Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 05, 2017 6:58 pm

exdomorocki je napisao/la:
sri jul 05, 2017 6:40 pm
rodrigo87 je napisao/la:
sri jul 05, 2017 6:31 pm
sri jul 05, 2017 6:29 pm

I neka su,eto im organizacija,napunili 6 buseva,odbili masu ljudi,umjesto da nas bude 700 i vise biće nas 300-400.
Da mi neki Ćemo određuje čim da putujem,i gdje da kartu kupim,e svašta
Mislim da je po pravilima foruma zabranjeno iznositi imena forumasa ili drugih ljudi javno. Niko ti ne brani da putujes, ali ides na vlastitu odgovornost.
Uzmi primjer iz nase drzave, u Siroki mozes samo busem, u Tuzlu i na romobilu ako hoces? Sta je sad problem sto se moze samo busevima u Podgoricu?
Otidji, sjedi na domacu tribinu i gledaj tekmu, niko ti ne brani.

Naravno da je problem da idem busom na + 35,čuj ne možeš dobit kartu ako ides privatnim aranzmanom.
Valjda imam toliko mozga,da se saceka kolona,pri ulazu i izlazu,nismo ti ja od onih furaca na baterije,da se idem kupati i bacati slike.
Vidi, moramo biti malo realni, +35 nje razlog da odustanemo od toga😀
Karte imaju brojeve
Ako je zahtjev da se ide u grupi a tebe i tebi slicnim nadu sa kartom van grupe imaju puno pravo da ti onemoguce dolazak na tekmu. Diskrec
isko pravo drotovi cesto koristr i nisu duzni da ti daju bilo kakva pbjasnjena. Nemere i gotovo.
Poslije sacinjenih brzbjednosnih zapisnika nakon tekme murija konstatuje da su karte prodane iz naseg kluba i to ide dalje. Hajduk je u nekoliko navrata kaznjen od UEFAe zbog toga.
Da ne napominjem koliko su BBB napravili sranja u privat aranzmanu jer Dinamo nije htio preuzeti niti jednu kartu.
Maribor ima praksu da takve karte prodaje samo clanovima poslije sranja u Sarajevu.
Iz godine u godinu pravila ce biti strozija
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ž'21
Kontakt:

sri jul 05, 2017 7:05 pm

LARS1921 je napisao/la:
sri jul 05, 2017 6:22 pm
''Očekujem da ćemo mnogo bolje igrati jer ne vjerujem da onako izadnje možemo da ponovimo. Imamo problema sa sastavom, imamo veoma mali fond igrača i na to smo se oslonili, da se igrači afirmirišu. Pokušaćemo napraviti sve da prođemo dalje. Dva stopera su povrijeđena, pitanje je hoće li moći igrati, vidjećemo još danas, sutra je još utakmica, praktično nisu trenirali od utakmice u Sarajevu''.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/evropska-takmicenja/vl ... avom/87551

pet godina nisu trenirali, tesko da ce igrati
Larsone ne laži forumsku masu :D

LARSSON
Kontakt:

sri jul 05, 2017 7:08 pm

arelinho je napisao/la:
sri jul 05, 2017 7:07 pm
https://www.laola1.tv/en-int/home/

slika
LARS1921 je napisao/la:
sri jul 05, 2017 3:10 pm
yebo fejs

http://www.laola1.tv/en-int/livestream/ ... rajevo-len

i oni ce odatle uzimati :lol:

kasniš, zdrao

a ovi nemaju Bahu face n1 :D

Vrag

sri jul 05, 2017 7:13 pm

Grupa ima taj svoj neki pravac. Nekom se svidja nekom ne. Ima odlicnih momenata, a ima i losih. Recimo derbi je vizuelno bio vrh dok su nam navijanja losa. Sto zbog losih pjesmi sto zbog loseg vodjenja. Meni se svidja sto imamo neku svoju furku.
Svako ko je mislio ici privatnim aranžmanom moze kupiti kartu u PG i pogledati utakmicu. Grupama nije u interesu normalan svijet.

BlueSide
Kontakt:

sri jul 05, 2017 7:22 pm

Pa sta mislite da ce crnogorci te karte sto su vracene baciti..fino pred stadion i kupis kartu za gostujucu tribinu..
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

pestabudimpesta
Kontakt:

sri jul 05, 2017 7:24 pm

ako Baho bude komentator,dajemo u 90 oj,navika
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Amar927
Kontakt:

sri jul 05, 2017 7:25 pm

Sve su prilike da će sutra posljednju utakmicu za nas odigrati Lendric...zamjena za njega nam treba...Nikolić je dobar napadač al su ga godine stigle...kao zamjenu za Lendrica vjerujem da će jedan od ova dva igraca biti Obradović ili Adilović...

pestabudimpesta
Kontakt:

sri jul 05, 2017 7:27 pm

ja sinoc vidio Eldina u pingvinu
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Amar927
Kontakt:

sri jul 05, 2017 7:31 pm

pestabudimpesta je napisao/la:
U sarajevu je odavno...proslu sedmicu sam ga vidio u scc...ja sam ubijeđen da on ili obradović dolaze...

Model1964

sri jul 05, 2017 7:35 pm

Amar927 je napisao/la:
sri jul 05, 2017 7:31 pm
pestabudimpesta je napisao/la:
U sarajevu je odavno...proslu sedmicu sam ga vidio u scc...ja sam ubijeđen da on ili obradović dolaze...
Joj kada sada krene ptica oko Adila :rofl:
Doduse :placeodsmijeha:

pestabudimpesta
Kontakt:

sri jul 05, 2017 7:38 pm

Ma treba ga vratiti haahahahahahah

chile
Kontakt:

sri jul 05, 2017 7:51 pm

Ala ga pretjeraste k'o da se ide u Siriju a ne Podgoricu. I to mi se cini da paranoisu oni koji gostovanja ocima vidjeli nisu. Kad smo isli na Sokolac svojevremeno nije se ovoliki bauk pravio od gostovanja. Momcima koji ce ici pamet u glavu i pazite kako vozite, tu se veca opasnost krije.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

sajo10
Kontakt:

sri jul 05, 2017 8:01 pm

Palic u Krupi, Mekic u Radniku, Hiros u Mladosti, Mulahusejnovic u Zrinjskom... Bice interesantno vidjeti sta bivsi juniori mogu u Premijer Ligi sada kada su u sredinama gdje nemaju absolutno nikakvog pritiska na sebi (izuzev Nardina).
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u sri jul 05, 2017 8:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Plavi orkestar
Kontakt:

sri jul 05, 2017 8:05 pm

Model1964 je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
sri jul 05, 2017 6:31 pm

Mislim da je po pravilima foruma zabranjeno iznositi imena forumasa ili drugih ljudi javno. Niko ti ne brani da putujes, ali ides na vlastitu odgovornost.
Uzmi primjer iz nase drzave, u Siroki mozes samo busem, u Tuzlu i na romobilu ako hoces? Sta je sad problem sto se moze samo busevima u Podgoricu?
Otidji, sjedi na domacu tribinu i gledaj tekmu, niko ti ne brani.

Naravno da je problem da idem busom na + 35,čuj ne možeš dobit kartu ako ides privatnim aranzmanom.
Valjda imam toliko mozga,da se saceka kolona,pri ulazu i izlazu,nismo ti ja od onih furaca na baterije,da se idem kupati i bacati slike.
Karte imaju brojeve
Ako je zahtjev da se ide u grupi a tebe i tebi slicnim nadu sa kartom van grupe imaju puno pravo da ti onemoguce dolazak na tekmu. Diskrec
isko pravo drotovi cesto koristr i nisu duzni da ti daju bilo kakva pbjasnjena. Nemere i gotovo.
Poslije sacinjenih brzbjednosnih zapisnika nakon tekme murija konstatuje da su karte prodane iz naseg kluba i to ide dalje. Hajduk je u nekoliko navrata kaznjen od UEFAe zbog toga.
Da ne napominjem koliko su BBB napravili sranja u privat aranzmanu jer Dinamo nije htio preuzeti niti jednu kartu.
Maribor ima praksu da takve karte prodaje samo clanovima poslije sranja u Sarajevu.
Sve je to ok al da se poštuje do kraja.Danas je bilo moze karta,moze u privatnoj reziji sa privatnim autom al plati 60 km.Kakva je razlika ici u privatnoj reziji sa kartom od 60 km i ici u privatnoj reziji sa kartom od 10 km.Jel to ovome što je platio 60 dozvoljeno a ovom što je htjeo da plati 10 nije.Kad sam to vidjeo odustao sam od puta u Podgoricu.
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u sri jul 05, 2017 8:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri jul 05, 2017 8:36 pm

ponosannavas je napisao/la:
sri jul 05, 2017 3:42 pm
kikirikikospice je napisao/la:
sri jul 05, 2017 3:38 pm

Zubanovicu sad se fino izvini covjeku :lol: :lol:

Nevezano za ovu temu, nismo ni svjesni koliku moć imamo da sve promjenimo od a do ž. I ove usranke u foteljama jednog dana :karanje:

Gledajte Dzumhura na SK2, odlican mec!
[/quote]
TAko je majstore. Ne konta to raja, a nema ni jedinstva genralno u društvu. Željovci su još odlični kako je ostalo. Možda smo mi Željovci i najsvjetliji primjer.
[/quote]

Mogli bi mi zeljovci i kakve stranke osnovati :)
Željina Demokratska Zajednica
ili Stranka Željine Akcije
Pa kad zakopitimo i uđemo u vlast prvo tražiti resor finansija i mjesto direktora za UIO i ostalih poreza
Kako bi lego novi krov na stadionu sa onim fensi šmensi reflektorima
Zadnja izmjena: 11plavih'92, dana/u sri jul 05, 2017 8:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.
5. - 7. Okt 1992.

Hurmasica
Kontakt:

sri jul 05, 2017 8:36 pm

priču o janjadima nastavite ovdje :)

viewtopic.php?f=51&t=219&start=4200
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Model1964

sri jul 05, 2017 8:41 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
sri jul 05, 2017 8:05 pm
Model1964 je napisao/la:

Karte imaju brojeve
Sve je to ok al da se poštuje do kraja.Danas je bilo moze karta,moze u privatnoj reziji sa privatnim autom al plati 60 km.Kakva je razlika ici u privatnoj reziji sa kartom od 60 km i ici u privatnoj reziji sa kartom od 10 km.Jel to ovome što je platio 60 dozvoljeno a ovom što je htjeo da plati 10 nije.Kad sam to vidjeo odustao sam od puta u Podgoricu.
Ako je tako onda nije ok
Ova pravila o kojim sam pisao gore su da se zastiti klub ako se nesto dogodi. Nisu bez veze uvedena.
Ako grupa pravi ovave stvari o kojim pises onda radi protiv kluba.
Zadnja izmjena: Model1964, dana/u sri jul 05, 2017 8:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

sri jul 05, 2017 8:42 pm

BlueSide je napisao/la:
sri jul 05, 2017 7:22 pm
Pa sta mislite da ce crnogorci te karte sto su vracene baciti..fino pred stadion i kupis kartu za gostujucu tribinu..
ne baciti no bačiti... :kafa:
gradi željo boli te *****

Morzhy
Kontakt:

sri jul 05, 2017 8:48 pm

Kažu crnogorci za karte "bacalo se i bacaće se"

Elegant
Kontakt:

sri jul 05, 2017 8:50 pm

Koliko su karte kod njih ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava