ponosannavas je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 2:20 pm
POnavljam naša djeca i igrači iz manjih sredina koja dođu na mala vrata kod nas se pokažu najboljima. Ja vjerujm da će ovaj momak pokazati da je za Želje. Ne mogu sa sigurnošću reći, ali ima nešto u njemu vjerujte mi. Na kraju krajeva rekao sam vam. Neće svi biti pojačanja. Nama treba i prinova. MOramo imati tri napadača. AKo odu Lendra i Beganović ostasmo na Nikoliću. Zaim nije loš vjerujte mi. U nekim taktičkim varijanatam bi nam mogao dobro doći. Plus ljevak.
EDIT: Da, treba i Salku i Faruka Gačana dovesti. Potpisati još par juniora npr Hrvanovića, a može i Hajdarević. Prije ga nisam računao jer sam mislio da garant ide.
I onda na kraju dovesti pet-šest igrača za prvih 11.
Odron od navijaca, koje pljuvanje, psovanje Cenanu, jedva se docekala prilika. Momak je potpisao na pola godine s mogucnoscu produzetka na jos 2 i po godine. Odlicna stvar. Drago mi je sto je ovo igrac iz naseg pogona. Tomic je najbolji primjer, jer su slicnih godina. Dosao kod nas iz Goska, otpisan u Sirokom, eksplodirao. Ne mora se to desiti sa Zajmovicem, ali puno vise se mozes nadat od njega nego od polovnjaka koji ce grijati klupu i uzimati ogromne pare.
Ovakvu tipu napadaca nemamo u ekipi. Ne znam sta ce biti sa Nikolicem i Beganovicem, koji od njih dvojice ide, ali Zajmovic ima dobru visinu, ljevak je i ima solidnu tehniku. Statistika ne mora nista govoriti. Lendric nije mogao meda po lijevim klubovima, ali je kod nas eksplodirao.
Svi mi hocemo Vukotica, Serbecica, Pecu, ali kada se dokazu u drugim klubovima. I onda kukamo i psujemo po ljudima iz kluba jer ne mogu dovesti te igrace i zasto prije nisu reagovali.
Ponosni je odlicno objasnio. Nama pored pojacanja i juniora koji ce se prekomandovati su potrebne i prinove i dobro se tu pazi s takvim igracima. Dovedi neke polovnjake i onda nemas nikakve koristi u ekipi, nisu ni za izmjene.
Momku zelim svu srecu, a forumasima vise strpljenja, jer jos se nije otislo na pripreme, citava je sedmica pred nama i vidjet cemo na vrijeme ko ce doci, a ko odlazi. Larson je takodjer dobro rekao, mnogi klubovi u JSL dovode igrace iz druge lige, a Vukotic i Memisevic izgleda iz trece dosli. Uglavnom ovo je vjerovatno mnogo bolja opcija od preplacenih igraca kao sto su Pozder i Djermanovic, a koji su bili rezerve. Puna podrska momku, idemo dalje