uto maj 23, 2017 11:41 am
Već u januaru sam ovdje solio pamet kako je klubu kao što je FKZ, s igračima kakvi su Miro, najbolji strijelac lige, Veca plus gomila plaćenih idiota kojr ne moze dovesti svako u ovoj ligi prioritet samo jedan a to je titula! Neki su to prihvatili neki su sutili a većina ih je bila zadovoljna Evropom iz jednog jedinog razloga a to je da se postavi alibi i da se ne tjera ova uprava. Evo izašli smo u Evropu upravu niko nije spomenuo imaju dosta pozitivnih stvari imaju i negativnih ali preovladavaju ove pozitivne. Sad kao valja Evropa! Nije nikad valjala i ne valja! Sportski segment je dobio sve, uzvratili nisu ni sa čim! Natrpali su ekipi prosjek godina 30, djecu stavili u drugi plan a ovi koji su i igrali morali su jer boljih nije bilo. Zato treba da odu! I Slavko i Cenan i svaki čovjek koji ima veze s sportskim segmentom. Onaj gore jedan se smije frajeru sto je spomenuo Zubana kao SD jer je menadzer a mi do neki dan na tu poziciju stavljali Maria Stanica koji je ujedno i menadžer i skaut Bruggea. Kao navijač FKZ od malih nogu sam naučen da je to nesto posebno, nesto najveće i kao takav sam se uvijek prema njemu i odnosio tako da očekujemo i od ove skupine idiota na klupi i terenu da se tako odnose prema grbu i prema nama koji smo tu cijeli život dok su oni samo prolazna stanica!
MRS IZ SVETINJE!!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !
,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.