Ja se izvinjajemBosnia je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 3:32 pmkikirikikospice je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 12:36 amPoslao sam mail na tri adrese koje sam nasao na stranici FACETV-a. Međutim niti jedan nije prošao, ako neko može pokušati sa svog mail-a, više mi je dosta majmuna u javnom servisu.
Poštovani,
Može se reći da ne predstavljam nikakvu skupinu, da nisam na čelu nikakve organizacije, da ne zastupam interese kojekakvih grupa. Samo sam obični državljanin Bosne i Hercegovine, građanin Sarajeva. Niti meni, niti svim ostalim ljubiteljima sporta nije omogućeno da pratimo utakmicu našeg i vašeg Željezničara u Titogradu (Podgorici). Želio bih da izrazim razočarenje tim gestom domaćih javnih emitera, te apelujem na Vas ako ste u mogućnosti da nam obezbjedite prijenos. Da priča ne bi završila na tome kako privatna televizija nije imala sredstava, te smo unatoć Vašoj volji i želji ostali bez prijenosa, od Vas zahtijevam da jasno, glasno i izričito osudite javne emitere koji nam serviraju turske serije valjda želeći našu djecu i unuke podstaći da odaberu put janjičara u budućnosti, umjesto fudbalera, košarkaša, rukometaša,..itd. Simpatizere te drevne igre koja se prenosi putem TV ekrana vec nekoliko decenija ne zanimaju mehanizmi naplate RTV taxe, niti odnos unutar njihovih odbora. Zanima nas da vidimo nekolicinu ljudi s kojima osjecamo neku povezanost, iako nastupaju u dalekoj, egzoticnoj, nesigurnoj, nepristupacnoj, zaostaloj, neprijateljskoj, neuređenoj, plemenskoj državi naziva Crna Gora. Ili da čekamo autobus koji prevozi fudbalere negdje blizu granice, pa da nam kažu kako su odigrali. Neka je na sramotu onih koji nam ne daju da ih zaboravimo ni tih 90 minuta.
S poštovanjem.zubanovic89 je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 10:34 amPa da li ste vi normalni cuj odavde neko dole da ide i radi TV prenosOvaj FACE-u salje mailove, ovom drugom krive turske serije. To je druga drzava, ne mozes tek tako poslat svoju ekipu da radi prenos sa tudjeg stadiona ljudi dragi sta vam je. Bice na sport1 textualni prenos nije nam prvi put da tako pratimo sta sad. Moglo je i gore, mogli smo bit Rangers i juce ispast od konobara iz Luksemburga i da se to prenosi na TV.
Zubanovicu sad se fino izvini covjeku![]()
![]()
Ma na mute i pustim zubanov klip da slusam Bahu kako placeEric Cantona je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 4:59 pmE ybg Face prenosi, valja slusat one njihove komentatore![]()
A mozda Danko bude radiozubanovic89 je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 5:01 pmMa na mute i pustim zubanov klip da slusam Bahu kako placeEric Cantona je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 4:59 pmE ybg Face prenosi, valja slusat one njihove komentatore![]()
![]()
Jesili normalan?Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 3:23 pmBravo FACE.
Ja vec konto otic na Kosevo, gledat pitare.![]()
Otkud to ikako sad ? Zar nisu prodane sve karte u organizaciji grupe ?djoxxx1921 je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 4:37 pmMa vjeruj mi brate, ne znam da li si se kad nalazio u slicnim situacijama, ali glava ti je u torbi na lavoru na zapadu, tuzli ili zenici, a ne tamo.. Jel treba zivot da rizikujem? Ali problem je u tome, da je puklo svih 700 karti organizovano, uredu. Sretno. Ali ostalo 400 karti, a 200 ljudi keti i moli na grbavici, oni vrate karte u cg..
Jesu, s tim da su organizovali 7 autobusa, ili ti ga 330 ljudiMrkiMedo je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 5:13 pmOtkud to ikako sad ? Zar nisu prodane sve karte u organizaciji grupe ?djoxxx1921 je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 4:37 pmMa vjeruj mi brate, ne znam da li si se kad nalazio u slicnim situacijama, ali glava ti je u torbi na lavoru na zapadu, tuzli ili zenici, a ne tamo.. Jel treba zivot da rizikujem? Ali problem je u tome, da je puklo svih 700 karti organizovano, uredu. Sretno. Ali ostalo 400 karti, a 200 ljudi keti i moli na grbavici, oni vrate karte u cg..
uprava nema veze s tim bolan...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 5:31 pmBruka je ovo sto su uradili za karte, kako ih nije stid.
Uprava ne misli na navijace sekunde a onda ocekuju da se produze clanske itd.
Hocemo skupa?!exdomorocki je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 3:37 pmNe čudi me toLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 3:23 pmBravo FACE.
Ja vec konto otic na Kosevo, gledat pitare.![]()