Ma drago je sto je dobra tekma bila i sto smo ubjedljivo slavili i sto ovi nazovi navijači nisu dosli i sto su propustili ovaj rosjendan i dobru utakmicu.Samo pravi navijači su uvijek tu,ti fb navijači neka dodju jednom godisnje, mada kad covjek skonta mozda bolje dnevne igrati da se struja ne trosi jer svakako ko ce doci njemu je svejedno kad se igra i s kim igramo.SWRA_1921 je napisao/la: ↑pon sep 18, 2017 9:06 amTermin, finale basketa, vrijeme, cijena, protivnik, a najvise od svega pobrojanog mislim da je to sto se ekipa nije pojacala, igramo mrljavo i losiji smo nego prosle sezone osim u cinjenici da sada forsiramo svoju djecu...damirfile je napisao/la: ↑pon sep 18, 2017 8:35 amkikirikikospice je napisao/la: ↑ned sep 17, 2017 11:39 pmZaista sam uvijek optimista, ali mi ova posjeta uopste nije jasna. Ako nista Adzem to nije zasluzio!
Mozda treba razmisliti o promjeni termina očigledno ne stima. Mozda nedjelja poslije podne ili subota navece.
Volim i ja košarku i eurobasket ali mi na pamet nije palo ostati i gledati i da ne dodjem na Grbavicu.