Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 22, 2017 11:03 pm

"stručnjaci sa stavom" spizdili osam cifara, zbog čega danas nema za kifle, a kriv valentin...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 22, 2017 11:07 pm

Eno otvorio se Repuh, i poklopi one spinere da se ima para, ali se daju ugovori po ucinku kao u "evropskim" ekipama. Samo niko im ne prihvati takve ugovore.
Sto li?!

Al nesto me ne tangira njihovo stanje.
Preuvelicavalo se kad su imali Tana da su Bayern, preuvelicava se sad da ce se ugasiti.
Imamo mi i svojih problema. Nek se oni grizu medjusobno.

gavran
Kontakt:

uto avg 22, 2017 11:09 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto avg 22, 2017 11:07 pm
Eno otvorio se Repuh, i poklopi one spinere da se ima para, ali se daju ugovori po ucinku kao u "evropskim" ekipama. Samo niko im ne prihvati takve ugovore.
Sto li?!

Al nesto me ne tangira njihovo stanje.
Preuvelicavalo se kad su imali Tana da su Bayern, preuvelicava se sad da ce se ugasiti.
Imamo mi i svojih problema. Nek se oni grizu medjusobno.
Jel ti ih žao makar mallo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 22, 2017 11:14 pm

Malkice

pile87
Kontakt:

uto avg 22, 2017 11:15 pm

Imamo mi naših problema, pitari nek se brinu o svojim. Ali ne može čovjek da ne primjeti kako su se nekad ismijavali našem poslovanju unutar kluba i objašnjavali kako treba jedan klub da funkcionira i bili stručnjaci svi do jednog. Na kraju balade ljudi u koje su se kleli nasrase im se usta.
Razlog više da mi cijenimo ovo što imamo.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

gavran
Kontakt:

uto avg 22, 2017 11:18 pm

Malkice
Vidi se da si pao pod uticaj emotivnog slovenca vehabije
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 22, 2017 11:28 pm

gavran je napisao/la:
uto avg 22, 2017 11:18 pm
Malkice
Vidi se da si pao pod uticaj emotivnog slovenca vehabije
:rofl: :rofl:

Otiso on spavat odmah kad je MAribor dao gol. :ganja:
Osjetljiv je on na kone, odmah za vrat skace. :D

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto avg 22, 2017 11:28 pm

uto avg 22, 2017 11:02 pm
exbabilon je napisao/la:
uto avg 22, 2017 10:42 pm
I iako smo svi vidjeli da je Zrinjski u 180 minuta cak i izgledao kao bolja ekipa na terenu, Maribor korak po korak iskoristi povoljan zrijeb i ode opet u elitu. I eto velikih para, koeficijenta, i iduce godine ce opet imati povoljan zrijeb da odu bar do grupa EL. Mi cemo biti u fazonu Maribor nikad gori, a oni ce igrati ono sto je nama jos nezamislivo.
Ima nesto i u dizanju forme.
Ja imam osjecaj da kod nas ovdje niko nema pojma ili ne vodi racuna o tome. Igra se kako se igra.

Takodjer, ljudi su iskuni. Rijeka je vjerovatno vise pokazala od svih, ali su promasili 3 zicera strasna i ispali naivno.
Ma Rijeka se ne moze prepoznati, otisao im najbolji desni bek lige, Ristovski, koji je imao nevjerovatan uticaj na ekipu, a pored njega i Andrijasevic. S njima dvojicom bi imali mnogo vece sanse protiv Olympiacosa. Ovako Gorgon van forme, doveo si Hebera iz Belupa kojem treba vremena da se navikne na ekipu, Kvrzica vratio sa posudbe, a Vesovica koji je u tandemu sa Ristovskim radio cuda po desnoj strani sada trosis u odbrani. Mada ovo je njima super, igraju po treci put u par godina grupnu fazu europske lige, mada mislim da, iako su sada iskusniji, prije par godina su imali mnogo jacu ekipu.
Maribor bi bio deklasiran od strane Red Bull Salzburga i Olympiacosa, da se razumijemo. Njih je izvadio iznimno povoljan zrijeb kojeg su, ruku na srce, zasluzili jer imaju kontinuet u europi.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Amidza
Kontakt:

uto avg 22, 2017 11:30 pm

Da imaju para kao sto su spinovali ne bi im kasnile igracima i trenerima u OP plate, kao sto je bilo nedavno. Ne bi, vjerovatno, ni zaposljavali opstinske cinovnike i diletante za trenere. Sad su doveli ovog laznog Svabu, koji ce ih srozati jos vise. Barem nas je to sve iskustvo naucilo. Stranac sa katastrofalnim rezultatima i jako malo iskustva iza sebe, sa nekakvim tabelicama, stickovima, pdfovima i semama. Poor man's Robert Jarni koji bi da ispece zanat u PLBiH. Sta mai.

Klub prodali nekom laznom Kinezu, ratnom profiteru i kladionicaru koji utrpava majice u tole (mislim, jebi ga, zasto?), a tjeraju upravu, jer ne znaju sta bi vise od sebe. Samo zaboravljaju da se 20 uprava moze izrotirat, ali kluba vise nemaju niti ce ga ikad imati.

Nije o njima tema, ali s obzirom na nedavnu dzenazu (ne pocivali u miru), nije zgoreg nasmijati se toj ogavnoj tvorevini od kluba, ucmaloj mahalskoj kaljuzi koja kao Bermudski trokut proguta sve sto lici na dobro. Sve sto je pogresno s ovim narodom i gradom je sadrzano u njihovoj filozofiji i postojanju. Oni su personifikacija svega loseg u nasem nakaradnom drustvu, to kazem bez imalo ironije.

Zelim im sve najgore, da gore samo bi se popisao po njima i nastavio se smijati kao sto se i sad smijem. A nasu raju i nase navijace molim da ne nasjedaju na pitarske spinove, od kojih su najaktuelniji:

- Liga nam nikad gora nije bila (nije qrac, kad ste poceli pratit fudbal?)
- Sarajevski fudbal je u qrcu (ozbiljno? Samo je FK Prodani u qrcu koliko ja vidim)
- Cari derbija i sva prica oko toga, s nekom satro nostalgijom (mrs)
- "smijte nam se, sve se vrati" (ne, ne vrati - da se vraca oni bi se davno raspali jer im je kradja i laz modus operandi od dana postanka, odjjebite sa sujevjerjem pliz)

Ne treba zaboraviti i njihove medijske satelite, novinare koji se prodaju za petobu, te naravno kvazi-klubove poput Slobode i Celika kojima su torpedisti u vlasnistvu onog Kineza po svemu blizi nego mi, pa se s njima i lizu, a na nas zajednicki udaraju. Naravno HSK Zrinjski (brought to you by NSBiH) je slag na tortu. Ocekuje nas duga sezona u kojoj ce biti more prljavih radnji od ovih gore navedenih kreatura. Sloboda ce prodavati, Celik ce se tuc (sreca pa su bas losi, ali cemo se patit s njima kako god), Zrinjski ce da kupuje i steli, a Kinezi da rade kombinaciju svega ovoga, sa primjesama njihove standardne hinjske ofanzive.

Puna podrska Adzemu, upravi, Zelji i svima nama srece i pameti.

:zeljeznicar1:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto avg 22, 2017 11:32 pm

Amidza je napisao/la:
uto avg 22, 2017 11:30 pm
Da imaju para kao sto su spinovali ne bi im kasnile igracima i trenerima u OP plate, kao sto je bilo nedavno. Ne bi, vjerovatno, ni zaposljavali opstinske cinovnike i diletante za trenere. Sad su doveli ovog laznog Svabu, koji ce ih srozati jos vise. Barem nas je to sve iskustvo naucilo. Stranac sa katastrofalnim rezultatima i jako malo iskustva iza sebe, sa nekakvim tabelicama, stickovima, pdfovima i semama. Poor man's Robert Jarni koji bi da ispece zanat u PLBiH. Sta mai.

Klub prodali nekom laznom Kinezu, ratnom profiteru i kladionicaru koji utrpava majice u tole (mislim, jebi ga, zasto?), a tjeraju upravu, jer ne znaju sta bi vise od sebe. Samo zaboravljaju da se 20 uprava moze izrotirat, ali kluba vise nemaju niti ce ga ikad imati.

Nije o njima tema, ali s obzirom na nedavnu dzenazu (ne pocivali u miru), nije zgoreg nasmijati se toj ogavnoj tvorevini od kluba, ucmaloj mahalskoj kaljuzi koja kao Bermudski trokut proguta sve sto lici na dobro. Sve sto je pogresno s ovim narodom i gradom je sadrzano u njihovoj filozofiji i postojanju. Oni su personifikacija svega loseg u nasem nakaradnom drustvu, to kazem bez imalo ironije.

Zelim im sve najgore, da gore samo bi se popisao po njima i nastavio se smijati kao sto se i sad smijem. A nasu raju i nase navijace molim da ne nasjedaju na pitarske spinove, od kojih su najaktuelniji:

- Liga nam nikad gora nije bila (nije qrac, kad ste poceli pratit fudbal?)
- Sarajevski fudbal je u qrcu (ozbiljno? Samo je FK Prodani u qrcu koliko ja vidim)
- Cari derbija i sva prica oko toga, s nekom satro nostalgijom (mrs)
- "smijte nam se, sve se vrati" (ne, ne vrati - da se vraca oni bi se davno raspali jer im je kradja i laz modus operandi od dana postanka, odjjebite sa sujevjerjem pliz)

Ne treba zaboraviti i njihove medijske satelite, novinare koji se prodaju za petobu, te naravno kvazi-klubove poput Slobode i Celika kojima su torpedisti u vlasnistvu onog Kineza po svemu blizi nego mi, pa se s njima i lizu, a na nas zajednicki udaraju. Naravno HSK Zrinjski (brought to you by NSBiH) je slag na tortu. Ocekuje nas duga sezona u kojoj ce biti more prljavih radnji od ovih gore navedenih kreatura. Sloboda ce prodavati, Celik ce se tuc (sreca pa su bas losi, ali cemo se patit s njima kako god), Zrinjski ce da kupuje i steli, a Kinezi da rade kombinaciju svega ovoga, sa primjesama njihove standardne hinjske ofanzive.

Puna podrska Adzemu, upravi, Zelji i svima nama srece i pameti.

:zeljeznicar1:
Sve je odlicno receno :palacgore:

Praise the sun \[T]/

BlueSide
Kontakt:

uto avg 22, 2017 11:48 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
uto avg 22, 2017 10:05 pm
Model1964 je napisao/la:
uto avg 22, 2017 9:47 pm
Zna se da je Brdaric alkos. Sada utrpani pisu i da je derpe😆
Cirkuz😨
Sad mi je jasno sto ga Sabrina gura,bice ih da paradu organizuju :placeodsmijeha:
Medjutim,sad mi je I onaj Ilievski sumnjiv :shock:
Ako je istina da je derpe onda su konacno uboli trnera koji ima njihov DNK :placeodsmijeha:
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

Rambo_Amadeus
Kontakt:

uto avg 22, 2017 11:50 pm

Nekakvi ste mi osjetljivi, opustite se, uzivajte malo ***** ga. Kad nije loše kod nas onda gledamo kod drugih preko ograde ili se nalazimo uvrijeđenim u svemu i svacemu.
Valjda smo takav narod, ne mozemo gledat' samo sebe i buducnost.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto avg 22, 2017 11:53 pm

slika

Željo i Široki su odmjerili snage u prvenstvu ukupno 36 puta. Željo je slavio na 15, tri puta je bio remi, a na 18 susreta su bolji bili Širokobriježani.

Praise the sun \[T]/

sajo10
Kontakt:

uto avg 22, 2017 11:55 pm

Ma hajde @Rambo, pusti raju da se malo zayebavaju. Napokon vise nije atmosfera napeta ko prije, uzivamo u trenutku :D Ko zna koliko ce trajati haha

ellaxaz
Kontakt:

sri avg 23, 2017 12:10 am

U subotu nas čeka najteža utakmica u dosadašnjem dijelu prvenstva 17/18.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri avg 23, 2017 12:29 am

Odlična atmosfera pred tekmu, a ne mogu ni zamislit kakva će biti ako dobijemo ! :)
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 23, 2017 12:32 am

Dobit cemo, samo ne treba praviti faulove blizu gola, Silic je zajeban iz prekida.

Edis Mulalic 1921

sri avg 23, 2017 12:34 am

**** pitare, i mi smo bili za isti smijeh nakon gubitka titule i ispada Lendrica,oni nisu knkurentni i to je jedino pozitivno.Siroki bez Krstanovica odlicna je stvar za nas, a nesto vjerujem u pobjedu 2 : 0 kao onda sa Kosticem.Nadam se barem osam hiljada.
Modus vivendi !

Dr. Adzem
Kontakt:

sri avg 23, 2017 12:35 am

sri avg 23, 2017 12:32 am
Dobit cemo, samo ne treba praviti faulove blizu gola, Silic je zajeban iz prekida.
Jel se salis za Silica??
Cuva Bog Zelju svog!

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sri avg 23, 2017 12:41 am

I centarsutevi Hrgovica..
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava