ChWilla je napisao/la: ↑pon avg 28, 2017 6:43 pm
ja laički (i ne predstavljam zaista da o tome znam šta više) samo konstatujem da mi jedva imamo igrače i za osnovno, a pokušavamo napredno, i to preko noći. najkraće rečeno.
a adžem moju podršku ima i kad ne uspije...ili ne uspije od prve. o tome sam dosta pisao. al' nisam mu ja previše ni bitan. moje mišljenje je da bismo bili bolji i sa manje balasta u kadru da smo bilo koga istrpili...a kod njega ima više razloga da ga se istrpi nego bilo koga drugog osim ode.
Kako bi to bilo lijepo, ali fakat. Da svi malo popustimo sa "mora se ovo, mora se ono", da dolazimo na utakmice zbog Želje ne zbog protivnika ili rezultata...eto bar ovu sezonu do kraja.
Garantujem životom da rezultat u konačnici neće biti ništa gori, ma to zna bar 90% ovih koji vazda crnjače, a na kraju sezone ovakvim radom komplet kluba, od uprave pa do igrača na terenu, biće samo bolje. Ovakvim radom svih imaćemo stadion ko bombonu, imaćemo europu i ono najbolje je da ćemo imati 5 igrača koje ne bi imali da se nije zarotirao kurs ovako kako jeste.
Što se prije pomirimo svi da želja zvana Amar je ostvariva 1% i da će Adžem pa bar jedno 80% ostati do kraja, te razmišljamo samo u tom pravcu, biće nam bolje...a i lakše
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍