Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 4:02 pm

Borac se apsolutno mora dobit kuci, tu nema price.

Ako dobijemo pitare na derbiju zakucacemo im ekser u mrtvacki sanduk i lansirat ih u ligu za opstanak. Mada, kad god je jedna od dvije ekipe u potpunom rasulu i klub razjeban, obicno odigra simultanku na derbiju, pa ne bi cudilo ni da oni nas naguze. ***** ti derbi i ko ga izmisli, nije humano koliko mi bodova tu gubimo iz godine u godinu. To su utakmice u kojima su muda i karakter najvazniji, a nama toga izgleda najvise fali u A timu.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

LARSSON
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:03 pm

Amidza je napisao/la:

Ako dobijemo pitare na derbiju zakucacemo im ekser u mrtvacki sanduk i lansirat ih u ligu za opstanak. Mada, kad god je jedna od dvije ekipe u potpunom rasulu i klub razjeban, obicno odigra simultanku na derbiju, pa ne bi cudilo ni da oni nas naguze. ***** ti derbi i ko ga izmisli, nije humano koliko mi bodova tu gubimo iz godine u godinu. To su utakmice u kojima su muda i karakter najvazniji, a nama toga izgleda najvise fali u A timu.
Nemoj Boga ti da neko nekome zakucava ekser u sanduke i slicno :D Svaki put kad je ta priča bila popušio je onaj što je kontao zakucavati :lol:

Amidza
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:04 pm

Pa to ti kazem, dabogda oni ispali u federalnu pa da vise i ne igramo derbije, pun mi ih je qrac. 8-)
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:09 pm

Kakvu posjetu očekivati u subotu? Je li realno (i moguće) da poslije Mladosti i onog antifudbala protiv Viteza očekujem 4 milje? Dosta momaka koje upitam (pa čak i one koji su tu na jugu godinama i koji dugo nisu propustili tekme) kažu da će napraviti mini pauzu. Što se tiče Kajkuta, ja podržavam njegovo dovođenje, iako smo vjerovatno mogli dovesti boljeg napadača. Zašto podržavam? Eto na šta smo mi spali, pa da jednog Kajkuta, koji ima 30 i kusur godina, smatram pojačanjem... Normalno kada u napadu imamo Beganovića i Nikolića koji nisu za ozbiljnog fudbala, te Zajmovića za kojeg ništa ne mogu reći jer ga nikad nisam gledao. Valjda će Mujaga i Saša biti dovoljno dobri... Najbitnije je da pobjedimo Borca, makar to bio autogol ponovo. Ako kojim slučajem, pu pu, izgubimo ne želim ni pomisliti kakva bi bila atmosfera i da li bi bilo hiljadu ljudi na Grbavici. Zato moraju poginuti, propišati krv i odužiti nam se za ono prošlog vikenda! Hoćemo da gledamo onog našeg Želju! Podrška Adžemu, nadam se da zna šta radi.
Predivna vijest ako je Veca produžio ugovor. :pljesak:
Valjda smo uvidjeli greške od prošle tekme.
Ja bih protiv Borca krenuo ovako:
Kjosevski- Stanić (samo zato što čini mi se Siniša ima kartone i prijeti mu suspenzija, a mislim da je bolje da Stevanović igra derbi), Graovac, Bogičević (prije Osmankovića samo zbog iskustva), Projić- Blagojević, Zeba (ako već mora igrati, volio bih ga vidjeti na zadnjem veznom, možda bi tako i Jovanu bilo lakše igrati, naravno ako se Zeba neće sakrivati pa da ovaj nema kome dodati lopte, ubijedjen sam da bi Jovan igrao 30% bolje i rasterećenije, ali problem je može li Zajko trčati onoliko koliko je potrebno?)- Zakarić, Ramović, Zec (mora igrati, ima brzinu, i protiv Viteza smo ubrzali igru njegovim ulaskom i za malo vrijeme je stvorio neke prilike, ako se mogu tako nazvati)- Zajmović (ako Kajkut i Mujaga nemaju pravo nastupa, onda bih izabrao Zajmovića, Stevo i Dženis su pokazali da to nije to, ali teško da ćemo vidjeti Zajmovića). Formacija 4-2-3-1
Izmjene Nikolić-Zajmović, Žerić- Zeba, Hasanović-Blagojević. U trenutku kada bi Žera ušao prebacili bi se u 4-1-4-1, jer smatram da će vjerovatno biti neriješen rezultat, i mijenjamo formaciju, napadamo i zabijamo ga! Joj jesam sve zamislio, još kad bi to moglo tako... :D
Eto ja bih tako da sam trener. Naravno sve zavisi od rezultata. Moramo dobiti, to bi bila odlična atmosfera pred gostovanje na lavoru. Ipak ja očekujem X
Nadam se da nisam u pravu. Kako god, SVI NA GRBAVICU.

P.S.
Šta je sa Markovićem? Ubijedjen sam da bi nam još mogao pomoći, kompletniji je od Uglješe, imao pristojnih nastupa, ali izgleda da se više ne računa na njega.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Ivicahuljev
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:13 pm

LARS1921 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 4:03 pm
Amidza je napisao/la:

Nemoj Boga ti da neko nekome zakucava ekser u sanduke i slicno :D Svaki put kad je ta priča bila popušio je onaj što je kontao zakucavati :lol:
Kakva je situacija zakucace mrtvi x uz 5000 ljudi max na tribinama

Eric Cantona
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:14 pm

samo_plavo je napisao/la:
čet avg 10, 2017 4:09 pm
Šta je sa Markovićem? Ubijedjen sam da bi nam još mogao pomoći, kompletniji je od Uglješe, imao pristojnih nastupa, ali izgleda da se više ne računa na njega.
Evo ti ovdje. Nikolić se oporavio brže od njega :cigara:
https://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/

Grbavica
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:15 pm

ja iskreno ne kontam kako neko ko često dolazi može reći eto sad ja više neću dolaziti i da to fakat ispuni. ja to kažem milion puta dok sam na utakmici ili dok se vraćam kući, ali sljedeće jutro već iščekujem subotu i brojim dane do sljedeće utakmice. ko da sam nekad gledo neki atomski fudbal, pa sad odjednom pao kvalitet i više mi se ne sviđa. nije to više fudbal, to je neki ritual jer vikend bez želje je dosadan.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

exbabilon
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:15 pm

Sto sam se necemu u derbiju nadao, i ta nada mi je ugasena. Cim prvi od nas spomene zakucavanje eksera u sanduk i slicno, slobodno mogu stavit pare na 0:0.

Salu na stranu, Borca pobijedite kako znate i umijete.

ChWilla
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:18 pm

da je bogdu zadnji put i tako bilo...
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 4:22 pm

Grbavica je napisao/la:ja iskreno ne kontam kako neko ko često dolazi može reći eto sad ja više neću dolaziti i da to fakat ispuni. ja to kažem milion puta dok sam na utakmici ili dok se vraćam kući, ali sljedeće jutro već iščekujem subotu i brojim dane do sljedeće utakmice. ko da sam nekad gledo neki atomski fudbal, pa sad odjednom pao kvalitet i više mi se ne sviđa. nije to više fudbal, to je neki ritual jer vikend bez želje je dosadan.
Hoce li biti stream?

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Grbavica
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:24 pm

avlami97 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:ja iskreno ne kontam kako neko ko često dolazi može reći eto sad ja više neću dolaziti i da to fakat ispuni. ja to kažem milion puta dok sam na utakmici ili dok se vraćam kući, ali sljedeće jutro već iščekujem subotu i brojim dane do sljedeće utakmice. ko da sam nekad gledo neki atomski fudbal, pa sad odjednom pao kvalitet i više mi se ne sviđa. nije to više fudbal, to je neki ritual jer vikend bez želje je dosadan.
Hoce li biti stream?

jah, ja zaboravio :D nadam se da će larss nešto srediti :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

salle86
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:28 pm

Ja se iskreno nadam da je u ugovore Osmankoviću, Žeriću, Mujagiću pa i Veci abd stavljena otkupna klauzula, minimum 300k eura.
Ko ga jeebe, nek se malo zakuha :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

kikirikikospice
Kontakt:

Kad post pocne "znalo se da Lendric ide jos prije godinu.." ospem se. Pojedini nek se zapitaju kakav tretman je imao na Grbavici.

Kajkut je trenutno najbolje moguce prijelazno rijesnje, koje poznaje ligu odlicno, a cija primanja ne vjerujem da su velika.

Ovi sto spominju Dilavera, da li str vidjeli kako izgleda, 10 kila viska ima.

Dobili smo juniore, tribinu, modernog trenera. Hocete titulu da nam uruce u prvom kolu ? Smijesno

Eric Cantona
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:29 pm

Grbavica je napisao/la:
čet avg 10, 2017 4:24 pm
avlami97 je napisao/la:
Hoce li biti stream?

jah, ja zaboravio :D nadam se da će larss nešto srediti :D
Lako se vama zayebavati koji ste blizu, šta ćemo mi što stanujemo na A.P.

ChWilla
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:30 pm

znate l' vi koliko ja kafana moram proći do stadiona, a svejedno dođem :D
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:31 pm

salle86 je napisao/la:Ja se iskreno nadam da je u ugovore Osmankoviću, Žeriću, Mujagiću pa i Veci abd stavljena otkupna klauzula, minimum 300k eura.
...i 20% od narednog transfera, a onda se sjetim da je otkupna klauzula za Amira bila 150k, pa mi bude malo muka

Zadnja izmjena: avlami97, dana/u čet avg 10, 2017 4:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

heisenberg
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:32 pm

salle86 je napisao/la:
Ja se iskreno nadam da je u ugovore Osmankoviću, Žeriću, Mujagiću pa i Veci abd stavljena otkupna klauzula, minimum 300k eura.

Ja se nadam da nije. Vrijeme je da se napravi iskorak i u rekordnom obestecenju.. Sada vec imamo cime da se ponosimo (Visca, Dzeko, Bajic, Hadziahmetovic, Lendric itd)...Poslije Dinama se rijetko ko moze ovim pohvaliti na Balkanu.. Svi ti igraci sada vrijeme vise desetina miliona eura, tako da je vrijeme da nas sljedeci transfer bude oko milion eura, jer smo dokazali da pravimo prave igrace
Zadnja izmjena: heisenberg, dana/u čet avg 10, 2017 4:33 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:32 pm

ChWilla je napisao/la:
čet avg 10, 2017 4:30 pm
znate l' vi koliko ja kafana moram proći do stadiona, a svejedno dođem :D
Kreneš 12.sati ranije a najmanje vremena provedeš na stadionu :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

exdomorocki
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:33 pm

Zvaka72 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 4:01 pm
Očito se ne slažemo oko dovođenja starijih igrača i da bi opravdali dovođenje istih, kažete dođite na tribine bit će nas više. Jel to mislite da ljudi koji su protiv, nisu članovi ? Volio bih anketu da se svi članovi ovog foruma izjasne jesu li članovi FKŽ i imaju li sezonsku ulaznicu. Da jednom riješimo prozivanja,jer se stvara fama da su oni za Želju i samo oni idu na utakmice, a mi ne. Nadam se da će mi Moderatori ispuniti mi ovu želju.mi pomalo mi ide na živce priča, da neko voli Želju više od mene.

Wow,imas clansku,i sta hoćes sad od kluba?
Dao ti cvaju pa sad ti Željo duzan,sta?
Hoćes da gradi,da dovodi top igrace,razvaljuje na terenu,tjeras trenere,uprave,da odlucujes koji igrac moze doći a koji ne.
Sve to za cvaju,e ne moze .
Mentalita Bosniaks
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

LARSSON
Kontakt:

čet avg 10, 2017 4:34 pm

Učesnici S1 Premijer Lige (Divizija 1): viewtopic.php?f=79&t=533
Učesnici S1 Prve Lige (Divizija 2): viewtopic.php?f=79&t=532

Raspored izlazi uskoro, ali tek od sljedeće sedmice ide takmičenje ! :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava