Mene nije bilo cijeli dan, tako da ako si čekao odgovor halali hahahGoodisonPark je napisao/la: ↑pon avg 28, 2017 12:59 ambogi je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 4:47 pmA to za želju motiv, to ja najviše vidim kod Graovca, imaš osjećaj ko da je momak odrastao na Grbavici koliko je temperamentan ( valjda sam fino napisao hahah ), i ima srce ko planina veliko defintivno. To se cijeni kod igrača, pamtim od Graovca reakciju primamo gol od goška momak se nervira ko da je gol za preokret a ne za 3:1 , to se cijeniGoodisonPark je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 4:30 pm
Realno pišemo, šta to nama Jadranko može ponuditi na terenu, pa kad nije mogao protiv Maribora u "top formi" kako će nam pomoći danas sutra... Bojim se da nam više odmaže nego pomaže ali to je do Petrovića koji ga je vratio u tim i kovao u zvijezde a Kemo i Matteo ostali da istruhnu na klupi.
Ja to volim da vidim, želju, motiv, da vidim da je i igraču stalo da pobjedi isto kao i meni na tribini, Kemo pogriješio protiv Mladosti i ja mu nikad neću zamjeriti kad vidim da momak gine ne bi li kako iščupali bod, vidiš da daje 120% od sebe, a toga nama općenito fali na terenu. Halalio bi i Bogičeviću svaku grešku ali da vidim da preuzima rizik, preskače ga lopta čini mi se u Bijeljini u Tuzli kardinalno kiksa, to je onako na prvu što se mogu sjetiti ali sve bi halalio da vidim i kod njega da povuče ponekad za cijelu ekipu.
Ja bih još samo da dodam da moje prezime nije Bogičević i nije mi ovaj nikakav rođak da se zna hahahah![]()
Onda mora da se znate iz biblioteke
Sad je Danijel nešto sasuo ljudskoj olupini i šljamu - čitaj bjelici kad nije dosudio čist korner i taj ga je karton koštao na kraju, ali neka je. Fali nam generalno više fajtera na terenu. Nekad smo imali Bukija, Omera, Vazdu, Edisa, Bešliju, Žeriće..,koji nisu dali pardona nikome. Adžemov osnovni zadatak je da napravi dobru klapu u svlačionici da ginu jedan za drugog kad istrče na teren, a da ovi sa klupe navijaju haman kao i mi na tribinama. Kada to napravimo onda će se stvari same od sebe debelo popraviti i kroz igru, zalaganje, želju, motiv pa na kraju krajeva i rezultat. Tek to onda donosi još mnogo toga pozitivnog i na drugim poljima, posjeta, euforija, finansije..etc..
Adžem je to već jednom imao odnosno uspio napraviti, za nadati se da će i ovaj put imati mudrosti i znanja da tako nešto opet ponovi.
A odakle ti to?
ko si sad pa Ti?
on je kralj u šah-mat poziciji, ako ja to kontam dobro
knjizevnice nas mislim da si u pravu
Nisam bezveze svaku lektiru čitao u srednjoj školi
kolika ti je dioptrija
nemam dioptrije ali nosim slušne aparate, famelijarno tako
Kad ova 15-ka ne moze dovest ljude na stadion, ne znam ko može..gavran je napisao/la: ↑pon avg 28, 2017 8:52 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/nogom ... ook+status
kad ne ide ne ide
onda si se trebao zvao desnica
bogam' bolje grkinje od tanovki...Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pon avg 28, 2017 8:58 pmKad ova 15-ka ne moze dovest ljude na stadion, ne znam ko može..gavran je napisao/la: ↑pon avg 28, 2017 8:52 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/nogom ... ook+status
kad ne ide ne ide
Pa pokusao je protiv Goska i bilo je dobro, zamijenio strane krilima, ostale igrace ostavio da igraju sto najbolje znaju. Svi smo bili zadovoljni, niko pola rijeci nije rekao. I umjesto da u tom tonu nastavi i nadogradjuje taj sistem novim kretnjama, novim idejama, akcijama.. on je unazadio ekipu. Osmankovic u sredini, tri stopera, Ramovic na krilu, dva napadaca, Zakaric drzi cijelu stranu... pa evo i da nisam vidio kako to na terenu izgleda, vec kao ideja je bilo bas upitno.salle86 je napisao/la: ↑pon avg 28, 2017 8:42 pmA odakle ti to?
Ja to vidim ovako, pokušao nešto što niko do sad nije, testirao da li ima tim za to i vidio. Ako opet isto pokuša onda se može reći da na silu pokušava nešto što ne ide.
Možda samo želi imati više varijanti za vrijeme kad će sve što može iskoristiti biti poželjno.
Najlakše se vratiti na ono standardno, ono što zna da možemo.
Ovu plavku sedmicu na desno krilo dovest', svi ce preselit na istok.ChWilla je napisao/la: ↑pon avg 28, 2017 9:02 pmbogam' bolje grkinje od tanovki...Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pon avg 28, 2017 8:58 pmKad ova 15-ka ne moze dovest ljude na stadion, ne znam ko može..gavran je napisao/la: ↑pon avg 28, 2017 8:52 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/nogom ... ook+status
kad ne ide ne ide
pobjegla bi od meneRambo_Amadeus je napisao/la: ↑pon avg 28, 2017 9:04 pmOvu plavku sedmicu na desno krilo dovest', svi ce preselit na istok.ChWilla je napisao/la: ↑pon avg 28, 2017 9:02 pmbogam' bolje grkinje od tanovki...Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pon avg 28, 2017 8:58 pm
Kad ova 15-ka ne moze dovest ljude na stadion, ne znam ko može..