E ovo je razlika u pristupu. Ljudi u prvom poluvremenu se nisu sastavili sa loptom, od pocetka drugog napadali i onda se desi preokret.
Nasi primili dva gola i yebe se njima sto se mi na tribinama moramo patiti jos 80 minuta
E ovo je razlika u pristupu. Ljudi u prvom poluvremenu se nisu sastavili sa loptom, od pocetka drugog napadali i onda se desi preokret.
Plaća se sve živo.što se nebi I psovke plaćaledelinjo je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 8:29 pmdaj ba o cemu pisete vi ...neko nekom platio da psuje igracima .....e eto da sutra umrem ne bi znao za ovu teoriju zavjere....joj najludji smo na planeti cuj placaju se psovke ...svasta ....
@morzy naravno da nije normalno ali ustasku majku su psovala 3 lika a predstavlja se da mu je ustasku majku psovala cijela tribina ...i evo gore te pitao momak mislis da se protiv Slobode nije psovalo ???
Oni koji bi voljeli uvaliti guzice u stolice sad kad je klub stao na noge I kad je stadion renoviran I istok napravljen
Nije čovjek ništa napisao protiv Želje - nego se rugao sudijskim odlukama.. baš kao i mnogi navijači Želje, ja sam još sa tribina rekao da su mi oba penala bila sumnjiva, a bio sam siguran u to nakon što sam pogledao snimak.
Imaju li ti ime i prezime?struja je napisao/la:Oni koji bi voljeli uvaliti guzice u stolice sad kad je klub stao na noge I kad je stadion renoviran I istok napravljen
istina, očekivanja su tu, nekakvasergejevic je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 7:33 pmBas tako. Ja ne mogu da shvatim ljude koji se nesto cude psovkama i zvizducima. Ljudima je stalo do kluba i to je sva prica. Po nekima ti ljudi trebaju dati pare za clanske, pare za ulaznice, pare za stolice, pare za istok, za dres...sto je u stotinama hiljada i paziti sta rade da se Zakaric i Lendric ne uvrijede slucajno. Klub je iznad svih i svi koji obuku ovaj dres trebaju znati sta to znaci i sta se od njih ocekuje. Ne shvatam ljude kojima je normalno da te podere Siroki u svim segmentima igre. Meni su oni cudniji od ljudi koji psuju.GoodisonPark je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 7:23 pmNe shvatam ovu priču oko psovanja, nije ni prvi ni zadnji put sreća pa su takvi navijači u debeloj manjini..
Jučer je usljed dva brzo primljena gola (naivna i kao plod grešaka pojedinaca) kulminirala frustracija kod dosta velikog broja ljudi koji već godinama dolaze i nadaju se da će vidjeti nešto novo, nešto bolje, gledljivije, rastrčanije, da će vidjeti borbu, proljevanje litara i litara znoja, možda i neki lijep i atraktivan potez a umjesto toga vide kako se većina igrača vuče po terenu od prve minute i kako Želju trpa neko selo na Lištici. Raja na tribinama je to jučer doživjela kao da ih neko prvi budalom, još ako je usljed svega toga neki igrač pokušao da ispadne faca i zaeban e takvi su onda jučer bili označeni kao najveći krivci i sav bijes je zbog toga bio usmjeren ka njima..
Mi ako želimo da zadržimo i povećamo prosjek onda se pod hitno mora početi igrati fudbal na našoj Grbavici ovo sad nije ni blizu toga. Nedavno je i Osim govorio da ova publika zna šta je fudbal i da se ovim ljudima ne može ništa ni slagati ni podvaliti, saglasan sam naravno u potpunosti sa riječima Švabe..
Morat će Skakića iz penzije zvati.
Nisam pristalica nekih teorija zavjere ali i meni je palo na pamet slicna dilema o mogucim nalogodavcima.Jos kad procitah da veliki Real ispituje ko mu sve sjedi na tribinama i ciji su to navijaci!