Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

heisenberg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 05, 2017 12:02 pm

Nije valjda da ni danas nece biti nikakvih novosti iz kluba, cak ni dresovi nece biti predstavljeni?

salemprolic
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:05 pm

exbabilon je napisao/la:
pon jun 05, 2017 11:58 am
Razumijem dio da je Turska najpozeljnija destinacija, ali zasto je blizi Sarajevu nego nama?
Puno vece plate nego kod nas. Barem do ove godine. Hoce li oni rezat budzet za iducu ne znam ali ako budu placali kao do sad nemamo nikakve sanse. A Ordagica kao i svakog fudbalera zanimaju pare, logicno.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

salemprolic
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:06 pm

heisenberg je napisao/la:
pon jun 05, 2017 12:02 pm
Nije valjda da ni danas nece biti nikakvih novosti iz kluba, cak ni dresovi nece biti predstavljeni?
Pa bice danas predstavljeni dresovi.

ChWilla
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:07 pm

a kod njih nije krah i nije preplaćena ekipa, bar po ovim istim medijima koji to govore za nas...
gradi željo boli te *****

AsharaK
Administrator
Kontakt:

salemprolic je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Razumijem dio da je Turska najpozeljnija destinacija, ali zasto je blizi Sarajevu nego nama?
Puno vece plate nego kod nas. Barem do ove godine. Hoce li oni rezat budzet za iducu ne znam ali ako budu placali kao do sad nemamo nikakve sanse. A Ordagica kao i svakog fudbalera zanimaju pare, logicno.
Tako nekako, priblizno mu pite nude kao sto je Miro od nas trazio za produzenje ugovora.
Željezničar ante portas !

MrkiMedo
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:09 pm

Ordagic je veliki navijac Zelje, valjda nece tamo kod onih

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:09 pm

Velahalve je napisao/la:
pon jun 05, 2017 11:43 am
Svaki prelazni rok se spominju manje-više isti igrači, Štila, Ordagić, Kvesić, pa neko spomenu i Kostića, ajmo još Nyemu, Kajkuta i neka doživljaj bude potpun, mislim da i u ovom pravcu moramo malo šire razmišljati.
Da se razumijemo, jako sam ponosan na ovo šta je ova uprava napravila do sada, čak sam jedan mogu slobodno reći od većih učesnika u izgradnji Istoka, ali vidjeli ste reakcije navijača kada krenu kola nizbrdo što se tiče rezultata, pa čak i od vođa Manijaka koji su čak najbliži i upravi i igračima, znači kada nema rezultata spremni smo da pregazimo najvećim valjkom sve sudionike koji nisu napravili rezultat, džaba Istok, sutra Jug, džaba sve, odoše nam najbolji igrači koji su činili prevagu na terenu, mislim na Lendrića i Stevanovića, šta i kako dalje, bojim se šta će biti, ali što se mene tiče voljet ću svog Želju i više nego prije
Nije Dijaliba pomenut, bar ne do sad :D
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

salemprolic
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:15 pm

AsharaK je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Tako nekako, priblizno mu pite nude kao sto je Miro od nas trazio za produzenje ugovora.
Pa Duljevicu su za produzenje nudili cifru da se zamanta glava. Mi da smo to ponudili Miri dozivotni ugovor bi ja mislim potpisao.

Grbavica
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:15 pm

MrkiMedo je napisao/la:Ordagic je veliki navijac Zelje, valjda nece tamo kod onih
Ma ne igra to nikakvu ili skoro nikakvu ulogu.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

FKZ1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 05, 2017 12:18 pm

Morzhy je napisao/la:
pon jun 05, 2017 8:34 am
sultanfatih je napisao/la:05.06.1998 godine
ZELJEZNICAR - Sarajevo 1-0
Stadion:Kosevo
Gledalaca:30.000
Sudija:Frolih(Njemacka)
ZELJEZNICAR:
Guso, Huric, Burek(Pehlivanovic), Kunic, Biscevic, Mulaosmanovic(Buljubasic), Fatic, S.Zeric(Sopovic), Gredic, Vazda i Zubanovic
Sarajevo:
Dedic, Beganovic, Hosic, Hadzispahic, Smijecanin, Selimovic, Valentic(Cenan), Ihtijarevic(Zahirovic), Gogalic, Avdic i Granov(Begic)
Strijelci:
ZUBANOVIC 90 min za ZELJEZNICAR
Evo gledam nešto ove sastave i kontam kako je moguće da ovdje postoje ljudi koji se predstavljaju kao navijači Želje, a slomiše se kako bi Ćenana predstavili kao sveca dok Zubana pljuju...baš interesantno

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Prije desetak mjeseci sam ovdje "ratovao "sa bojovnicima zbog velikog neprijatelja naseg kluba,Hadisa Zubanovica. Nisam mogao sutiti na bljuvotina koje su ovdje napisane protiv njega.
I bio usamljen u tom ratu. I odustao.
Šta se promjeni?
Ko se promjeni?
Zuban sigurno nije...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:18 pm

sve ja ovde, sve ovo ja
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:20 pm

ponosannavas je napisao/la:
pon jun 05, 2017 10:04 am
@Lars hoćeš li biti u mogućnosti da nam sutra stream napraviš sa SK1 za ove naše omladince sa turnira u Bijeljini? Većina nije kući u tom periodu dana :)
Probat cu

south side
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:20 pm

Dvadesetčetverogodišnji fudbaler je stigao u Slobodu prije dvije godine, a u protekloj sezoni je odigrao 29 utakmica i podijelio devet asistencija. Veznom fudbaleru ponuda ne manjka. Moguć je odlazak u jedan od turskih klubova, no izvjesnije je da će karijeru nastaviti u Sarajevu ili Željezničaru, iako na stolu ima i ponudu Zrinjskog. Kako saznajemo, oba kluba su zainteresovana za njegove usluge, a u narednim danima bi trebalo biti i definitivno poznato gdje će nastaviti karijeru. Ordagić važi za jednog od najboljih fudbalera Premijer lige i nema sumnje da bi bio pojačanje za oba kluba.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/orda ... cara/84574
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

teteac8684
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:26 pm

ChWilla je napisao/la:
a kod njih nije krah i nije preplaćena ekipa, bar po ovim istim medijima koji to govore za nas...
Nemoj tako, to su izmišljeni neprijatelji...

south side
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:34 pm

FK ŽELJEZNIČAR - ZUBANOVIĆ 90´ (05.06.1998) - Kratke crte iz kluba nakon osvojene titule
https://www.youtube.com/watch?v=UwZ1J81_Ie8
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Brkoo
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:34 pm

Kakvu referencu ima Ordagic da bi mogao igrati u Turskoj? Jedino ako ga Zubanovic na obraz da nekome. Hajmo realno, igra u Slobodi, klubu koji godinama ne zna sta znaci kako izgleda kad prodas nekog igraca, o trofejima da ne pricam, pola utakmica propustio zbog hronicne povrede, ovo drugo pola odigrao dobro. Sta ima u svom CV-u, izborenu evropu prosle godine sa Slobodom. Ako dodje kod nas to ce mu biti najvece dostignuce trenutno u karijeri..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u pon jun 05, 2017 12:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:37 pm

ma negdje može igrati...ako nije istina da je hronično povrijeđen, poznajući situaciju oko para i ugovora u slobodi.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:38 pm

Nema ordagić mjesta kod nas, mozda da se rotira sa nekim

Charlie Sheen
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:39 pm

Gdje god da potpise mislim da ce zuban inzistirati na sto manju duzinu ugovora,ja licno ne bi dovodio igraca kojeg ne mozes zavrsiti na dvije godine,ako cemo vec placati obestecenje jer ordagicu jos traje ugovor ja bi radije redzica u plavom dresu.

exbabilon
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:43 pm

Ma vala i kod nas se dosta plata oslobodilo i tek ce se osloboditi. Planiraju se neke pare uzeti i od transfera Ledrica i eventualno Vece. Jedno pretkolo koje prodjemo u Evropi donosi 200k eura.. Moj rezon je da se ne bi trebalo stediti na igracima tipa Ordagica, ako se moze biti sigurno da ce biti prevaga na terenu.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.

Prijava