Ja nebih pa makar...
Nesto cemo bolje naci garant
Ja nebih pa makar...
Ja nesto kontam da ostavimo Mujagu i Stevu iskreno, zar je Sasa toliko bolji od njih?
ma bolje onog austrijskog croata nije djuturum moze pomoci na duze staze ako na zimu dodje ko bolji.
Model1964 je napisao/la:Ja nebih pa makar...
Nesto cemo bolje naci garant
Imali druze imali...
ni mi nemamo ni odbranu ni navalu ni veznog igračaMirek11 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 3:21 pmTreba ovog pitati ima li koga za nas
https://www.facebook.com/f.nostalgija/v ... 655561732/
priča se da je siniša out, ne znam je li istina
Mogu potvrditiLARS1921 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 2:32 pmDrug, neće ti jug ni u 2018. bitiElegant je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 2:30 pmNagađam, sada u augustu je sezona godisnjih odmora pa nece sigruno, septembar-okotobar je period kad bi se mogla odrzati sjednica - prosle godine je bila u okotobru.
Novembar najkasnije jer je kraj godine, uz to jos ocekuje se da oko juga prica krene mozda i nesto vise.
Ne vjerujem ni da će istok.Velahalve je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 3:27 pmMogu potvrditiLARS1921 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 2:32 pmDrug, neće ti jug ni u 2018. bitiElegant je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 2:30 pm
Nagađam, sada u augustu je sezona godisnjih odmora pa nece sigruno, septembar-okotobar je period kad bi se mogla odrzati sjednica - prosle godine je bila u okotobru.
Novembar najkasnije jer je kraj godine, uz to jos ocekuje se da oko juga prica krene mozda i nesto vise.
Mislim da nas samo zavaravuju. Ima li ko u opste dokaza da se i zapad pravio? Ja ko da sam vidio drvenu konstrukciju na slikama...
Zao mi je sto nije zazivjela 442. Model, u pravu si da linije moraju biti blizu.Model1964 je napisao/la:Kod Kostica Zera je bio bocni vezni u formaciji 442Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 2:08 pmStaviti malog Zerica na krilo.. I Kostic ga je svojevremeno mislio koristiti na krilu a mozda bi mu igranje na krilu bilo manje zahtjevno.. Bilo bi dobro promijeniti nesto u formaciji da ne igramo vjecito 4-2-3-1.. Nekako mi Zakaric djeluje neiskoristeno na krilu a i vidi se da mu je malo mrsko vracati se u defanzivu i da ga to fizicki opterecuje.. Ne znam, u nedostatku kvalitetnog rjesenja na spicu mozda i ima logike..Model1964 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 1:49 pmOn je za mene idealan spic.
Za dobro krilo mu fali dodatne brzine, za spica sasvim dovoljno.
Jak je na nogama, zna se zagraditi, dobr sut i zna citati igru. Problem je koga dati na krilo.
U nekoj formaciji 442 bi on i Zec mogli biti napdacki dvojac. Cini mi se vise korisni nego na krilima.
U takvoj formaciji bi Sinan bio na drugoj strani a Zec i Zakaric dva spica. Tada nije potrebno hrvanje sa stoperima vec zujanje i uskakanje u prazan prostor. Obojica to mogu. Dva vezna u sredini Jovan( nemas koga drugog) i mali Śaban.
Igra bi bila puno brza. Samo treba drzati linije jako blizu. To zahtjeva dodatni umni napor
I onda jedan penzioner po ovoj vrucini potegne do kluba da bi mu rekli da penzionerske karte jos uvijek nisu dostampane. Nije to lijepo nimalo, al' hajd'...FK Željezničar obavještava navijače, prijatelje i članove Kluba da se nastavlja prodaja sezonskih ulaznica za domaće utakmice FK Željezničar u sezoni 2017/2018.
Ulaznice je moguće kupiti radnim danima u periodu od 10 do 17 sati. U subotu na dan odigravanja utakmice protiv NK Vitez , ulaznice će biti moguće kupiti u periodu od 12 do 16 sati. Također, u istom terminu možete produžiti članske kartice koje vrijede 365 dana od dana učlanjenja ili produženja članstva.
Podsjećamo, mogućnost kupovine sezonskih ulaznica imaju samo aktivni članovi FK Željezničar. Jedan član može kupiti jednu sezonsku ulaznicu na koju sa sobom na stadion može uvesti jedno dijete starosti do devet godina.
Cijene sezonskih ulaznica su:
Južna tribina – 40 KM
Sjeverna tribina – 70 KM
Istočna tribina – 100 KM
Zapadna tribina – 250 KM
Zapadna tribina VIP Gold – 1.500 KM
Sjeverna tribina (penzionerska) – 30 KM
Mi smo Željini, Željo je naš!