sub jul 01, 2017 5:44 pm
Nije problem u Projiću...problem je u Stojanoviću, Bevabu, Husuću, Kramariću. Koga jednom guja ujede i guštera se boji. Opekli smo se do sad sa svakim lijevim bekom, i fakat je i meni smiješno kako to da nam Stanić uvijek bude najbolja opcija. Daleko od toga da je on loš, za naše lige po mom mišljenju izuzetno kvalitetan i zahvalan igrač ali za više mora bolji. Pogotovo što se ova priča već dosta godina priča a mi tapkamo u mjestu.
Možda će Projić biti još jedan u nizu, možda nas razuvjeri pa bude pravo pojačanje. Na žalost, komično zvuči ali nama bilo kakav bek koji zna raditi to za što je plaćen će biti pojačanje. Zato nekako ne shvatam čemu stranac, u situaciji kad ti je i na drugoj strani isto stranac, a ukupno ih možeš imati 4.
Kad imaš zvjerku u napadu i vezi, onda ti bek može biti svako. Tako da bi ta 4 mjesta prvo trebalo iskoristiti za te igrače pa tek onda ako već imamo na tim pozicijama kvalitetne igrače onda "ispucati" to na "nebitne pozicije" u timu.
Jasno je da nam sad treba bilo ko. Ali dovođenjem Projića mi ne trebamo prestati tražiti lijevog beka i kontati da smo riječili taj problem, već naprotiv još jače potegnuti i izmisliti ga, jer kakav god da ovaj bude on nije dugoročno rješenje, ako zakaže njemu je noga najdalje na kraju sezone, a ako i bude dobar onda će tad imati haman 31 i opet treba razmišljati o novom...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍