sergejevic je napisao/la: ↑sub jul 08, 2017 2:15 pm
Morzy opusti se, uzivaj u velikom uspjehu, a svako ima pravo da iznese svoje misljenje o utakmici. Sta mu se svidjelo, sta nije, sta bi bilo dobro promjeniti, koga dovesti, koga otjerati, boom, janje, Dado...Uvijek se tako pisalo na svim forumima, uvijek ce se i pisati, ne vidim u cemu je problem. Ima vas nekoliko koji stvarno imate ozbiljan problem sa shvatanjem foruma. 90% raje na stadionu iskreno boli ***** za forum i nemaju pojma sta se pise na istim, tako da ostane 9% onih koji dodju da napisu nesto, razmijene misljenja, pljuju, hvale, seru, talasaju, okrecu domace zivotinje. Postoji i 1% onih koji imaju neke licne interese i vode razne ratove kroz postove. Ja sam uvijek pisao sta mislim da je dobro, pohvalio, uvijek sam i kritikovao sve ono sto mislim da je lose. Nadam se da nije problem........
Druže Sergejevicu, u ovom postu je iznesena čista istina, bez ikakve dileme
Ali ipak ne mogu da shvatim da 2 minuta nakon što je sudija odsvirao kraj i Željo prošao dalje ovdje se potencira loša igra, dizelaši na sredini, trener ziheras....
Svih 100% navijača koje si pomenuo su svjesni svega, uključujući i samog Slavku, Cenana, Misimovica. Niko nije slijep kod ociju. Uključujući i ovu zadnju trojicu uvjeren sam.
Na njima je da to mijenjaju ali zar se mi nismo mogli predati uživanju makar tu noc. Ja to ne mogu shvatiti ali baš nikako
A mislio sam da shvatam forum i njegove (ne)logicnosti
5. - 7. Okt 1992.