Fino im napisite da je Toni seljak.
Dodajte i ponesto o Endehaziji!

Rastavite "ugrozene"!!!Plava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 4:29 pmJoj sad kad ih nasi rastave Allaha mi..
Odo kokice kupit
Pošteno brate, ne može niko normalan reći "boli me lijevo mudo" ali nije ni rješenje 865 postova gdje je.beš od do.Ajzea je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 12:08 pm@salle86
Duzan sam ti odgovor. Nicije nije da sudi da li je neko tu samo zbog titula ili pak nije. Cak je i degutantno to raditi.
Nebitan jesam, kao pojedinac se ne pitam, i to je cinjenica. Takodjer, cinjenica je da se onih 1725 ljudi kao i hiljade i hiljade ljudi koji su gledali ispred malih ekrana ipak pita za nesto jer su oni ti koji, za razliku od ovih na terenu, zive ovo svaki dan i zive za ovo svaki dan. Ne od utakmice do utakmice, nego svaki dan i svaki trenutak naseg zivota.
Ponavljam, degutantno je bilo kojem navijacu reci da je tu iskljucivo radi titula narocito da bi stao u odbranu nekoga ko je svojim odnosom prema dresu pokazao nepostovanje i pljunuo na one sto mi volimo vise od zivota. Da, sve i jedan igrac koji je nastupio na derbiju je hraknuo po svetom grbu jer je jasno pokazao, kako protiv Krupe tako i na Kosevu, da nije spreman ostaviti jedino sto trazimo od njih a to je poslijednji atom snage za yebenih devedeset minuta. Ne kopas, ne zidas, ne teglis, na tebi je samo da se za tu jednu jedinu utakmicu, ako do sad nisi, potrudis i ostavis srce na terenu da bi, ne Zeljo, ne mi, vec i ti koji nosis taj dres bio sampion. Da se i ti, ako nista bar zbog sebe, sjetis da si upisan zlatnim slovima u historiju jer si pripadao jednoj od generacija koja je osvojila pehar i ucinila sretnim sve one koji vole ovo vise od zivota.
Drzali smo ih kao malo vode na dlanu, pocevsi od Uprave pa do navijaca. Sve im je bilo obezbijedjeno.. Bukvalno sve ! Podrsku su imali i u trenucima kada je nisu zasluzili. Kada bi svaki navijac, nakon sramotne predstave svojih pulena, hraknuo po njemu jer se nije posteno oznojio za sveti dres, navijaci Zeljeznicara su razmazili svoje ljubimce, zahtjevali od njih da dignu glavu gore, dali bi im aplauz i porucili da je to samo jedna utakmica te da cemo borbom zajedno do konacnog cilja.
Konacni cilj nije ostvaren, jer je taj neko na terenu i pored terena hraknuo po svetom grbu. Ja takve ljude ne mogu postovati.
Na stranu titula, i to ona kojom smo mogli napraviti iskorak obzirom na sav moguci priliv novca ovog ljeta. Imali bi mir, skinuli bi pritisak, od LP bi dobili samo za ucesce preko milion KM, od slijedece sezone bi konacno mogli u prvi tim gurnuti one koji to najvise i zasluzuju. Sem toga, Uprava bi, vjerovatno, jos vise zasukala rukave i jos zustrije krenula u ovaj projekat. Da ne spominjem euforiju zbog juga.. Gamad, koja je trebala samo remizirati, je izurinirala po dresu.
Ja im to oprostiti necu. Neka idu.
Bravo !
Sve bih dao da mi je to najveca muka i da nam je to najveci problem ovih dana.