Plava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 7:49 pmMa ja na lutriji vazda lupo po Zelji.. Ovih zadnjih par kola me malo unazadilo![]()
Zar nije ovo za CL?Elegant je napisao/la:Sve ovo ide u drugi plan, mi smo sve imali u svojim rukama i tu sva prica prestaje. Sad je nada ostala jedina da Sloboda nesto napravi u Mostaru a mi da pobjedimo Radnik.
A prije toga vec sutra cemo znati ostaje li Slavko ili ne.
Kasnije europa na Grbavici, evo mogucih protivnika koga zanima: https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... -peVXk6VaI
Valjda cemo sada gledati manje propalih srbijanskih i hrvatskih fudbalera u nasem klubu. Mi bez 4-5 mladih iz naseg pogona ne mozemo opstati dugorocno. Inace u prvom pretkolu se nadam najlaksem mogucem protivniku!
U donjem lijevom uglu izaberi EL umjesto CLBabOsim je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 8:09 pmZar nije ovo za CL?Elegant je napisao/la:Sve ovo ide u drugi plan, mi smo sve imali u svojim rukama i tu sva prica prestaje. Sad je nada ostala jedina da Sloboda nesto napravi u Mostaru a mi da pobjedimo Radnik.
Kasnije europa na Grbavici, evo mogucih protivnika koga zanima: https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... -peVXk6VaI
Ne ide na mom mobitelu. Može neko screenshot postaviti?Omar500 je napisao/la:U donjem lijevom uglu izaberi EL umjesto CLBabOsim je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 8:09 pmZar nije ovo za CL?Elegant je napisao/la:Sve ovo ide u drugi plan, mi smo sve imali u svojim rukama i tu sva prica prestaje. Sad je nada ostala jedina da Sloboda nesto napravi u Mostaru a mi da pobjedimo Radnik.
Mislim da nije losa odluka za strance. Ko su trenutno stranci kod nas, koliko ih ima?
Milan !
Tukli se s Legijom cini mi se u play offu LP.
Došli do play ofa LŠ i tamo ih docekala legia ili ludogorets. Jedno od najveći iznenađenja te godine
Ako Bog da sljecu sezon im vratiti sa kamatama svima od-do, konacno jednu sezonu da ih sve popisamo posteno.exbabilon je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 8:32 pmOd subote se nisam usudio da udjem na forume gg.ba i sad uletim kratko i prvo sto vidim je avatar sahovnica kod pitarskog uhljupa i odmah izadjem. E Zeljo, Zeljo.. kako si bio blizu da ih sve posaljes na aparate, a nas pred Vjecnu vatru, a sad svi slave i orgijaju, cak i oni sa neuspjesnim sezonama (Sarajevo, Sloboda...). Slave ljudi najvecu kradju u historiji bh fudbala. Al neka, vratice se sve nadam se.
Elegant je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 8:36 pmAko Bog da sljecu sezon im vratiti sa kamatama svima od-do, konacno jednu sezonu da ih sve popisamo posteno.exbabilon je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 8:32 pmOd subote se nisam usudio da udjem na forume gg.ba i sad uletim kratko i prvo sto vidim je avatar sahovnica kod pitarskog uhljupa i odmah izadjem. E Zeljo, Zeljo.. kako si bio blizu da ih sve posaljes na aparate, a nas pred Vjecnu vatru, a sad svi slave i orgijaju, cak i oni sa neuspjesnim sezonama (Sarajevo, Sloboda...). Slave ljudi najvecu kradju u historiji bh fudbala. Al neka, vratice se sve nadam se.
Kosevu mozda, Grbavica moze samo prvo i drugo predkolo.