nookey je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:10 pm
Amidza je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:09 pm
ChWilla je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:07 pm
na šta je to komentar?
Na izmisljeni penal koji je Zrinjskom donio titulu. Ovo je Kajkutov odgovor Bori Elcicu, koji je rekao da je sviranje penala greska i da intenziteta za preksraj nije bilo.
pa dobro nije ovo ništa spektakularno, neće izjaviti da nije bio penal sebe bi posuo pepelom, ovo je najmanji problem...
Shvatam, ali isto tako je mogo samo sutit. Nije ga niko pitao ovo nego je nicim izazvan objavio na svom FB profilu. U krajnjem slucaju i nebitno je, samo sam postavio sliku jer dodaje jednu finu nijansu na bizarnost situacije u koju smo se doveli.
Neko mora odgovarati za ovo sve, neko nam mora predociti ciljeve kluba javno, objasniti nam sta se desava, konkretno i bez ikakve demagogije. Ako cujem "mi smo veliki klub svake godine nam je cilj titula" roknucu se.
Valjda zasluzujemo barem toliko nakon ovih silnih akcija i stajanja iza svakog elementa ovih upravljackih struktura svojim novcem, podrskom i svim drugim. Bez nas ne bi uradili nista i to neka uvijek imaju na umu. Sasa Kajkut je najmanji problem, ali je jasan znak da ne znamo gdje udaramo. Sto je najtuznije, nije on jedini znak toga, nego ima toga jos i to su stvari o kojima smo mali milion puta diskutovali svi mi ovdje, ali to je sviranje qrcu jer se jedne te iste stvari ponavljaju iz sezone u sezonu, iz mjeseca u mjesec. Naravno, sa izuzetkom ovih kreatura i satro spin doktora sa frazama "eto nek vam se Violina vrati, dabogda citava uprava ostavke dala". Takve debile treba banovati i ne znam zasto se to ne radi, jer su ovdje po zadatku i ni zbog cega drugog.
Ko ce mi sad garantovati da necemo i Adzema potrosit i sprzit, jer poluigraci ciji smo svi mi taoci imaju dovoljno manevarskog prostora da se izmokre i po treneru i po klubu i pritom za to ne snose nikakve posljedice?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj