Gotal licno izjavio da ce doci u petak.
Gotal licno izjavio da ce doci u petak.
Ako struka misli za gotala da ga vrijedi cekati nakon sto dvije sezone promijenio 4 kluba ako se ne varam odigral nekih 10-15 utakmica za dvije godine onda ok.storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 12:45 pmTrpio bi te ako si vrijedan radnik. Ne svaki put, ali jednom, dva puta da.Charlie Sheen je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 12:40 pmDa bas,ja da kazem sefu h utorak
Cu pa mu odgodim za petak i onda ne dodjem ni u petak trpio bi neko sigurno.
opekli smo se vec bruku puta,nadam se da ce ovaj biti sa hepi endom iako bi mi draze bilo da se okrenemondrugoj napadackoj opciji.
A koliko ih je lendrić promjenio???????!!!???Charlie Sheen je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 12:57 pmAko struka misli za gotala da ga vrijedi cekati nakon sto dvije sezone promijenio 4 kluba ako se ne varam odigral nekih 10-15 utakmica za dvije godine onda ok.storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 12:45 pmTrpio bi te ako si vrijedan radnik. Ne svaki put, ali jednom, dva puta da.Charlie Sheen je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 12:40 pmDa bas,ja da kazem sefu h utorak
opekli smo se vec bruku puta,nadam se da ce ovaj biti sa hepi endom iako bi mi draze bilo da se okrenemondrugoj napadackoj opciji.
Ivan je puno gori imao put, pa se isplatio..Charlie Sheen je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 12:57 pmAko struka misli za gotala da ga vrijedi cekati nakon sto dvije sezone promijenio 4 kluba ako se ne varam odigral nekih 10-15 utakmica za dvije godine onda ok.storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 12:45 pmTrpio bi te ako si vrijedan radnik. Ne svaki put, ali jednom, dva puta da.Charlie Sheen je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 12:40 pmDa bas,ja da kazem sefu h utorak
Gotal nije nas igrac i moze izjavljivati sta hoce. Pitam, ko je iz Kluba rekao da ce doci u petak? Onog trenutka, kad i ako potpise za nas cu izjave kao relevantne.
Nek mu ne pada na pamet da produzi, da je pameti on ni minute vise ne bi dobio. Pa nek razluci sta je bolje za njega.Amidza je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 12:51 pmKemo je u kriticnim godinama kada mora da igra. Bukvalno mu i karijera i zivot ovise o iducih godinu-dvije. Davno je prikljucen ekipi, konkurencija mu vec dugo nikakva. Bolji od konkurencije cak i sa minimalnim brojem minuta u seniorskom fudbalu. Pokazao to vise puta. Naravno, samo moje misljenje.
Proteklu je sezonu morao biti standardan. Zivotom garantujem da bi odigrao bolje od Kerle. Mislite da onda ne bi produzio ugovor? Dobio koliko minuta prosle godine? Postoje li naznake da ce ove godine dobiti minutazu? Zasto da produzi?
Ja da sam na njegovom mjestu, isto mi ne bi palo na pamet da produzim ugovor. Da produzi i sjedi na klupi? Ceka sansu do 23 godine?
Nije njemu 16-17 godina. Ako je neko procijenio da nema kvalitet za nas (mada bi po meni takva procjena bila pogresna) zasto je onda uopste tu? Zasto ga mrcvariti, i nas i njega?
Kod nas je tanka linija od legende, heroja, kralja, do izadajnika, smrada, najveceg neprijatelja kluba.avlami97 je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 12:44 pm...i to, ali "nasi navijaci" su bili sretni i zadnju tekmu protiv Radnika i to transparentno iskazali, jer nismo osvojili titulu. "Nasi navijaci" su u toj utakmici strijelcu gola psovali ustasku majku. Najboljem strijelcu lige. Znaci, ne samo po medijima, nego i na utakmici.Elegant je napisao/la:Primjer lose atmosfere vam je onaj tamo portal gdje grupa njih Boga moli da ispadnemo od Zete, zive u fantazijama da nakon toga odlazi Slavko zajedno sa Misimovicem i Cenanom a onda dolazi Amar sa nekim svojim ljudima tj. novom upravom, dolaze pare, problemi nestaju...itd.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Lendric je igrao za 1000-1500 kad je tek sarno kasnije su mu popravilinugovor a za gotala sam cuo, nije provjereno tako da ne bih iznosio ali sam je izjavio da je najveca moguca sto Zeljo moze ponuditi.arelinho je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 1:04 pmKoju će Gotal imati platu? Baš me zanima ta informacija jer ne znam ni kakvu je Lendrić imao platu kad je tek došao.Charlie Sheen je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 1:03 pmDosta nam je ozivljavanja mrtvih karijera,tako je neato parola isla a Lendric je jedan od 20 takvih igraca koje smo doveli s tim da ce ovaj imati mnogo vecu platu od Lendre kada je potpisao.
Ma daj je.bo te, pa od jucer je ovdje napisano toliko gluposti, da je to za ne povjerovati. Pravi se atmosfera kao da smo vec ispali iz Evrope, kao da u prvih 5 kola imamo isto toliko poraza. Svi su neznalice, samo su forumasi veliki strucnjaci. Bas su pojedini predaleko otisli.