Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

teatrale36
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 29, 2017 11:20 am

nikson je napisao/la:
pon maj 29, 2017 11:01 am
teatrale36 je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:37 am
nikson je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:12 am

Ti prijatelju ako ne kontas da ovo nije samo firma, da pored profesionalizma moras i da volis ovaj klub, da ako si najbolji strijelac ne dajes sebi za pravo da gazis po klubu onda nemamo sta dalje pricati....jbg Zeljo je nesto drugo, nesto vise od obicnr fabrike, ljudi rade tamo da bi prezivjeli i to je to a u Zelji radis da "prezivis" al boga mi treba i da radis jer volis!
I taj isti Lendric koji se bahato ppnasa vec ko zna koji put, koji je zabio 18 golova nek pusi *****, jer od tih 18 i mujagic bi zabio 13-14 al bi ih zabio I volio zelju! I mnostvo je takvih primjera
Pa da ga ne voli na neki nacin otisao bi zimus cim je ponuda dosla, ne bi ostao sekunde, ne bi po novinama hrvatskim pricao sve o superlativima , o Želji, gradu, navijačima. To je neka vrsta ljubavi, a ne da Želju sto vise kosta moj dolazak na utakmicu ,daj baklju daj belaj, daj otjeraj normalne ljude s tribina.
Ma trebaju kamere,policija na svakom cosku, LK za kartu i cijena sto veca, nije za svakoga ni utakmica ni fudbal.
Ostao je i samo ostao jer on nije zelio u Kinu, hoce u evropi da igra... A po tvom komengaru nije utakmica za tebe, idi u pozoriste bolje ti je :)
E jbg kakvo crno pozoriste :) , ne volim ja to bez adrenalina , nervoze, navijanja, nije to jos uvijek za mene.

Zeljo1921
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:22 am

Ne opravdavam Lendrica i nije smio onako reagovati, ali ako je istina da se psovala ustaska majka onda je to sramota i nek se stidi onaj kome je to moglo preci preko zuba. Proslavom gola u Mostaru protiv Zrinjskog je pokazao kakav je ustasa a i kakav je temperament. Takav je lik i tu nema pomoci, da nije takav ne bi igrao kod nas vec u nekoj jacoj ligi. Mora se proceslajti malo sljam na tribinama. Znam da vecina dodje na utakmicu da se ispuse ali mora se imati mjere. Psovanjem svega i svacega sigurno ne motivisemo igrace a cilj bi nam trebao da ih guramo do pobjede a ne da pljujemo. Lendric je zalatan sta sve mi imamo u ekipi.

fcz
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:24 am

exbabilon je napisao/la:
pon maj 29, 2017 11:19 am
Ode slika u javnost ko da se masovno ili ne daj Boze orkestrirano psovalo to sto se psovalo, a u stvarnosti masa raje sa sjevera nije ni cula te povike.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Tako to uvijek ide buraz...

Zato na takve primitivce treba reagovati instantno. Ja bih recimo bas volio da je taj neki juce sjedio blizu mene.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

storm_raider
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:28 am

Znaci psovala mu se "ustaska majka". Ja nisam cuo, a blizu sam realtivno bio. Kakav seljakluk se nakotio u ovom gradu... On je reagovao uzasno, nagledali smo se mi mnogo boljih igraca od Lendrica, ali ga razumijem. Ne podrzavam naravno. Mi se ovakvih pojedinaca sa tribina moramo rjesavati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:29 am

Vrag je napisao/la:
pon maj 29, 2017 11:08 am
Pun sebe Ivan isto da ga trazi pola svijeta. Mogao bi ti hladno jos 1 godinu igrati u PL. Suti i cekaj ponudu da klub prihvati pa onda se oprastaj
Ide Ivan, on vise i nije vazan. Sramotno je kakva ce se slika stvoriti o nama zbog sljama sa tribine. Par njih, ali kao sto rekoh, takvi su najglasniji.

Cekaj, momak je ustasa jer se zove Ivan?
Znam more raje koja zivi za Zelju a nisu Bosnjaci ili muslimani. Cak i nekoliko istaknutijih forumasa koji su enormno pomogli klubu.
Jadno..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:30 am

LeBlue je napisao/la:
ned maj 28, 2017 11:26 pm
Moramo poceti dovoditi igrace koji obecavaju, a ne igrace koji su istroseni. Po tome smo bili poznati, i imam osjecaj da ce nam tu Petrovic pomoci. Samo mi nije jasna uloga Cenana i Alihodzica. Ne zelim da ikoga uvrijedim, al su meni nekako liminitirani.
team menager. Ugovara pripreme, pripremne utakmice i ostalo. 30% istoka se preko njega prodalo.
Ne znam jel ti iko prije replicirao al na tvoj post naletih prvo.

salemprolic
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:31 am

storm_raider je napisao/la:
Znaci psovala mu se "ustaska majka". Kakav seljakluk se nakotio u ovom gradu... On je reagovao uzasno, nagledali smo se mi mnogo boljih igraca od Lendrica, ali ga razumijem. Ne podrzavam naravno. Mi se ovog smeca moramo rjesavati sa tribina.
Bas lijepa preporuka za nekog Hrvata za kojeg budemo zainteresovani. Na stranu njegova reakcija, grozna je, ali dobro ce se zamisliti neko iz Hercegovine, Dalmacije, Slavonije, Istre da li da potpise ugovor s nama poslije ovih naslova.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:32 am

A gdje bi to on da ide,ja koliko znam on je ugovorom vezan i nigdje nisam procitao da je dosla neka ponuda za mangupa
Alea iacta est!

flux
Kontakt:

I na TVu se culo kako mu se psuje ustaska majka.. Tesko je ustanoviti s koje tribine zbog mikrofona koji su poredani oko terena, ali moja pretpostavka je da su te rijeci upucene sa zapada, onaj dio zapada prema jugu.. Pa sad..

Ajzea
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:33 am

salemprolic je napisao/la:
pon maj 29, 2017 11:31 am
storm_raider je napisao/la:
Znaci psovala mu se "ustaska majka". Kakav seljakluk se nakotio u ovom gradu... On je reagovao uzasno, nagledali smo se mi mnogo boljih igraca od Lendrica, ali ga razumijem. Ne podrzavam naravno. Mi se ovog smeca moramo rjesavati sa tribina.
Bas lijepa preporuka za nekog Hrvata za kojeg budemo zainteresovani. Na stranu njegova reakcija, grozna je, ali dobro ce se zamisliti neko iz Hercegovine, Dalmacije, Slavonije, Istre da li da potpise ugovor s nama poslije ovih naslova.
:palacgore: :palacgore:
Jedno je psovati majku a drugo ustasku majku.
Sto rece jedan forumas.. Da se desilo u Mostaru ili Sirokom da nekom psuju ba lijsku ili cetnicku majku, razapeli bi ih.

storm_raider
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:34 am

Sada mi nije ni cudo sto Zakaric nije proslavio gol. I on je tu psovku morao cuti, u sesnaestercu je bio.

Ivan jeste budala, da se razumijemo, ali kako recimo trebaju da se osjecaju Crnov ili Zakaric? Sramota, fuj. Ocito da mi imamo esencijalnih problema, mnogo bitnijih od toga hoce li Slavko ii Cenan ostati.

teteac8684
Kontakt:

flux je napisao/la:
I na TVu se culo kako mu se psuje ustaska majka.. Tesko je ustanoviti s koje tribine zbog mikrofona koji su poredani oko terena, ali moja pretpostavka je da su te rijeci upucene sa zapada, onaj dio zapada prema jugu.. Pa sad..
I sa Sjevera i sa Zapada se psovalo...

exbabilon
Kontakt:

Potpisuju Mesanovic i Jamak za Zrinjski poslije svega. Potpisuju Benko, Stojcev i ostali za pitare i pored skidanja dresova.

Nemojte moralisat vise molim vas.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Minjore
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:35 am

Budala i krivih drva nikad nece nestati..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:37 am

Ti sto psuju kad izadju sa stadiona su manji od makova zrna ;)
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:38 am

potpisuje se i potpisivaće se :rofl:

radi drugih stvari mi trebamo da se takve stvari ne dešavaju...
gradi željo boli te *****

ponosannavas
Kontakt:

pon maj 29, 2017 11:40 am

Ivan Lendrić je ekstremno emocionalan momak da to ide u psihičku nestabilnost. On jednostavno ne može izdržati ni prećutati neke stvari i to će ga koštati u karijeri. I koštalo ga je vjerovatno. Nije džaba da ga Hajduk nije htio ako čak nije niti razmišljao o njemu. Znaju ga ljudi dole. Isto tako imate jedan dio navijača koji su isti psihički ko on. Čak štaviše i ne misle to što opsuju. Ni Ivan ne misli i uvijek se pokaje kasnije.
Mene međutim brinu ovi koji se kao stide svega. Ja sam bio na sjeveru i nisam čuo to psovanje ustaške majke. Vjerovatno je to bio jedan ili njih par koje je iz mase čuo samo Ivan. To mi govori da nije uopšte fokusiran na tekmu nego na navijče. Pitanje je što bi se ja stidio nekoliko navijača? Nema razloga. Sa druge strane Ivan ako hoće da uspije mora se obratiti psihologu. Dobroj e Slavko rekao. On tek ne smije odgovarati na provokacije. Na svakoj tribini u svijetu postoje budale, ali on ne smije njima odgovarati. Poslije onoga što je uradio logično je da se diglo još stotinjak navijača da mu zviždi. Žao mi je što se ovako završilo ali ovo mu nije prvi ispad.
Ja sam ponosan na naviječe Želje. Slobodno mogu reći da kod nas ima najmanje ovakvih budala. I sve ih je manje. Iskorjeniti ih skroz ne možemo. Ima tu i raje koja je hodala po rovovima i boli ih kita i za Ivana i za to hoće li nekog uhvatiti stid nakon tekme. I uopšte ne mislim da neke od njih ispravljam i govori im da ne psuju jer zna m kroz šta su sve prošli a Želju vole više od oca i matere. Sve dok pojedinci psuju nije mi problem.
Veći mi je problem ovo što su ovi sas juga postrojili igrače. Podsjetilo me to na rat i sve ono što su ***** radili. Jugu svaka čast za sve što su uradili ove godine ali oni su razmazili igrače jer su ovi poslije svake loše tekme dobili podršku. Mislim da stvarno nema potrebe nakon svake tekme da se nešto navija zajednički. Završi se tekma. Aplauz i to je to. Porukama se može reći što se misli, Ili ne navijanjem. Neke bitnije tekme se proslavi pobjeda i to je to. Ostalo prepustiti upravi. Izraziti stav navijača sa vremena na vrijeme kroz Udruženje. Svi oni koji se ne zalažu ima trener da ih izbaci i uprava da ih kazni, a mi navijači možemo to zahtjevati na druge načine.
Igrači koji se bore i trče i ginu nikad neće dobiti zvižduke. Poneku psovku hoće sigurno. I meni izleti. Naravno ne u smislu psovanja mrtvih, ustaške majek i sl ali desi se. TO je normalno na stadionima. Svuda u svijetu. Ovo ostalo što sam napisao je ono kakvi smo mi Željovci. I trebamo se ponašati u tom duhu. Mislim i da se većinom ponašamo. Ne stidim se nijednog navijača Želje. A radit na tome da sve bude još bolje svakako treba.
Zadnja izmjena: ponosannavas, dana/u pon maj 29, 2017 11:43 am, ukupno mijenjano 1 put.

kremenko

pon maj 29, 2017 11:41 am

Za 2x po 15k KM nismo htjeli zavrsiti Celik i Rudar prije 2 godine.
Popusili evropu i cca 1mil KM.
Sada nismo zeljeli zavrsiti Krupu popusimo titulu i LP i cca pola mil KM.
Ima se,moze se.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

storm_raider
Kontakt:

Bas tako Cvila, mi to trebamo zbog sebe prvenstveno. Psovalo se i prije, pa smo gledali Culuma i ostale.

Minjore
Kontakt:

A iduce sezone ce biti "eh da je ivan tu", "kako je on znao zabiti", "ovo bi on zabio"...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.

Prijava