Leon_Professional je napisao/la:Ma samo da mi je konkretan argument i dokaz po cemu ovi vide da smo lose pripremljeni. Moras biti strucnjak teski.
Evo Lars je neke cinjenice naveo. Protiv Krupe na Grbavici oni odigraju jednom subota-srijeda-subota i grcevi ih hvataju, a nase nikad nije grc uhvatio iako neki pisu da ne disemo, da nas grcevi hvataju, vjerovatno da namaknu vodu na svoj mlin.
Kad su mogli gaziti Zrinju, mogli su i ostale i uopce problem nije kondicija.
Ima vjerovatno i do toga da su nam i igraci postari mahom, ali kad se mogao vidjeti umor na Blagojevicu koji u onom najpaklenijem periodu nikako nije bio mjenjan a svi veznjaci su se mjenjali, na Mici, na Lendri koji je doduse povukao rucnu zadnje vrijeme ali ne sto ne moze.
Pustite se strucni kondicioni treneri prica, problem je na drugom mjestu.
Zato Slavko otjeraj sve bivse igrace i mahalce, ako hoces mirnije da spavas. Kakav Adilovic i povratnici ostali, nek se vracaju nedje drugo, nikog vise ne vrcati.
Ja sam naveo to za Krupu, nemoj Larsonu pripisivati zasluge
@vrag pa kad nije bilo Slavke nikako u klubu, nije neka golema razlika u spremi.
Necemo se zavaravati, niko nije sretan ni zadovoljan zavrsetkom sezone i pojedinim stvarima oko transfera, ali izmislaljati i montirati neke price je suludo. Kontam ja da se percepcija i pogled na sve promjenio nakon gubitka titule, ali hajmo biti realni.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.