Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 7:04 pm

Ma ja sam sinoc pisao, i prije mjesec, i prije dva.
Poginite ali do pocetka lige izganjajte Subica. Da li posudba, da li raskid nebitno.
Ne dobijamo samo na lijevom bocnom igraca, nego i krilnog igraca, usput i vecu konkurenciju na desnom bocnom.
Zivjeli :pivo:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sub jul 01, 2017 7:08 pm

Naravno da ce se vraititi @starkelja, nemoj da ga po mahali trazim.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub jul 01, 2017 7:12 pm

I ja bih Vesnu Zmijanac
5. - 7. Okt 1992.

mirzza
Kontakt:

sub jul 01, 2017 7:15 pm

Minjore je napisao/la:
sub jul 01, 2017 6:47 pm
@mirzza nije glavni problem u parama. Kazes 4 5 igraca dovedeno na lijevog beka, a moglu za te pare subica dovesti. Mogli smo pokusati jer prije tih 4 5 bekova Subic nije imao zelju da dodje u nas Klub, kao i bilo ko. Rijetki su dosli nakon sezone godisnjeg odmora i besparice, raskida ugovora i ganjanja po sudovima. Iducu sezonu smo malo stali na noge, ali to niko nije mogao da vjeruje. Danas je druga prica. Ko kaze da necemo dovesti i Subica ?
Nemoj me shvatit pogresno, repliciram ti radi konstruktivne rasprave, nemam nista protiv tebe :D ili bar jos uvijek ne :DD:
Ma gledaj meni je Zeljo bitan,mi smo prolaznici.
To što se na forumu raspravljamo hajde, svi želimo najbolje.
Lično se vodim kupi kvalitet da znaš šta imaš pa komad po komad.
Mi nemamo beka da valja, Projic nije taj a Subic jeste. Treba nam bek za cijelu stranu, moderan koji će dati drugu dimenziju taktici kada razbijamo bunker.
Jbg većina govori povrijedjen a čovjek odličnu statistiku ima.
Opet kažem placas Jahica, Bogija, Stevu potrosili smo kišu na pozdere, husice i opet dovodimo polovnjaka.
Žao mi Jasarevica on nije klasa Subica ali ide gore, jbg to nam fali. Opet ako planiraju malog Besu u vatru ove sezone kao dugorocnu investiciju tad jesam za Proju da nauči Besu. To je bio plan sa Stojanovicem ali nije išlo.
Stana to više ne može igrati jer mu svaki put pobjegne krilo.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub jul 01, 2017 7:31 pm

mirzza je napisao/la:
sub jul 01, 2017 7:15 pm
Minjore je napisao/la:
@mirzza nije glavni problem u parama. Kazes 4 5 igraca dovedeno na lijevog beka, a moglu za te pare subica dovesti. Mogli smo pokusati jer prije tih 4 5 bekova Subic nije imao zelju da dodje u nas Klub, kao i bilo ko. Rijetki su dosli nakon sezone godisnjeg odmora i besparice, raskida ugovora i ganjanja po sudovima. Iducu sezonu smo malo stali na noge, ali to niko nije mogao da vjeruje. Danas je druga prica. Ko kaze da necemo dovesti i Subica ?
Nemoj me shvatit pogresno, repliciram ti radi konstruktivne rasprave, nemam nista protiv tebe :D ili bar jos uvijek ne :DD:
Ma gledaj meni je Zeljo bitan,mi smo prolaznici.
To što se na forumu raspravljamo hajde, svi želimo najbolje.
Lično se vodim kupi kvalitet da znaš šta imaš pa komad po komad.
Mi nemamo beka da valja, Projic nije taj a Subic jeste. Treba nam bek za cijelu stranu, moderan koji će dati drugu dimenziju taktici kada razbijamo bunker.
Jbg većina govori povrijedjen a čovjek odličnu statistiku ima.
Opet kažem placas Jahica, Bogija, Stevu potrosili smo kišu na pozdere, husice i opet dovodimo polovnjaka.
Žao mi Jasarevica on nije klasa Subica ali ide gore, jbg to nam fali. Opet ako planiraju malog Besu u vatru ove sezone kao dugorocnu investiciju tad jesam za Proju da nauči Besu. To je bio plan sa Stojanovicem ali nije išlo.
Stana to više ne može igrati jer mu svaki put pobjegne krilo.
Zato sam ja napisao "zakrpiti" jer dosta je vise da nam ekipe preko nase lijeve strane stvaraju sanse. Ja sam misljenja da cemo dovesti Subica, ali treba vjerovati i Projicu, bar dok ne dodje Subic. Stanic je 3x korisniji desno ili na krilu, gdje je jako nepredvidiv. Prelazni rok traje jos dugo, kao sto neko napisa danas svima je cilj ino angazman, ako ga ne nadju onda gledaju ponude s ovih prostora tako da moramo biti strpljivi. Izbaciti Zetu i onda cemo lakse sve...

Morzhy
Kontakt:

sub jul 01, 2017 7:34 pm

29 godina i "polovnjak"??? E dobri ste brate...

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 01, 2017 7:44 pm

Minjore je napisao/la:
Sta ti znas.
Suncaj se i suti :kafa:

More, plaza, koke, pa vi vidite zasto je voda bila 6 maraka! :kafa:

mirzza
Kontakt:

sub jul 01, 2017 7:48 pm

@minjore, slažem se za Stanu.
Čekamo i za dalje. Vidjet ćemo šta prelazni rok nosi.

sastrane

sub jul 01, 2017 8:04 pm

Ne znam za vas ali stoperski dvojac Bogi-Graovac meni bas beton. Treba Bogiju neko siguran u tandemu. Mali Kemo nek ulazi u kupu.
Svi nesto pisu protiv Zakarica, ali ja mislim da ce on i Ugljesa ako poprave samopouzdanje biti nasi najjaci igraci. Pogotovo Ugljesa koji je
majstor za cijelu ligu al samopouzdanje je njegov najveci problem kako vidim. Mora se isforsirati ove sezone jer je igracina.

djoxxx1921
Kontakt:

sub jul 01, 2017 8:05 pm

Ako njega zeli sef strucnog staba, ako poznaje koliko i sta moze, i ako ce ovaj pruzit ono sto se od njega ocekuje i trazi, onda nas treba sviju zabolit ona stvar, makar i da ima 48 godina.. Dajte da mu sudimo nakon dvije odigrane utakmice, odmah cemo znati na cemu smo

Bosnia

sub jul 01, 2017 8:15 pm

sastrane je napisao/la:
Ne znam za vas ali stoperski dvojac Bogi-Graovac meni bas beton. Treba Bogiju neko siguran u tandemu. Mali Kemo nek ulazi u kupu.
Svi nesto pisu protiv Zakarica, ali ja mislim da ce on i Ugljesa ako poprave samopouzdanje biti nasi najjaci igraci. Pogotovo Ugljesa koji je
majstor za cijelu ligu al samopouzdanje je njegov najveci problem kako vidim. Mora se isforsirati ove sezone jer je igracina.
Po cemu je Ugljesa majstor? Covjek 2 utakmice nije odigrao kako treba otkad je kod nas...

LeBlue
Kontakt:

sub jul 01, 2017 8:18 pm

sastrane je napisao/la:
Da se ne urekne, al nam jeste odbrana beton. Ja Graovca vidim u reprezentaciji, a Bogicevic je odigrao veoma korektno protiv Zete.

LARSSON
Kontakt:

sub jul 01, 2017 8:20 pm

Bitno je ako Graovac dobro odigra sezonu, odma vidjeti da dođe PERMANENTNO

ChWilla
Kontakt:

sub jul 01, 2017 8:21 pm

na bogičevića se ne može računati duže od još pola godine. mora se gurati neko od mladih uz graovca, ili dovesti neko.

zamisli daju mu novi ugovor na kraju godine... :kafa: :rofl:
gradi željo boli te *****

sastrane

sub jul 01, 2017 8:23 pm

@Bosnia. Istina i nije se pokazao ali misljenja sam kad bi se isforsirao i kad bi imao kontinuitet da bi dobili najjaceg veznog lige. Ja mislim da ga samopuzdanje sputava, strah ga jednostavno da pogrijesi i bude pod pritiskom. Po meni je igracina i majstor, magija u nogama neki lucidni potezi i one brze izmjene pravca ja u nasoj ligi nisam vidio.

LeBlue
Kontakt:

sub jul 01, 2017 8:25 pm

LARS1921 je napisao/la:
Upravo to, odma mu ponuditi ugovor ako je ikako moguce. Momak je beton. Imam osjecaj da ce imati dobru sezonu sa nama i biti pozvan u reprezentaciju. Ima 23 godine, ja neznam sta je Zrinjski kontao. Mozda je momak samo htjeo novu inspiraciju, ipak je bolji dozivljaj igrati na Grbavici. Nisu mi nista Jakovljevic i Katanec bolji.

godrina
Kontakt:

sub jul 01, 2017 8:28 pm

kuknjava na Josipa kao da su mene doveli i u ugovoru da moram igrat
nije samo Subic lijevi bek, mozda lik bude bas dobar.. hajmo ga prvo pogledat
ja bi volio da se dogovore da u kupu medju prvih 11 bude 6-7 ovih mladjih makar do potencijalnog polufinala
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

sastrane

sub jul 01, 2017 8:30 pm

LeBlue je napisao/la:
sub jul 01, 2017 8:25 pm
LARS1921 je napisao/la:
Upravo to, odma mu ponuditi ugovor ako je ikako moguce. Momak je beton. Imam osjecaj da ce imati dobru sezonu sa nama i biti pozvan u reprezentaciju. Ima 23 godine, ja neznam sta je Zrinjski kontao. Mozda je momak samo htjeo novu inspiraciju, ipak je bolji dozivljaj igrati na Grbavici. Nisu mi nista Jakovljevic i Katanec bolji.
Pa vidio covjek sa kim igra dole. Dole ti je glavna prica Zeljo pa ostalo. Tako haman u cijeloj ligi. VIdio covjek nezdrava sredina, nezdrav klub presmijesan.
Ko veli odoh da igram sa ljudima, sta ces ti sa divljakom Tomicem koji imam osjecaj da vise voli sto je Zeljo zijanio titulu nego sto su oni osvojili.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 01, 2017 8:31 pm

Graovac bas ima motiv igrati za Zelju.
Kad Zecu s linije skinu onaj, on se nadrka. Kod gola slavi. Kad promasi onaj sut glavom, pade na zemlju i cupa.

Takvih nam igraca treba, sigurno su takvi i Zec i Ramovic. U tom smjeru treba nastaviti.

Vrag

sub jul 01, 2017 8:31 pm

Na osnovu čega nam je odbrana beton ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava