E ti mozes u paket s ovim sto blebetaju po zvanicnoj... Edit: ovim "pametnim" sto ih komentarisemobablaz je napisao/la: ↑čet avg 31, 2017 2:04 pmNisu mi jasni ovi što kao kuliraju jer smo izgubili od Borca iz Jelaha. To ne da je sramota, to je jad. Ali realno i očekivati je ovakve rezultate i u PL BiH. U naredna 4 kola mi ćemo uzeti 1 bod (Krupa na Grbavici) ako budemo imali sreće. Skuckali smo solidnu ekipu da pariramo Radniku, Vitezu, Čeliku, Krupi, Slobodi, ali nemamo trenera koji može voditi ovo sve. Adžem definitivno nije taj!!! Frajer nema pojma. Kako drugačije objasniti izjavu da je zadovoljan kako je Osmanković odigrao protiv Viteza veznog, a svi koji su gledali utakmicu su vidjeli da je totalna fula. Borac igra bolje od nas, a nema rezultate i zamjene trenera. Sarajevo igra bolje od nas i zamjene trenera. Mi kao imamo rezultate, ali smo i sa predhodnim imali rezultate (nismo igru i neka su ga nogirali). Naši dok skontaju da nema od Adžema ništa, kasnićemo minimum 10 bodova za Zrinjskim. ja se vjerovatno ne razumijem u fudbal, ali imam oči i vidim kad je nešto patnja, a mi se jesmo patili protiv Viteza, Sarajeva, Borca, Širokog... i usput smo imali sreće. Od 4 naredne utakmice 3 igramo sa ekipama koje su tu negdje s nama po kadru, možda i bolje (Radnik, Krupa, Sloboda) te sa Najboljom Ekipom u državi (Zrinjski). Ako uzmemo da su Krupa (ekstra igraju u gostima, primaju malo golova) i Zrinjski na Grbavici, a Sloboda i Radnik u gostima. Jedan bod je vjerujte realan, jer dok je nama Ade, ne nagledasmo se mi fudbala...
Samo se bojim da ne bude kasno, jer šteta bi bila da ne izborimo evropu ove godine.djoxxx1921 je napisao/la: ↑čet avg 31, 2017 2:27 pmE ti mozes u paket s ovim sto blebetaju po zvanicnoj... Edit: ovim "pametnim" sto ih komentarisemobablaz je napisao/la: ↑čet avg 31, 2017 2:04 pmNisu mi jasni ovi što kao kuliraju jer smo izgubili od Borca iz Jelaha. To ne da je sramota, to je jad. Ali realno i očekivati je ovakve rezultate i u PL BiH. U naredna 4 kola mi ćemo uzeti 1 bod (Krupa na Grbavici) ako budemo imali sreće. Skuckali smo solidnu ekipu da pariramo Radniku, Vitezu, Čeliku, Krupi, Slobodi, ali nemamo trenera koji može voditi ovo sve. Adžem definitivno nije taj!!! Frajer nema pojma. Kako drugačije objasniti izjavu da je zadovoljan kako je Osmanković odigrao protiv Viteza veznog, a svi koji su gledali utakmicu su vidjeli da je totalna fula. Borac igra bolje od nas, a nema rezultate i zamjene trenera. Sarajevo igra bolje od nas i zamjene trenera. Mi kao imamo rezultate, ali smo i sa predhodnim imali rezultate (nismo igru i neka su ga nogirali). Naši dok skontaju da nema od Adžema ništa, kasnićemo minimum 10 bodova za Zrinjskim. ja se vjerovatno ne razumijem u fudbal, ali imam oči i vidim kad je nešto patnja, a mi se jesmo patili protiv Viteza, Sarajeva, Borca, Širokog... i usput smo imali sreće. Od 4 naredne utakmice 3 igramo sa ekipama koje su tu negdje s nama po kadru, možda i bolje (Radnik, Krupa, Sloboda) te sa Najboljom Ekipom u državi (Zrinjski). Ako uzmemo da su Krupa (ekstra igraju u gostima, primaju malo golova) i Zrinjski na Grbavici, a Sloboda i Radnik u gostima. Jedan bod je vjerujte realan, jer dok je nama Ade, ne nagledasmo se mi fudbala...
Moras shvatiti da je Adzem preuzeo ekipu samo dan pred prvu utakmicu u prvenstvu, nije on prosao ni pripreme sa ekipom, bukvalno u hodu razmislja i radi. Slavko nas je unakazio sa fizickom spremom(igraci nakon 60-te minute ne mogu disati) i svojom defanzivnom taktikom itd. Treba vremena da se stvari isprave a Adzem nema carobni stapic da odmah sve bude kako treba, ali to ne znaci da ne treba ukazivati na lose stvari a jedna od njih je da su nam potrebna jos minimalno 3-4 pojacanja..bablaz je napisao/la: ↑čet avg 31, 2017 2:25 pmCjenim da je neko zadovoljan sa trenerom koji vodi ekipu. Ali brate možete razumjeti da ima ljudi koji žele da se unaprijede stvari. Meni jednostavno ne uliva povjerenje, čak mislim da je limitiran trener. Volio bih da u sljedeće 4 utakmice osvojimo 12 bodova i preuzmemo vrh tabele, da nadigramo protivnike, ali sa ovim do sad što je vodio ekipu, nije pokazao ni sigurnost, ni kombinatoriku, ni trku, ni snagu, ni uigranost, ni šablone..tako da opet kažem volio bih da osvojimo 12 bodova, al da Bog da.
Puno smo opasniji sa Zakarićem nego sa Miroslavom, Miro je imao samo dobar centarsut, dribling i završnica loša. Zakarić ima bolji dribling, završnica dobra i puno je bolji od Mire, barem meni. Zajmović je strašan igrač i nije mi jasno zašto nije igrao protiv Širokog jer je protiv Borca i Sarajeva predobro odigrao. A napadaca ćemo još tražiti, malo je igrača kao Lendrić.ISB87 je napisao/la: ↑čet avg 31, 2017 2:51 pmNije problem u Adzemu, trudi se i bit ce od njega nesto. Problem je u pojacanjima.
Trebala nam je kvalitetna zamjena za Miru i Lendru. Mi to nismo doveli, trebao nam je desni bek, mi to nismo doveli.
Jedino pojacanje je Ramovic i prinova Zajmovic koji se dobro pokazao.
Ne kazem ja da trebamo gomilat igrace, vec da smo trebali zadrzat onaj dvojac il nac pristojne zamjene.
Zamislite da dns imamo ovako nesto : veca, dobar d bek, kemo, graovac, projic, sabanadzovic, zeba, ramovic, zakaric, miroslav, lendric
I sa klupe da nam ulazi zajmovic, zec...
Bojim se i ja da će sjeverna koreja šiknuti nuklearku negdje, pa nisam se zakopao pod zemlju.bablaz je napisao/la: ↑čet avg 31, 2017 2:51 pmMrkiMedo, hvala, ne treba mi bubreg još. Ja ne prognoziram, ja se bojim ovog ishoda. A to oko ispita je vrlo jednostavno: Kad naučiš ili nađeš štelu kakvu. Cijenim mišljenje da Adžem pokušava nešto da uradi, ali imam osjećaj da ne može da ocjeni uopšte kad je pogriješio. Ja i dalje mislim da imamo solidnu ekipu, i sa dobrim trenerom se ne bi trebli bojati za evropu. O tituli ne mogu razmišljati dok mene demantuju. Nadam se u naredna 4 kola, da će me demantovati. I neću citirati post da se ne ponavlja više.
Cijenjenom forumašu !bablaz je napisao/la: ↑čet avg 31, 2017 2:25 pmCjenim da je neko zadovoljan sa trenerom koji vodi ekipu. Ali brate možete razumjeti da ima ljudi koji žele da se unaprijede stvari. Meni jednostavno ne uliva povjerenje, čak mislim da je limitiran trener. Volio bih da u sljedeće 4 utakmice osvojimo 12 bodova i preuzmemo vrh tabele, da nadigramo protivnike, ali sa ovim do sad što je vodio ekipu, nije pokazao ni sigurnost, ni kombinatoriku, ni trku, ni snagu, ni uigranost, ni šablone..tako da opet kažem volio bih da osvojimo 12 bodova, al da Bog da.
Na osnovu cega zakljucujes da Adzem nije dobar trener ? Hajd ja bih razumio da on nije nikad radio kao trener, da vec nije imao uspjeha kao trener, ali covjek se negdje vec dokazao. Osvojio je sa juniorima ligu par puta, napravio par igraca i mislim da je to sasvim dovoljno za nasu ligu. Petrovic osvojio kup sa Radnikom i ne moze niko reci da je los trener, ali kod nas se nije pokazao onako kako treba, ali vec je prosla prica to.bablaz je napisao/la: ↑čet avg 31, 2017 2:51 pmMrkiMedo, hvala, ne treba mi bubreg još. Ja ne prognoziram, ja se bojim ovog ishoda. A to oko ispita je vrlo jednostavno: Kad naučiš ili nađeš štelu kakvu. Cijenim mišljenje da Adžem pokušava nešto da uradi, ali imam osjećaj da ne može da ocjeni uopšte kad je pogriješio. Ja i dalje mislim da imamo solidnu ekipu, i sa dobrim trenerom se ne bi trebli bojati za evropu. O tituli ne mogu razmišljati dok mene demantuju. Nadam se u naredna 4 kola, da će me demantovati. I neću citirati post da se ne ponavlja više.