Fali nam eksplozivnosti ionako.
Koga god smo spamali lik nije dosaoCharlie Sheen je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 4:53 pmTaman ce on na osnovu komentara prelomiti da ostane,***** ti narod
A I jeftiniji
Druze, ne idu nama sve pare od dresova, uzima i Diadora kolac. Prejeftina je ta kombinacija i nije realna.exbabilon je napisao/la:Slabo smo se navadili na Slobodine igrace. Subic, Zec, Ordagic i Veselinovic, cak se i o Todorovicu raspravljalo.
@teatrale
Smijesno ili ne, ja mislim da bi samo dva parametra trebalo posmatrati, profit i broj prodanih dresova/godisnjih karata. Nek u klubu naprave grubu procjenu pa nek ta procjena kaze sta je isplativije. Ugrubo, 1000 godisnjih za jug = 35 000, 1000 godisnjih za sjever = 60 000, dresove kupi 500 ljudi po 70 maraka = 35 000. U zbiru 130 000. U "mojoj" varijanti 600 godisnjih za jug = 21 000, 600 godisnjih za sjever = 36 000, 400 godisnjih jug+dres = 32 000, 400 godisnjih sjever + dres = 40 000. U zbiru 129 000.
Eto ga, gruba racunica bez finansijskih gubitaka, a 60% vise navijaca kupi dres voljenog tima.
Hahahahahahahahahahahaha
Da sigurno su mu vazniji komentari ostani miro od rjesavanja vlastite egzistencije.AdisSaca je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 5:07 pmFakat treba Miru peglati 24/7 da ostane, svaku sliku koju objavi odma treba da pišemo "Miro ostani" i sl , možda na kraju fakat zbog toga odluči da ostane jer će se osjetiti bitnim maksimalno i osjetiti da je idol navijača što bi se reklo, a to svaki igrač voli.
Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 3:27 pmGore citirani je upravo iz tog razloga tebe citirao i napisao što je napisao. Ako misliš da sam te ismijavao, diskreditirao, zaje*avao ili šta god već grdno se varaš, čak naprotivdres_na_pruge je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 3:22 pmKlikom na avatar otvara se profil na kojem pise :pridruzen dana tog i tog,iz tog podatka gore citirani moze (mada je tesko za ocekivati) skontati da nije friska foraEisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:23 pm
Očekujemo tvoj novi nick na ovom forumu, moj prijedlog je AmerOrdagic, AleksandarSubic, AleksandarVukotic, JuznaTribina, GrupnaFazaEL, pa ti biraj po volji.![]()
Pa ne idu ni kad ih prodajemo pojedinacno, bez godisnje. Ali eto, mozda je moja cijena preniska, mozda treba podici 5-10-15 maraka, ali kao ideja mi se ne cini lose da u kompletu najodanijima ponudis clansku+godisnju+dres.drtooth je napisao/la:Druze, ne idu nama sve pare od dresova, uzima i Diadora kolac. Prejeftina je ta kombinacija i nije realna.exbabilon je napisao/la:Slabo smo se navadili na Slobodine igrace. Subic, Zec, Ordagic i Veselinovic, cak se i o Todorovicu raspravljalo.
@teatrale
Smijesno ili ne, ja mislim da bi samo dva parametra trebalo posmatrati, profit i broj prodanih dresova/godisnjih karata. Nek u klubu naprave grubu procjenu pa nek ta procjena kaze sta je isplativije. Ugrubo, 1000 godisnjih za jug = 35 000, 1000 godisnjih za sjever = 60 000, dresove kupi 500 ljudi po 70 maraka = 35 000. U zbiru 130 000. U "mojoj" varijanti 600 godisnjih za jug = 21 000, 600 godisnjih za sjever = 36 000, 400 godisnjih jug+dres = 32 000, 400 godisnjih sjever + dres = 40 000. U zbiru 129 000.
Eto ga, gruba racunica bez finansijskih gubitaka, a 60% vise navijaca kupi dres voljenog tima.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Da ti pravo kazem, boli ga ku.rac sta bi mi pisali, i meni bi to sasvim okej bilo sa njegove strane.AdisSaca je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 5:07 pmFakat treba Miru peglati 24/7 da ostane, svaku sliku koju objavi odma treba da pišemo "Miro ostani" i sl , možda na kraju fakat zbog toga odluči da ostane jer će se osjetiti bitnim maksimalno i osjetiti da je idol navijača što bi se reklo, a to svaki igrač voli.
Zaradio je dobro u Španiji dok je igrao, a nakon Europe može privući pažnju sigurno još više i eventualno na zimu otići ili sljedeće ljeto bez problemaCharlie Sheen je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 5:10 pmDa sigurno su mu vazniji komentari ostani miro od rjesavanja vlastite egzistencije.AdisSaca je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 5:07 pmFakat treba Miru peglati 24/7 da ostane, svaku sliku koju objavi odma treba da pišemo "Miro ostani" i sl , možda na kraju fakat zbog toga odluči da ostane jer će se osjetiti bitnim maksimalno i osjetiti da je idol navijača što bi se reklo, a to svaki igrač voli.