ne volim ni jaGoodisonPark je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:50 pmPi*aj ga, ne volim takve ljude bez obzira da li simuliraju u našem ili tuđem dresu..za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:47 pmbude li momak to isto radio kod nas, imamo pojacanje kako na terenu tako i svlacionici.GoodisonPark je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:38 pmFrajer nam svojim simuliranjem izbije titulu iz džepa i još poslije pjeva biće Željo ***** sampion, o intenzitetu ne treba ni govoriti i šta treba da ga dočekam raširenih ruku..
Od mene nema podršku pa taman da zabije 8 odlučujućih golova u ligi za prvaka i donese titulu. Ološ ljudski i šljam, nisko smo pali u pm..
mislim na karakter....
a dobro, treba biti iskrenHadzijalagic je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:58 pmSvaka cast svima koji su ucestvovali u dovodjenju Kajkuta.. Fantastican posao su obavili tim potezom.. Kapa do poda.. Igrac koji nam je falio za juris na titulu..
Jel ovako ispravno veliki prijatelju kluba.. Ti si prijatelj kluba a mi koji mislimo da dovodjenje igraca poput Kajkuta nije smjer u kojem klub treba da ide smo mrzioci i pljuvaci.. Jel ti sad dusa na mjestu?
Proslo je to vrijeme kada se mogla prodati suplja da je trener trazio nekog igraca. Nismo debili niti djeca!BlueSide je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 8:29 pmDali smo podrsku Adzemu a Saša je koliko sam ja skontao Adzemova zelja sto znaci da normalan navijac treba dati podrsku i igracu
Trenutno u klubu i pri klubu imamo igraca koji su mnogo vise s**** po klubu (sto je slozicete se mnogo gore od simuliranja penala) a neke od njih pojedinci ovdje dizu u zvijezde.
Ukratko, Dobrodosao, nemoj biti pi*****, zapni i zasluzi Plavi dres (dobro ti stoji)
otprilike tako, crnjačenje po fb, forumu i sl.neće nam puno dobrog donijetiavlami97 je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 7:17 pmPrije dan dva kada se pojavila informacija da bi Kajkut trebao doci kod nas, jasno sam napisao da nisam za njegov dolazak. Ljudi u Klubu su procijenili da nam je potreban i doveli ga. Sta ja sada treba da pljujem po njihovoj odluci i da crnjacim i unosim negativnu energiju. Malo prije sam napisao za Kemu, Zeru i Mujagu par forumasa baci komentar, a nakon Sase milion komentara, uglavnom negativnih. Vjerovatno tako treba.Hadzijalagic je napisao/la:Svaka cast svima koji su ucestvovali u dovodjenju Kajkuta.. Fantastican posao su obavili tim potezom.. Kapa do poda.. Igrac koji nam je falio za juris na titulu..
Jel ovako ispravno veliki prijatelju kluba.. Ti si prijatelj kluba a mi koji mislimo da dovodjenje igraca poput Kajkuta nije smjer u kojem klub treba da ide smo mrzioci i pljuvaci.. Jel ti sad dusa na mjestu?
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Valjda ga zeba pusti da osuta koji slobodnjak
a zasto neki napadaju svaki potez uprave,koliko oni cine zlo.
Nama treba sistem,najavljuje se dvije godine,a nema ga na vidiku. Nama ne treba gasenje pozara. Ne treba nam prelazno rjesenje. SISTEM !salle86 je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 9:03 pmotprilike tako, crnjačenje po fb, forumu i sl.neće nam puno dobrog donijetiavlami97 je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 7:17 pmPrije dan dva kada se pojavila informacija da bi Kajkut trebao doci kod nas, jasno sam napisao da nisam za njegov dolazak. Ljudi u Klubu su procijenili da nam je potreban i doveli ga. Sta ja sada treba da pljujem po njihovoj odluci i da crnjacim i unosim negativnu energiju. Malo prije sam napisao za Kemu, Zeru i Mujagu par forumasa baci komentar, a nakon Sase milion komentara, uglavnom negativnih. Vjerovatno tako treba.Hadzijalagic je napisao/la: Svaka cast svima koji su ucestvovali u dovodjenju Kajkuta.. Fantastican posao su obavili tim potezom.. Kapa do poda.. Igrac koji nam je falio za juris na titulu..
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
ja bih milio sve ove koji crnjače, nek dođu na utakmicu protiv Borca pa ako ne dobijemo, a još i i gra bude odron, nek zvižde koliko ih grlo nosi
tako mogu uticati na promjene, ovako teško
ako im je već do toga
što se kajkuta tiče, ugovor na godinu je sasvim OK. to bi trebao biti znak da je samo prelazno rješenje, neko ko će "ugasiti požar". Ako će Ćenan sjediti skrštenih ruku sad sa idejom da je njegov posao gotov jer imamo napadača, pa opet se aktivirati nekad u junu 2018-e, e onda jebbaji ga, potez je loš. Ako će i dalje tražiti napadača, po meni je sasvim OK ovo...
strijelci za borac,bogicevic i kajkut
kremenko je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 7:51 pmNikola Nikic vs Sasa Kajkutgavran je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 7:39 pmhttps://www.youtube.com/watch?v=59A5DuHLouo
Nikola Nikic 34 godine povratnik,nikom smetalo nije
Nikola Nikic vs Sasa Kajkut
![]()
Ponavljati dok ti ne udje u glavu.
ko zadnji skonta......salle86 je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 9:09 pmkremenko je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 7:51 pmNikola Nikic vs Sasa Kajkutgavran je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 7:39 pmhttps://www.youtube.com/watch?v=59A5DuHLouo
Nikola Nikic 34 godine povratnik,nikom smetalo nije
Nikola Nikic vs Sasa Kajkut
![]()
Ponavljati dok ti ne udje u glavu.![]()
Neka super onda znamo po kome cemo pljuvati,samo je problem sto ce Ado dobit pedalu za 4-5 kola,a ovog penzionera cemo nositi na grbaci godinu danaModel1964 je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 9:00 pmProslo je to vrijeme kada se mogla prodati suplja da je trener trazio nekog igraca. Nismo debili niti djeca!BlueSide je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 8:29 pmDali smo podrsku Adzemu a Saša je koliko sam ja skontao Adzemova zelja sto znaci da normalan navijac treba dati podrsku i igracu
Trenutno u klubu i pri klubu imamo igraca koji su mnogo vise s**** po klubu (sto je slozicete se mnogo gore od simuliranja penala) a neke od njih pojedinci ovdje dizu u zvijezde.
Ukratko, Dobrodosao, nemoj biti pi*****, zapni i zasluzi Plavi dres (dobro ti stoji)