Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 19, 2017 10:36 am

Zeta ima igrača od 32 godine a i on ih napušta na kraju sezone, te jednog od 30. Ostali niko stariji od 24

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 19, 2017 10:38 am

LARS1921 je napisao/la:Zeta ima igrača od 32 godine a i on ih napušta na kraju sezone, te jednog od 30. Ostali niko stariji od 24
Hajd molim te napravi video o njima, da ih izbjegnemo slika slika

teatrale36
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
pon jun 19, 2017 10:19 am
@Model

Da li će ipak Nemanja Sekulić igrati na Grbavici? :D

@teatrale

ima li nešto da znaš ? samo trenera otjerati, jel de?
Ma ne znam nista vise, ali lakse njega nego njih 10, ma ustvari sad je kasno sto se tice Evrope,evo imamo sansu Gibraltar,San Marino isl.pa valjda mogu proci bez trzavica.

Hadzijalagic
Kontakt:

Ovako im nesto napraviti na pomocnom samo vecih dimenzija i nek trci bagra..
phpBB [video]
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

teteac8684
Kontakt:

pon jun 19, 2017 10:39 am

avlami97 je napisao/la:
pon jun 19, 2017 10:30 am
kremenko je napisao/la:
pon jun 19, 2017 10:26 am
Ove moralne amebe bi prodale Ivicu Osima da je bio na klupi. Najveci sljam koji je usao na Grbavicu.
Slavku ostaviti,dati podrsku. Necete bagro majku vam jbm. Krv neka pisaju Slavkane.
Feliks Magat u Wojfu mapravi brdo, stepenice i šta još ne. Jedan drugog nose krkače niz stepenice uz stepenice i trče. Bekrića očito nije trenirao Magat. Bekriću šljamu.
"Ta će Magat, nema pojma, ja imam tri titule...beeeeeeeeeeee.....

ponosannavas
Kontakt:

Hajde da Zetu izbjegnemo, mada se i njih ne treba plašiti ali eto može nešto nedo Bog krenuti naopako pogotovo kako nam je ovo Samir objelodanio. Treba nam taj prolaz i zbog love. TO je još 400.000 KM što nije zanemarivo kad ulažemo i u infrastrukturu. Eh onda šta Bog dadne. Pofajtat se pa kud puklo da puklo.

LARSSON
Kontakt:

pon jun 19, 2017 10:40 am

teatrale36 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
@Model

@teatrale

Ma ne znam nista vise, ali lakse njega nego njih 10, ma ustvari sad je kasno sto se tice Evrope,evo imamo sansu Gibraltar,San Marino isl.pa valjda mogu proci bez trzavica.
bravo, svaka čast, veoma konstruktivan prijedlog, otpusti trenera, ostavi igrače koji miniraju zadnja 4 trenera, dovedi novog pa ćeš i njega otpustit

odlično razmišljanje, a vidim krenulo te zadnjih par dana

Mirek11
Kontakt:

pon jun 19, 2017 10:41 am

Jedna od dva aBd: Tre Penne (San Marino), UE Santa Coloma (Andora) i prva na Grbavici :)
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

nookey
Kontakt:

pon jun 19, 2017 10:42 am

Odavno ja govorim da meni smrde igrače a ne treneri, što neko reče nije nam ni trebao trener u zadnje dvije utakmice da osvojimo titulu, ja bih je osvojio sa ovim igračima, nego su ga namjerno minirali i nadali se da će ostavka Petrovića povući i Upravu sa sobom. E nećete razbojnici! Sve otjerati, samo par ostaviti koji su bili čisti a zna Slavko ko su, a vjerujem i Čiča i Ćenan i Alihodžić.

kremenko

pon jun 19, 2017 10:43 am

Otici na Kupres,svim igracima aneks ugovora. Progovoris li 10 godina bilo sta o desavanju u i oko kluba placas Zelji obestecenje od 100k KM. Ko nece da potpise,nabiti ga nogom odmah.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

mula
Kontakt:

pon jun 19, 2017 10:45 am

Ova izjava Bekrića me iznenadila iz više razloga.
Može se zaključiti nakon ovoga da u timu postoje klanovi. Sad tek nadolazimo na slučaj Jahića, iznenadni raskid ugovora sa Kosorićem(kapiten), sukob sa Lendrićem i na kraju ovo sa Bekrićem. Nevjerovatno je da za manje od jedne sezone 3 igrača izađu sa ovako radiklanim izjavama i pljvanjem na trenera. Mnogi igrači raskidaju ugovore zbog raznih načina, ali na ovakav način da se o dešava još nisam zapamtio. Nevjerovatno je da se ovako blati jedan trener koji je u klubu samo pola sezone.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Masinovodja
Kontakt:

pon jun 19, 2017 10:46 am

ponosannavas je napisao/la:
Hajde da Zetu izbjegnemo, mada se i njih ne treba plašiti ali eto može nešto nedo Bog krenuti naopako pogotovo kako nam je ovo Samir objelodanio. Treba nam taj prolaz i zbog love. TO je još 400.000 KM što nije zanemarivo kad ulažemo i u infrastrukturu. Eh onda šta Bog dadne. Pofajtat se pa kud puklo da puklo.
Jucer je ta Zeta dobila Partizana u prijateljskoj 1-0....

LARSSON
Kontakt:

pon jun 19, 2017 10:48 am

I mi smo remizirali protiv astane krila sovjeta amkara, gubili smo od amatera pa sta to znaci, partizanu nije igralo par vaznih igrača

neroazzuro
Kontakt:

pon jun 19, 2017 10:49 am

Pa jel moguće da su ovakva gov.na od ljudi igrala kod nas???
Jel moguće da je još i ovako glup da ovo iznosi???
Gledam i ne vjerujem!

Veteran1965
Kontakt:

pon jun 19, 2017 10:50 am

Kako napisah neki dan, nažalost u pravu 100%. Sve starudije moraju ići što prije, da im ne nabrajam imena. Takođe onaj ko misli da je Tuce sam u ovome tekstu, naivan je pravo. U toj kuhinji su i neki koji se prizivaju, i neke od legendi. Misimoviću mangup si, ne dozvoli da levati ovo rade. Ako ih ne možeš otjerati, daj im redovne plate, ali ih skloni što dalje od ekipe. Sada se stvari lome. Ovi što imaju po godinu ugovora, a klub želi produžiti, a oni neće,pukni im ultimatum. Ko ne potpiše tribine godinu. I uvesti to kao pravilo ubuduće, da se zna šta ih čeka. Nogometaši su najkvarnija roba koja postoji, smeće zadnje, i prema njima se treba smetljarski i postaviti. Oni taj jezik razumiju, i tad se poklope pičkice.
Samo jako i pametno, a uz trenera,bez obzira na njegovo znanje moramo stati svi!!! On je u ovom momentu dio Želje, prezentuje i vodi klub u najvažnijem segmentu, i moramo biti uz njega!!!
Vidite da se ciljano bira momenat kada se napada i unosi nemir i raskol. Pred same Europske tekme. Moramo biti svjesni da je ovo momenat kada se brani Željo. Yebe mi se za Misimovića, Vukotića i ostale, ovdje se brani istorija, tradicija, ali i budućnost. Ne znam da li je ona sa ovom upravom, ali siguran sam da sa ovima koji ih napadaju sigurno nije.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

boja mora
Kontakt:

pon jun 19, 2017 10:53 am

Ma Bekrić je seronja, lično sam ga slušao kad je srao po klubu prošli put kad je odlazio.. Nego hajmo Helsinkija ili Dinamo Minsk u drugom kolu to je najvažnije.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 19, 2017 10:54 am

slika
Željezničar ante portas !

teatrale36
Kontakt:

pon jun 19, 2017 10:56 am

LARS1921 je napisao/la:
pon jun 19, 2017 10:40 am
teatrale36 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
@Model

@teatrale

bravo, svaka čast, veoma konstruktivan prijedlog, otpusti trenera, ostavi igrače koji miniraju zadnja 4 trenera, dovedi novog pa ćeš i njega otpustit

odlično razmišljanje, a vidim krenulo te zadnjih par dana
Ti si bar ozbiljan covjek i postujem tvoj rad, ali ko je od ovih igrao prije 2 godine?
Meni je samo Željo vazan, a ovi igrači, trener i ostali su svakako prolazni

kvalitet
Kontakt:

pon jun 19, 2017 10:57 am

Bekriću, gnjido, kako te nije stid? Pos*rao si se u sve što si uradio. Nije, bolan, na tebi da prosuđuješ kakav je trener. Da si imalo karakteran (i ostali mahalci s tobom) tokom cijele sezone bi šutio, radio, čekao priliku. Ali ti si klasični Bošnjo koji ne poštuje autoritete. Postoji neka hijerarhija, trener je iznad tebe. Ko si ti da kažeš da neke metode valjaju ili ne valjaju. Ko si ti da na ovaj način blatiš Klub? Ko si ti da "brineš o interesu Želje"? Ovaj ti je Klub sve dao, a ti mu tako vraćaš. Stidi se.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

teatrale36
Kontakt:

pon jun 19, 2017 10:58 am

nookey je napisao/la:
pon jun 19, 2017 10:42 am
Odavno ja govorim da meni smrde igrače a ne treneri, što neko reče nije nam ni trebao trener u zadnje dvije utakmice da osvojimo titulu, ja bih je osvojio sa ovim igračima, nego su ga namjerno minirali i nadali se da će ostavka Petrovića povući i Upravu sa sobom. E nećete razbojnici! Sve otjerati, samo par ostaviti koji su bili čisti a zna Slavko ko su, a vjerujem i Čiča i Ćenan i Alihodžić.
Nemoj sad da ostavka Slavke povlači i Upravu, npr.ljudi koji su izgradili tribinu i slicne projekte po stadionu da idu u isti kos sa njim, ne ide.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava