga što raja ne dolazi na utakmice.
* Finiš prošle sezone.
* Otkaz Petroviću, i postavljanje Adžema kojeg su do sinoć svi ismijavali, a sad je to već malo tiše. Čak se i mišljenja mijenjaju ;)
*Miran prelazni rok.

Dolazit će raja na tribine polahko kako bude sezona odmicala i ako rezultati nastave pratiti, previše nepovjerenja u tim i stručni štab je doveo do ove mirnoće u i oko kluba. A mi izgleda najbolje tad funkcionišemo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

pon sep 18, 2017 11:28 am

pon sep 18, 2017 7:16 am
Ali koja razlika samo u pristupu ekipe prije par mjeseci i danas.
Prije si znao prvih 11, znao si izmjene, znao si minutu izmjene.
Danas na poziciji špica konkuriše i igra Kajkut, Zec, Beganović, Nikolić, Mujagić.
Na poziciji lijevog krila Zajmović, Zec, Ramović, Zeba.
Na poziciji ofanzivnog veznog Zeba, Ramović, Žerić.
Na poziciji zadnjeg veznog Blagojević, Šabanadžović, Hajdarević. Nadam se i minutama za Markovića, ali isključivo u kup utakmicama.
Na poziciji stopera Bogičević, Graovac, Osmanković, Velić.
Koliko je samo igrača promijenjeno u ovih 8.kola, ja ne pamtim da ih je toliko prošlo kroz prvi tim u zadnje dvije godine.
Ne kažem da je konkurencija među njima žestoka, i da su sve klasa do klase, ali je konkurencija, kakva god da je tjera te da daš onoliko koliko možeš u tom trenutku. I sa tim pristupom počinjemo izgledati kao cjelina, kao tim.
Bravo Ado, bravo Željo!
Gdje ces ovo napisati, Slavko je ipak dobar covjek.. :placeodsmijeha:
Da je on ostao trener i dalje bi forsirao istih 11, Ugljesa bi igrao u prvih 11, Zakaric igrao kao lijevo krilo, Osmankovic ne bi dobio sansu, ostala djeca ne bi minute dobila, forsirao bi i dalje Dinu Hasanovica, ispred Hajdarevica i Sabanadzovica, igra bi i dalje bila zesca patnja, ali eto dobar je covjek pa cemo mu halaliti. Ljudi se prave slijepi i ne vide da je Adzem u odnosu na bivseg trenera Murinjo..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Veteran1965
Kontakt:

pon sep 18, 2017 11:34 am

Podvučena crta nakon sinošnje utakmice. U srijedu kup, a onda idu pravi testovi za ovu ekipu i za Adu. Gostovanje u Tuzli kod uvijek naloženih kozojeba, i nakon toga Zrinjski na Grbavici. Ekipa nam jeste spoj iskustva i fakat naše, prave mladosti, i teško je reći šta očekivati u ove dvije utakmice. Možda će od utakmice u Tuzli značajno zavisiti i atmosfera protiv Zrinjskog.Sa tri bobe iz Tz, imali bi šansu da pobjedom protiv lažnih mostaraca zasjednemo i na prvo mjesto. Mada sa druge strane svi znamo kako će se naložiti i igrači, ali i Slavko protiv nas. Ja bi krenuo hrabro, napao ih od samog početka, pa šta Bog dragi da. Mislim da u toj utakmici trka angažovanje i srce pobjeđuje. Još dodatni malo kvalitetne igre i taktike, i eto pobjede :)
Što se kupa tiče, po meni totalno nebitno takmičenje, i ja bi sa "B" ekipom išao u Jajce.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

mirzza
Kontakt:

pon sep 18, 2017 11:37 am

pon sep 18, 2017 11:24 am
Ja sam siguran da ovde postoje tri razloga što raja ne dolazi na utakmice.
* Finiš prošle sezone.
* Otkaz Petroviću, i postavljanje Adžema kojeg su do sinoć svi ismijavali, a sad je to već malo tiše. Čak se i mišljenja mijenjaju ;)
*Miran prelazni rok.

Dolazit će raja na tribine polahko kako bude sezona odmicala i ako rezultati nastave pratiti, previše nepovjerenja u tim i stručni štab je doveo do ove mirnoće u i oko kluba. A mi izgleda najbolje tad funkcionišemo.
Nema raja strpljenja, ali ovo je bolji put. Onako svi dodju sa najavama da gledaju Pozdera, Djermanovica, Ugljesu i slicne jake najave a vide patnju i flopove.
Ovako nema sta, ulazi ti neki malac iz juniora i pokaze se boljim od sviju koje smo doveli u vezu u prethodne dvije godine, Zahirovic, Secerovic, Ugljesa, Markovic i ini igraci koji su dovodjeni kao 'pojacanja'.
Ovo je pravi Zeljo, nasa djeca, uz pokoje pojacanje i prosle godine sam govorio, dodati Slavki u strucni stab Adzema da priprema djecu, ali eto ovako je ispalo jos bolje.
Publika ce doci na svoje i tada mozda bas podbacimo, ali neka, izgurati ovo do kraja.

boju dao si nebu...
Kontakt:

pon sep 18, 2017 11:47 am

Zalaganje i voljni momenat sinoc za 10! :palacgore:

Bravo ekipa, bravo Admire!

:zeljeznicar1:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

bogi
Kontakt:

pon sep 18, 2017 11:50 am

kad sam ja govorio da je Hajdarevic zvijer neki su mislili da se zajebavam
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava