Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 23, 2017 11:40 am

AJde upravo bacite neku info da smo doveli jebenog igraca da malo smie strasti forumasi i da najavljujemo titulu sljedece sezone.
Da se malo sacekalo da se nije dusa pila pitarima na slamku prije krupe mislim da bi manje razocarani bili,sad valja trpiti komsijino prcanje.Karma je kurva.

Vrag

uto maj 23, 2017 11:41 am

Koliko ova situacija podsjeca na onu sa Slobodom od par sezona. Samo je ona ispala, a mi smo ostali bez titule. I to naravno ono glavno SVOJOM KRIVICOM. Ali navijaci i uprave se ponasaju kao najvece picke. Hoce da se jebu, a da ne uđe. Treba neko drugi za nas da osvoji titulu.
Prozivanje sudija i famoznog penala je na mjestu, ali treba prozvati kada isto imas korisit od toga. To je borba protiv lopovluka u savezu, a ne samo kada si ti donji. To nije borba to je licemjerstvo.
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u uto maj 23, 2017 11:42 am, ukupno mijenjano 1 put.

Jaozinho22

Već u januaru sam ovdje solio pamet kako je klubu kao što je FKZ, s igračima kakvi su Miro, najbolji strijelac lige, Veca plus gomila plaćenih idiota kojr ne moze dovesti svako u ovoj ligi prioritet samo jedan a to je titula! Neki su to prihvatili neki su sutili a većina ih je bila zadovoljna Evropom iz jednog jedinog razloga a to je da se postavi alibi i da se ne tjera ova uprava. Evo izašli smo u Evropu upravu niko nije spomenuo imaju dosta pozitivnih stvari imaju i negativnih ali preovladavaju ove pozitivne. Sad kao valja Evropa! Nije nikad valjala i ne valja! Sportski segment je dobio sve, uzvratili nisu ni sa čim! Natrpali su ekipi prosjek godina 30, djecu stavili u drugi plan a ovi koji su i igrali morali su jer boljih nije bilo. Zato treba da odu! I Slavko i Cenan i svaki čovjek koji ima veze s sportskim segmentom. Onaj gore jedan se smije frajeru sto je spomenuo Zubana kao SD jer je menadzer a mi do neki dan na tu poziciju stavljali Maria Stanica koji je ujedno i menadžer i skaut Bruggea. Kao navijač FKZ od malih nogu sam naučen da je to nesto posebno, nesto najveće i kao takav sam se uvijek prema njemu i odnosio tako da očekujemo i od ove skupine idiota na klupi i terenu da se tako odnose prema grbu i prema nama koji smo tu cijeli život dok su oni samo prolazna stanica!
MRS IZ SVETINJE!!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 23, 2017 11:44 am

jovanmaksimovic je napisao/la:bravo za saopstenje!!! ovo je mozda i namjestenija titula nego onda iz 2015. godine!!! trebaju svi zeljovci a i pitari izaci na proteste ispred fsbih!
Kakvi pitari? Oni sto slave gol Zrinjskog u 93. Minuti...

Sta vam je ljudi...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:45 am

jaozinjo, pretjerujes... nije sve udure sigurno, ali da sada imas sve u svojim nogama, kao sto je trebalo da bude ne bi pisao tako... sudija ti je uskratio priliku za titulu... i tacka!
100/94/37/34 - i to je to!

Charlie Sheen
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:46 am

Ali hajde realno da smo mi bili u situaciji pitara bi li isto postupili? Ja bih sigurno

storm_raider
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:48 am

Joazinho, jasan je svima tvoj stav do sada, nema potrebe da se ponavljas. To niko ovdje ne radi. Jasno je sve sto si napisao, idemo dalje.
nookey je napisao/la:
uto maj 23, 2017 11:22 am
Evo od mene 200 k KM Slobodi za bod protiv Zrinjskog dići ću kredit, pa nek mi klub vrati sa kamatama! Pitanje je može li ovakva Sloboda uzeti bod. Odgovor je da ne može i tačka. Slavko probao si, nisi znao i to je to, Lendriću ne vrijediš milion, tvoj promašaj nam je izbio milion, Zeba džaba plačeš, nikad derbi nisi odigrao za prolaznu ocjenu što znači da si samo još jedan mahalac a ne veliki igrač, Kerla sve ti *****, trebao sam te zakucati prije nekoliko dana kad sam imao priliku smrade jedan, možda bi sad slavili titulu. I neću dalje da nabrajam jer ne vrijedi, razočaran sam totalno!
Znaci, ti si se sa Sjevera svadjao sa njim. :D

Ono sto bi me dotuklo u ovom trenutku bi bilo kada bi neko pitare krivio za ovo sve. Pa i mi bismo isto odigrali, to i jeste odlika velikih klubova. Neka Siroki, Zrinjski, Metalege pustaju ove utakmice, nama je nas rivalitet bitniji. I niko se ne bi kockao sa Zeljinom tradicijom i pustao njima, da se razumijemo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:49 am

Neka su ga napisali, ali nista nece dobiti...sudija ce biti suspendovan jer je direknto ostetio i jedne i druge, a ciljano i trece.

Da li ce uprava kluba nagraditi najbolje navijace u drzavi?
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

avlami97
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:53 am

Durgo je napisao/la:
uto maj 23, 2017 11:44 am
jovanmaksimovic je napisao/la:bravo za saopstenje!!! ovo je mozda i namjestenija titula nego onda iz 2015. godine!!! trebaju svi zeljovci a i pitari izaci na proteste ispred fsbih!
Kakvi pitari? Oni sto slave gol Zrinjskog u 93. Minuti...

Sta vam je ljudi...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Pitari slave što će za manje od hefte imati isti broj titula kao i Zrinjski, tj. ukupno po 5, čak iako računamo unu iz 1999. kada prvenstvo nije okončano, a titula za zelenim stolom dodijeljena pitarima :D

phpBB [video]
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u uto maj 23, 2017 11:55 am, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ajzea
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:54 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Već u januaru sam ovdje solio pamet kako je klubu kao što je FKZ, s igračima kakvi su Miro, najbolji strijelac lige, Veca plus gomila plaćenih idiota kojr ne moze dovesti svako u ovoj ligi prioritet samo jedan a to je titula! Neki su to prihvatili neki su sutili a većina ih je bila zadovoljna Evropom iz jednog jedinog razloga a to je da se postavi alibi i da se ne tjera ova uprava. Evo izašli smo u Evropu upravu niko nije spomenuo imaju dosta pozitivnih stvari imaju i negativnih ali preovladavaju ove pozitivne. Sad kao valja Evropa! Nije nikad valjala i ne valja! Sportski segment je dobio sve, uzvratili nisu ni sa čim! Natrpali su ekipi prosjek godina 30, djecu stavili u drugi plan a ovi koji su i igrali morali su jer boljih nije bilo. Zato treba da odu! I Slavko i Cenan i svaki čovjek koji ima veze s sportskim segmentom. Onaj gore jedan se smije frajeru sto je spomenuo Zubana kao SD jer je menadzer a mi do neki dan na tu poziciju stavljali Maria Stanica koji je ujedno i menadžer i skaut Bruggea. Kao navijač FKZ od malih nogu sam naučen da je to nesto posebno, nesto najveće i kao takav sam se uvijek prema njemu i odnosio tako da očekujemo i od ove skupine idiota na klupi i terenu da se tako odnose prema grbu i prema nama koji smo tu cijeli život dok su oni samo prolazna stanica!
MRS IZ SVETINJE!!!
O cemu ti? Ja mislim da su u vrh glave dva forumasa napisala da su zadovoljni Europom. Ako su i dva to napisala.

nookey
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:55 am

storm_raider je napisao/la:
Joazinho, jasan je svima tvoj stav do sada, nema potrebe da se ponavljas. To niko ovdje ne radi. Jasno je sve sto si napisao, idemo dalje.
nookey je napisao/la:
Evo od mene 200 k KM Slobodi za bod protiv Zrinjskog dići ću kredit, pa nek mi klub vrati sa kamatama! Pitanje je može li ovakva Sloboda uzeti bod. Odgovor je da ne može i tačka. Slavko probao si, nisi znao i to je to, Lendriću ne vrijediš milion, tvoj promašaj nam je izbio milion, Zeba džaba plačeš, nikad derbi nisi odigrao za prolaznu ocjenu što znači da si samo još jedan mahalac a ne veliki igrač, Kerla sve ti *****, trebao sam te zakucati prije nekoliko dana kad sam imao priliku smrade jedan, možda bi sad slavili titulu. I neću dalje da nabrajam jer ne vrijedi, razočaran sam totalno!

Ono sto bi me dotuklo u ovom trenutku bi bilo kada bi neko pitare krivio za ovo sve. Pa i mi bismo isto odigrali, to i jeste odlika velikih klubova. Neka Siroki, Zrinjski, Metalege pustaju ove utakmice, nama je nas rivalitet bitniji. I niko se ne bi kockao sa Zeljinom tradicijom i pustao njima, da se razumijemo.
Jesam, Holjan me smirio, na granici sam bio...
Ne znam, za ovo da bi mi postupili isto nešto bar u meni govori mi da mi ne bi pobjedili, ili bar ne zapeli toliko kao što su oni, možda me osjećaj vara, ali mi bi bili totalno nezainteresovani za tu tekmu, jer evo vidiš kod nas nema sredine, ili idemo na sve ili propadnemo totalno... Meni je dovoljan odnos u uzvratnoj tekmi sa Širokim da potkrijepim ovo što govorim, jer smo gaće skinuli u petoj minuti, nismo dali ni 15 % svojih mogućnosti, a možda (vrlo moguće) smo mogli da smo zapeli i do prolaza protiv Širokog, ali ne odmah pad i psihički i fizički, stvarno nevjerovatno...

storm_raider
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:57 am

Jug protiv Radnika ce morati biti besplatan, neka dodje sto vise ljudi. Nije Zeljo jedna utakmica. Dolazimo zbog Zelje i zbog Zelje cemo uvijek i dolaziti. Neka dodje sto vise ljudi, nista od kukanja nemamo. Idemo napuniti Grbavicu, pokazite vjernost klubu. Razocarenje jeste veliko, ali idemo pokazati da smo uz klub uvijek.

Neka ulaz na Jug bude besplatan!

storm_raider
Kontakt:

uto maj 23, 2017 11:59 am

nookey je napisao/la:
uto maj 23, 2017 11:55 am
nookey je napisao/la:

Jesam, Holjan me smirio, na granici sam bio...
Ne znam, za ovo da bi mi postupili isto nešto bar u meni govori mi da mi ne bi pobjedili, ili bar ne zapeli toliko kao što su oni, možda me osjećaj vara, ali mi bi bili totalno nezainteresovani za tu tekmu, jer evo vidiš kod nas nema sredine, ili idemo na sve ili propadnemo totalno... Meni je dovoljan odnos u uzvratnoj tekmi sa Širokim da potkrijepim ovo što govorim, jer smo gaće skinuli u petoj minuti, nismo dali ni 15 % svojih mogućnosti, a možda (vrlo moguće) smo mogli da smo zapeli i do prolaza protiv Širokog, ali ne odmah pad i psihički i fizički, stvarno nevjerovatno...
Je li ti on nesto rekao ili? Nisam vidio, koliko se sjecam bio je korner i nervirao sam se zbog toga sto je Markovic ostao na centru umjesto da je na 20 metara.

Ma potrudili bismo se vjeruj mi, ne bismo sigurno skinuli gace.

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:01 pm

Jug protiv Radnika ce morati biti besplatan, neka dodje sto vise ljudi. Nije Zeljo jedna utakmica. Dolazimo zbog Zelje i zbog Zelje cemo uvijek i dolaziti. Neka dodje sto vise ljudi, nista od kukanja nemamo. Idemo napuniti Grbavicu, pokazite vjernost klubu. Razocarenje jeste veliko, ali idemo pokazati da smo uz klub uvijek.

:palacgore:

Jos bih samo dodao besplatan ulaz za sve tribine!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

nookey
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:02 pm

@storm lik je nešto psovao blizu mene i on se okrenu kao nešto mu prijeti i tu sam eksplodirao, da bi naša stoperska legenda pljunula prema tribini i nastavila kao da ništa nije bilo, e to me ispizdilo pravo, htio sam ga sačekati poslije tekme ali ne vrijedi Bgm... Seljačina jedna...

Vrag

uto maj 23, 2017 12:02 pm

jugu ne treba, jug je uvijek tu

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:05 pm

Charlie Sheen je napisao/la:Ali hajde realno da smo mi bili u situaciji pitara bi li isto postupili? Ja bih sigurno
Ja sam navijao za govnare protiv Sirokog...

Toliko o tome...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Reha1921
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:06 pm

Malo mi je glupo ovo spominjanje Slobode bukvalno isto kao da molimo njih da igraju za nas realno nije niko nama kriv imali smo dvije mec lopte za titulu nismo iskoristili doci u nedelju protiv Radnika ispisati se za ovu sezonu.
Zadnja izmjena: Reha1921, dana/u uto maj 23, 2017 12:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Charlie Sheen
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:06 pm

Durgo je napisao/la:
uto maj 23, 2017 12:05 pm
Charlie Sheen je napisao/la:Ali hajde realno da smo mi bili u situaciji pitara bi li isto postupili? Ja bih sigurno
Ja sam navijao za govnare protiv Sirokog...

Toliko o tome...
Jedan od hiljadu si sigurno

ChWilla
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:07 pm

to ko je za koga navijao, stvarno nije bitno u situaciji gdje smo mi više nego zasluženo izgubili utakmicu, koja je nama bila još važnija.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava