Poginite ali do pocetka lige izganjajte Subica. Da li posudba, da li raskid nebitno.
Ne dobijamo samo na lijevom bocnom igraca, nego i krilnog igraca, usput i vecu konkurenciju na desnom bocnom.
Zivjeli

Ma gledaj meni je Zeljo bitan,mi smo prolaznici.Minjore je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 6:47 pm@mirzza nije glavni problem u parama. Kazes 4 5 igraca dovedeno na lijevog beka, a moglu za te pare subica dovesti. Mogli smo pokusati jer prije tih 4 5 bekova Subic nije imao zelju da dodje u nas Klub, kao i bilo ko. Rijetki su dosli nakon sezone godisnjeg odmora i besparice, raskida ugovora i ganjanja po sudovima. Iducu sezonu smo malo stali na noge, ali to niko nije mogao da vjeruje. Danas je druga prica. Ko kaze da necemo dovesti i Subica ?
Nemoj me shvatit pogresno, repliciram ti radi konstruktivne rasprave, nemam nista protiv tebeili bar jos uvijek ne
![]()
Zato sam ja napisao "zakrpiti" jer dosta je vise da nam ekipe preko nase lijeve strane stvaraju sanse. Ja sam misljenja da cemo dovesti Subica, ali treba vjerovati i Projicu, bar dok ne dodje Subic. Stanic je 3x korisniji desno ili na krilu, gdje je jako nepredvidiv. Prelazni rok traje jos dugo, kao sto neko napisa danas svima je cilj ino angazman, ako ga ne nadju onda gledaju ponude s ovih prostora tako da moramo biti strpljivi. Izbaciti Zetu i onda cemo lakse sve...mirzza je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 7:15 pmMa gledaj meni je Zeljo bitan,mi smo prolaznici.Minjore je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 6:47 pm@mirzza nije glavni problem u parama. Kazes 4 5 igraca dovedeno na lijevog beka, a moglu za te pare subica dovesti. Mogli smo pokusati jer prije tih 4 5 bekova Subic nije imao zelju da dodje u nas Klub, kao i bilo ko. Rijetki su dosli nakon sezone godisnjeg odmora i besparice, raskida ugovora i ganjanja po sudovima. Iducu sezonu smo malo stali na noge, ali to niko nije mogao da vjeruje. Danas je druga prica. Ko kaze da necemo dovesti i Subica ?
Nemoj me shvatit pogresno, repliciram ti radi konstruktivne rasprave, nemam nista protiv tebeili bar jos uvijek ne
![]()
To što se na forumu raspravljamo hajde, svi želimo najbolje.
Lično se vodim kupi kvalitet da znaš šta imaš pa komad po komad.
Mi nemamo beka da valja, Projic nije taj a Subic jeste. Treba nam bek za cijelu stranu, moderan koji će dati drugu dimenziju taktici kada razbijamo bunker.
Jbg većina govori povrijedjen a čovjek odličnu statistiku ima.
Opet kažem placas Jahica, Bogija, Stevu potrosili smo kišu na pozdere, husice i opet dovodimo polovnjaka.
Žao mi Jasarevica on nije klasa Subica ali ide gore, jbg to nam fali. Opet ako planiraju malog Besu u vatru ove sezone kao dugorocnu investiciju tad jesam za Proju da nauči Besu. To je bio plan sa Stojanovicem ali nije išlo.
Stana to više ne može igrati jer mu svaki put pobjegne krilo.
Sta ti znas.Minjore je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 6:47 pm@mirzza nije glavni problem u parama. Kazes 4 5 igraca dovedeno na lijevog beka, a moglu za te pare subica dovesti. Mogli smo pokusati jer prije tih 4 5 bekova Subic nije imao zelju da dodje u nas Klub, kao i bilo ko. Rijetki su dosli nakon sezone godisnjeg odmora i besparice, raskida ugovora i ganjanja po sudovima. Iducu sezonu smo malo stali na noge, ali to niko nije mogao da vjeruje. Danas je druga prica. Ko kaze da necemo dovesti i Subica ?
![]()
Po cemu je Ugljesa majstor? Covjek 2 utakmice nije odigrao kako treba otkad je kod nas...sastrane je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 8:04 pmNe znam za vas ali stoperski dvojac Bogi-Graovac meni bas beton. Treba Bogiju neko siguran u tandemu. Mali Kemo nek ulazi u kupu.
Svi nesto pisu protiv Zakarica, ali ja mislim da ce on i Ugljesa ako poprave samopouzdanje biti nasi najjaci igraci. Pogotovo Ugljesa koji je
majstor za cijelu ligu al samopouzdanje je njegov najveci problem kako vidim. Mora se isforsirati ove sezone jer je igracina.
Da se ne urekne, al nam jeste odbrana beton. Ja Graovca vidim u reprezentaciji, a Bogicevic je odigrao veoma korektno protiv Zete.sastrane je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 8:04 pmNe znam za vas ali stoperski dvojac Bogi-Graovac meni bas beton. Treba Bogiju neko siguran u tandemu. Mali Kemo nek ulazi u kupu.
Svi nesto pisu protiv Zakarica, ali ja mislim da ce on i Ugljesa ako poprave samopouzdanje biti nasi najjaci igraci. Pogotovo Ugljesa koji je
majstor za cijelu ligu al samopouzdanje je njegov najveci problem kako vidim. Mora se isforsirati ove sezone jer je igracina.
Upravo to, odma mu ponuditi ugovor ako je ikako moguce. Momak je beton. Imam osjecaj da ce imati dobru sezonu sa nama i biti pozvan u reprezentaciju. Ima 23 godine, ja neznam sta je Zrinjski kontao. Mozda je momak samo htjeo novu inspiraciju, ipak je bolji dozivljaj igrati na Grbavici. Nisu mi nista Jakovljevic i Katanec bolji.
Pa vidio covjek sa kim igra dole. Dole ti je glavna prica Zeljo pa ostalo. Tako haman u cijeloj ligi. VIdio covjek nezdrava sredina, nezdrav klub presmijesan.LeBlue je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 8:25 pmUpravo to, odma mu ponuditi ugovor ako je ikako moguce. Momak je beton. Imam osjecaj da ce imati dobru sezonu sa nama i biti pozvan u reprezentaciju. Ima 23 godine, ja neznam sta je Zrinjski kontao. Mozda je momak samo htjeo novu inspiraciju, ipak je bolji dozivljaj igrati na Grbavici. Nisu mi nista Jakovljevic i Katanec bolji.