Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ono.na
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 09, 2017 10:46 pm

Do oktobra jos jedna pressica sa Misketom. Nema sumnje da ce se sa svim detaljima izaci u javnost.

Treba nam jos jedno-dva pojacanja. Sramota je nakon Rijadovog i Lendrinog transfera ne kupiti jednog ili dva igraca. I to je investicija kao i kad ulazes u infrastrukturu.

Glupost je da najboljeg igraca sezone nismo prodali (ranije smo se trebali ograditi kvalitetnim ugovorom). Zato raduje trogodisnji Osmankovicev.

Sigurno novci koje smo zaradili ovo ljeto idu za jug. Jako je bitno da se nastavi gradnja, entuzijazam da bude ponovo na nivou. Bice zanimljiva naredna skupstina.

Treba nam 4-6 bodova iz naredne 2 tekme i eto najboljeg pocetaka sezone u zadnje 3 godine.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

sajo10
Kontakt:

sri avg 09, 2017 10:46 pm

Joj kmecanja Bog te, kmee kmeee.. Daj opustite se u pm! Sreca pa nemam vremena ulaziti na forum.. A kada udjem na minut-dva, zaboli me glava. Nekada je se moglo i pratiti od stranice u stranicu.. sad :oops1: :oops1:

storm_raider
Kontakt:

sri avg 09, 2017 10:47 pm

GoodisonPark je napisao/la:
sri avg 09, 2017 10:43 pm
Žalosno je na šta se sveo forum ali valjda to tako mora.. Pišaj po svojoj raji, Željovcima, drugovima sa tribine da bi se opravdao dolazak ljudskog otpada i šljama u vidu kajkuta samo zato što ti ostali Željovci nisu kao ja "đon obraz" i nemaju isto mišljenje kao ja.

Pijem kafu sa Slavkom i nemoj da bi ga ko prozivao, banovaću ga svega mi, ali zato je poželjno nabijati broj postova u kojem ćemo pljuvati i psovati Bekriću jer je rekao da trener i nije neka pljačka. Opet nemoj da bi ko pljuvao saleta jer je to sad igrač Želje ali dozvoljeno je pišati po kolegama forumašima jer imaju obraza da napišu stvari onakve kakve jesu.
Spoiler:
GMAZ1921 je napisao/la:
sri avg 09, 2017 8:54 pm
Zvaka72 je napisao/la:
sri avg 09, 2017 8:35 pm
Samo da se zahvalim upravi što se lijepo p...ša po navijačima. Hvala im do neba mogu sad dovesti i Jagodića za trenera a dinu Selimovića i punca za direktore.

Urinira i urinirat će,i treba po takvim ko ti
Kajkut Saša,ljubav je naša
Mene Grbavica neće vidjeti dok ovaj ološ i licemjer bude nosio naš dres. Definitivno teška odluka jer sam navijač koji skoro da ne propušta ni jedan meč ali to je neki vid mog protesta protiv ljudi koji su napravili potez kakav su napravili. Ne može se na ovaj način poigravati sa imenom Željezničar!
Taj sto je 'urinirao' je banovan. A ne vidim da je iko drugi to uradio, a pogotovo ne neka kriticna masa da bi se 'forum sveo na to', vec ocito u nedostatku argumenata ili istomisljenika to kazes. Definitivno znak slabosti od tebe. Taj Slavko nikada nista nije uradio protivno klubu, dok je Bekric znamo sta uradio i ljudi su mu psovali zbog toga. Etiketiras, konstruises i to ako te Grbavica nece vidjeti zbog toga dovoljno govori.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

nikad_izvini
Kontakt:

sri avg 09, 2017 10:48 pm

Čitajući ovaj forum i prateći šta neki nickovi pišu imam osjećaj da gledam teniski meč Nadal - Sock;

Akademija je procvjetala i više se ne okreću janjci, al Tica uteče, ne kontam zašto. Treneri se ne mijenjaju ko na traci, svi igrači su njihova želja, imamo stručne ljude koji se pitaju oko sportskog segmenta, ne dovodimo otpad iz Zrinjskog ( Stojanović, Nikolić, Kajkut ), igrače sa kojima oni nisu htjeli da potpišu nove ugovore. Nisu nas prekucali u zadnje četiri godine, nismo postali gubitnici, ne dovodimo igrače koji su prije dva i kusur mjeseca pjevali biće Željo ***** šampion, imamo igrače koji shvataju šta znači igrati u najvećem BiH timu, imamo tim, otjerali mahalu iz kluba.

Svaka čast :palacgore:

storm_raider
Kontakt:

sri avg 09, 2017 10:48 pm

MileZeljovac je banovan, u pitanju je nas stari prijatelj...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri avg 09, 2017 10:49 pm

Cuj ciao Zeljo
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 09, 2017 10:50 pm

Šabanadžović za Avaz.ba: Adžem ima znanje i veoma brzo će Željo igrati na visokom nivou.

Pročitajte više na: http://sport.avaz.ba/domaci-nogomet/289 ... okom-nivou

nikad_izvini
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
I kaze: 'Dajte nasu djecu, istrpicemo ih'. Nasa djeca istrce, 2500 ljudi dodje, ostali ostanu kuci, odu na koncert Pedje Medenice u Bakusu ili su "imali nekog vesa na ruke", jer "gdje ces tu patnju gledati". Pa kako vas nije sramota? Nismo mi vise tako dobar, ni disciplinovan narod (ako smo ikad i bili!?) koji bi nasu djecu istrpio, kao onaj narod 80ih. Pitome gradske raje je sve manje i manje, nakon rata sve je na ho-ruk. Drzava na ho-ruk, grad na ho-ruk. Ni meni mnoge stvari nisu jasne oko kluba, i jako je mnogo fula, ali mi jos vise nisu jasna rezonovanja da treba Kajkuta popljuvati prije nego je i skinuo dres sa sebe za foto suting
Meni se čini i da se klub, što se tiče fudbala, pravi na ho-ruk il kontaš da je ovo što radimo dobar put ?

Odvadi malo

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sri avg 09, 2017 10:51 pm

I tu posjetu nije tesko shvatit'. Pokazes ljudima da nemas nikakvog sistema, nikakve ideje, za sta da se uhvatimo ?
Evo primjer kosarkasa, proslu utakmicu bijedna posjeta, sramota grada. Momci ostave srce odigraju hrabro i evo veceras skoro pa puna dvorana.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

storm_raider
Kontakt:

nikad_izvini je napisao/la:
I kaze: 'Dajte nasu djecu, istrpicemo ih'. Nasa djeca istrce, 2500 ljudi dodje, ostali ostanu kuci, odu na koncert Pedje Medenice u Bakusu ili su "imali nekog vesa na ruke", jer "gdje ces tu patnju gledati". Pa kako vas nije sramota? Nismo mi vise tako dobar, ni disciplinovan narod (ako smo ikad i bili!?) koji bi nasu djecu istrpio, kao onaj narod 80ih. Pitome gradske raje je sve manje i manje, nakon rata sve je na ho-ruk. Drzava na ho-ruk, grad na ho-ruk. Ni meni mnoge stvari nisu jasne oko kluba, i jako je mnogo fula, ali mi jos vise nisu jasna rezonovanja da treba Kajkuta popljuvati prije nego je i skinuo dres sa sebe za foto suting
Meni se čini i da se klub, što se tiče fudbala, pravi na ho-ruk il kontaš da je ovo što radimo dobar put ?

Odvadi malo
Meni se cini da se ti javis samo kada su ovakve situacije ili kontas da se javljas kada pocne izgradnja Juga takodjer?

Odvadi malo vise.

Sto se tice fudbala, jeste na ho-ruk, na taj sam i dio i mislio kada sam n apisao da mi mnoge stvari nisu jasne.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 09, 2017 10:52 pm

exdomorocki je napisao/la:
MileZeljovac je napisao/la:
sri avg 09, 2017 10:17 pm
Sramota da ti neko do neki dan jebe mater a ti ga sutra dovedes. Onaj koje trazio KAJKUTA protjerat ga iz kluba istog trena.
A gdje si Mile,krava te ubola,otkud ti sad izroni?
Mile ronjo jeza :)

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

LARSSON
Kontakt:

sri avg 09, 2017 10:52 pm

Odvadi malo
Meni se cini da se ti javis samo kada su ovakve situacije ili kontas da se javljas kada pocne izgradnja Juga takodjer?

Odvadi malo vise.

Sto se tice fudbala, jeste na ho-ruk, to se i da skontati iz tog citiranog posta.

Nije nego čovjeku ne odgovara atmosfera

ChWilla
Kontakt:

sri avg 09, 2017 10:53 pm

eto ne bi ga u želji, poštujem, u redu. ali "ljudski otpad i šljam" - to bi ipak bilo nešto drugo...
gradi željo boli te *****

rodrigo87
Kontakt:

Velika prasina se digla. Po koji put unazad nekoliko mjeseci. Ljudi su jos uvijek razocarani izgubljenom titulom, sto je razumljivo itekako. Medjutim, sve ovo mi posmatramo navijacki. Hajmo redom, znalo se da Lendric ide, i za to nema opravdanja sto mu nismo nasli zamjenu na vrijeme. Medjutim, (ne pokusavam oprati one koji su bili zaduzeni za to da nadju zamjenu), zaboravljamo par nekih cinjenica. Pogledajmo play off Evropske Lige. Veliki broj nama nepoznatih ekipa iz drzava koje smo donedavno zvali ribari, pijacari, vodoinstalateri itd. Igramo ligu u kojoj se slavi transfer najboljeg igraca za 300.000 eura. Smijesno. Osijek, koji je do prije par godina bio karina, bum, 2 miliona eura napravi transfer. Dalje, igramo ligu u kojoj se u klubovima trener mijenja cesce od dresova na igracima. U nasoj ligi igraci slave kada predju granicu, pa makar to bio Uzbekistan, Koreja, ili neka druga "egzoticna" drzava. Previse mi sve ovo shvacamo neozbiljno. Zivimo u drzavi u kojoj nemamo stadiona da nam reprezentacija igra, pa se mozda budemo morali seliti u susjednu Hrvatsku, ili pak Sloveniju. Ima ovih primjera jos mnogo, ovo su samo neki. Mislite da je lahko dovesti igraca u ovu kukuruz ligu(bukvalno kukuruz liga). Kakav mi rejting imamo da dovedemo nekog igraca. Ali u necemu smo prvi. A to je pljuvanje. I tu cu uzeti par primjera. Govorimo o tom balkanskom mentalitetu, kao necemu sto nas koci. Ja bih rekao da nas koci nas, bosanski mentalitet. Mi u svemu nalazimo mane. Znamo sve i svasta. A posao kada neko ponudi za 600km, kazemo kakvih bolan 600km nisam ja na to spao. A kasnije od roditelja trazi pare za izlazak. To oslikava nas mentalitet. Kada je euforija, euforija je. Najbolji smo, najjaci na balkanu, a jos malo nam fali i za sire. Guzica nam je pofino zinula. Dinamo je pickin dim za nas. Rijeka? Ma kakva Rijeka, do jucer nije znala sta je EL, a mi redovni u drugom pretkolu :) itd. Unatoc tome, mi nadjemo vremena da seremo o kartama. Pa onda, kako sjever moze biti ista cijena kao za Istok. Napolje oni koji su to odredili. Jer, kobajagi, kisa ne moze pasti na ljeto. A onda bi bilo kako Istok bez krova moze biti isti kao Sjever sa krovom. Seremo na sve i svasta i to je cinjenica. Kada malo losije krene, onda dobijemo sliku kao protiv Viteza, 3000 ljudi. Gdje su svi ti ljudi koji negoduju? Kako toliko komentara na forumima, stranicama, a 3000 ljudi na stadionu? Gdje su svi? Zar se ljubav prema Zeljeznicaru ogleda u rezultatu. Meni bilo fino, ja iz prve nasao svoju ekipu, nisam morao gledati medju nekim strancima gdje su moji. Medjutim, to je cinjenica koja je neosporiva. Volimo srati kao narod. Hajmo napuniti stadion, 13 hiljada nek bude protiv Borca pa da seremo onda. To bi bio neki pomak, mozda. Kaze kultura dolaska na stadion nam se javlja. Javlja, al' malo sutra, da ne kazem nesto vulgarnije. Dosli ljudi da yebu majku igracima sto su izgubili derbi, ali bukvalno je pola njih doslo da yebe majku sve i jednom igracu. Kaze nek se napravi Istok i strpit cemo se pet sezona bez trofeja. Istok se napravi, nema ni pola godine, glave se skidaju, a Istok... Zjapi prazan. Danasnji potez, dovodjenje Kajkuta necu jos ni hvaliti ni kuditi. Sacekat cu da zaigra. Gori od ovih panjeva u napadu, NE MOZE BITI! Zivjeli Zeljovci, vidimo se u subotu na starom mjestu. A pljuvaci.... napusite se kurca :)

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

Vezano za konstataciju nekih kolega forumasa da ovdje ima onih koji slave dolazak Kajkuta ja takve postove nisam vidio
Mislim da niko nije previse sretan njegovim dolaskom ali da ce Zeljo biti konkurentniji u napadu sa njim, vjerovatno hoce

A zasto nismo dobili bolje rjesenje, to znaju u Upravi. Jesu li pare zaradjene ovog ljeta umjesto na pojacanja u igracki kadar orocili u banci na 0,5% kamate, jesu li ih pokrali, jesu li zaboravili da ih uopste imaju na racunu.... mi to ne znamo
Ili jednostavno imaju druge planove koje mi ne vidimo sto od tastature sto od pasjaluka

PS Nove ugovore za Zelju potpisase Kemo, Ajdin i Zera
5. - 7. Okt 1992.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 09, 2017 10:54 pm

Nisam za Kajkuta i to otvoreno kazem jer mislim da je vec u godinama ali daj puno podrsku njemu i Adzemu.
Haj vidjeti sta ce nam ovo novo donijeti u igri, ako je Ado bio za njegovo dovodjenje a ne Cenan na svoju ruku onda apsolutna podrska

Zna li se kada bi mogao Kajkut zaigrati?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

nikad_izvini
Kontakt:

Odvadi malo

Odvadi malo vise.

Sto se tice fudbala, jeste na ho-ruk, to se i da skontati iz tog citiranog posta.
Meni se čini da imam 20 godina Juga pa mogu da pišem šta hoću i da sam ovo pisao, da ne valja šta radimo, prije godinu i kusur. Tada nije bila priča da je ho-ruk. Onda sma ja bio mrzitelj, a i sada sam. Znači ti imaš certifikat navijača, a ja dušmana iako sam bio u pravu, a ti nisi.

Hoćeš da ti vadim prepiske, a ?

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

kremenko je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
sri avg 09, 2017 9:30 pm
kremenko je napisao/la:
sri avg 09, 2017 9:23 pm
Gasenje pozara i gori ispod nokata,a pogotovo potpisivanje bilo koga i daj sta das,nema veze sa sistemom. Tamam rahmetli otac ustao iz mezara i rekao u kontru.
ko da bude glavni špic od ove četvorke: stevo, dženis, mujaga, zajim ?
Nijedan. A bgm ni Sasa Kajkut. Nijedan nije kvalitet za Zeljeznicar
Zato,onaj ko vodi transfer politiku treba da leti iz kluba,naglavacke.
Smijem se kladiti da ne znaš ko vodi transfer politiku :)

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

GoodisonPark
Kontakt:

sri avg 09, 2017 10:56 pm

sri avg 09, 2017 10:47 pm
GoodisonPark je napisao/la:
Žalosno je na šta se sveo forum ali valjda to tako mora.. Pišaj po svojoj raji, Željovcima, drugovima sa tribine da bi se opravdao dolazak ljudskog otpada i šljama u vidu kajkuta samo zato što ti ostali Željovci nisu kao ja "đon obraz" i nemaju isto mišljenje kao ja.

Pijem kafu sa Slavkom i nemoj da bi ga ko prozivao, banovaću ga svega mi, ali zato je poželjno nabijati broj postova u kojem ćemo pljuvati i psovati Bekriću jer je rekao da trener i nije neka pljačka. Opet nemoj da bi ko pljuvao saleta jer je to sad igrač Želje ali dozvoljeno je pišati po kolegama forumašima jer imaju obraza da napišu stvari onakve kakve jesu.
Spoiler:
GMAZ1921 je napisao/la:
sri avg 09, 2017 8:54 pm

Urinira i urinirat će,i treba po takvim ko ti
Kajkut Saša,ljubav je naša
Mene Grbavica neće vidjeti dok ovaj ološ i licemjer bude nosio naš dres. Definitivno teška odluka jer sam navijač koji skoro da ne propušta ni jedan meč ali to je neki vid mog protesta protiv ljudi koji su napravili potez kakav su napravili. Ne može se na ovaj način poigravati sa imenom Željezničar!
Taj sto je 'urinirao' je banovan. A ne vidim da je iko drugi to uradio, a pogotovo ne neka kriticna masa da bi se 'forum sveo na to', vec ocito u nedostatku argumenata ili istomisljenika to kazes. Definitivno znak slabosti od tebe. Taj Slavko nikada nista nije uradio protivno klubu, dok je Bekric znamo sta uradio i ljudi su mu psovali zbog toga. Etiketiras, konstruises i to ako te Grbavica nece vidjeti zbog toga dovoljno govori.
Nigdje nije napisano da je banovan, a koliko vidim post i dalje stoji. Kritična masa je bila u slučaju Bekrić ali zašto tada brisati i banovati kada su nam mišljenja identična. Bekrić je kritikovao trenera i to je sva poenta, nije "a" rekao protiv Želje.

Kažem jako teška odluka, možda i ishitrena u neku ruku jer sam izrevoltiran i još ne mogu da povjerujem da se ovo desilo, ali ne mogu podržavati nekoga ko nam je direktno svojim antifudbalskim potezima ukrao titulu, još poslije toga imao obraza da objavljuje kako je bilo intenziteta, takva osoba ne smije ni prići na kilometar stadionu a kamoli da obuče naš dres!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

bianco blu
Kontakt:

sri avg 09, 2017 10:58 pm

Fk Željezničar, nekad slavni klub, sada filijala nekog zrinjskog, osnovanog nekad 1992.godine

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava