Dobro jutro navijacima
FK PENZIONISANI ŽELJEZNICAR
Evo ima u danasnjem Avazu komentar Sliskovica o stanju klubskog nogometa u BiH pa mozda nekima bude jasnije zasto ne dolaze ta zeljena pojacanja.boju dao si nebu... je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 10:00 amCekaj ba ChWilla, mi znamo jos od 2016 god. da ce nam trebati napadac ove sezone. Cekamo zadnji momenat i da prodju 3-4 kola da dovedemo rjesenje u vidu Sase unajboljimgodinama Kajkuta. Daj ba, nismo djeca...
Upravo tako. Navijaču je mjesto na tribini, ne na tastaturi.barbarez je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 10:16 amSvi koji pljuju Kajkuta, su isti oni koji su pljuvali po Krstanovicu. Mislim da je pametnom i isaret dovoljan. Pa bi ja zamolio gospodo dodjite u sto vecem broju na tekme, da bar zvizduci budu jaci, a i bice finansijske koristi od vas, pa ce Cenan moci bolje od Kajkuta da dovede.
A sto se samog Kajkuta tice, ja sam covjeka prosle sezone gledao samo jednom, protiv Radnika, pa covjek je top 3 napadaca u ligi, ja zaista ne znam sta vi hocete. On je duplo bolji igrac od onog Mesanovica, koji je obicna precijenjena karina.
Nemojte praviti hajke i negativnu atmosferu, sve krene od piskaranja po forumu i fb, i onda se to prenese na utakmicama i postajete nerealni, pa mnoge igrace uzimate na zub a da nemate adekvatne argumente za to.
I na kraju krajeva, Kajkut je doveden, samo da bi gavran pogodio, ima 5 godina kako ga je najavio.![]()
![]()
Poznato je da Kajkutov punac je najveci uvoznik lubenica u BiH i Srbiju iz Makedonije.
ponosannavas je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 10:21 amja ne znam jeste li vi normalni svi redom majke mi. Znači ima više činjenica.
1. potpisali Žeru, Kemu i Mujagu i par ljudi kaže svaka čast, a da neki nije potpisan bilo bi masovno pljuvanje kako ne gledamo na našu djecu
2. dođe Kajkut koji je potpisao na godinu što znači da je privremeno rješenje koje može odmah meda dati da se nebi desilo da kaskamo za ostailma na polusezoni odmah dvadeset stranica treba li nam ili ne.
3. ja sam ovdje bio itekako kritičar Ćenana i slažem se da se moglo naći rješenje ranije koje je i mlađe i bolje od Kajkuta ali nije i po meni sada je Kajkut odličan
4. imamo pet napadača, a niko da spomene da možda Adžem hoće da igra sa dva napadača u 3-5-2, isto tako Nikolić i zajmović se mogu koristiti kao krila
5. ja ipak vidim neku logiku u ovom prelaznom bez obzira što sam bio kritičar Ćenana. Morao je on opet bolje, ali na tri godine su potpisali redom Kemo, Žera, Mujaga , Šaban, zec, Ramović, pa i Zajmović 2+1. Tu je još Projić koji je malo kratkoročniji. Tu su i juniori i B tim. Ukoliko do kraja ovog prelaznog dovedmo još dvojicu trojicu ovakvih onda imamo neki smisao. Uz produženje Veci (mada bi ja njega radnije prodao), Graovcu i Zakari (mada je on tu još sigurno godinu i po ti imaš itekako dugoročno okosnicu ekipe. Ovo ostalo ćeš tjerati i popunjaati u naredna dva roka, a do tada će ti igrai ko Kajkut pomoći.
Međutim džaba sve ove činjenice počelo se pričati da je Kajkut star i onda ide paljba po fejsu. To znači da itekako pisanje po forumima ima uticaja na atmosferu.
Nadam se pobjedi protiv BOrca a pogotovo i pobjedi protiv pitara. Sa te dvije pobjede sve bi prestalo
Djaba kad je takva situacija u drzavi i to se prenosi i na ljude, pa tako i navijace...kontranogama je napisao/la: ↑čet avg 10, 2017 10:40 amJa negative bog te , izgleda se raja toliko navukla na krizu da kad se nesto pozitivno dogadja niko nemoze da to prepozna, jer kako da neko na posten nacin napravi nesto u ovoj drzavi,odmah ga treba mijenjati.
Daj nam Boze snage da podrzimo ovu upravu dok se narod ne dohaviza.
Jeste, kritika Kajkuta nema veze sa trenerom. Meni se licno svidja Adzem, jer hoce da igra nogomet i pokusava nove igrace i formacije. Nekad upali nekad ne, ali to je tako kad se hoce nesto novo da oproba. Navijaci moraju biti bolji da to razumiju i tolerisu. Sto je bitnije, vec poslije par utakmica imamo nekoliko mladih igraca koji su dobili na iskustvu (Osmankovic, Zeric, Sabanadzovic i evo sad se rijesilo sa Mujagicem). Ovo je sve pozitivno i imamo se necemu nadati.