Izvuče te ramazan
Vodi se kod sezonskih a tu se najvise ustedi.. Ne treba tu nikakva specijalna tehnologija, samo pristup bazi podataka, al eto u fan shopu to jos ne provjeravaju..Jaozinho22 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 3:59 pmMa ne vodi se to kod nas,barem što se tiče fanshopa. Ja neki dan kupovao neke sitnice ona cura samo pita imaš li člansku ništa više. Doduše i nemamo neku tehnologiju da se to prati![]()
Eh sta bi ga cekalo na Grbavici auu.
Svi smo bili tada bolji...Vipla1921 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 3:03 pmJoj kad se sjetim Arbena.. Poni ga zvali.. Živio ulaz do mene, a ja u istom ulazu sa Pelakom, čak mislim da su rođaci neki bili.. Pelaku ništa od opreme nije ostajalo kad bi došao u mahalu tad igro za pitare.. A Arben mi dao sorc 26 njegov poslije lopte kad su igrali u mahali u dvorištu i to se podjelili ono Željo - sarajevo.. Pelak i ova raja sto navijaju za sarajevo jedna ekipa, Poni i Zeljovci druga.. Bilo je to dobro vrijeme..
Ako zasluzi, neka igra u prvoj postavi. Medjutim, ako se bolje Ramovic i Zeric pokazu, on nema tu sta traziti. Zeba ne moze igrati 90 minuta, pogotovo ne 5 utakmica zaredom po 90 minuta, vidjeli smo kako ga je ubilo na proljece. Istina, jeste jedno vrijeme igrao povrijedjen, ali to je bila greska, ali sad ne mozemo tu nista. Za nadati se da istih 11 igraca opet nece biti preforsirano, jer rjesenja nekih imamo.bianco blu je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 4:07 pmZeba će biti naš glavni igrač u predstojećoj sezoni, ujedno i kapiten.
Ako ga Slavko stavi na klupu, Zajko bi napravio veći haos od bogičevića i bekrića zajedno.
pilo se i pit' ce se
Malo je to brate treba u evrima a ove cifre.