Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sergejevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 27, 2017 8:53 pm

Ljudi svasta napisu da natjeraju vodu na svoj mlin. Prvo prica da je istok katastrofa, da smo svi katastrofa i tako dalje, a onda se kao argument upotrijebi majka ustaska i maloljetna sestra. To rade pojedinci i nema nikakve veze s istokom, sjeverom i zapadom. Ja glavu dajem ako je to i 10 ljudi na stadionu. Nema smisla da se svima to nabija na nos.
Izgubili 3-0 kuci i treba im aplaudirati. Ja opet kazem shvatim covjeka kojem je stalo, kojem je krivo sto klub gubi 3-0 na svom stadionu, a s druge strane ne shvatam one kojima je to sasvim normalno. Meni su ti drugi vise sumnjivi od prvih. Ovi barem pokazu emocije i znas sta misle ljudi, dok ovi drugi ocito najmanje navijaju za Zelju, a vise za neke pojedince.

djoxxx1921
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:56 pm

Od jucer nisam ni pomislio da udjem na forum. Igrace aplauzom ispratio u svlacionicu na poluvremenu, kod 3:0 izasao sa stadiona.. Jednostavno nisam vise mogao slusati pojedince na sjeveru, psovke, urlike i slicno. Da sam ostao jos 2 minute, nekom bi na vrat skocio, toliko mi se bilo smucilo. Sramota, njima na dusu, usput sam porucio, dabogda svaki koji sta nasem igracu opsuje, na prvoj stepenici nogu slomi. Ekipi i Slavki puna podrska, svakom se desi los dan, tako i njima.. Zasluzili su, bar ovaj period od Slavkinog dolaska, da im se halali jedan ovakav dan, utakmica.. Sto se mene tice, vec u ned sa tribina Tusnja podrska

LARSSON
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:01 pm

Brkoo
Kontakt:

Niko ne komentarise da nam Bjelica sudi u Tuzli, da su suspendovani i Paradzik i Grbic, prije njih suspendovan i Valjic jer je ispravno sudio, pravi se pritisak na sudije da za nas ne smiju nista svirati a vi i dalje pisite o psovanju i navijacima..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:03 pm

vala juče taj pritisak nije uspio... :rofl:
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:04 pm

Podrska momcima i Slavki! Idemo ovo izgurati do kraja zajedno, tako je jedino i moguce! Volim te Zeljo!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

bistrikboy
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:05 pm

Brkoo je napisao/la:
Niko ne komentarise da nam Bjelica sudi u Tuzli, da su suspendovani i Paradzik i Grbic, prije njih suspendovan i Valjic jer je ispravno sudio, pravi se pritisak na sudije da za nas ne smiju nista svirati a vi i dalje pisite o psovanju i navijacima..
I u regularnom dijelu nam je sudio u TZ...
1921-1987-2007

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:07 pm

Grbic uredu, dva nepostojeca penala. Paradzik zbog crvenog Stanicu.
Željezničar ante portas !

boja mora
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:10 pm

Ma mi koji volimo Želju ne trebamo pluvačima pustiti da izbacuju svoje komplekse. Kome ne valjaju igrači nek ne dolazi na utakmice.

Brkoo
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:23 pm

AsharaK je napisao/la:
Cist penal je bio prije prvog nepostojeceg penala, i to niko ne spominje, ruka bila u 16, sudija izvukao par metara izvan 16, a prvi penal koji je dosudio je smijesan, kompenzacija vjerovatno. Drugi penal nisam dobro vidio tako da ne mogu komentarisati. Nisam siguran da je Paradzik kaznjen zbog crvenog kartona Stanica jer je kujica saveza zvana Boro u emisiji na BHT-u rekla da je crveni opravdan..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

chile
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:25 pm

Malo se i oblik psovki izmjenio danas je svakodnevnica psovat mater balijsku/ustasku/cetnicku sve zavisi ko i kome psuje. Jbg imas pojedinaca kojima je cilj sto socniju psovku opaliti dok imas i raje koja izvali poneku sarkasticnu psovku. Vecina nakon loseg poteza, drasticnog promasaja ili greske izusti psovku pocesto i socnu ali ono nase balkanski bez nacionalnog ili nekog vrijedjanja. To je dio mentaliteta, uvijek se psovalo i psovace se na tribinama i to ponajvise ozbiljnija raja opali psovku. Najcesce su na meti sudije i treneri, ali i igraci znaju biti.
Smjesno je pisati o nekom orkestriranom i s ciljem psovanju, nekom mentalnom sklopu koji kao vazi za pitarski istok a kod nas ne. Ista raja iste furke sve je to u 5 deka.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Pinkii
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:28 pm

Onaj iz Bijeljine je vjerovatno suspendovan zbog one situacije kad je Bocca oborio njihovog igraca nakon sto se okliznuo.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Morzhy
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:33 pm

Kakve su face bile po Istoku u trenucima psovanja, komotno se mogao snimiti Posljednji egzorcizam 3

struja
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:34 pm

Plava Porodica je napisao/la:
čet apr 27, 2017 6:50 pm
Zvone opet objasnio tekstom.
Licno sam bio u kopu juce i nisam cuo te psovke, ali eto po vasim izvjestajima to je horor bio..
E tu si upravu.Urlanja I krici kao u hororu.Ako si gledao film egzorcizam znaš našta mislim.

Elegant
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:35 pm

Sad ce svaki sudija koji sudi nama da dobro pripazi sta radi sto je dobro, eto prvi Bjelica u Tuzlu zajedno sa posmatracem Valjicem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 27, 2017 9:36 pm

Brkoo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Cist penal je bio prije prvog nepostojeceg penala, i to niko ne spominje, ruka bila u 16, sudija izvukao par metara izvan 16, a prvi penal koji je dosudio je smijesan, kompenzacija vjerovatno. Drugi penal nisam dobro vidio tako da ne mogu komentarisati. Nisam siguran da je Paradzik kaznjen zbog crvenog kartona Stanica jer je kujica saveza zvana Boro u emisiji na BHT-u rekla da je crveni opravdan..
Bilo je vani ono.

Pise li zbog cega kazna Paradziku?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

struja
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:37 pm

teatrale36 je napisao/la:
čet apr 27, 2017 7:01 pm
vrbanjusa je napisao/la:
čet apr 27, 2017 6:48 pm
Svim onim koji su sinoc psovali NASIM IGRACIMA ***** mater. I njima i nalogodavcima!

Volim te Zeljo!
Nije valjda da je jos i teorija zavjere da je neko nekome platio da onako pljuje i psuje?
Eto do cega nas juce Slavko i ekipa dovedose da se obrukasmo na svim poljima teren ,tribine , oko stadiona!
Jel nas Slavko I ekipa I na zagrijavanju dovela do toga.Psovalo se igračima na zagrijavanju.

cikazubo
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:39 pm

Joj Konye sta uradise za par minuta :roll: :lol:

bistrikboy
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:42 pm

Opsujes igracu - ne moze huskaju te protiv uprave!? WTF? Po meni je okay nakon 0-3 biti nezadovoljan pa i psovati ali mi bas volimo pretjerati takvi smo u svemu nazalost.

Pretjerujete bas!Sto se tice igrackog kadra ja upravi zamjeram samo sto Jadranko Bogicevic igra jos uvijek za nas klub cak je valjda i neki zamjenik kapitena pa bih da iskoristim jos jednom priliku da mu ***** komplet familiju i njemu i sindikatu. Mrs iz svetinje!
1921-1987-2007

struja
Kontakt:

čet apr 27, 2017 9:46 pm

ChWilla je napisao/la:
čet apr 27, 2017 8:08 pm
na ivanu se lome kola jer tako reaguje kako reaguje. on je neuračunljiv i ne može sebi pomoći. a jel on realno juče bio lošiji od većine ostalih i manje trčao? po meni nije...
Ivan se juče skoro najviše trudio a najviše mu se psovalo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava