Balić je imao platu strašnu. Nerealnu. Nešto manju ali isto dobru je imao Ćetković. Duljević manje od njih dvojice ali i sa takvom bi bio najplaćeniji kod nas. Sva trojica su im otišla. Otvara se fina cifra. Još ako Ahmetović i Said odu koji isto imaju masne plate...ublehas je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 1:11 pmKoliko sam čuo, oni nisu dovodili pojačanja na polusezoni jer nisu imali para zbog visokih plata. Sada im ode Dulja, a možda i još koji od preplaćenih igrača, pa se otvara mogućnost da opet dadnu visoku platu nekom drugom igraču. Osim toga, ni oni ne prijavljuju komplet iznos plate za porez (za razliku od nas), tako da im je i to olakšavajuća okolnost.salemprolic je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 12:05 pmPuno vece plate nego kod nas. Barem do ove godine. Hoce li oni rezat budzet za iducu ne znam ali ako budu placali kao do sad nemamo nikakve sanse. A Ordagica kao i svakog fudbalera zanimaju pare, logicno.
Ma ne mogu oni Saida puskom otjerat.salemprolic je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 4:10 pmBalić je imao platu strašnu. Nerealnu. Nešto manju ali isto dobru je imao Ćetković. Duljević manje od njih dvojice ali i sa takvom bi bio najplaćeniji kod nas. Sva trojica su im otišla. Otvara se fina cifra. Još ako Ahmetović i Said odu koji isto imaju masne plate...ublehas je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 1:11 pmKoliko sam čuo, oni nisu dovodili pojačanja na polusezoni jer nisu imali para zbog visokih plata. Sada im ode Dulja, a možda i još koji od preplaćenih igrača, pa se otvara mogućnost da opet dadnu visoku platu nekom drugom igraču. Osim toga, ni oni ne prijavljuju komplet iznos plate za porez (za razliku od nas), tako da im je i to olakšavajuća okolnost.salemprolic je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 12:05 pm
Puno vece plate nego kod nas. Barem do ove godine. Hoce li oni rezat budzet za iducu ne znam ali ako budu placali kao do sad nemamo nikakve sanse. A Ordagica kao i svakog fudbalera zanimaju pare, logicno.
Ma pravi je, Sinisa mu komentarise slike.
Ma pravi je. Vidis da su njegove slike
Ma niko sretniji ne bi od mene bio, prosle godine 100 KM - godisnja i dvije članske, i ja bio presretan, e za te pare i dres bilo bi extra!exbabilon je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 3:50 pmSlabo smo se navadili na Slobodine igrace. Subic, Zec, Ordagic i Veselinovic, cak se i o Todorovicu raspravljalo.
@teatrale
Smijesno ili ne, ja mislim da bi samo dva parametra trebalo posmatrati, profit i broj prodanih dresova/godisnjih karata. Nek u klubu naprave grubu procjenu pa nek ta procjena kaze sta je isplativije. Ugrubo, 1000 godisnjih za jug = 35 000, 1000 godisnjih za sjever = 60 000, dresove kupi 500 ljudi po 70 maraka = 35 000. U zbiru 130 000. U "mojoj" varijanti 600 godisnjih za jug = 21 000, 600 godisnjih za sjever = 36 000, 400 godisnjih jug+dres = 32 000, 400 godisnjih sjever + dres = 40 000. U zbiru 129 000.
Eto ga, gruba racunica bez finansijskih gubitaka, a 60% vise navijaca kupi dres voljenog tima.
Ma nemam ni ja profil, al je javan: https://www.instagram.com/_mica_88_/Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 4:37 pmDajte link taj slabo se ja snalazim na tim twiterima gramima