Odavno hoću da napišem ali sve se neckam, ima ovdje nekolicina koji me znaju i uživo i ko sam i sta sam. Al evo cista obraza ti govorim da baljezgaris ne danas već odavno glupostima samo takvim i nemoj se ljutiti već sam pročitaj par puta sta si napisao i sve ce ti biti jasno. Čuj upravu krivi sto mu nisu omogućili hahahahah. Pa smijem se zaklet da ovu istu ekipu ima Zrinjski da ti bi prvi svrsavo i govorio kakav tim imaju. Obzirom da mi je nakon čitanja ovog tvog poluposta pritiska skočio na trista ne moraš mi ništa odgovoriti jer neću citati ovaj forum jedno vrijeme jer nije dobar za zdravlje. Jadni Slavko ništa mu nisu obezbjedili hahahahah ima jedna psovka za ovakve momente idealna...Hadzijalagic je napisao/la:Ocekivali smo puno od ovog prelaznog roka.. Ocekivali smo da ce se konacno i tu napraviti iskorak, da ce se ciljano dovesti igraci koji ce biti u skladu sa ambicijama koje imamo.. Na kraju, ako uzmemo u obzir kako smo odradili prelazni rok, ispada da nam ambicije i nisu previsoke i nadam se da ce i uprava u skladu sa tim komunicirati sa nama ne bacajuci nam floskule tipa "Zelji je uvijek cilj titula" i sl.. Ono sto je cinjenica je da u novu sezonu ulazimo slabiji nego sto smo bili u prosloj.. Pretpostavljam da su razlozi finansijske prirode ali i tu ima malo nelogicnosti s obzirom da smo u zadnjih mjesec dana zaradili preko 1,5 miliona KM i oprostite mi sto sam ocekivao da ce se neka trecina tog novca usmjeriti na dovodjenje 2-3 kvalitetna igraca koja bi ovu nasu ekipu ucinila glavnim favoritom za titulu.. Svjesni smo sta znaci titula u ovoj sezoni i olako smo "odustali" od nje.. @Grbavica kaze "izgleda da samo fali bumova" a onda u nastavku kaze "treba nam napadac i stoper".. Ne treba nama 15 igraca vec 2-3 ali kvalitetna i dokazana.. Uz ove koje smo doveli i one koje smo imali bilo bi sasvim dovoljno da iskoracimo u odnosu na konkurenciju.. Po meni nam krila ne trebaju. Imamo Zakarica i Zeca a na klupi Stanica koji ih moze zamijeniti u slucaju nepredvidjenih situacija.. Treba nam napadac jer su Stevo i Djenis napadaci za ekipe koje ce se boriti za opstanak a nikako za ekipu koja bi bila medju favoritima za titulu.. Potreban nam je kvalitetan zadnji vezni, neko ko ce nasu sredinu uciniti kompaktnom i sigurnom jer takvog igraca nemamo a neophodan je svakoj ekipi.. Potreban nam je stoper jer uci sa sindikalcem kao nezamjenjivim u prvih 11 je katastrofa.. I to je to.. Ja mislim da nam nije trebalo puno i da se sa onom sumom novca koju sam gore pomenuo to moglo vise nego kvalitetno odraditi..
Bezveze smo se ovdje podijelili na one koji su za Slavku i one koji su protiv njega.. Neki govore da se od Slavke pravi kult licnosti, sto je u potpunosti netacno.. Ja sam Slavku kritikovao do momenta kada smo izgubili bodove u Krupi i na Kosevu.. Nije mi se svidjala njegova 100 puta prepricana prica, vise sam napamet znao sta ce reci.. Inace ne gotivim ljude koji pricaju hvalospjeve o sebi a Slavko ih je vala napricao kao malo ko u desetinama intervjua koje je dao kada je dosao u nas klub.. S druge strane, posle sramotnog gubitka titule, stao sam na Slavkinu stranu jer jednostavno nije u redu kriviti njega za ono sto su nam igraci priredili u te dvije utakmice.. Neki kazu da je trebao igrace motivisati za te tekme.. E ako im titula, premije i radost navijaca nisu bile dovoljan motiv onda ne znam sta im je trebalo.. Po meni su ispali nevidjene hinje i jadovi i po meni je sramota zbog toga optuzivati Slavku.. Samo zbog toga sam stao na Slavkinu stranu i jedino sto mu sada zamjeram je sto nije dao ostavku kada je vidio da uprava nema znanja i moci da mu obezbijedi ono sto svi vidimo da nam fali.. Da je karakter kakvim se predstavljao to bi vec danas uradio.. Nece mi biti zao Slavke ako dobije otkaz, bice mi zao nas jer cemo opet prolaziti ono sto smo vec prolazili zadnjih godina a slozicemo se da nam to ne treba..
Treca tema koja mene interesuje je osjetljiva i dvoumio sam se bil' je povlacio jer sam siguran da ce neko izletiti sa sarkazmom tipa "sve se rastalilo", "oprale se pare" i sl. Naime, interesuje me, bez ikakve lose misli, zasto su se troskovi za istok sa one prve projekcije od nekih 1,5 miliona haman uduplali.. Interesuje me jer je vjerovatno to povecanje troskova dijelom odgovorno zato sto slabiji ulazimo u novu sezonu u odnosu na proslu.. Interesuje me koliko nam je jos ostalo tog duga ako neko zna.. Nemojte ovim dovoditi u pitanje moju podrsku upravi jer ja sam se potrudio da je podrzim konkretnim potezima i time sam valjda pokazao da im vjerujem i da ih podrzavam..
Prozvan sam pljuvacem kada sam nekad rekao da je osnovna duznost uprave da obezbjedi resurse za funkcionisanje kluba u skladu sa ambicijama.. Hebiga tako je to svugdje u svijetu.. Znam da u upravi i oko nje ima ljudi sa pozamasnim ciframa na racunima i cudno mi je, mozda cu biti pogresno protumacen, zasto ti ljudi nisu spremni rizikovati vise i investirati i veci kapital koji posjeduju u brzi napredak kluba.. Ne mislim da daju pare klubu vec da investiraju i kvalitetnim radom i sistemom i zarade, sto da ne.. Ako se toliko pozitivno istice nas sistem i nacin rada onda ne vidim razlog da se tako nesto ne radi.. Znam da su ulozili velike pare i spasili nas, vjerovatno, propasti ali ne mogu se oteti utisku da se moze jos odlucnije i ozbiljnije ulagati u klub.. @Pile je pominjao taj metod, da neko iz uprave da lovu za xy igraca i da se ugradi u buduci transfer ili na neki drugi nacin obezbijedi povratak i zaradu od te investicije.. Znam da ima ljudi koji to mogu..
Nalaprdah ja svasta.. Vjerovatno sam bio i nepovezan al', eto, to su neke misli koje mi prolaze kroz glavu..
Sent from my SM-G930F using Tapatalk