Mirek11 je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 2:34 pm
ponosannavas je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 2:20 pm
POnavljam naša djeca i igrači iz manjih sredina koja dođu na mala vrata kod nas se pokažu najboljima. Ja vjerujm da će ovaj momak pokazati da je za Želje. Ne mogu sa sigurnošću reći, ali ima nešto u njemu vjerujte mi. Na kraju krajeva rekao sam vam. Neće svi biti pojačanja. Nama treba i prinova. MOramo imati tri napadača. AKo odu Lendra i Beganović ostasmo na Nikoliću. Zaim nije loš vjerujte mi. U nekim taktičkim varijanatam bi nam mogao dobro doći. Plus ljevak.
EDIT: Da, treba i Salku i Faruka Gačana dovesti. Potpisati još par juniora npr Hrvanovića, a može i Hajdarević. Prije ga nisam računao jer sam mislio da garant ide.
I onda na kraju dovesti pet-šest igrača za prvih 11.
Kakvo je tvoje misljenje za ovog Jazvina, imao je bolju statistiku u prosloj sezoni?
Koliko se sjecam da je jednom dolazio na probu kod nas i nije zadovoljio, ne znam ko je bio trener. A po TM ugovor mu istice 30.06.. Treba ove mlade dovesti a koji su se "kalili" po ovim nizim ligama a sigurno nisu ni skupi. Neko ce od njih proraditi
Ma vidi buraz ja mislim da u obojici, a i u Gačanu ima nešto. Gačan mi se baš sviđa. U ovoj našoj ligi a i u ligi FBiH ima igrača koji mogu igrati na većem nivou. Ništa statstike ne znače. Puno zavisi od načina igre ekipe i od uloge njegove u ekipi. Brzina, snaga i način razmišljanja je prvo što gledam i zato možda ja i pogodim ko bi valjao. TO je osnovaa. Uz to ko ima kapacitet pluća dobar on ima sve predispozicije da uspije. Pitanje je samo ko će ga gurnuti u vatru i vjerovati u njega. Meni bi došla sva trojica. Ne kao prve opcije ali bi dobijali šansu i mislim da bi je vremenom iskoristili. Ono ne mogu reći ko za Miću dobar nema dalje, ali imaju nešto definititvno. Još su naša djeca sva trojica. Osjećaju Želju svojim.
Kod nas je probelm što raja gleda statistiku, klub iz kojeg neko dolazi i još ako je eventualno neku ofirnu grešku napravio onda je užas. Sjećaš se kad su svi pljuvali Bogdanovića i Kosorića pa pola godine poslije ih dizali u nebesa. Nije sve crno bijelo.
Ponavljam niko ne kaže da su odmah pojačanja ali mogu biti definitivno, a mi opet ponavljam moramo dovesti deset igrača od kojih pet mora završiti na klupi jer nije relno da možemo dovesti deset igrača i da su svi bolji od ovih što imamo, na svakoj pozicjij.