Tacno tako. Ali da smo imali 4 boda 3 kola prije kraja sada bi se pravila nevidjena euforija, jer bi imali jednu ruku na tituli. Odnosno sa pobjedom u zadnjem kolu postali bi prvaci.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Znam za ovu dvojicu momaka iz Slavije.Mislio sam na mladje igrace koji bi mogli vec sa prvim timom teenieati,kao npr Višca kad je doveden.Pa bolan po onim seoskim ekipama mozeš naci bekova peri deri a mi muku mucimo sa njima i još ih debelo placamo a ni kod Brace nebi imali mjesta,prvenstveno mislim na lijevog beka ali po tim seoskim ligama mozeš naci igraca koji ce 90 minuta orati po terenu a mi se prikacili ovih polovnjaka koji simuliraju da igraju i još misle da znaju i da su zvjezde a kad ih gledaš izgledaju kao da su ih pokupili iz nekog doma penzionera i doveli ih da onako malo odigraju.AsharaK je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:48 pmJa znam da su iz Slavije dovedena dva kadeta koja su vazila za velike talente. Znam da je iz Gracanice isto doveden iz kadeta momak koji je ovde bas oskako. Za ostale gradove ne znam ...Plavi orkestar je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:44 pmI volio bih saznati koliko su utakmica nizih liga pogledali Cenan i kompanija i da li su upoznati da li u BiH ima igdje i jedan talenat koji bi se mogao dovesti i brusiti.
1. Zeljo 59sergejevic je napisao/la:Iz zadnje tri utakmice nam je trebalo 5 bodova da budemo sampioni. Da smo osvojili tih 5 bodova u Bijeljini je sudija mogao svirati Zrinjskom i slobodna bacanja nista im ne bi pomoglo. Ne znam kakva je ta tvoja racunica.
Evo i da je hodao po selima,mjesnim zajednicama i ostalo,mislis da bi mogao vidjeti,naci igraca kvaliteta za Zelju.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:51 pmTo sam i ja danas pitao.
Sta je konkretno uradio dok je prvobitno bio skaut, a sada sportski direktor. Njemu nije mjesto na klupi,na tribinama, u Sarajevu non stop, nego po mjesnim zajednicama, selima , nizim i omladinskim ligama. Bar po BiH moze otici i pogledati neku utakmicu.
Pa imali smo jednu ruku na tituli. Pobjedili Zrinjski i otisli na plus 4. Oni pobjedili drugog rivala za titulu 3 kola prije kraja, a nama ostalo da pobjedimo Krupu. Da si pobjedio Krupu imao bi plus 6 ispred Sarajeva i plus 4 ispred Zrinjskog, a do kraja igrati derbi i Radnik. Imao si cak i bolju situaciju od 4 boda 3 kola prije kraja. Rivali igrali dan ranije, tvoje je da pobjedis Krupu, ljudi ti jos poklonili gol u 20. minuti. Poslije svega oni izadju ko zadnje picke u drugo poluvrijeme i sam Bog i Elvir Koljic nam donesu taj jedan bod. Poslije toga opet imas idealnu situaciju. Sarajevo tri dana ranije izgubilo finale kupa na penale, ostali bez Crnkica, Rustemovica i Mihojevica i ti opet ne napravis postenu sansu na utakmici. Ne znam sta je trebalo jos da se desi u nasu korist? Da izbace Zrinjski i Sarajevo iz lige? Prokockati ono sto su ovi prokockali je prava umjetnost. To ni ovaj Metalege ne bi prokockao. Da su pametni sve ih otjerati odmah poslije Radnika. Cenana, cijeli strucni stab i igrace. Uzeti pare za Vedrana i Lendrica. Dovesti tri do cetiri dobra igraca, ubaciti Zerica, Osmankovica, Hasanovica, Besirevica, Sadikovica, Beganovica, jos nekog od boljih juniora koji su sada izlazno godiste. Dovesti novi strucni stab, sportskog direktora i krenuti u novi ciklus. Evo u tri godine smo promjenili 10 trenera i 100 igraca, ocito da ne ide ovako. Fino od temelja poceti s novom generacijom igraca, ispravljati greske od prije. Ovo ne vodi ni cemu, samo bezveze unistavaju dobru volju raje oko kluba.
Nize lige u BiH su katastrofalne sto se tice kvaliteta. Kvalitet je takav da te glava boli godinu dana nakon jedne pregledane utakmice. Jako malo mladih igraca, vecinom se forsiraju stariji igraci.Plavi orkestar je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:44 pmI volio bih saznati koliko su utakmica nizih liga pogledali Cenan i kompanija i da li su upoznati da li u BiH ima igdje i jedan talenat koji bi se mogao dovesti i brusiti.
Ma Brko ni Nikic,Bahtic,Skoro,Paprica,Komšic,Mihajlovic,Odovic,Skija,Berjan...koji su dovedeni u Zelju iz nizih liga nisu izgledali da ce ikada postati fudbaleri.Treba znati prepoznati i znati šta hoceš i šta ti treba i to dovesti i brusiti.Dosta je i ovih nadrkanih invalida što nam ih tuše menadzeri i što nam krv piju na slamkicu evo vec godinama.Dovesti zdrave jake momke koji ce se boriti i trcati a rješiti se ovih slina što nam ime kaljaju.Brkoo je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 6:12 pmNize lige u BiH su katastrofalne sto se tice kvaliteta. Kvalitet je takav da te glava boli godinu dana nakon jedne pregledane utakmice. Jako malo mladih igraca, vecinom se forsiraju stariji igraci.Plavi orkestar je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:44 pmI volio bih saznati koliko su utakmica nizih liga pogledali Cenan i kompanija i da li su upoznati da li u BiH ima igdje i jedan talenat koji bi se mogao dovesti i brusiti.
Sto se tice omladinskih kategorija dovedeno je nekoliko mladih igraca sa prostora BiH. Za te igrace sam procitao da ih jako hvale i da imaju potencijal, za ovog iz Slavije sto je doveden kazu da je jedan od najvecih potencijala na Balkanu, pozivan i u kamp Real Madrida. I za drugu dvojcu pionira koji su dovedeni iz Slavije sam cuo samo pohvale. Jos je jedan djecak iz Gracanice doveden. U omladinskim kategorijama nekih drugih klubova iz BiH ima potencijala. Da bi doveli neke kadete ili juniore koji nemaju ugovor mora se platiti naknada.
Hajde neka se iz kluba oglase dok jos ima vremena.“Tačno da Komisija nije željela da Bandić sudi. Pretpostavili smo da bi utakmica mogla biti “prezahtjevna” za njega. No, Komisija je popustila na lično insistiranje Ivana Beusa, dopredsjednika NS BiH, da baš Bandić sudi. To svi znaju”- izjavio je jedan član Komisije koji je želio biti anoniman.
Samo UEFU upoznati sa ovim a nekako i SIPU ukljuciti u sve ovo.Pa taj savez je najvece leglo kriminala godinama i SIPA je tamo vec odavno trebala da uleti.Elegant je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 6:25 pmHajde neka se iz kluba oglase dok jos ima vremena.“Tačno da Komisija nije željela da Bandić sudi. Pretpostavili smo da bi utakmica mogla biti “prezahtjevna” za njega. No, Komisija je popustila na lično insistiranje Ivana Beusa, dopredsjednika NS BiH, da baš Bandić sudi. To svi znaju”- izjavio je jedan član Komisije koji je želio biti anoniman.
Uroš Kovačević, stoper. Pozivan u kamp Real Madrida, i bio u kampu Crvene Zvezde prije nego sto je dosao kod nas. Drugi Srđan Mitrić, mislim da je krilo, selektori mladih reprezentacija su govorili da odskace potencijalom i da ima ubojitu ljevicu. Mislim da su 2001/2002 godiste...Brkoo je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 6:12 pmNize lige u BiH su katastrofalne sto se tice kvaliteta. Kvalitet je takav da te glava boli godinu dana nakon jedne pregledane utakmice. Jako malo mladih igraca, vecinom se forsiraju stariji igraci.Plavi orkestar je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 5:44 pmI volio bih saznati koliko su utakmica nizih liga pogledali Cenan i kompanija i da li su upoznati da li u BiH ima igdje i jedan talenat koji bi se mogao dovesti i brusiti.
Sto se tice omladinskih kategorija dovedeno je nekoliko mladih igraca sa prostora BiH. Za te igrace sam procitao da ih jako hvale i da imaju potencijal, za ovog iz Slavije sto je doveden kazu da je jedan od najvecih potencijala na Balkanu, pozivan i u kamp Real Madrida. I za drugu dvojcu pionira koji su dovedeni iz Slavije sam cuo samo pohvale. Jos je jedan djecak iz Gracanice doveden. U omladinskim kategorijama nekih drugih klubova iz BiH ima potencijala. Da bi doveli neke kadete ili juniore koji nemaju ugovor mora se platiti naknada.
sa njima više ni u džamiju/crkvu...gori su od ***** duploteatrale36 je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 12:00 pmIznad one cerade nas je vise bilo, bar sam ja tu bio, i onaj je momak bas sjeo medju njih i to one zadrte pitare. Znaci kad je Zrinski dao gol ono nisam mogao vjerovati koliko se raduju bas ti sa lijeve strane prema sjeveru, nevjerovatno ja ono nisam mogao vjerovati.djoxxx1921 je napisao/la: ↑pon maj 22, 2017 11:55 amJe*em li im djecu poganu, smrdljivu. Momak samo aplaudirao kad su nasi izlazili na drugo poluvrijeme, skocila gov.na na njega. Ja sjedio 5-6 redova ispod, usao i sjeo, odmah me skontali. Nekih desetak balavurcica pored mene, kaze jedan, "neka nas ovdje da sacekamo da ovaj skoci", ja mrtav hladan. Repetiro se i jedno oko na teren, drugo na njih. Dvojici sam face dobro zapamtio, ne dao dragi Bog da ih gdje sretnem