Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 11:54 am

storm_raider je napisao/la:
sub jul 01, 2017 11:32 am
Hadzijalagic je napisao/la:
sub jul 01, 2017 11:19 am
storm_raider je napisao/la:Vjerovatno jeste prolazan igrac, ali veoma lako moze biti kotacic koji ce biiti krucijalan u borbi za titulu. Gledao sam ga proslih sezona, upgrade je na sve bekove poslije Kvese.
Svakog smo mi beka hvalili i mislili da je upgrade. Kramaric bio "skolovan", Mladenovic pouzdan, Husic kvalitetan kao i Bevab, Stojanovic iskusan. Ovaj moze biti dobar a moze biti i flop u rangu prethodnika i u tome i jeste problem, sto svaki put iznova rizikujemo i molimo boga da se igrac pokaze. Haj valjda bude sesta sreca.
Husic i jeste po svim parametrima i trebao biti upgrade, ali ko je mogao znati...

Bicemo zadovoljni Josipom, veoma je to skolovan igrac i ima dobro iskustvo. Takodjer je jako brz i izraziti ljevak.

@rodrigo, nismo doveli do sada, ne znaci da necemo. Mnogi igraci su tek od danas slobodni. Tj,. najbolji su tek od danas slobodni.
Ma samo kazem, ako ne uspijemo dovesti Subica, da li ce svi ostali biti losi, jer eto Subic je Marcelo na Balkanu? Pojedini su se vezali za Subica, kao da je ne znam ti sta. Odlican igrac jeste, ali da patimo za njim ako ne dodje, nije vala.

djoxxx1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 11:57 am

Ma momak je dobar igrac sigurno.. Ako pruzi ovdje ono sto je pruzao u Napredku prvi dio sezone, istetovirat ce ga mnogi.. Ima 29 godina, u cemu je problem? Neko bi ovdje ocekivao od lijevog beka da nam titulu donese, zabije 14 golova, namjesti 10. Uozbiljite se.. Poceli ste srat odmah, i ta negativa ce rezultirat da mu neko prilikom prvog dodira s loptom jebe mater. Pustimo momka da odigra par utakmica.. Po meni igrac koji moze biti pravo rijesenje i dobro pojacanje. Gledao sam dosta utakmica koje je igrao i znam sta govorim

Hurmasica
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:59 am

ako neko nije vidio :)

viewtopic.php?f=73&t=502
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

nikson
Kontakt:

sub jul 01, 2017 12:00 pm

Ako bude kao Radovanovic ja sam zadovoljan.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

chile
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:Ako dodje Projic, to je samo zato sto trenutno imamo samo jednog klasicnog beka - Sinisa. Sutra neka se neko povrijedi, mi ne bi znali koga bi stavili lijevo. Morali bi izmisljati kao sa Enisom i mislim da nam se zbog toga toliko zurilo.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Kako jednog... Sta su Stanic i dva mlada momka koji potpisase ugovore.
Jesmo ih to vec sutnuli i otpisali, cini mi se da Stana odigra prije dva dana solidno, a ni za ove momke nije izasla info da se ne racuna na njih. I da lijevo ima Besirevic koji je klasicni lijevi bek i ima seniorsku sezonu iza sebe, to sto nije dobio prilike a izmjenilo se 3 beka to je vec pitanje za sefa struke. Ako decko nije sposoban za igrati cemu onda ugovor i cekanje necega.
Mislim fakat nemas potrebe pisati da imamo jednog bocnog igraca kad to jednostavno nije tacno.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

storm_raider
Kontakt:

sub jul 01, 2017 12:02 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
sub jul 01, 2017 11:47 am
Naravno da se znalo.. Informacije koje sam ja imao su bile da se radi o solidnom beku ali i budali svoje vrste koju je Musemic odyebo nakon pola sata razgovora sa njim..
Nije. A sa tim informacijama si trebao onda doprinijeti klubu, vecina njih svakako volontira.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

djoxxx1921
Kontakt:

sub jul 01, 2017 12:05 pm

chile je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Ako dodje Projic, to je samo zato sto trenutno imamo samo jednog klasicnog beka - Sinisa. Sutra neka se neko povrijedi, mi ne bi znali koga bi stavili lijevo. Morali bi izmisljati kao sa Enisom i mislim da nam se zbog toga toliko zurilo.

Jesmo ih to vec sutnuli i otpisali, cini mi se da Stana odigra prije dva dana solidno, a ni za ove momke nije izasla info da se ne racuna na njih. I da lijevo ima Besirevic koji je klasicni lijevi bek i ima seniorsku sezonu iza sebe, to sto nije dobio prilike a izmjenilo se 3 beka to je vec pitanje za sefa struke. Ako decko nije sposoban za igrati cemu onda ugovor i cekanje necega.
Mislim fakat nemas potrebe pisati da imamo jednog bocnog igraca kad to jednostavno nije tacno.
Besirevic je igrac koji nikad nece zaigrati u jednoj ozbiljnoj prvenstvenoj utakmici za Zelju.. Igrac koji meni na malo ozbiljnijem terminu ne bi zaigrao. Jednostavno, to je igrac koji tesko, ali jako tesko moze igrati i u prvoj federalnoj.

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 12:12 pm

djoxxx1921 je napisao/la:
chile je napisao/la:

Besirevic je igrac koji nikad nece zaigrati u jednoj ozbiljnoj prvenstvenoj utakmici za Zelju.. Igrac koji meni na malo ozbiljnijem terminu ne bi zaigrao. Jednostavno, to je igrac koji tesko, ali jako tesko moze igrati i u prvoj federalnoj.
Vidis u klubu nisu takvog misljenja, a da je tako kao sto kazes cemu onda ugovor i zabludjivanje samog momka a i navijaca. Mi moramo tim momcima priliku davati to je nasa buducnost na koju se klub mora oslanjati, a ne igraci s one strane Drine i to po obicaju polovnjaci su do sad bili koji su se zadrzavali max jednu sezonu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 12:16 pm

@Storme Znalo se i govorilo se al je bilo ignorisano..

@djoxxx1921 Na osnovu kojih referensi zakljucujes tako nesto za Besirevica. Zbog cega je on sad u rosteru? Vjerovatno znas nesto sto njegovi treneri ne znaju pa su mu dali ugovor i mjesto u rosteru?

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

djoxxx1921
Kontakt:

sub jul 01, 2017 12:22 pm

chile je napisao/la:
sub jul 01, 2017 12:12 pm
djoxxx1921 je napisao/la:
chile je napisao/la:

Vidis u klubu nisu takvog misljenja, a da je tako kao sto kazes cemu onda ugovor i zabludjivanje samog momka a i navijaca. Mi moramo tim momcima priliku davati to je nasa buducnost na koju se klub mora oslanjati, a ne igraci s one strane Drine i to po obicaju polovnjaci su do sad bili koji su se zadrzavali max jednu sezonu.
Ugovor je dobio na osnovu toga sto je u omladinskim kategorijama i pokazao "nesto", i iz tog tog razloga sto igra tu "klimavu" poziciju. Ispostavilo se da to "nesto" nije dovoljno... Jednostavno ne moze i nije to to. Ovo ti govorim 100%, jer poznajem situaciju bolje nego ti.. I ja bi kao i svi najvise volio da je on novi Marcelo, ali..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 01, 2017 12:33 pm

Projic je igrac koji je nas cekao od pocetka ugovora i prihvatio uslove vec davno ali se cekalo da se vidi hoce li neko drugi ispasti. Subic nas zavlaci od pocetka, i jos uvijek zavlaci, i zavlacit ce, bog sami zna do kad. Hocemo li ga cekat toliko? Hoces doci, super hajde, ako neces ne moras i vozdra.
Željezničar ante portas !

damirfile
Kontakt:

sub jul 01, 2017 12:34 pm

Da li se dobija vise para od onog fonda solidarnosti ako igrac imao uguvor, mozda se zbog toga potpisuju ugovori. Ako od ovih 10 3 nesto naprave ispaltit ce se .

Amidza
Kontakt:

sub jul 01, 2017 12:38 pm

Mislim da nikome Projic nije najveca zelja, ne idu mu ni godine u prilog (mada nije sad ni dedo kao neki), ali hajde da sacekamo da vidimo kako ce se covjek pokazati. Da smo doveli jednog takvog igraca na neku drugu poziciju, ne bi valjalo i s pravom bi se protivili, ali lijevi bek nam stvarno treba ko hljeb, tu nema dileme. Prvi lijevi bek nam je Srdjan Stanic, koji nije lijevi bek i ima nezgodnu hronicnu povredu. Sta da se povrijedi ili je obnovi? Ko ce igrat lijevog beka?

Ako fino bude igrao, dobijamo dimenziju vise u igri, to je sasvim sigurno. Vrlo moguce da cemo imati Stanu na desnom beku, koji je puno ofanzivniji od Sinise i bolje se snalazi na toj strani, kao bek, nego na lijevoj, pa ce i defanzivno moci vise ponuditi, jer mu je "na nogu". To bi se trebalo odraziti i na igru krila ispred njega, kao i na one kratke pasove u sredini kod organizacije napada s nase polovine. Ako Sinisa ostane tu u prvoj postavi, Stana moze unijeti svjezinu na bilo koje krilo svojim ulaskom s klupe, a ocekujem da ce opet nekad krpit i igrat lijevog beka da Projic predahne. Dosta je opcija i varijanti. Ne mora se Projic pokazati kao spektakularan igrac, neka dobro zatvara nazad i pomaze krilima u napadu, bice dovoljno za pocetak. Tesko je procijeniti po ovim klipovima da li je brz igrac (nisam previse ni gledao), ali jako bi nam valjalo da jeste. Kontam da nasi imaju zelju za jos nekim lijevim bekom, pa onda da imamo 2 igraca tu. Barem se nadam.

Vidjecemo.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

LeBlue
Kontakt:

sub jul 01, 2017 12:40 pm

Nama pocinje sezona za par sedmica i treba nam lijevi bek koji moze odma odgovoriti zadatku. Generalno nam treba jos nekoliko igraca, jer biti ce povreda, zutih kartona itd. Pogledaj te gdje su igrali lijevi bekovi nasih konkurenata u PL, pa poredite sa Projicem. Mi normalno trebamo dati priliku nasim mladim igracima, ali onima koji bas obecavaju. Samo sto si mlad i iz Zelje nemora nista da znaci. Mislim imamo u omladinskom pogonu igraca koji bas obecavaju koji imaju dobre sanse da naprave dobru karijeru, neki od njih mogu biti i buduci A reprezentativci i njima moramo dati maksimalnu paznju.

Eric Cantona
Kontakt:

sub jul 01, 2017 12:59 pm

Kakav debil ovaj Guardiola, dovodi Dani Alves-a. 34 mu godine, i jos nece moci nista zaraditi na njemu.

MrkiMedo
Kontakt:

sub jul 01, 2017 1:03 pm

Jesmo morali platiti nesto za Projica i gdje uopste pise da je dosao kod nas ? :D

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sub jul 01, 2017 1:07 pm

Sve je to uredu, neka igra zaprdi mu ne kaže niko da je loš. Ali kad odu Veca i Lendric, ko nam ostaje u izlogu? Osim možda Ramovica ako bude ono što ocekujemo.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

LARSSON
Kontakt:

sub jul 01, 2017 1:08 pm

avlami97
Kontakt:

sub jul 01, 2017 1:09 pm

chile je napisao/la:

Stana silom prilika igra lijevog beka. Svi znamo da mu je to neprirodna pozicija i on je korektno obavlja. Sutra neka se Stana povrijedi, mislim da bi protiv Zete igrao Dino Hasanovic. Ja bih volio da Besirevic uleti, a koliko je on mentalno i fzicki spreman za takvo što, pitanje je.

Kada sam rekao da imamo samo jednog klasicnog beka, nisam to napisao da bi to neko tumacio bukvalno.

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Grbavica
Kontakt:

sub jul 01, 2017 1:18 pm

Dolaskom Projica vec dobijamo dimenziju vise u igri. Imamo lijevog beka koji zna igrati lijevom nogom.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava