Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 24, 2017 12:56 pm

avlami97 je napisao/la:
sub jun 24, 2017 12:50 pm
Je li ikada iko iz Kluba rekao da ce Gotal doci u petak? Zasto se bavimo insinuacijama na osnovu pisanja pojedinih medija? Sta je cilj?

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Gotal licno izjavio da ce doci u petak.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Charlie Sheen
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:57 pm

storm_raider je napisao/la:
sub jun 24, 2017 12:45 pm
Charlie Sheen je napisao/la:
sub jun 24, 2017 12:40 pm
Da bas,ja da kazem sefu h utorak
Cu pa mu odgodim za petak i onda ne dodjem ni u petak trpio bi neko sigurno.
opekli smo se vec bruku puta,nadam se da ce ovaj biti sa hepi endom iako bi mi draze bilo da se okrenemondrugoj napadackoj opciji.
Trpio bi te ako si vrijedan radnik. Ne svaki put, ali jednom, dva puta da.
Ako struka misli za gotala da ga vrijedi cekati nakon sto dvije sezone promijenio 4 kluba ako se ne varam odigral nekih 10-15 utakmica za dvije godine onda ok.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:58 pm

Pretjeruje se nekad i to podobro. Gojak i Hajradinovic nisu uspjeli? Dajte molim vas. Niko ne garantuje da bi bolje i prosli da su kod nas igrali. Imaju sasvim solidne karijere, pogotovo Gojak koji ima potencijal da iz Dinama ide dalje u jaci klub. Veci potencijal nego Hodzic.

Kemu ne treba napadati. Menadzer mu jeste klosar, to se slazem, i moguce da je to jedan od razloga zasto ne produzuje ugovor, ali ne mozemo ratovati sa svim menadzerima, to je jedna stvar. Druga stvar, da sam na Keminom mjestu, i ja bi razmislio da li cu produziti. Okej, ako nije kvalitet za Zelje, recite mu to. Bogicevic je odlicna back up opcija. Jucer sam bio izrevoltiran zato jer je u prvom sastavu. Ima i gorih na terenu, ali stvar je principa. Ti trebas gurati Kemu koji jeo kej, koji ima veoma dobrih osobina za stopera. Ovo je zadnji voz. Kemo moze strasno napredovati. Vec je odlican u duelu, zna pokosit premijerligasa kao iz sale. Podvaljuje lopte fenomenalno, pokazao je i to sto nisam iskreno ocekivao od njega. Ako ode Bogicevic, belaj je i jos jedan od razloga zasto se Gacan trebao dovest. Nije ga dzaba ni ponosni spominjao. Ne za prve postave, nego tu, za trecu/cetvrtu soluciju, zavisno od napretka Dzinde. Dzindu tempirati za prvi sastav sljedece sezone. On i Kemo skupa sljedece godine - fenomenalno. Bogicevic je okej za premijer lige, i dalje, ali njegova karijera i kvaliteti opadaju strahovito. Godine su u pitanju i tu ne mozes uciniti nista.

Aleksandar Subic zavrsen? Jel se to zeza krajprice ili? :D
To bi popravilo strasno stvari!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:58 pm

opekli smo se vec bruku puta,nadam se da ce ovaj biti sa hepi endom iako bi mi draze bilo da se okrenemondrugoj napadackoj opciji.
Ako struka misli za gotala da ga vrijedi cekati nakon sto dvije sezone promijenio 4 kluba ako se ne varam odigral nekih 10-15 utakmica za dvije godine onda ok.
A koliko ih je lendrić promjenio???????!!!???

rodrigo87
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:59 pm

A ne eto, uzet cemo olupinu Krpica kojeg neki spominju, on je eto dobar igrac.

1950
Kontakt:

sub jun 24, 2017 12:59 pm

Što je vaša briga kad Gotal dolazi ?

storm_raider
Kontakt:

sub jun 24, 2017 1:00 pm

Ivan je puno gori imao put, pa se isplatio..

@1950, :palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:

Mnogo mi mislimo da treba da nam se neko pravda..
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 24, 2017 1:01 pm

Amidza je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
sub jun 24, 2017 12:50 pm
Je li ikada iko iz Kluba rekao da ce Gotal doci u petak? Zasto se bavimo insinuacijama na osnovu pisanja pojedinih medija? Sta je cilj?

Gotal licno izjavio da ce doci u petak.
Gotal nije nas igrac i moze izjavljivati sta hoce. Pitam, ko je iz Kluba rekao da ce doci u petak? Onog trenutka, kad i ako potpise za nas cu izjave kao relevantne.

Zasto se pravi losa klima oko Kluba?

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 24, 2017 1:02 pm

Amidza je napisao/la:
sub jun 24, 2017 12:51 pm
Kemo je u kriticnim godinama kada mora da igra. Bukvalno mu i karijera i zivot ovise o iducih godinu-dvije. Davno je prikljucen ekipi, konkurencija mu vec dugo nikakva. Bolji od konkurencije cak i sa minimalnim brojem minuta u seniorskom fudbalu. Pokazao to vise puta. Naravno, samo moje misljenje.

Proteklu je sezonu morao biti standardan. Zivotom garantujem da bi odigrao bolje od Kerle. Mislite da onda ne bi produzio ugovor? Dobio koliko minuta prosle godine? Postoje li naznake da ce ove godine dobiti minutazu? Zasto da produzi?

Ja da sam na njegovom mjestu, isto mi ne bi palo na pamet da produzim ugovor. Da produzi i sjedi na klupi? Ceka sansu do 23 godine?

Nije njemu 16-17 godina. Ako je neko procijenio da nema kvalitet za nas (mada bi po meni takva procjena bila pogresna) zasto je onda uopste tu? Zasto ga mrcvariti, i nas i njega?
Nek mu ne pada na pamet da produzi, da je pameti on ni minute vise ne bi dobio. Pa nek razluci sta je bolje za njega.
Kao sto rekoh, nije najbolji igrac da nam igra o njemu zavisi.

Charlie Sheen
Kontakt:

sub jun 24, 2017 1:03 pm

Dosta nam je ozivljavanja mrtvih karijera,tako je neato parola isla a Lendric je jedan sa kojim smo pogodili od 20 takvih igraca koje smo doveli s tim da ce ovaj imati mnogo vecu platu od Lendre kada je potpisao.
Zadnja izmjena: Charlie Sheen, dana/u sub jun 24, 2017 1:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

sub jun 24, 2017 1:04 pm

............................

rodrigo87
Kontakt:

Ma nek se ljuti ko hoce, vi ovdje bas serete. Do cetvrtka iduceg, vozdra!

Elegant
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 24, 2017 1:05 pm

avlami97 je napisao/la:
sub jun 24, 2017 12:44 pm
Elegant je napisao/la:Primjer lose atmosfere vam je onaj tamo portal gdje grupa njih Boga moli da ispadnemo od Zete, zive u fantazijama da nakon toga odlazi Slavko zajedno sa Misimovicem i Cenanom a onda dolazi Amar sa nekim svojim ljudima tj. novom upravom, dolaze pare, problemi nestaju...itd.
...i to, ali "nasi navijaci" su bili sretni i zadnju tekmu protiv Radnika i to transparentno iskazali, jer nismo osvojili titulu. "Nasi navijaci" su u toj utakmici strijelcu gola psovali ustasku majku. Najboljem strijelcu lige. Znaci, ne samo po medijima, nego i na utakmici.

Kod nas je tanka linija od legende, heroja, kralja, do izadajnika, smrada, najveceg neprijatelja kluba.

Jedan od primjera su ovi ljubavnici sto se vracaju da pomognu klubu jer ga vole, hoce ovdje da zavrse karijere tipa Bekrica, Jahica, Kerle, da im ministarsku platu ....itd. Također ovi omladinci sto su sada prikljuceni prvom timu, kod nas uvijek aktuelna prica "daj nasu djecu, oni ginu za klub, oni vole klub" istima ce se psovati sve zivo i mrtvo nakon prve greske i isti ce se tjerati kada ne bude rezultata. Kao sa Slavkom kad je dosao bio je jedini trener koji nas moze voditi pored Amara, pun znanja, njemacka skola a sada je ubleha, prevarant...itd.

Ovo sto se desilo u zadnja tri kola minule sezone kad smo sve imali u svojim rukama i na koji nacin smo prokockali titulu je za strucnog razmatranja i analize.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub jun 24, 2017 1:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

shzna
Kontakt:

sub jun 24, 2017 1:06 pm

F5
1987

LARSSON
Kontakt:

sub jun 24, 2017 1:07 pm

shzna je napisao/la:
sub jun 24, 2017 1:06 pm
F5
Popusti i ti više sa F5

svak normalan instalira dodatak za chrome i samo ga obavijesti :D

Charlie Sheen
Kontakt:

sub jun 24, 2017 1:07 pm

arelinho je napisao/la:
sub jun 24, 2017 1:03 pm
Dosta nam je ozivljavanja mrtvih karijera,tako je neato parola isla a Lendric je jedan od 20 takvih igraca koje smo doveli s tim da ce ovaj imati mnogo vecu platu od Lendre kada je potpisao.
Koju će Gotal imati platu? Baš me zanima ta informacija jer ne znam ni kakvu je Lendrić imao platu kad je tek došao.
Lendric je igrao za 1000-1500 kad je tek sarno kasnije su mu popravilinugovor a za gotala sam cuo, nije provjereno tako da ne bih iznosio ali sam je izjavio da je najveca moguca sto Zeljo moze ponuditi.

cikazubo
Kontakt:

sub jun 24, 2017 1:08 pm

rodrigo87
Kontakt:

arelinho je napisao/la:
sub jun 24, 2017 1:05 pm
rodrigo87 je napisao/la:
Ma nek se ljuti ko hoce, vi ovdje bas serete. Do cetvrtka iduceg, vozdra!
Ja isto o tome razmišljam. Ovdje je stvarno previše loših stvari za čitati. Čak sam i ja izgubio volju za špdranciju na ovoj temi.
Ma daj je.bo te, pa od jucer je ovdje napisano toliko gluposti, da je to za ne povjerovati. Pravi se atmosfera kao da smo vec ispali iz Evrope, kao da u prvih 5 kola imamo isto toliko poraza. Svi su neznalice, samo su forumasi veliki strucnjaci. Bas su pojedini predaleko otisli.

Omar500
Moderator
Kontakt:

Rijeka ozivljava mrtve karijere, a da mi to ne radimo. Previse si dajemo na znacaju.

Gotal ce najvjerovatnije doci. Lendric igra europu, mozda cak i prvu protv GOSK-a. Sto prije Gotal dodje, to je bolje, ali stvarati sada losu atmosferu je bez potrebe. Imamo napadaca i bez Lendrica ako ode, tako da ne treba paniku stvarati.

Za svakog omladinca se trebas boriti. Kemo je morao igrati prosle godine mnogo vise. Momak ima 20 godina, ovo je zadnji voz, i sad bi neki da mu pucamo ultimatume. Ne ide se tako. Razgovaraj s momkom, daj mu sansu da igra, pa ce imati vise razloga da produzi ugovor. Da mu je konkurencija mnogo jaca, pa i ja se ne bi bunio, rekao bi da ne treba produziti, ali u slucaju gdje smo tanki sa stoperima i jos njega da 'tjeramo' i da se na njemu, kapitenu svih omladinskih selekcija, izivljavamo - ne ide. Dat mu sansu da igra, da bude u prvih 11, solidnu platu ponuditi i siguran sam da ce produziti. Jedino onda ostane jos problem s menadzerom, ali mora se i za to naci neki nacin. Ne vjerujem da se Kemo nafurao kao sto je Mujagic npr. Pa Mujagicu je Zubanovic menadzer, pa nije produzio. Nije sve do menadzera, vjerujte mi. Donarumi ni Rajola ne moze zabraniti da produzi ugovor s Milanom, ako on to hoce, ali pitao se tu i malac i zato bruje svjetski mediji.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

salemprolic
Kontakt:

sub jun 24, 2017 1:09 pm

Ma samo Zetu sad furat, hajcat raju, napunit Grbavicu. Do tad se nista nece promijeniti, niti ce Slavko otici niti ce postati bolji trener niti igraci napredovati. Cak i Gotal dos'o, ne dos'o nece imati nikakvu ulogu u toj utakmici. To nam je sto nam je. Puna Grbavica i maksimalna podrska!
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava