Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MrkiMedo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 12, 2017 11:29 pm

Nema onog fcz sto poslije prvo poluvremena rece da smo medju 3-4 najlosije ekipe prvenstva

ChWilla
Kontakt:

sub avg 12, 2017 11:29 pm

stevo igrač manje. stana i siniša po pola igrača manje...mada se ovaj drugi dozvao malo na kraju i uzeo par teških lopti. zeba...2/3 igrača manje kad ga se gleda i bez lopte. ostali individualno bez zamjerki, uključujući i famoznog sindikalca...na kraju očistio nekoliko lopti koje nije imao i znao ko drugi.
gradi željo boli te *****

exbabilon
Kontakt:

sub avg 12, 2017 11:31 pm

Dobro je. Pobjeda je dobra, 3 boda su dobra. Preokretu se nisam nadao iskreno, ali zasluzili smo.

Igra ko igra nije jos na nivou, drzimo loptu, ali nismo opasni pretjerano. Bar se tako cinilo, sad snimak polako pa analiza.

Kupili smo mir i na derbi idemo u boljoj atmosferi od komsija bez obzira na njihov rezultat.

Usput, Sinisa je blagi ocaj.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub avg 12, 2017 11:32 pm

ChWilla je napisao/la:stevo igrač manje. stana i siniša po pola igrača manje...mada se ovaj drugi dozvao malo na kraju i uzeo par teških lopti. zeba...2/3 igrača manje kad ga se gleda i bez lopte. ostali individualno bez zamjerki, uključujući i famoznog sindikalca...na kraju očistio nekoliko lopti koje nije imao i znao ko drugi.
Hebo bekove koji nisu u stanju jedan normalan centarsut uputiti u 90 minuta. Katastrofa i jedan i drugi.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Plavi orkestar
Kontakt:

sub avg 12, 2017 11:34 pm

Poceo je snimak na BHTV
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

LARSSON
Kontakt:

sub avg 12, 2017 11:35 pm

Sale Bog Otac Majka

9. august - sale penzioner mrs iz zelje
12. august - skandiranje poslije tekme :lol:

rodrigo87
Kontakt:

sub avg 12, 2017 11:35 pm

Nabrijani za derbi dolazimo!
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Banjalucki *****!

Model1964

sub avg 12, 2017 11:40 pm

AsharaK je napisao/la:
sub avg 12, 2017 11:25 pm
Nije to Model analizirao vec su analizirali ljudi koji se bave tim.
Šta se ti petljaš :D ?
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Leon_Professional
Kontakt:

sub avg 12, 2017 11:40 pm

Mene kod Sinise nervira ( iako mi je drag ) sto nabija loptu bez ikakvog smisla da pogodi nekog igraca kad mu se lopta vrati.
Dobro je to da ne pelja ali ima nabijenih lopti previse nikom i nigdje.
Nazad je on dobar, jest da se gubio ovo sad kako ga je Adzem poslao na klupu, ali i prosle sezone je nazad odradjivao dobar posao.
Dok je Stana po meni ni nazad ni naprijed dobar. Ali svakako dobro rjesenje u klubu koji moze pokriti vise pozicija a nije STRANAC.
Sinisi na zimu istice ugovor i traziti beka za prvu postavu a Stani ugovor produziti.

cikazubo
Kontakt:

sub avg 12, 2017 11:41 pm

Šta bi iza istoka kad su izlazili ovi njihovi ?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 12, 2017 11:43 pm

Pa da ne bude kasnije model vaki, model naki :D
Željezničar ante portas !

NEZALAGANJE
Kontakt:

Cestitke ekipi i Adzemu na pobjedi veceras.Jako,jako znacajno za sve nas,a u jednu ruku i tuzno,jer mnogi cekaju kiks pa da raspale,a kao vole Zelju....Kakva smo "mi" bagra. :oops1:
Druga stvar,gledam evo snimak na BHTu i tuga je da se ovo zove prenosom.Valjda i ono malo kamera sto valja(ako ista i valja) na SFFu. :roll:
Uzasno kako mi pratimo utakmice u 21.stoljecu.
Smrt BHTelecomu!! :twisted:
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

sergejevic

sub avg 12, 2017 11:45 pm

Bas vazna pobjeda, nadam se da ce Adzem konacno dobiti malo mira da radi. Mislim da je sve varijatne do sada isprobao, pretumbao je sve sto se moglo tumbati i otprilike znamo sada s cim raspolazemo. Ostaju neki problemi koji bi se rijesili dovodjenjem dva ili tri igraca, ali mislim da ce se tesko sada naci neko. Prije svega nam treba vezni igrac, jer je veliki rizik ostati s Jovanom samim na toj poziciji, ocito se ne racuna na Markovica i Ugljesu. Jovan je danas bio poprilicno dobar, nije prodao puno lopti, pretrcao je mnogo i dosta od njega.
Ramovic pravo dobar igrac, svaka mu cast. Igra momak i naprijed i nazad, trci, nudi se, povuce loptu, vidi se da mu je stalo da se dokaze. Nadam se da ce i on zabiti neki gol da dobije jos elana za nastavak sezone. Po meni do sada medju tri nasa najbolja igraca.
Zeba, nazalost, jako los i nadam se da ce seliti na klupu. Moze on sigurno jos ponuditi po nesto, ali nema treba uz Jovana i Ramovica jos jedan trkacki raspolozeniji igrac. Moze Zeba u nekim utakmicama ponuditi nesto, ali za ozbiljniji fudbal i nije.
Bekovi stvarno losi i nadam se da ce Projic biti spreman za derbi. On je do sada solidno igrao i nije igrac manje u napadu.
Vedran jos jednom kod nerijesnog rezultata skida mrtvi zicer i omogucava nam pobjedu. Mislim da je od nasih 9, direktno omogucio osvajanje 6 bodova. Zasluzuje kapitensku traku svojim odnosom.
Kajkut i Zec zabili golove sto ce im sigurno biti podstrek za nastavak sezone. Zajmovic korektno odigrao na krilu i mislim da bi bio jako koristan u napadu. Od Steve vise nema nista. Pokazao mu je Sasa kako treba izgledati njegova uloga. Izgleda da je nespreman totalno, ali i takav zabi majstorski gol. Ja bih njega koristio kao jokera s klupe, a Zajmovica gurao na prvog napadaca. Nije momak uopste los, a mozda eksplodira nikad se ne zna.
Uz Projica i Zakarica cemo sigurno dobiti i na probojnosti s bokova, a to bi neko poput Zajmovica mogao koristiti.

Kjosevski, Graovac, Ramovic, Zakaric, pa i Zec su odlican kostur ekipe i na treba oko njih graditi ekipu. Uz Projica, Blagojevica, Kajkuta, mlade Osmankovica, Zerica i Anela to ne izgleda ni malo lose.

ChWilla
Kontakt:

sub avg 12, 2017 11:45 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
Cestitke ekipi i Adzemu na pobjedi veceras.Jako,jako znacajno za sve nas,a u jednu ruku i tuzno,jer mnogi cekaju kiks pa da raspale,a kao vole Zelju....Kakva smo "mi" bagra. :oops1:
Druga stvar,gledam evo snimak na BHTu i tuga je da se ovo zove prenosom.Valjda i ono malo kamera sto valja(ako ista i valja) na SFFu. :roll:
Uzasno kako mi pratimo utakmice u 21.stoljecu.
Smrt BHTelecomu!! :twisted:
navodnici namjerni i tačni :kafa:

a i mnogim stvarno našim prioritet je sff, da se ne lažemo. jedino pozitivno dešavanje kraj kojeg se ova vlast može uslikati, pa normalno da je i njena divizija bh telecom tamo.
gradi željo boli te *****

nikad_izvini
Kontakt:

sub avg 12, 2017 11:48 pm

Napokon jedna utamica gdje se "vraćamo iz mrtvih". Prvo poluvrijeme užaš, pacerski gol, kontaš evo ga opet zijan, a onda iznenađenje.

Protiv Adžema nisam rekao riječ, jer je naš čovjek, a ako je ona neznalica dobila onoliku podršku Adžem treba da ima barem duplo jaču i duplo bolju podršku od neznalice.

Ono što me raduje kod Adžema jesu pokušaji da nešto promijeni, Ramović u napadu, Zajmović na krilu, promjena strana krilima, davanje šansi mlađim igračima. Mislim da već sada Kem ima više odigranih minuta nego u cijeloj prošloj sezoni, Žerić je blizu :palacgore: To su dobri i pametni potezi :zeljeznicar1:

Što se tiče Kajkuta :D Dobar demant, nemam s tim problem, dabogda me svaki put ovako demantovao, a ja svaki put to napisao.

Izgleda ovo dosta bolje, barem što se tiče voljnog momenta kod igrača, ne predajemo se tek tako. Dva puta prvi primamo golove i oba puta postižemo golove nakon toga što je dobra stvar. Samo tako nastaviti.

Stevanovića nabiti nogom u dupe, Zeba je za klupe ( po meni ), a Nikolić je za penzije.

Za neku dublju analizu ću sačekati jače utakmice :zeljeznicar1: Treenutno, bolje od očekivanog što se tiče bodEva, igra je, njah, voljni momenat dobar....

storm_raider
Kontakt:

sub avg 12, 2017 11:50 pm

nikad_izvini je napisao/la:
sub avg 12, 2017 11:48 pm
Napokon jedna utamica gdje se "vraćamo iz mrtvih". Prvo poluvrijeme užaš, pacerski gol, kontaš evo ga opet zijan, a onda iznenađenje.

Protiv Adžema nisam rekao riječ, jer je naš čovjek, a ako je ona neznalica dobila onoliku podršku Adžem treba da ima barem duplo jaču i duplo bolju podršku od neznalice.

Ono što me raduje kod Adžema jesu pokušaji da nešto promijeni, Ramović u napadu, Zajnović na krilu, promjena strana krilima, davanje šansi mlađim igračima. Mislim da već sada Kem ima više odigranih minuta nego u cijeloj prošloj sezoni, Žerić je blizu :palacgore: To su dobri i pametni potezi :zeljeznicar1:

Što se tiče Kajkuta :D Dobar demant, nemam s tim problem, dabogda me svaki put ovako demantovao, a ja svaki put to napisao.

Izgleda ovo dosta bolje, barem što se tiče voljnog momenta kod igrača, ne predajemo se tek tako. Dva puta prvi primamo golove i oba puta postižemo golove nakon toga što je dobra stvar. Samo tako nastaviti.

Stevanovića nabiti nogom u dupe, Zeba je za klupe ( po meni ), a Nikolić je za penzije.

Za neku dublju analizu ću sačekati jače utakmice :zeljeznicar1: Treenutno, bolje od očekivanog što se tiče bodEva, igra je, njah, voljni momenat dobar....
:palacgore:

Samo neka nastave ovako i potvrde u derbiju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

sub avg 12, 2017 11:51 pm

Ukupan prihod sa utakmice protiv Borca 16.402 KM

https://fkzeljeznicar.ba/ukupan-prihod- ... -km/27531/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fcz
Kontakt:

sub avg 12, 2017 11:52 pm

Joj kad ga je Zekan zavuko jedva sam izdrzao da ne preskocim onu ogradu i zasprintam mu u zagrljaj. :D Slatka, preslatka pobjeda nad odvratnim protivnikom.

Veca je kralj, kad popravi istrcavanja bice vrhunski golman.

Odbrana uzas zivi a ni zadnjeg veznog prakticno nemamo. Sinisa je totalni, ali totalni odron i nadam se da leti iz ekipe. Stana relativno OK, Bogicevic katastrofa, Kemo isto dosta nestabilan ali njemu necu nista da prigovaram.

Ramovic je pravi igrac ali ga ubise Blagojevic i Zeba.

Pravo mi je drago za Kajkuta jer je docekan znamo svi kako. Isto tako se radujem i da je Zec konacno skinuo mrak. Ipak, on osim gola nije nista puno uradio. Stevo definitivno vise nema mjesta. Zaimovic bi mogao biti pun pogodak - otresit, konkretan, hrabar i zna lopte.

Ima ovdje puuno stvari koje treba popraviti. Osim trzave igre, jako mi smeta nedostatak fanatizma u ekipi. Sudija te kolje, niko nista. Igraca ti udare, niko nista. Borac je, ruku na srce, bio fanaticniji i borbeniji, nasi su u dobrom dijelu utakmice izgledali previse mlako. Zato su nam se oni tako dobro i drzali jer su, realno, u najboljem slucaju prosjecna ekipa. Fali ekipi hemije, fali pravi vodja jer Zeba to nije. Zeba zapravo vise nije nista i treba da bude posten i ispuni ono sto je rekao - da ce se skloniti ako vidi da ne ide.

Posjeta - gluho bilo i ne ponovilo se.

Valjda nas pobjeda na derbiju malo sve zajedno digne, kakvi god da smo od njih smo bolji i prilika za pobjedu se ne smije propustiti. Eh onda nam dolazi utakmica sa Sirokim koja ce nam pokazati gdje smo. Iskreno se nadam da ce se neke stvari dotad ispraviti.

Adzemu svaka cast za muda sto je uveo igraca koji je dosao prekjuce i sto je gurnuo debitanta Zaimovica. Hvala dragom Bogu, isplatilo mu se.

Tomislavu Cuicu ***** majku u picku!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Kapiten
Kontakt:

sub avg 12, 2017 11:54 pm

Sabahudin-Saša Kajkut ! :shisha:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

KLIS
Kontakt:

sub avg 12, 2017 11:54 pm

KLIS je napisao/la:
sri avg 09, 2017 6:43 pm
Saša, već protiv Borca začepi usta kritičarima!
:kafa:
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava