Evo ga nakon sto se glava ohladila, a i malo posjedilo, pa da bacim post pri zdravoj svijesti i pameti
Los ulazak u mec s nase strane. Klasino na X, dali smo loptu Slobodi i cekali nase sanse, samo danas odbrana bila kriminal pa ga odmah primamo. Do koga je to?! Da li su igraci se usrali ili se i Slavko usrao, ne znam, ali ulazak u mec je luzerski bio!
Onda mi nista bolji, samo se Sloboda povukla. Veznog reda nemamo. Dino mali nista naprijed, samo je trpao Blagojevica. Napravimo dvije sanse iz majstorstva Mice, jednu zabijemo i vratimo se na X. Kad smo dosli do X, opet smo stali, znaci nama je X ovdje bio upisan od pocetka.
Onda samoubistvo. Evo i kad pisem dusa me zaboli sta nam uradi Bogi kloc. ( on je ovakav vec 5-6 tekmi, izbacuje igrace u kontu, grijesi previse, al i dalje je nas "najbolji"stoper, jes al malo sutra ). Taj gol te ubije u pojam, sreca pa je poluvrijeme bilo, jer se i u drugom pol.osjetilo da nismo dosli sebi, a kamoli da se jos imalo igrat.
Drugo pol.opet Sloboda bolje otvara, greska Kerle, pa Blagija, hvala Allahu pa ne primismo nista od toga. Drugo pol. jos losije s nase strane, a Slavko ne mjenja brzo, vec ceka 70 i neku min.
Eh onda smo stvorili pritisak, jer nam je takva i postavka bila. Micin sut sam vidio u golu, al jbg. Onda hvala Stevi i dovede nas do X.
Po meni vrlo losa, kukavicka tekma. Opet ne znam do koga je, Slavko rece do igraca. Ali nije mi jasno kako je tek sad uvidio ko je za prvi tim a ko nije?!
Uglavnom, moramo se spremiti za Zrinjski. S ovim pristupom Zrinjski ce nas dobiti sigurno, jer ova ekipa Slobode je smijesna ekipa, a pogotovo u poredjenju s Zrinjom.
Nek nam je Bog na pomoci, zakomplicirali smo sami sebi posao.