Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Bosnia
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 22, 2017 11:41 am

Morzhy je napisao/la:
sub jul 22, 2017 11:39 am
Sa Slavkinim spiskom se desilo isto što i sa famoznim Odinim uvakat. "Sve si ti to dobro tražio, ali pusti te šupke, evo tebi Livaja i Diatta"
Ja kako sam shvatio ide ovako

1. Trener ima spisak zelja
2. Spisak se dostavi ljudima koji se bave dovodjenjem igraca (Cenan i ko jos?)
3. Sa tog spiska se prekrize imena koja zbog finansijskih razloga ne mogu dovesti.
4. Ustupi se kontakt sa igracima koje je moguce dovesti iz finansijskih razloga.
5. Pregovori sa igracem, gdje se ponude uslovi tako da se ne ugrozava dugurocni opstanak kluba.
6. Ko prihvati uslove njega se dovede, ko ne prihvati njega ne.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 22, 2017 11:42 am

Minjore je napisao/la:
sub jul 22, 2017 11:41 am
Mi smo u stokolmu pokazali da znamo, kad hocemo ;) Daleko od toga da smo pokazali da ne znamo, vec samo zavrsnica te kostala boljeg rezultata..
Klasa napadac falio za prolaz..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 22, 2017 11:43 am

Blueworld21 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
Blueworld21 je napisao/la:Čuj 8 tražio. Jel normalan on bi čitav tim mjenjao. Zar nije govorio da će se na ljeto par pozicija pojačati. Da ne tražim sad izjavu njegovu za Ramovica je rekao dugo smo ga pratili i evo doveli Znaci dva su već. Da je htio možda ordagica jasarevica i Vukotica i sta znam ja jos koga oni su pod ugovorom i od kad ja pratim Zelju nikad nikome marke nismo platili da ih dovedemo tako da je to u startu bilo nerealno. Ti si makar uvijek bio realan nemoj potppadati na ubleha priče. Slavko Petrović nije trener za Želje ja smijem ruku sad u vatru da stavim. Valjo nam jeste ali ne moze ispuniti ono za čim težimo to je ja mislim jasno i pticama na grani. Sasvim dobar tim imamo za naše uslove i nije bilo utovar istovar po procedurama sa nakim toskaskima pozderima hervasima već su došli igrači koji su bili neki faktor u svojim ekipama i igrali fudbal zec Ramovic graovac i projic. Jos treba jedan stoper špic to je bas podmoranje i eventualno vezni neki ostalo vakat je djeci davat šansu. Treba malo ohladiti od tovara novih igrača. Jos grcamo sa ovim beton ugovorima Bogicevicu, Jahicu, Bekricu i tad smo zelje ispunjavali trenerima i njihovim spiskovima dosta je vise.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Imaš za poziciju alternativu a i b, negdje i c. Tražene su 4 pozicije. Znam za opcije a i b, dok je recimo projić opcija c bio. Tako da to nije 8 igrača, nego opcije a i b. Da dovedemo jednu od tih, opet kažem opcija c je dovedena na beka.

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk
Hajd ba neću se sa tobom preko foruma y. Ebavat ima kafa? Kakav si danas da ti malo mozak nasapunjam ponesi i leksilijum slikaslikaslika

Hahaha hahahahahahahahahahahaha. Znaš da je moj mozak uvijek spreman. Pogotovo kad je argumentovan. Tu sam odmaram. Jedino poslije podne sam zauzet, od 17h.

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Kospicar
Kontakt:

Jug 5
Sjever 8
Istok 10

Gledalaca: 4327
Ukupni prihod: cca. 28 500 KM
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Blueworld21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Hadzijalagic je napisao/la:
sub jul 22, 2017 11:38 am
Hadzijalagic je napisao/la: Izgleda da si ti potpo na ubleha price i to samo u mjesec dana..
Davao sam mu podršku misleći na konstantan pritisak koji je imao moranje pobjede i bodova. U Evropi prva tekma sve po starom opet kontam moranje. Dodje Aik tekma u kojoj igraš sa protivnikom koji igra bez posjeda jer su tanki sa tehnikom čuvanjem lopte, ti prvi put rasterećen ne moraš ništa već pokaži sta znaš. I pokažeš da ustavri ne znaš. Bitno je u životu shvatiti i oci otvoriti...

Nisam te skonto.. Valjaju li sad igraci ili su zlo?
Igrači su najveće zlo a kad imaš još pride trenera neznalicu dobiješ to sto dobiješ. Jel ovako ok ili ćeš da ti nacrtam?

kvalitet
Kontakt:

sub jul 22, 2017 11:44 am

Sjećam se da je isto bilo i kod Odovića. Većina igrača koje je želio nisu dovedeni, već druge ili treće opcije. A znamo kako je to završilo.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Blueworld21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 22, 2017 11:45 am

tm8782 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Imaš za poziciju alternativu a i b, negdje i c. Tražene su 4 pozicije. Znam za opcije a i b, dok je recimo projić opcija c bio. Tako da to nije 8 igrača, nego opcije a i b. Da dovedemo jednu od tih, opet kažem opcija c je dovedena na beka.

Hajd ba neću se sa tobom preko foruma y. Ebavat ima kafa? Kakav si danas da ti malo mozak nasapunjam ponesi i leksilijum slikaslikaslika

Hahaha hahahahahahahahahahahaha. Znaš da je moj mozak uvijek spreman. Pogotovo kad je argumentovan. Tu sam odmaram. Jedino poslije podne sam zauzet, od 17h.

Hajd i 1 dolazim po tebe? Pored hitne da bude ti blizu slikaslikaslikaslika

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 22, 2017 11:47 am

sub jul 22, 2017 11:38 am
Davao sam mu podršku misleći na konstantan pritisak koji je imao moranje pobjede i bodova. U Evropi prva tekma sve po starom opet kontam moranje. Dodje Aik tekma u kojoj igraš sa protivnikom koji igra bez posjeda jer su tanki sa tehnikom čuvanjem lopte, ti prvi put rasterećen ne moraš ništa već pokaži sta znaš. I pokažeš da ustavri ne znaš. Bitno je u životu shvatiti i oci otvoriti...

Nisam te skonto.. Valjaju li sad igraci ili su zlo?
Igrači su najveće zlo a kad imaš još pride trenera neznalicu dobiješ to sto dobiješ. Jel ovako ok ili ćeš da ti nacrtam?

Nacrtaj ti sebi jer te nesto opasno prenosi.. Sad ti igraci zlo, sad sasvim dobri.. Sad podrzavas trenera, sad ne podrzavas.. Sad igraci krivi, sad trener kriv.. Haj se odluci pa se ukljuci u raspravu..

Ivicahuljev
Kontakt:

sub jul 22, 2017 11:51 am

sub jul 22, 2017 11:23 am
tm8782 je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:Da bi ova prica imala smisla mene zanima da li je Slavko predao neki spisak igraca iz svoje kartoteke koji mu trebaju? Koliko od tih igraca mu je ispunjeno, koliko nije? Na stranu sad sto bi ga ja da sam se pitao odmah poslije derbija nogom u guzicu nabio da ga Grbavica vise ne vidi, ali posto je dobio podrsku uprave, nije moje da se mijesam oko toga, nego me zanima koliko su ga ispostovali kao trenera koji je dobio podrsku? Znam da je na zimu na sav glas hvalio sva pojacanja, interesuje me kakva je situacija sada.
Od mogućih 8 koje je predložio, kontaktirana su 4. Doveden jedan.

Čuj 8 tražio. Jel normalan on bi čitav tim mjenjao. Zar nije govorio da će se na ljeto par pozicija pojačati. Da ne tražim sad izjavu njegovu za Ramovica je rekao dugo smo ga pratili i evo doveli Znaci dva su već. Da je htio možda ordagica jasarevica i Vukotica i sta znam ja jos koga oni su pod ugovorom i od kad ja pratim Zelju nikad nikome marke nismo platili da ih dovedemo tako da je to u startu bilo nerealno. Ti si makar uvijek bio realan nemoj potppadati na ubleha priče. Slavko Petrović nije trener za Želje ja smijem ruku sad u vatru da stavim. Valjo nam jeste ali ne moze ispuniti ono za čim težimo to je ja mislim jasno i pticama na grani. Sasvim dobar tim imamo za naše uslove i nije bilo utovar istovar po procedurama sa nakim toskaskima pozderima hervasima već su došli igrači koji su bili neki faktor u svojim ekipama i igrali fudbal zec Ramovic graovac i projic. Jos treba jedan stoper špic to je bas podmoranje i eventualno vezni neki ostalo vakat je djeci davat šansu. Treba malo ohladiti od tovara novih igrača. Jos grcamo sa ovim beton ugovorima Bogicevicu, Jahicu, Bekricu i tad smo zelje ispunjavali trenerima i njihovim spiskovima dosta je vise.

Sad moram ja tebe korigovati :placeodsmijeha:
Na pocetku posta se iscudjujes sto je trazio 8-igraca...zatim konstatujes da je doslo 4 I da nam fali jos 3 I ako jos koji upadne,bit je ista mi ekipe nemamo
Bez ljutnje pozz

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 22, 2017 11:52 am

Prebacuje ga opasno koliko god on zelio da zvuci ozbiljno.. Nek' se ne ljuti ali nek' procita dva puta sta je napisao i sad i nekad prije..

storm_raider
Kontakt:

sub jul 22, 2017 11:57 am

Zeljo sta nam radis.. :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Blueworld21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Hadzijalagic je napisao/la: Nisam te skonto.. Valjaju li sad igraci ili su zlo?

Nacrtaj ti sebi jer te nesto opasno prenosi.. Sad ti igraci zlo, sad sasvim dobri.. Sad podrzavas trenera, sad ne podrzavas.. Sad igraci krivi, sad trener kriv.. Haj se odluci pa se ukljuci u raspravu..
Ipak ti moram crtati. Ako si imao mogućnost kad da progovoris sa nekim fudbalerom onda si mogao skontati ako ti nije i tad bio potreban crtač da su mentalno tupi i glupi barem 90 posto i najveće zlo za svakog trenera. Ovaj tim ima kvalitet za nas uslove ali mentalno ima igrače koje su zlo e pa za to zlo od igrača crtam ti mentalno zlo ne igracki treba trener koji može da vlada tim mentalnim zlom. E mi imamo trenera koji je dobar čovjek, radi 20 sati nesto, ne znam sta i od 24 igrača u rosteru svaki za njega Kaze da pojma nema izuzev što je dobar čovjek. Evo i ja za sebe mogu reci da sam dobar čovjek volim Zelju sigurno više od Slavke ali teško da bi valjao ovim igračima. Jesi li skonto ili da i ti dodjes na ovu kafu pa da ti fino olovkom nacrtam?

ponosannavas
Kontakt:

Jebote ovdje malo malo iste teme. Sad opet gdje je razlika za istok a sto puta objasnjeno. Citajte malo u pm. Sad ce prica da je Salvko dobio jedno pojavanje od osam i to naosnovu posta jednog forumasa. Nebitno kojeg. I Gavran je fol insajder pa.fulio sto puta. Onda ovaj kaze cuj trazio 8 igraca zar nije reako da ce manje mijenjati a onda kazu treabju nam jos tri a vec smo doveli pet. Pa zar to nije osam ***** ga ja. Otislo nam je i povrijedilo se i vise od osam igraca i jbg moramo dovesti haman toliko zar ne? Obaj prwalzni rok je odlicno poceo. Liga sada pocinje ranije zbog veceg broja tekmi i zato neke igrace ne mozemo dovesti na vrijeme. Takva je situavija jbg u drzavi. Tako je i nemojte srati vise. Niko nije doveo nijednog kapitalca. Mi smo vjerujte mi najozbiljnija pojacanja doveli. Strpimo se majka mu stara. Kiks je sa Gotalom i jbg povrede Dzindr i Crnova inace nam niko nebi trebao sem veznjaka a da je hitno. Zakljucno sa pocetkom zimskih priprema moramo se rijesiti jos ovih cetiri pet igraca a dovesti nove uz potpisane ugovore na tri godine. Onda bi imali ekipu koja ce biti tu dvije godine zajedno minimalno uz par izmjena i to bi zancilo stabilnost u evropi kad izadjemo. Slavko pocinje novu sezonu i jedini pritisak mu je da ekipa igra ofanzivnije i sa vise zalaganja i to ofanzivnije u 90% tekmi sto znaci da moze taktizirati sa ovih par jacih ekipa i ako to ne uspije u ovoj polusezoni noga mu je i od mene. Do sada je stalno bio pod imperativom pobjeda i prolazaka i logicno mi je da je igrao za gol manje. Tekme protiv pitara i Krupe nemojte komentarisati jer su supci bojkotovali. Slavko je djelimivno kriv ali zbog supaka mora imati podrsku nasu. Pored toga treba minimalno biti medju tri na polusezoni i to u par deka sa ova ostala dva. To je realno i to ocekujem. Sve ostalo ubleharite i ponavljatr pricu glupu stoti put

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 22, 2017 12:09 pm

Ipak ti moram crtati. Ako si imao mogućnost kad da progovoris sa nekim fudbalerom onda si mogao skontati ako ti nije i tad bio potreban crtač da su mentalno tupi i glupi barem 90 posto i najveće zlo za svakog trenera. Ovaj tim ima kvalitet za nas uslove ali mentalno ima igrače koje su zlo e pa za to zlo od igrača crtam ti mentalno zlo ne igracki treba trener koji može da vlada tim mentalnim zlom. E mi imamo trenera koji je dobar čovjek, radi 20 sati nesto, ne znam sta i od 24 igrača u rosteru svaki za njega Kaze da pojma nema izuzev što je dobar čovjek. Evo i ja za sebe mogu reci da sam dobar čovjek volim Zelju sigurno više od Slavke ali teško da bi valjao ovim igračima. Jesi li skonto ili da i ti dodjes na ovu kafu pa da ti fino olovkom nacrtam?

Tvoje stanoviste je da igraci trebaju trenera koji ce se nositi i ispravljati njihove mentalne slabosti a moje da nama trebaju igraci dovoljno mentalno zreli da se nose sa izazovima igranja u nasem klubu.. Nisu oni neki balavci vec odrasli ljudi koji se u mnogim situacijama ponasaju ko razmazena balavurdija.. Nema tog psihologa a ne trenera koji moze te stvari ispravljati.. Imamo razlicita stanovista rjesenja istog problema.. A ja cu samo dodati da dosta tih igraca i kvalitetom ne zasluzuju nas dres, bar ako zelimo pucati na neke visocije ciljeve.. Slozio se ti ili ne u ozbiljnim klubovima treneri kroje ekipu i traze igrace po svom ukusu i mentalno i fudbalski..

salle86
Kontakt:

sub jul 22, 2017 12:10 pm

slika

Protiv goška ovako nekako, s tim da bi Stanić i Zakarić trebali stajati malo defanzivnije od Zeca (ali nisam to znao napraviti :D)

EDIT: na klupu malog Anela ako budemo vodili da uđe umjesto Blagojevića, Zebu ako ne budemo vodili umjesto Žere :), Hrvanovića ako budemo vodili umjesto Stanića (ili ako ovaj bude odron) te Stevo za nedaj Bože ako se moradne "sve u napad"
Zadnja izmjena: salle86, dana/u sub jul 22, 2017 12:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Blueworld21
Kontakt:

sub jul 22, 2017 12:11 pm

Pisem u afektu ne znam ni sta pišem vise priznam javno sizofrenicar sam kad je Željo u pitanju. Bujrum na kafu ko god hoće nek se obrati tm8287 za lokaciju on je stariji

salemprolic
Kontakt:

sub jul 22, 2017 12:12 pm

Prebacuje ga opasno koliko god on zelio da zvuci ozbiljno.. Nek' se ne ljuti ali nek' procita dva puta sta je napisao i sad i nekad prije..
A evo i ja sam kad je Slavko dosao i dao onih 10-ak intervjua rekao Boga mi ovaj covjek ce nam valjati pravo. Ne znam jesam li na forumu pisao ali sam pricao sa rajom. Zna znanje, autoritet je. Svasta nam je nesto napricao i to sa velikim samopouzdanjem da je mene iskreno kupio i ocekivao sam mnogo. Kako je vrijeme odmicalo sve ga je manje bilo da daje izjave, a nasa igra bila sve gora i gora sa kulminacijom u zadnjih nekoliko kola gdje smo zayebali sto bi slabo ko uspio zayebati. Onda saznas da on autoritet nije ni u svojoj kuci a kamoli fudbalskoj bagri, da njemacke discipline nema, da ga igraci sprdaju, i da jedino Zeba kao kapiten donekle tu konce drzi, jer kako sam on kaze, zao mi ga, dobar je covjek, na stranu sto je los trener. Zato i toliko forsiranje Zebe od strane Slavke jer i sam zna ako se zavadi s njim da mu je tu i kraj. Mijenja se ljudima misljenje to je normalno. Evo ja prvi kazem da sam kad je Slavko dosao mislio da je to to i da smo uboli bingo. Sad mislim potpuno drugacije.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Elegant
Kontakt:

sub jul 22, 2017 12:17 pm

Znaci da se zakljuciti da je Slavko problem a imamo top igrace sa kojima on "ne zna" raditi, a ima druga strana koja tvrdi obrnuto da imamo top trenera i lose igrace.

Samo se u krug vrtimo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 22, 2017 12:17 pm

Neko vec napisa, ista stvar kao s Odom. Nista mu nije dovedeno, tj. jest 1 . Zanima me zasto je samo 4 kontaktirano, znaci 4 su odmah otpali, sta li je to trazio Slavkec iz svoje kartoteke?!
Treba ocekivati isti scenario kao i s Odom, samo Odi su dovedeni klocevi a Slavku nije dovoljno dovedeno.
Sad ko i dodje, valja ganjati formu, spremu i sta vec, jer ti slobodni igraci preko ljeta nisu nigdje trenirali. To je i najveci problem.

U svim klubovima ovim ozbiljnijim dovode se igraci i pored trenerovih zelja, oni igraci koji odgovaraju filozofiji.
Problem je sto kod nas taj ko dovodi pojma nema.

shzna
Kontakt:

sub jul 22, 2017 12:19 pm

salemprolic je napisao/la:
sub jul 22, 2017 12:12 pm
A evo i ja sam kad je Slavko dosao i dao onih 10-ak intervjua rekao Boga mi ovaj covjek ce nam valjati pravo. Ne znam jesam li na forumu pisao ali sam pricao sa rajom. Zna znanje, autoritet je. Svasta nam je nesto napricao i to sa velikim samopouzdanjem da je mene iskreno kupio i ocekivao sam mnogo. Kako je vrijeme odmicalo sve ga je manje bilo da daje izjave, a nasa igra bila sve gora i gora sa kulminacijom u zadnjih nekoliko kola gdje smo zayebali sto bi slabo ko uspio zayebati. Onda saznas da on autoritet nije ni u svojoj kuci a kamoli fudbalskoj bagri, da njemacke discipline nema, da ga igraci sprdaju, i da jedino Zeba kao kapiten donekle tu konce drzi, jer kako sam on kaze, zao mi ga, dobar je covjek, na stranu sto je los trener. Zato i toliko forsiranje Zebe od strane Slavke jer i sam zna ako se zavadi s njim da mu je tu i kraj. Mijenja se ljudima misljenje to je normalno. Evo ja prvi kazem da sam kad je Slavko dosao mislio da je to to i da smo uboli bingo. Sad mislim potpuno drugacije.
:palacgore:

Demagog..
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava