Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 07, 2017 5:37 pm

SanMan je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:33 pm
Kad dovedeš deset ovakvih ko Zajmović ( do 23 god) sigurno ćeš potrefiti jednog pravo dobrog i dva/tri da mogu igrati.
Kad dovedeš Lazića, Husića, Pozdera, Đermanovića, Bevapa, Šećerovića, Livaju, Sesara... sranje ti je zagarantovano na terenu, u svlačionici a i na tribini
+ ovi donji te 5 puta više koštaju
To je to.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:37 pm

Treba golmana Soldu iz Sirokog dovesti
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

rodrigo87
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:41 pm

voltron30 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:35 pm
rodrigo87 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:32 pm
A je li taj navijac Travnika relevantan da kaze da on nece zaigrati kod nas? Da nesto zna o fudbalu, ne bi navijao za Travnik :)
Pa čovjek nas očito smatra mnogo kvalitetnijom ekipom od Travnika, pa po svojoj slobodnoj procjeni i onog što je gledao, konta da on nije za Želju.
Ja bih to drugacije rekao. Travnik je do pred kraj bio u igri za ulazak u PL, mi smo do samog kraja bili u igri za titulu(imali je u rukama, kako god). Veoma slicna situacija sa Travnikom. Ispusili smo i jedni i drugi. Eh sad, nakon utakmice sa Sarajevom i ispustanja titule, nijedan igrac naseg tima vise 'ne valja', bezmudasi, idioti, klocevi, amateri. Da te neko sada pita za Markovica kakav je igrac, ti bi rekao kur.cina! A da te neko pitao poslije golcine Zrinjskom i pobjede, ti bi rekao ma odlican igrac. Eh to je neko moje shvatanje ove situacije. Misljenja navijaca Travnika nisu relevantna, jer kao sto rekoh, da oni nesto znaju, ne bi navijali za Travnik :)

boccaccio
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:43 pm

ChWilla je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:31 pm
bokačo, nisi u pravu za bešliju, on je došao kao jedan od najboljih igrača tada dobre visočke bosne, jedan od boljih u ligi i mladi reprezentativac.
U pravu si, on je u Bosnu dosao iz Zivinica . Medjutim generalno nebitno.Da, ali sta je sa njim bilo ? Bio je mlad igrac u konstalaciji dobrih igraca koje je imao Zeljo tada i bar sam u pravu kad sam napisao da je bilo puno problema sa njim, nije dolazio na treninge, nije igrao sigurno polusezonu nikako, on je bio perspektivan i bilo je do njega da li ce uspjeti. Potencijal imas ili nemas. To se prepozna ili ne prepozna. Ali dalje zavisi od tebe sta zelis. govorim o motivu i zelji za uspjehom .Zato mislim da je dobro dovoditi igrace za koje se vidi, ili koje neko odredi kao potencijale. To zna struka. Nije ovaj sigurno dosao u Zelju a da ga niko nije gledao nijednom. Oni su odlucili da bi on mogao probati. To je po meni dobro.
Tu sansu je iskoristio i Beslija. Bekric. Stanic. Kerla. Visca. A bilo je i puno promasaja. Onaj mali iz Leotara ,ne mogu da se sjetim, pa mali iz drine Aleksandar Nikolic. Dvije godine bio kod nas napadac, nije imao dvije utakmice. Probalo se, pa nije uspjelo. Bas ima puno toga kroz ovih 20-tak godina. Treba to pokusavati. Uvijek.

Grbavica
Kontakt:

FK Željezničar

sri jun 07, 2017 5:44 pm

arelinho je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:36 pm
Dosta raje je ovdje samo po sebi kontradiktorno.
Hoćemo malo pljuvati ti i ja jer nismo odavno? Evo ja ću prvi

pljuc pljuc
Cenane kreditno zaduzeni pitaru odlazi!
Dzenane napadacki nesposobni igracu odlazi!
Pljuc pljuc!
Nemoj da bi mu ko slucajno dobrodoslicu pozelio, cim bude prozivka, na ogradu se nakaciti i yebavat mu mater. Ima da eksplodira.
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u sri jun 07, 2017 5:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

gavran
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:45 pm

Dolina je napisao/la:
prvi se mačići u vodu bacaju :D , ovo je samo jedan povratak, nije dolazak, dolazaka tek treba da bude :D
Kao sto Rekoh,dva su jajeta tek u skoljci,idemo dalje
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:46 pm

Grbavica je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:36 pm
Dosta raje je ovdje samo po sebi kontradiktorno.
Hoćemo malo pljuvati ti i ja jer nismo odavno? Evo ja ću prvi

pljuc pljuc
Pljuc pljuc!
Nemoj da bi mu ko slucajno dobrodoslicu pozelio, cim bude prozivka, na ogradu se nakaciti i yebavat mu mater. Ima da eksplodira.
Sad ti peglas hehe hehe he ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pompey
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:46 pm

Ma pretjerivanje iz dana u dan.
Ide se iz krajnosti u krajnost, al sta ces... navikli smo
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:49 pm

ponosannavas je napisao/la:
sri jun 07, 2017 2:20 pm
POnavljam naša djeca i igrači iz manjih sredina koja dođu na mala vrata kod nas se pokažu najboljima. Ja vjerujm da će ovaj momak pokazati da je za Želje. Ne mogu sa sigurnošću reći, ali ima nešto u njemu vjerujte mi. Na kraju krajeva rekao sam vam. Neće svi biti pojačanja. Nama treba i prinova. MOramo imati tri napadača. AKo odu Lendra i Beganović ostasmo na Nikoliću. Zaim nije loš vjerujte mi. U nekim taktičkim varijanatam bi nam mogao dobro doći. Plus ljevak.

EDIT: Da, treba i Salku i Faruka Gačana dovesti. Potpisati još par juniora npr Hrvanovića, a može i Hajdarević. Prije ga nisam računao jer sam mislio da garant ide.

I onda na kraju dovesti pet-šest igrača za prvih 11.
:palacgore:

Odron od navijaca, koje pljuvanje, psovanje Cenanu, jedva se docekala prilika. Momak je potpisao na pola godine s mogucnoscu produzetka na jos 2 i po godine. Odlicna stvar. Drago mi je sto je ovo igrac iz naseg pogona. Tomic je najbolji primjer, jer su slicnih godina. Dosao kod nas iz Goska, otpisan u Sirokom, eksplodirao. Ne mora se to desiti sa Zajmovicem, ali puno vise se mozes nadat od njega nego od polovnjaka koji ce grijati klupu i uzimati ogromne pare.
Ovakvu tipu napadaca nemamo u ekipi. Ne znam sta ce biti sa Nikolicem i Beganovicem, koji od njih dvojice ide, ali Zajmovic ima dobru visinu, ljevak je i ima solidnu tehniku. Statistika ne mora nista govoriti. Lendric nije mogao meda po lijevim klubovima, ali je kod nas eksplodirao.
Svi mi hocemo Vukotica, Serbecica, Pecu, ali kada se dokazu u drugim klubovima. I onda kukamo i psujemo po ljudima iz kluba jer ne mogu dovesti te igrace i zasto prije nisu reagovali.
Ponosni je odlicno objasnio. Nama pored pojacanja i juniora koji ce se prekomandovati su potrebne i prinove i dobro se tu pazi s takvim igracima. Dovedi neke polovnjake i onda nemas nikakve koristi u ekipi, nisu ni za izmjene.

Momku zelim svu srecu, a forumasima vise strpljenja, jer jos se nije otislo na pripreme, citava je sedmica pred nama i vidjet cemo na vrijeme ko ce doci, a ko odlazi. Larson je takodjer dobro rekao, mnogi klubovi u JSL dovode igrace iz druge lige, a Vukotic i Memisevic izgleda iz trece dosli. Uglavnom ovo je vjerovatno mnogo bolja opcija od preplacenih igraca kao sto su Pozder i Djermanovic, a koji su bili rezerve. Puna podrska momku, idemo dalje :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plavi orkestar
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:51 pm

Mlad igrac,puno još moze napredovati.Na njemu ne mozemo ništa izgubiti,samo dobiti.Nije sigurno ko' Pozder došo' za mjesecnu extra platu.I siguran sam da je presretan što je obukao Zeljin dres i da ce zbog toga dati sve od sebe i na treningu a i na utakmici kad dobije priliku.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

chile
Kontakt:

Puna su vam usta nase skole, juce bale ponajvise ovi sto sad momka grde i pljuje a isti je izdanak te skole. Pozelite decku dobrodoslicu i neka pokaze sta zna i umije. Idite upalite snimke ovosezonskih utakmica gdje smo igrali sa 8-9 igraca u timu iz nase skole.
Mnogo serete inace u zadnje vrijeme, ni sami ne znate sta hocete.
Decko dobrodosao i zacepi usta svim dusebriznicima dosta nam je nacitanih tridesetogodisnjaka i otpadaka iz Hercegovackih klubova.
Zadnja izmjena: chile, dana/u sri jun 07, 2017 5:51 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:52 pm

Evo brata Dialibe u SCC, ide potpis uskoro.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Dolina
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:52 pm

gavran je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:45 pm
Dolina je napisao/la:
prvi se mačići u vodu bacaju :D , ovo je samo jedan povratak, nije dolazak, dolazaka tek treba da bude :D
Kao sto Rekoh,dva su jajeta tek u skoljci,idemo dalje
Bude li zafalilo biće i od mene dva :lol:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:53 pm

chile je napisao/la:
Puna su vam usta nase skole, juce bale ponajvise ovi sto sad momka grde i pljuje a isti je izdanak te skole. Pozelite decku dobrodoslicu i neka pokaze sta zna i umije. Idite upalite snimke ovosezonskih utakmica gdje smo igrali sa 8-9 igraca u timu iz nase skole.
Mnogo serete inace u zadnje vrijeme, ni sami ne znate sta hocete.
Decko dobrodosao i zacepi usta svim dusebriznicima dosta nam je nacitanih tridesetogodisnjaka i otpadaka iz Hercegovackih klubova.
:palacgore: :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Grbavica
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:53 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
arelinho je napisao/la: Hoćemo malo pljuvati ti i ja jer nismo odavno? Evo ja ću prvi

pljuc pljuc
Pljuc pljuc!
Sad ti peglas hehe hehe he ;)
Kralju jel bolje, nirmalnije, uljudnije ili kako god hoces napisati nisam nesto zadovoljan pojacanjem, ali puna podrska momku da nam donese dosta radosti i da Zeljo hajruje od njega. Vidjecemo ga na terenu, to je mjerilo.

Al eto lakse je siriti depresiju, psovati cenanu. Svako voli na svoj nacin izgleda.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

amelaga
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:55 pm

storm_raider je napisao/la:
sri jun 07, 2017 3:31 pm
phpBB [video]

Decko ima dobru tehniku.

A ovaj los sarkazam ce se kaznjavati.
Dobar! Bolji od Lendrica. Daje jedan na jedan protiv golmana.
Igraj jedan na jedan Dzenane...

fanaticZeljin
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:56 pm

Znate sta je kod raje, prvom meni pa dalje, krah u finisu sezone, svi napeti, zatisje i onda dodje Zaim iz druge lige, da su primjera radi dosli Ordagic I Vukotic pa onda on nebi bio ovoliko popljuvan
Srcu draga, boja PLAVA !

roger_bannister4
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:56 pm

Šta bi, ugasismo li se? Ja krize 'o da smo Livaju i Mladenovića vratili.... :oops1: :zid: :ne:
1921

LeBlue
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:57 pm

Meni ovaj transfer nema veze sa diskusijom o Cenanu. Cenan je skroz drugi topic. Meni djeluje bas liminitiran. Nema nikakvih referenci, niti sa skautingom niti da bude sportski direktor. Kakav mu je engleski jezik? Ovu je funkciju trebao obavljati neko ko je prije radio slicne poslove - kao skaut, kao trener mladjih kategorija, ili slicno.

Ivicahuljev
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:58 pm

Bez zajebancije sada,nijedan igrac nije pojacanje dok to nedokaze na terenu,samo su imali malo los tajming za objavu ovog transfera,jer raja je jos uvjek bjesna od zavrsetka sezone,da su ga objavili nakon nekog zvucnog imena nebi se dva puta spomenuo niti bi se ispisale ovolike stranice pljuvacine

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava