pon jun 19, 2017 10:50 am
Kako napisah neki dan, nažalost u pravu 100%. Sve starudije moraju ići što prije, da im ne nabrajam imena. Takođe onaj ko misli da je Tuce sam u ovome tekstu, naivan je pravo. U toj kuhinji su i neki koji se prizivaju, i neke od legendi. Misimoviću mangup si, ne dozvoli da levati ovo rade. Ako ih ne možeš otjerati, daj im redovne plate, ali ih skloni što dalje od ekipe. Sada se stvari lome. Ovi što imaju po godinu ugovora, a klub želi produžiti, a oni neće,pukni im ultimatum. Ko ne potpiše tribine godinu. I uvesti to kao pravilo ubuduće, da se zna šta ih čeka. Nogometaši su najkvarnija roba koja postoji, smeće zadnje, i prema njima se treba smetljarski i postaviti. Oni taj jezik razumiju, i tad se poklope pičkice.
Samo jako i pametno, a uz trenera,bez obzira na njegovo znanje moramo stati svi!!! On je u ovom momentu dio Želje, prezentuje i vodi klub u najvažnijem segmentu, i moramo biti uz njega!!!
Vidite da se ciljano bira momenat kada se napada i unosi nemir i raskol. Pred same Europske tekme. Moramo biti svjesni da je ovo momenat kada se brani Željo. Yebe mi se za Misimovića, Vukotića i ostale, ovdje se brani istorija, tradicija, ali i budućnost. Ne znam da li je ona sa ovom upravom, ali siguran sam da sa ovima koji ih napadaju sigurno nije.
Samo 5% i ni stolice više!!!!