Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 08, 2017 7:22 pm

Hocemo Kokota i Livaju hahahah
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

1950
Kontakt:

sub jul 08, 2017 7:22 pm

Miru na tribine

Dr. Adzem
Kontakt:

sub jul 08, 2017 7:24 pm

Miro ostani :rofl: :rofl: :rofl1: :placeodsmijeha:
Cuva Bog Zelju svog!

1950
Kontakt:

sub jul 08, 2017 7:26 pm

Dr. Kostic je napisao/la:
sub jul 08, 2017 7:24 pm
Miro ostani :rofl: :rofl: :rofl1: :placeodsmijeha:
Forum ce se talit za platu !

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 08, 2017 7:32 pm

Slobodan ti je Kokot, dovedi ga da prekuca tog nekog sa par asistencija hehehe
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dr. Adzem
Kontakt:

sub jul 08, 2017 7:32 pm

Stana na krilo a zec u spicu mi cemo samo dobiti vise na brzini a nista necemo izgubiti. Stana koliko god se cinilo brzi od zakarica i crnova i vise ce probijati samo sto treba vježbati cemtarsut
Cuva Bog Zelju svog!

rodrigo87
Kontakt:

sub jul 08, 2017 7:34 pm

Da hoce zvizdan biti u cetvrtak, valjda oni nisu navikli igrati kad je velika vrucina :D

sergejevic

sub jul 08, 2017 7:38 pm

11plavih'92 je napisao/la:
sub jul 08, 2017 6:07 pm
sergejevic je napisao/la:
sub jul 08, 2017 2:15 pm
Morzy opusti se, uzivaj u velikom uspjehu, a svako ima pravo da iznese svoje misljenje o utakmici. Sta mu se svidjelo, sta nije, sta bi bilo dobro promjeniti, koga dovesti, koga otjerati, boom, janje, Dado...Uvijek se tako pisalo na svim forumima, uvijek ce se i pisati, ne vidim u cemu je problem. Ima vas nekoliko koji stvarno imate ozbiljan problem sa shvatanjem foruma. 90% raje na stadionu iskreno boli ***** za forum i nemaju pojma sta se pise na istim, tako da ostane 9% onih koji dodju da napisu nesto, razmijene misljenja, pljuju, hvale, seru, talasaju, okrecu domace zivotinje. Postoji i 1% onih koji imaju neke licne interese i vode razne ratove kroz postove. Ja sam uvijek pisao sta mislim da je dobro, pohvalio, uvijek sam i kritikovao sve ono sto mislim da je lose. Nadam se da nije problem........
Druže Sergejevicu, u ovom postu je iznesena čista istina, bez ikakve dileme
Ali ipak ne mogu da shvatim da 2 minuta nakon što je sudija odsvirao kraj i Željo prošao dalje ovdje se potencira loša igra, dizelaši na sredini, trener ziheras....
Svih 100% navijača koje si pomenuo su svjesni svega, uključujući i samog Slavku, Cenana, Misimovica. Niko nije slijep kod ociju. Uključujući i ovu zadnju trojicu uvjeren sam.
Na njima je da to mijenjaju ali zar se mi nismo mogli predati uživanju makar tu noc. Ja to ne mogu shvatiti ali baš nikako
A mislio sam da shvatam forum i njegove (ne)logicnosti
Ma realno bila bi prava katastrofa da nismo prosli prvo pretkolo, samo je bio taj upitnik nakon izjava Bekrica da li ce igraci zabusavati nesto. U svim drugim kombinacijama smo bili favoriti i bolja ekipa. Ne mogu da shvatim da je neko bio zadovoljan onakvom igrom nasih, gdje bukvalno poklonis dva gola ekipi koja nije sposobna sansu napraviti. To je bilo i protiv Olimpica, pa i Slobode ovdje, Sirokog....mnogo je primjera kada se prestane igrati nakon vodstva i zaluta neki corak u zadnjim minutama i zbogom bodovi. To nam je jedina konstanta.
Dakle, to se ne mijenja i nisam bas siguran da svi vide, jer bi neko ispravio te stvari. Najtuznije je sto Petrovic zaista vjeruje da je on napravio ekipu kao Milan i da smo mi cvrsta ekipa kojoj niko ne moze dati dva gola, a to uopste nije tako. Opet kazem nema se u cemu uzivati, bas kao i navijaci Aika jer su izbacili neke amatere ili polumatere. Tek sada slijede pravi ispiti. Ja stvarno vjerujem, a moguce i da grijesim, da smo imali strpljenja i previse. Ne talasaj, suti, **** igru tu su bodovi, guramo i kup, ne treba se trositi na igru, a onda corak. Prvo nas Siroki pregazi u kupu, a onda i titula ode zbog gore navedenih gresaka koje se ne ispravljaju. Opet ce se desiti slicne stvari, jer se apsolutno nista nije promjenilo od prosle sezone. Izmjene su jos uvijek iste, u istim minutama, zabijamo iste golove(Lendric nesto utrpa), primamo iste golove(stoperi poklone)...Prva izmjena je umjesto Zebe oko 70. minute, sada izgleda Zeric tu ulazi, druga je Nikolic umjesto Lendrica, zadnji vezni za zadnjeg veznog, ili Crnov-Zakaric.
Barem sto se tice ovih utakmica i to je raja pisala. Svi se nadamo da ce nesto promjeniti i da ce Zeljo zaigrati dosta bolje. Kada bude bolje i kada to docekamo ja cu prvi pisati kako lijepo igramo i slicno, a isto tako i sva ostala raja. Uglavnom je igra i jedino sto komentarisem na forumu, tako da i nemam nekog izbora. Isto tako volim procitati i druge koji pisu o ekipi i nasoj igri, pa makar bilo i totalno drugacije. Alternativa je da ne pisem onda nikako, jer o cemu bih drugo pisao na forumu?

Dr. Adzem
Kontakt:

sub jul 08, 2017 7:39 pm

Sta kaze ovaj navijac lensa za Ivana. Dolazi iz Zelje valjda ce biti ko Dzeko. Postuju nas ljudi sirom svijeta i znaju kakve igracine pravimo. Samo jos kad bi poceli milionske transvere pravit ih
Cuva Bog Zelju svog!

Amidza
Kontakt:

sub jul 08, 2017 7:40 pm

A u medjuvremenu, debili na drustvenim mrezama su presli sa "Miro ostani" na "Miro vrati se, vrata su ti uvijek ovorena, trebamo te." i sl.

Nije bolest sve sto boli.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

rodrigo87
Kontakt:

sub jul 08, 2017 7:43 pm

Amidza je napisao/la:
sub jul 08, 2017 7:40 pm
A u medjuvremenu, debili na drustvenim mrezama su presli sa "Miro ostani" na "Miro vrati se, vrata su ti uvijek ovorena, trebamo te." i sl.

Nije bolest sve sto boli.
da hoce za zrinju potpisati,valjda bi tad prestali glumiti idiote

exdomorocki
Kontakt:

sub jul 08, 2017 7:47 pm

Izvinjavam se na off-u
Kokot 38 tekmi 7 golova
Miro 53 tekme 6 golova
Kokot zavrsio na 2.mjestu
Miro zavrsio na 2.mjestu
Kokot- pjanac
Miro profesionalac
Samo činjenice iznosim,nista slagao nisam
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Dr. Adzem
Kontakt:

sub jul 08, 2017 7:49 pm

Kokot, Dzelmic, Beganovic. Oda majstore
Cuva Bog Zelju svog!

Bosnia

sub jul 08, 2017 7:52 pm

exdomorocki je napisao/la:
sub jul 08, 2017 7:47 pm
Izvinjavam se na off-u
Kokot 38 tekmi 7 golova
Miro 53 tekme 6 golova
Kokot zavrsio na 2.mjestu
Miro zavrsio na 2.mjestu
Kokot- pjanac
Miro profesionalac
Samo činjenice iznosim,nista slagao nisam
Svi stanovnici planete zemlje imaju u prosjeku 1 jaje i 1 memaru.

Napomena: Dozvoljena statisticka greska do 1%

cikazubo
Kontakt:

sub jul 08, 2017 7:54 pm

Ona ekipa mi je jedna od najdražih generacija Želje, čika Oda na klupi, mladi Edis pomoćnik, na terenu djeca i ratnici kao Kokot, možete vi svršavati na Miru, ko je bolji igrač ne treba raspravljati, ali ona ekipa je imala toliko potencijala i prostora za napredak da je to nestvarno, izbacili Ferenc s 3-0, od izbacivanja Standardna nas dijelili centimetri, dok je ova ekipa sa zvjezdicama totalno limitirana, psihički i karakterom da ne pričamo..

Zato molim vas više poštovanja kad pričamo o toj generaciji, bio to Kokot, Beganović ili neko treći, meni su priredili jedan od najljepših dana u životu, a ovi sad su mi uzeli bar dvije godine života.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u sub jul 08, 2017 8:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Bosnia

sub jul 08, 2017 7:59 pm

@cikazubo previse forumasi uzdizu pojedine igrace

miro je za zelju odlican, ali to je to... pojedini ga trpali u reprezentaciju :D pogledajte samo uzdizanje graovca... odigrao prvu utakmicu, ljudi svrsavali na njega, proglasavali igracem utakmice itd... a zeta 2 puta prisla golu ukupno u cijeloj utakmici. graovac je tu trebao biti ustvari neocjenjen, a ovdje poceli gledati u njega kao u boga... nisu ni prvi ni posljednji ali su forumasi totalno nerealni i prave bozanstvo od svega, a narednu utakmicu psuju sve zivo

1950
Kontakt:

sub jul 08, 2017 8:01 pm

Ma draze mi je bilo gubit zivce na Memiju nego na Sinisu realno

Okolele
Kontakt:

sub jul 08, 2017 8:02 pm

Kokot je gospodin covjek..Nema smisla podsmjehivati se njegovoj epizodi u Želji..Uvijek je bio srcan na terenu i davao od sebe koliko je mogao..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 08, 2017 8:04 pm

Ko ce na spica protiv Aik-a? Stevo ili Zec?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Dr. Adzem
Kontakt:

sub jul 08, 2017 8:05 pm

Dje taj ordagic. Dje zapelo amere dokle si vise ko da dolazis iz australije
Cuva Bog Zelju svog!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava