Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 31, 2017 3:08 pm

cikazubo je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:03 pm
Vrag je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:00 pm
Zec nije los
Nije loš, al ti je zamjena za najbljeg igrača lige, Asim koji je došao iz Slobode, i koji kao što sam kažeš nije loš, i to je to..
Na to još dodai invalida Crnova koji je vjerovatno odigrao svoje u našem dresu, i ostao si na 2 krila Zecu i Zakariću, te malom Hrvanoviću koji nije osjetio seniorski fudbal..
Meni je Zec bolji od Stevanovića. Opasniji za gol, samo mu treba malo vremena.

teteac8684
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:08 pm

Lutamo, baš lutamo...

Amidza
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:09 pm

ChWilla je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:07 pm
na šta je to komentar?
Na izmisljeni penal koji je Zrinjskom donio titulu. Ovo je Kajkutov odgovor Bori Elcicu, koji je rekao da je sviranje penala greska i da intenziteta za preksraj nije bilo.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

nookey
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:10 pm

Amidza je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
na šta je to komentar?
Na izmisljeni penal koji je Zrinjskom donio titulu. Ovo je Kajkutov odgovor Bori Elcicu, koji je rekao da je sviranje penala greska i da intenziteta za preksraj nije bilo.
pa dobro nije ovo ništa spektakularno, neće izjaviti da nije bio penal sebe bi posuo pepelom, ovo je najmanji problem...

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:11 pm

Pintole, kad se vraca Amar?
Za mjesec? Poslije skupstine?

http://ba.n1info.com/a177278/Sport-Klub ... oramo.html

Evo Adzema.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u pon jul 31, 2017 3:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

boro je tehnički u krivu, jer da bi govorili o intenzitetu mora prvo biti kontakt... :D
gradi željo boli te *****

za_zivot_cijeli
Kontakt:

vise nije stvar u tome hoce li Kajkut biti taj koji ce dati tih famoznih 15 golova, problem je sto se na ovom transferu vidi sva traljavost i bezidejnost kada je selektiranje i unapredjivanje igrackog kadra u pitanju, KO GOD TO RADIO.

nasa dva spica zajedno imaju 65 godina!!!
sta radite!?!?!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Ajzea
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:14 pm

ChWilla je napisao/la:
na šta je to komentar?
Komentar na njegovo oponasanje Lorensa Liste u Bijeljini te komentar onog strucnjaka za sudjenje da intenziteta za penal nije bilo.
Nadam se da nije tacno da Kajkut dolazi.. Ne igrajte se sa klubom !

bianco blu
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:15 pm

u januaru znali da Lendrić odlazi na ljeto.
Imaš pola godine da dovedeš napadača.
Onda u augustu dovedeš odpadak iz zrinjskog, igrača koji je pjevao ''Biće Željo k.... šampion''.

PAMETNOM DOSTA, ćenane ODLAZI!

Brkoo
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:17 pm

Ako ne dovedemo minimalno 3 pojacanja, sto se mene tice nek podnesu ostavke, i Cenan i svi ostali koji ucestvuju u ovom amaterizmu, to isto vrijedi i ako se dovedu pojacanja ala Kajkut. Sasvim dovoljno vremena se imalo da se nadje zamjena za Lendrica, da se dovede dobar veznjak, stoper, desni bek i krilo, da se napravi ekipa koja moze osvojiti titulu. Ako se ne dovedu pojacanja opet ce Adzema zavaliti isto ko i u prvom njegovom mandatu i ocekivati da od govana nesto napravi..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Veteran1965
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:19 pm

Nije ba poenta koliko godina imaju, nego koliko mogu doprinijeti ekipi. U ovom momentu bar za tog Kajkuta ne znamo. Za Stevu manje više. Nemojte da nam godine budu prepreka. To može biti i zamka, ako se samo za to fatamo. Slažemo se da bi mi svi mladu, ali vrhunsku ekipu. Pitanje za ove koji malo ozbiljnij prate, koji su prosjeci godina osvajača titula u regiji, pa i malo šire. Spoj mladosti i iskustva je idealna kombinacija, i najprije će to donijeti uspjeh. Balans se mora naći.
Samo smo mi u crnjaku, u životu svom nisam ovo vidio. Tačno mi dođe da se isključim sa net-a skroz, a da utakmice počnem gledati sa cjebepa i to iz gostujućeg sektora, sa slušalicama na ušima da ne čujem nikoga.
Kakva se samo negativna kampanja, i negativan PR protiv Želje radi, to je čudo jedno. Nisam ovo doživio nikada oca mi. Tačno nam Violinu treba vratiti bolje i ne zaslužujemo...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Model1964

pon jul 31, 2017 3:22 pm

Ja i dalje mislim da je ovo za Kajkuta suplja
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Amidza
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:23 pm

nookey je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:10 pm
Amidza je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
na šta je to komentar?
pa dobro nije ovo ništa spektakularno, neće izjaviti da nije bio penal sebe bi posuo pepelom, ovo je najmanji problem...
Shvatam, ali isto tako je mogo samo sutit. Nije ga niko pitao ovo nego je nicim izazvan objavio na svom FB profilu. U krajnjem slucaju i nebitno je, samo sam postavio sliku jer dodaje jednu finu nijansu na bizarnost situacije u koju smo se doveli.

Neko mora odgovarati za ovo sve, neko nam mora predociti ciljeve kluba javno, objasniti nam sta se desava, konkretno i bez ikakve demagogije. Ako cujem "mi smo veliki klub svake godine nam je cilj titula" roknucu se.

Valjda zasluzujemo barem toliko nakon ovih silnih akcija i stajanja iza svakog elementa ovih upravljackih struktura svojim novcem, podrskom i svim drugim. Bez nas ne bi uradili nista i to neka uvijek imaju na umu. Sasa Kajkut je najmanji problem, ali je jasan znak da ne znamo gdje udaramo. Sto je najtuznije, nije on jedini znak toga, nego ima toga jos i to su stvari o kojima smo mali milion puta diskutovali svi mi ovdje, ali to je sviranje qrcu jer se jedne te iste stvari ponavljaju iz sezone u sezonu, iz mjeseca u mjesec. Naravno, sa izuzetkom ovih kreatura i satro spin doktora sa frazama "eto nek vam se Violina vrati, dabogda citava uprava ostavke dala". Takve debile treba banovati i ne znam zasto se to ne radi, jer su ovdje po zadatku i ni zbog cega drugog.

Ko ce mi sad garantovati da necemo i Adzema potrosit i sprzit, jer poluigraci ciji smo svi mi taoci imaju dovoljno manevarskog prostora da se izmokre i po treneru i po klubu i pritom za to ne snose nikakve posljedice?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

rodrigo87
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:23 pm

Gdje pise da je Kajkut nas? Ozbiljno pitam jer nisam upratio.

ChWilla
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:24 pm

Veteran1965 je napisao/la:
Nije ba poenta koliko godina imaju, nego koliko mogu doprinijeti ekipi. U ovom momentu bar za tog Kajkuta ne znamo. Za Stevu manje više. Nemojte da nam godine budu prepreka. To može biti i zamka, ako se samo za to fatamo. Slažemo se da bi mi svi mladu, ali vrhunsku ekipu. Pitanje za ove koji malo ozbiljnij prate, koji su prosjeci godina osvajača titula u regiji, pa i malo šire. Spoj mladosti i iskustva je idealna kombinacija, i najprije će to donijeti uspjeh. Balans se mora naći.
Samo smo mi u crnjaku, u životu svom nisam ovo vidio. Tačno mi dođe da se isključim sa net-a skroz, a da utakmice počnem gledati sa cjebepa i to iz gostujućeg sektora, sa slušalicama na ušima da ne čujem nikoga.
Kakva se samo negativna kampanja, i negativan PR protiv Želje radi, to je čudo jedno. Nisam ovo doživio nikada oca mi. Tačno nam Violinu treba vratiti bolje i ne zaslužujemo...
meni je puno nerazumljivija takva "kampanja" za krstanovića koji je godinu stariji, ali jedno duplo renomiraniji i bolji u ovom trenutku od kajkuta. gdje smo mi to toliko napredovali i prispjeli pa nam je bivši prvi strijelac HNL tako loše kratkoročno rješenje...?

dok kajkut, realno, ni na vrhuncu nije mogao ništa van naše lige, a sad su mu 33...amarova velika želja sa 30, prije tri godine u ova doba, ali sad vala...kod naših igrača je to velika razlika. negdje vani gdje je bolji kvalitet i ne mora biti.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

Ovdje je jedino objašnjene da mi nemamo banke u džepu..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

pon jul 31, 2017 3:26 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Ko je to objasnio?
Onaj lazov?
Prestani na vrijeme
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Brkoo
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:27 pm

Zasto spinujes sa jebenim violinom, kakva kampanja, kakav negativan PR protiv Zelje? Svaka kritika se docekuje na takav nacin. Treba da sutimo jer vjerovatno dovodimo Kajkuta, lika koji ima 33 godine i koji je bio na klupi Zrinjskog prosle sezone, najboljeg napadaca u ligi si prodao i na njegovo mjesto si doveo Kajkuta, bravo, vau, potez za pohvalu, bravo Cenane, nastavi da nas i dalje jebes. Fali nam i desni bek, centralni veznjak, u timu 2 krila imamo, treci je povrijednjen na duze vrijeme, u ekipi imamo samo 3 stopera, ali sve je super, ne talasaj samo, ako kritikujem i ukazujem na neke stvari koje se rade pogresno ,neprijatelj sam kluba..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:28 pm

Veteran1965 je napisao/la:
ja mislim da navijaci sanjaju vrhunsku ekipu ali da bi bili PRESRETNI da imaju perspektivnu ekipu.
neko ko ima 33 godine je sve samo ne perspektivan fudbaler pa da je Ronaldinjo a ne Kajkut.

i u pravu si, nije problem u Sasinim godinama nego u nasoj viziji.
neki dan je covjek dobio otkaz sto nije gurao mlade. danas se spominje napadac od 33 godine!?!
daj ba.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Amidza
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:28 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Nisam siguran da ce ti Sasa Kajkut, sa kakvom-takvom karijerom iza sebe i u 33 godini igrat za sicu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava