Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 2:15 pm
Kako se sjecam, malo iznad 5 milja je bilo prije one akcije za vikend u Konzumu i Scc-u.
Treba nam jos onakvih stvari i druzenja, raji je generalno mrsko doci na Grbavicu i uclanit se, a i vecina nema izgradjenu svjest o tome.
Koliko se sjećam da su naši govorili da će voditi samo aktivne članove. Pitari vode i pasivne. Zato ih ima 8 milj ai nešto. Jest da smo mi malo kasnije krenuli, ali ne vjerujem da se nešto promijenilo od te priče. Tek sad negdje krajem juna ili jula ističu ovi što su se masovno učlanjivali tako da im nije još isteklo članstvo većini. Mada bi ja to držao i do mjesec i dva poslije da daš šansu ljudima da produže.
Joj koliko sam se napričao oko ovih članarina nemogu ponovo. Ja mislim da možemo imati preko 10.000. LJudi dragi pa nam povrmeno na tekmu dolazi preko 20.000 ljudi. a deset hiljada je koliko toliko redovnih jer nije svako na svakoj tekmi. Djeci od 7-15 godina uvesti člansku i samo sa njom može ulaziti a ne džaba. Ta članska može biti petak ili cenera max, ali učiš djecu da imaju člansku. Penzioneri isto petak ili neka kombinacija sa godišnjom. Elem ima ideja milion samo treba malo to pokrenuti. Neda mi se ponovo.