11plavih'92 je napisao/la: ↑sub jul 08, 2017 6:07 pm
sergejevic je napisao/la: ↑sub jul 08, 2017 2:15 pm
Morzy opusti se, uzivaj u velikom uspjehu, a svako ima pravo da iznese svoje misljenje o utakmici. Sta mu se svidjelo, sta nije, sta bi bilo dobro promjeniti, koga dovesti, koga otjerati, boom, janje, Dado...Uvijek se tako pisalo na svim forumima, uvijek ce se i pisati, ne vidim u cemu je problem. Ima vas nekoliko koji stvarno imate ozbiljan problem sa shvatanjem foruma. 90% raje na stadionu iskreno boli ***** za forum i nemaju pojma sta se pise na istim, tako da ostane 9% onih koji dodju da napisu nesto, razmijene misljenja, pljuju, hvale, seru, talasaju, okrecu domace zivotinje. Postoji i 1% onih koji imaju neke licne interese i vode razne ratove kroz postove. Ja sam uvijek pisao sta mislim da je dobro, pohvalio, uvijek sam i kritikovao sve ono sto mislim da je lose. Nadam se da nije problem........
Druže Sergejevicu, u ovom postu je iznesena čista istina, bez ikakve dileme
Ali ipak ne mogu da shvatim da 2 minuta nakon što je sudija odsvirao kraj i Željo prošao dalje ovdje se potencira loša igra, dizelaši na sredini, trener ziheras....
Svih 100% navijača koje si pomenuo su svjesni svega, uključujući i samog Slavku, Cenana, Misimovica. Niko nije slijep kod ociju. Uključujući i ovu zadnju trojicu uvjeren sam.
Na njima je da to mijenjaju ali zar se mi nismo mogli predati uživanju makar tu noc. Ja to ne mogu shvatiti ali baš nikako
A mislio sam da shvatam forum i njegove (ne)logicnosti
Ma realno bila bi prava katastrofa da nismo prosli prvo pretkolo, samo je bio taj upitnik nakon izjava Bekrica da li ce igraci zabusavati nesto. U svim drugim kombinacijama smo bili favoriti i bolja ekipa. Ne mogu da shvatim da je neko bio zadovoljan onakvom igrom nasih, gdje bukvalno poklonis dva gola ekipi koja nije sposobna sansu napraviti. To je bilo i protiv Olimpica, pa i Slobode ovdje, Sirokog....mnogo je primjera kada se prestane igrati nakon vodstva i zaluta neki corak u zadnjim minutama i zbogom bodovi. To nam je jedina konstanta.
Dakle, to se ne mijenja i nisam bas siguran da svi vide, jer bi neko ispravio te stvari. Najtuznije je sto Petrovic zaista vjeruje da je on napravio ekipu kao Milan i da smo mi cvrsta ekipa kojoj niko ne moze dati dva gola, a to uopste nije tako. Opet kazem nema se u cemu uzivati, bas kao i navijaci Aika jer su izbacili neke amatere ili polumatere. Tek sada slijede pravi ispiti. Ja stvarno vjerujem, a moguce i da grijesim, da smo imali strpljenja i previse. Ne talasaj, suti, **** igru tu su bodovi, guramo i kup, ne treba se trositi na igru, a onda corak. Prvo nas Siroki pregazi u kupu, a onda i titula ode zbog gore navedenih gresaka koje se ne ispravljaju. Opet ce se desiti slicne stvari, jer se apsolutno nista nije promjenilo od prosle sezone. Izmjene su jos uvijek iste, u istim minutama, zabijamo iste golove(Lendric nesto utrpa), primamo iste golove(stoperi poklone)...Prva izmjena je umjesto Zebe oko 70. minute, sada izgleda Zeric tu ulazi, druga je Nikolic umjesto Lendrica, zadnji vezni za zadnjeg veznog, ili Crnov-Zakaric.
Barem sto se tice ovih utakmica i to je raja pisala. Svi se nadamo da ce nesto promjeniti i da ce Zeljo zaigrati dosta bolje. Kada bude bolje i kada to docekamo ja cu prvi pisati kako lijepo igramo i slicno, a isto tako i sva ostala raja. Uglavnom je igra i jedino sto komentarisem na forumu, tako da i nemam nekog izbora. Isto tako volim procitati i druge koji pisu o ekipi i nasoj igri, pa makar bilo i totalno drugacije. Alternativa je da ne pisem onda nikako, jer o cemu bih drugo pisao na forumu?