pet avg 18, 2017 4:51 pm
Zebu ja non stop kritikujem i nervira me i tačno je da rijetko kad velike tekme odigra dobro, a to će biti sve izraženij i izraženije zbog toga što ne može pratiti tempo više.Međutim, trenutno, a to sam pričao neki dan, mi u vezi imamo Blagoju, Ramovića. Zebu. Žeru, te povrijeđenog Markovića i djecu Anela i Hajdarevića. U bilo kojoj formaciji ili 4-5-1 ili 4-1-4-1 samo ga Žera može zamijeniti jer Blagoja i Ramović su već sa njim u startnih 11. Eh sad vidjeli smo da i Žera kao mlad igrač nema konstantnost. Od četiri pet tekmi koje je igrao ove sezone u dvije ili tri je bio ok. Samo je protiv MLadosti bio baš dobar, ostalo ili prolazna ocjena ili loš. Logično je da će krenuti ADžem sa Zebom i nije mi jasna priča da nema muda da ga ostavi na klupi kad nema ni logike da ga ostavi na klupi. Nadam se uskoro nekom pojačanju u vezi, da imamo širinu u jačim tekmama, a djeca će svakako dobijati šansu. Možda bi mogao to zbog borbenoati odgrati i Dženis. Sjećamo se kako je on to dobro protiv pitara igrao. Nije recimo Radovac nešto brz da ga DŽenis ne može ganjati, ali može to i Zeba ako hoće. Znači i nije toliko ni do ADžema. Moramo malo razmišljati. ja bi prvi volio da imam koga staiti umjesto Zebe. Najviše kenjam o Zebi ali realnost trenutno je drugačija. Vidjet ćemo šta će ADžem uraditi.
EDIT: Zbog ovoga sam za dovođenje Štile, pa i Đelmića jer mislim da i on ovo može igrati. Ako Đelma nema pravo nastupa do zime ne treba ga nikako dovoditi.
@barbarez nemaš potrebe da s pravdaš sve si u pravu druže, a ja se nadam da će se polako i vraćati stari sjaj ovom gradu i državi.
Zadnja izmjena:
ponosannavas, dana/u pet avg 18, 2017 4:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.