Puno vece plate nego kod nas. Barem do ove godine. Hoce li oni rezat budzet za iducu ne znam ali ako budu placali kao do sad nemamo nikakve sanse. A Ordagica kao i svakog fudbalera zanimaju pare, logicno.
Pa bice danas predstavljeni dresovi.heisenberg je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 12:02 pmNije valjda da ni danas nece biti nikakvih novosti iz kluba, cak ni dresovi nece biti predstavljeni?
Tako nekako, priblizno mu pite nude kao sto je Miro od nas trazio za produzenje ugovora.salemprolic je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 12:05 pmPuno vece plate nego kod nas. Barem do ove godine. Hoce li oni rezat budzet za iducu ne znam ali ako budu placali kao do sad nemamo nikakve sanse. A Ordagica kao i svakog fudbalera zanimaju pare, logicno.
Nije Dijaliba pomenut, bar ne do sadVelahalve je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 11:43 amSvaki prelazni rok se spominju manje-više isti igrači, Štila, Ordagić, Kvesić, pa neko spomenu i Kostića, ajmo još Nyemu, Kajkuta i neka doživljaj bude potpun, mislim da i u ovom pravcu moramo malo šire razmišljati.
Da se razumijemo, jako sam ponosan na ovo šta je ova uprava napravila do sada, čak sam jedan mogu slobodno reći od većih učesnika u izgradnji Istoka, ali vidjeli ste reakcije navijača kada krenu kola nizbrdo što se tiče rezultata, pa čak i od vođa Manijaka koji su čak najbliži i upravi i igračima, znači kada nema rezultata spremni smo da pregazimo najvećim valjkom sve sudionike koji nisu napravili rezultat, džaba Istok, sutra Jug, džaba sve, odoše nam najbolji igrači koji su činili prevagu na terenu, mislim na Lendrića i Stevanovića, šta i kako dalje, bojim se šta će biti, ali što se mene tiče voljet ću svog Želju i više nego prije
Pa Duljevicu su za produzenje nudili cifru da se zamanta glava. Mi da smo to ponudili Miri dozivotni ugovor bi ja mislim potpisao.AsharaK je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 12:07 pmTako nekako, priblizno mu pite nude kao sto je Miro od nas trazio za produzenje ugovora.salemprolic je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 12:05 pmPuno vece plate nego kod nas. Barem do ove godine. Hoce li oni rezat budzet za iducu ne znam ali ako budu placali kao do sad nemamo nikakve sanse. A Ordagica kao i svakog fudbalera zanimaju pare, logicno.
Ma ne igra to nikakvu ili skoro nikakvu ulogu.MrkiMedo je napisao/la:Ordagic je veliki navijac Zelje, valjda nece tamo kod onih
Prije desetak mjeseci sam ovdje "ratovao "sa bojovnicima zbog velikog neprijatelja naseg kluba,Hadisa Zubanovica. Nisam mogao sutiti na bljuvotina koje su ovdje napisane protiv njega.Morzhy je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 8:34 amEvo gledam nešto ove sastave i kontam kako je moguće da ovdje postoje ljudi koji se predstavljaju kao navijači Želje, a slomiše se kako bi Ćenana predstavili kao sveca dok Zubana pljuju...baš interesantnosultanfatih je napisao/la:05.06.1998 godine
ZELJEZNICAR - Sarajevo 1-0
Stadion:Kosevo
Gledalaca:30.000
Sudija:Frolih(Njemacka)
ZELJEZNICAR:
Guso, Huric, Burek(Pehlivanovic), Kunic, Biscevic, Mulaosmanovic(Buljubasic), Fatic, S.Zeric(Sopovic), Gredic, Vazda i Zubanovic
Sarajevo:
Dedic, Beganovic, Hosic, Hadzispahic, Smijecanin, Selimovic, Valentic(Cenan), Ihtijarevic(Zahirovic), Gogalic, Avdic i Granov(Begic)
Strijelci:
ZUBANOVIC 90 min za ZELJEZNICAR
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Probat cuponosannavas je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 10:04 am@Lars hoćeš li biti u mogućnosti da nam sutra stream napraviš sa SK1 za ove naše omladince sa turnira u Bijeljini? Većina nije kući u tom periodu dana![]()