Ne bih rekao
Odlican prijedlog, dres, goisnja za jug i clanska 100 KM.exbabilon je napisao/la:Uskoro će i godišnje biti u prodaji. Mislim da je uz ovako dobre dresove, idealna prilika da se napravi neka akcija za članove kluba. Primjera radi, godišnje su za prošlu godinu bile jug 35, sjever 60. Dosta raje će imati za godišnju, ali neće imati i za dres i za godišnju. Pa recimo dres + godišnja za jug 80, dres + godišnja za sjever 100, a slicna kalkulacija i za istok. Vjerujem da se ne bi izgubilo s finansijske strane, svako opet moze kupiti samo dres ili samo godisnju. A realno bolje je sto se proda vise dresova, uvijek mi je bilo lijepo vidjeti na evropskim stadionima 80% navijaca u dresovima kluba.
Nemoj Omare klubove boje trule višnje spminjati pa makar i iz drgih zemalja biliOmar500 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 3:09 pmNe znam koja je garnitura dresova bolja! Odlicna simbolika, fantastican dres, a cini se i bolji materijal. Sezona 2015/16 - generalni sponzor na dresu 'Mi smo Zeljini Zeljo je nas'', 2016/17 dresovi sa karakteristicnim krilima i sada dresovi za ovu sezonu su prekucali. Svidja mi se ovaj trend koji klub prakticira iz sezone u sezonu vezano za dresove i reference na neke detalje iz proslosti. Simpatican je ovaj 'patch' sa strane na svim garniturama. Samo je sada problem koji dres uzeti
Mislim da svi mogu biti zadovoljni, tu su pruge, tu su i tamnoplavi kao i svijetloplavi dresovi, a bijela garnitura dresova izgleda bolesno (neko je dobro uporedio sa dresovima Rome ove sezone). Lijepo je vidjeti Zeljinu mladost kako predstavlja ove dresove (prosle godine to nije bio slucaj - Lendric, Kosoric) i stvarno se nadam da ce dobiti pravu sansu ove sezone; moraju!
Bjezi.
Klikom na avatar otvara se profil na kojem pise :pridruzen dana tog i tog,iz tog podatka gore citirani moze (mada je tesko za ocekivati) skontati da nije friska foraEisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:23 pmOčekujemo tvoj novi nick na ovom forumu, moj prijedlog je AmerOrdagic, AleksandarSubic, AleksandarVukotic, JuznaTribina, GrupnaFazaEL, pa ti biraj po volji.dres_na_pruge je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:20 pmSad mogu rahat da mrem,konačno dres uradjen po svim standardima,ovo ko ne kupi (jedan od 3),nema više šta da priča
Ako je Zec Slavkin izbor onda ja ne vidim problem u njegovom dolasku..Padobranac je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 3:17 pmZivi bili pa vidjeli
Gore citirani je upravo iz tog razloga tebe citirao i napisao što je napisao. Ako misliš da sam te ismijavao, diskreditirao, zaje*avao ili šta god već grdno se varaš, čak naprotivdres_na_pruge je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 3:22 pmKlikom na avatar otvara se profil na kojem pise :pridruzen dana tog i tog,iz tog podatka gore citirani moze (mada je tesko za ocekivati) skontati da nije friska foraEisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:23 pmOčekujemo tvoj novi nick na ovom forumu, moj prijedlog je AmerOrdagic, AleksandarSubic, AleksandarVukotic, JuznaTribina, GrupnaFazaEL, pa ti biraj po volji.dres_na_pruge je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:20 pmSad mogu rahat da mrem,konačno dres uradjen po svim standardima,ovo ko ne kupi (jedan od 3),nema više šta da priča