Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 18, 2017 4:08 pm

Okolele je napisao/la:
pet avg 18, 2017 3:31 pm
Cuj tek od polusezone a garo kod pita za dvije tekme moze igrati..
nije bio slobodan na vrijeme.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

pet avg 18, 2017 4:13 pm

azbaha je napisao/la:
pet avg 18, 2017 3:51 pm
Leon_Professional je napisao/la:
pet avg 18, 2017 3:49 pm
Iako se pisalo da ima papire ipak ispalo ovako.
U ovim okolnostima ja ga ne bi dovodio i vezao nekim duzim ugovorom od pola godina, naravno za ocekivati je da to nece on, ali na ljeto opet imas vise igraca i mladjih, takodjer jos i na zimu se moze potraziti igrac. Djelma svakako od zime moze igrati.
Ma u biti ono sto sam i govorio 1+2, mislim da on ne bi dao ugovor manji od godine dana
Kad bi sad dosao, ugovor do ljeta i tako kako kazes +2 . Nek trenira s Odom i nek igra prijateljske, lakse ce i u formu doci.

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet avg 18, 2017 4:17 pm

Vrag je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:
pet avg 18, 2017 2:27 pm
Jel Zeba odigrao ikad derbi da valja?
Ne znam da je i jednu jacu utakmicu odigrao dobro. Derbi nikad, izgubljen. Nema ga
Kako nije prvi mu derbi u skenderiji razbio pitare vozao ih...jedino nisam siguran jel' bajramski ili bozicni turnir bio. Ali sam siguran da su ti turniri nili i jaci i posjeceniji od danasnjih derbija.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

ChWilla
Kontakt:

pet avg 18, 2017 4:21 pm

MosaLjoze je napisao/la:
pet avg 18, 2017 3:54 pm
Ljudi do kad se karte mogu kupit danas i jel se sutra mogu negdje uzet?
Prodaja ulaznica sa derbi susret između FK Sarajevo i FK Željezničar zvanično počinje sutra od 12 sati u Fan shopu Željo.

U subotu u 20 sati na rasporedu je veliki gradski derbi između Sarajeva i Želje. Prodaja ulaznica za naše navijače počinje već sutra od 12 sati u Fan shopu. U prodaji je 4.000 ulaznica za južnu tribinu po cijeni od 10 KM, te 1.000 ulaznica za tribinu jugozapad po cijeni od 12 KM. U prodaji će biti i 200 dječijih ulaznica, a cijena iznosi 2 KM.

Bez važeće ulaznice neće biti moguć ulazak na stadion niti prolazak prvog kontrolnog ulaza. Prodaja ulaznica će se nastaviti i u petak, te na dan utakmice u subotu.

ne piše do kad danas, ali valjda bar do 6 do kad radi i fan shop.

ChWilla
Kontakt:

pet avg 18, 2017 4:27 pm

Vrag je napisao/la:
pet avg 18, 2017 3:34 pm
Charlie Sheen je napisao/la:
pet avg 18, 2017 2:27 pm
Jel Zeba odigrao ikad derbi da valja?
Ne znam da je i jednu jacu utakmicu odigrao dobro. Derbi nikad, izgubljen. Nema ga
dvomeč sa šerifom. i stvarno je bio solidan sad sa aikom na grbavici. to je otprilike to.

Ivicahuljev
Kontakt:

pet avg 18, 2017 4:46 pm

Ne znam jel bilo vec,vezano za tekmu sutra,derby ce se moci gledati besplatno preko moja tv,potrebno je napraviti acc,da nebi sutra bila vriska za streamom

ponosannavas
Kontakt:

pet avg 18, 2017 4:51 pm

Zebu ja non stop kritikujem i nervira me i tačno je da rijetko kad velike tekme odigra dobro, a to će biti sve izraženij i izraženije zbog toga što ne može pratiti tempo više.Međutim, trenutno, a to sam pričao neki dan, mi u vezi imamo Blagoju, Ramovića. Zebu. Žeru, te povrijeđenog Markovića i djecu Anela i Hajdarevića. U bilo kojoj formaciji ili 4-5-1 ili 4-1-4-1 samo ga Žera može zamijeniti jer Blagoja i Ramović su već sa njim u startnih 11. Eh sad vidjeli smo da i Žera kao mlad igrač nema konstantnost. Od četiri pet tekmi koje je igrao ove sezone u dvije ili tri je bio ok. Samo je protiv MLadosti bio baš dobar, ostalo ili prolazna ocjena ili loš. Logično je da će krenuti ADžem sa Zebom i nije mi jasna priča da nema muda da ga ostavi na klupi kad nema ni logike da ga ostavi na klupi. Nadam se uskoro nekom pojačanju u vezi, da imamo širinu u jačim tekmama, a djeca će svakako dobijati šansu. Možda bi mogao to zbog borbenoati odgrati i Dženis. Sjećamo se kako je on to dobro protiv pitara igrao. Nije recimo Radovac nešto brz da ga DŽenis ne može ganjati, ali može to i Zeba ako hoće. Znači i nije toliko ni do ADžema. Moramo malo razmišljati. ja bi prvi volio da imam koga staiti umjesto Zebe. Najviše kenjam o Zebi ali realnost trenutno je drugačija. Vidjet ćemo šta će ADžem uraditi.

EDIT: Zbog ovoga sam za dovođenje Štile, pa i Đelmića jer mislim da i on ovo može igrati. Ako Đelma nema pravo nastupa do zime ne treba ga nikako dovoditi.

@barbarez nemaš potrebe da s pravdaš sve si u pravu druže, a ja se nadam da će se polako i vraćati stari sjaj ovom gradu i državi.
Zadnja izmjena: ponosannavas, dana/u pet avg 18, 2017 4:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Grbavica
Kontakt:

pet avg 18, 2017 4:53 pm

garant su 'vako govorili i nakon odlaska turaka, pa nakon odlaska austrougara, pa nakon drugog svjetskog rata, pa evo i nakon ovog sad. "nema više onog starog sarajeva i one stare raje..." :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

pet avg 18, 2017 4:56 pm

ma i nemaš sad šta drugo. možda, možda ako je zajmović mogao izgurati krilo, da može i iza napadača, odnosno mijenjati se njim...a to ako je kajkut spreman da počne. ako nije onda na napadača. mislim da je u jednoj utakmici više zaslužio da počne nego stevo i dženis u ostalim.

pile87
Kontakt:

pet avg 18, 2017 4:59 pm

Grbavica je napisao/la:garant su 'vako govorili i nakon odlaska turaka, pa nakon odlaska austrougara, pa nakon drugog svjetskog rata, pa evo i nakon ovog sad. "nema više onog starog sarajeva i one stare raje..." :D
Vjerojatno tako i bilo nana rahmetli mi je pričala da nakon drugog svjetskog rata bilo ljudi koji su bježali od tramvaja.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Okolele
Kontakt:
Status: Online

pet avg 18, 2017 5:00 pm

Ma i Kajkuta i Zaimovića u vrh napada i nek mu Zaimaga spusta lopte..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Grbavica
Kontakt:

pet avg 18, 2017 5:01 pm

pile87 je napisao/la:
pet avg 18, 2017 4:59 pm
Grbavica je napisao/la:garant su 'vako govorili i nakon odlaska turaka, pa nakon odlaska austrougara, pa nakon drugog svjetskog rata, pa evo i nakon ovog sad. "nema više onog starog sarajeva i one stare raje..." :D
Vjerojatno tako i bilo nana rahmetli mi je pričala da nakon drugog svjetskog rata bilo ljudi koji su bježali od tramvaja.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

a od sebilja kontali trafika :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Okolele
Kontakt:

pet avg 18, 2017 5:04 pm

Puko Jug haman jos 250 karata ostalo...HAJCAJ RAJU..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

pet avg 18, 2017 5:05 pm

bogami prijatno iznenađenje...

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 18, 2017 5:06 pm

Evo ja uzeo zapad.. Bruku karti je otišlo.
Rade još ja mislim :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

pet avg 18, 2017 5:08 pm

slika

nookey
Kontakt:

pet avg 18, 2017 5:15 pm

Nije za mene znao sam da cemo ih izdominirati zato su se ukakili

ChWilla
Kontakt:

pet avg 18, 2017 5:16 pm

ali ipak kontam biće i sutra prodaja...

nookey
Kontakt:

pet avg 18, 2017 5:24 pm

Realno sta je za nas 4k samo kad hocemo?

ChWilla
Kontakt:

pet avg 18, 2017 5:27 pm

ma odavno je tanka ta navika kupovine dan-dva unaprijed, a najčešće nema ni potrebe. time sam prijatno iznenađen.

i atmosfera i dalje nije nešto iako se malo popravila...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava