Nakon zalbe broj utakmica bez publike ce biti prepolovljen kao i novcana kazna, sto se tice Zrinjskog onaj sudija je poslat po zadatku da ovi pobjede bez obzira na rezultat na Kosevu.
Nakon zalbe broj utakmica bez publike ce biti prepolovljen kao i novcana kazna, sto se tice Zrinjskog onaj sudija je poslat po zadatku da ovi pobjede bez obzira na rezultat na Kosevu.
Slazem se za sudiju. To je ocigledno bilo. Zavrsili ga vrijeme i covjek majstorki nasilji utakmicu. Sad suzpenzija godinu, a opario se da valja 100%.
Samo Lutrija BiHkremenko je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 7:21 pmHajmo opet krenuti od sebe.
Koliko nas danas udje i igra Bingo,cuke i kladionicu i direktno pomaze kamenjarima. Zavali se nas covjek 100 KM,dobio 20 i kaze dobar sam.
Pa bolje odnesi pare u klub nego njima dole dati.
Sto se sudije tice,nece vise nikad suditi PL,a Zrinjski ce se pobrinuti za nj. A i stranka ga je pratila![]()
Neuzubilah
zadnji put 2009 bas iz tog razlogakremenko je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 7:21 pmHajmo opet krenuti od sebe.
Koliko nas danas udje i igra Bingo,cuke i kladionicu i direktno pomaze kamenjarima. Zavali se nas covjek 100 KM,dobio 20 i kaze dobar sam.
Pa bolje odnesi pare u klub nego njima dole dati.
Sto se sudije tice,nece vise nikad suditi PL,a Zrinjski ce se pobrinuti za nj. A i stranka ga je pratila![]()
Dobio i ja, udvostrucio novac i neki dan podigo
Isto, doduše s 50 se isti vikend popeo na 80 i podigao na vrijeme da se ne zarazim.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 7:41 pmDobio i ja, udvostrucio novac i neki dan podigo![]()
Ma ja na lutriji vazda lupo po Zelji.. Ovih zadnjih par kola me malo unazadilo