Slažem se sa tobom ali realno od svih igrača koji mogu igrati vezu, Zeba i on su debelo ispred ostalih.Brkoo je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 11:31 pm@Salle86, Da je samo to u pitanju kod Blagojevica to bi bilo super. Od dana kad je dosao kod nas igra konstantno toplo-hladno. Ne radi se tu o nekom kvalitetnom i talentovanom junioru pa da ga trpis. Ja kao navijac treba da razmisljam o tome jel se on naspavao dobro, jel ustao na pravu nogu, koliko je zemlja udaljena od venere i ima li jos kakvih smetnji da bi on pruzio dobru partiju? Nama trebaju dva ili cak tri nova beton veznjaka. Jedan da ima karakteristike Amira Hadziahmetovica, da je miran i stabilan u rizicnim situacijama a drugi da ima pluca ko Trebevic, box to box veznjak. Ovaj treci je mali Redzic iz Krupe, talentovan igrac koji samo moze napredovati. U tom slucaju ispred njih moze i Zeba igrati, ne bi se trosio puno u odbrani i radio bi ono sto najbolje zna. Za nasu ligu bi to bilo vrh. Cak sam uvjeren da se sa takvim veznim redom ni u evropi ne bi obrukali..
Ovako najpostenije. Nemoj ni njima ni nama. Jer bi oni zabili, a mi ne.