Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 23, 2017 2:50 pm

arelinho je napisao/la:
ned apr 23, 2017 2:44 pm
Uglješa će izdominirati naredne sezone. :kafa: Kada bude igrao redovno u prvih 11.
U Bojcu BL :kafa:

avlami97
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:52 pm

Niko jucer nije napadao Zeru, ali je vecina, kao i ja sam konstatovala, da mali Zera nije najveci talenat u zadnjih 10 godina. Raja je konstatovala i da je Zera, skoro uvijek bolestan ili povrijedjen, kada se na zvanicnoj pogleda, onaj izvjestaj o povredama. O povredama i bolestima za Zeru je govorio i Slavko jedn prilikom.

Mali Dino, nema ni 10℅ Zerinog talenta, ali je Dino jedan od najpozrtvovanijih igraca u nasem timu. Jos jedna veoma bitna stvar - Dino je izuzetno pozitivna osoba

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Jaozinho22

ned apr 23, 2017 2:53 pm

pile87 je napisao/la:
ned apr 23, 2017 2:43 pm
Jaozinho22 je napisao/la:
ned apr 23, 2017 2:37 pm
pile87 je napisao/la:
ned apr 23, 2017 2:23 pm

Od kog je tebi preslo da pljujes po igracima, neko ima bas los uticaj na tebe ?
Ja pljujem po igračima? :D
Prije bih rekao da Ugljesa pljuje nas dres njegovim igrama! Ponižava ga!
Naveo sam milion puta a evo i sad ću, uvijek ću radije gledat Zeljino dijete koje će za 5 puta manje para igrat istu ulogu kao i neki nehljeb kojem je Zeljo vrhunac karijere i koji neće cijenit Zeljin dres.
Ja eto Ugljesa ne bi volio da igra bolje... primanja njih dvojice su tu negdje...
Tu su negdje kao i kad uporedimo primanja Mujage naspram Djermanovica i Pozdera.
Neka, nemoj. ;)
Danas imamo važnu utakmicu,o ovoj temi možemo drugi put kad bude prilika.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:55 pm

I opet Dino i Ugljesa su potpuno dva suprotna smjera. Nikakve logike nema porediti njih dvojicu.
Prvi je,ponavljam, igrac sistema, timski igrac, destruktivac kojem je primarni zadatak lomiti sve pred sobom sitnim faulovima dok je rezultat pozitivan. I kao takav, nikada ali nikada nece konkurisati za prvih 11. Ali ce zato uvijek, ali uvijek biti prva opcija da klupe dok vodimo. Slavko igra takav sistem,i takav igrac mu je neophodan. Nije Ngolo Kante, ali ima predispozicije da bude nesto kao Zola.
Drugi igrac je doveden za prvi tim. On svojim nezalaganjem i nezainteresovanoscu nikada nece biti u prvih 11 , osim u slucaju kartoniranih igraca .. Sve dok ne poradi na sebi. A svi znamo da ima slifa da postane vrhunski veznjak. Ponavljam centralni veznjak, ne DMF. I nikako se ne mogu porediti njih dvojica.

Yebo to.

Hajde Zeljooooooo
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ponosannavas
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:55 pm

chile je napisao/la:
ned apr 23, 2017 2:36 pm
Cudno je to kakose sad Dino brani a juce po Zeri udarili. Da momku nije potpisan ugovor vjerovatno bi po njemu udarili, ili da sutra Zera potpise svi oni od juce bi ga u nebo dizali.
Raja bez potrebe brani ili napada nesto, brane "Zelju" i Slavku iako ih niko ne napada. U svakoj kritici i opasci vide napad na klub.
Dino realno nije igrac za Zelje a ocito vide nesto u njemu i potpisao je ugovor, meni jedino nelogicno na 3 godine i mislim poslije Bekrica novi propust.
Momku puna podrska nas je igrac i nadati se da nas sve poklopi i bude igracina.
Ma ne vidim ja da je niko udarao p Žeri nego govorili koji su mu nedostaci. I sad govorimo da DIno nije neki prefinjeni fudbaler, ali ima svoju ulogu i želi da radi, dok Žera baš i nije neki radnik. Ulogu DIne Hasanovića ću ti predstaviti kroz Adnana ZAhirovića. Taj momak nas je razočarao jer je igrao u tekmama gdje si trebao kreacijom probiti bunker. U ostalim tekmama je bio dobar. Eh sad Dino je taj tip igrača. Zaha bi nama valjao na nekim tekmama i ove sezone, ali je previše da držiš n aklupi igrača takvog renomea. Dino može biti taj igrač. I brzinom i snagom i tehnikom je sličan Zahi. Fali mu iskustva samo i nadam se da će ga skupiti, a uz Slavku može napredovati i u tom smislu jer želi raditi.

Vrag

ned apr 23, 2017 2:56 pm

Ugljesa ce proigrati za 2-3 godine. Dok mu dodje iz guzice u glavu

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:58 pm

@zaboljisport bravo. Konkretno poredjenje. Pozicija za poziciju. A ne Dino vs Ugljesa :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 23, 2017 3:03 pm

Plava Porodica je napisao/la:
ned apr 23, 2017 2:42 pm
Meni samo nije jasno sto se neki previse prave pametni i od muhe prave slona.
Sta vi mislite? Je li Moses bolji igrac od Wiliana ili Cuadrada? Nikad! Jedan im na klupi sjedi, a drugi razvaljuje u Juvetu(posudba). Ali oni nisu igraci za sistem koji u ovom slucaju Konte forsira. Da je odgovoran i naprijed i nazad, brz i strasno jak.
Ovde govorimo o statusu prvotimca, a Dino nikada nece dobiti vise od 30.minuta.
Dino je igrac koji odgovara sistemu Slavke. Kada imas rezultat, treneru starog kova, bez pretjerane ljepote i na rezultat. Jednostavno u tom sistemu ti treba takav igrac.

Edit: Plus na ovo sve dobro je imati u svlacionici nekog ko voli ovaj klub, koji za svoje minute ide glavom na kopacku.. Za neku sicu :)
Bravo!
U repki Srbije u kosarci postoji Stimac koji je obicno drvo, ali sam trener kaze da je tu radi atmosfere. Jedini posao mu je da ubaci peskir nakon zakucavanja, da skoci i prodere se kad pogode trojku. Covjek odrzava atmosferu u ekipi.
Sjecate se kad je neki od igraca pricao za 1921, msm Miroslav, da je Dino najveseliji, najpozitivniji igrac u ekipi.
Ogranicen jest, ima vremena da jos napreduje, mlad, postuje klub i msm da je zasluzio ugovor.
Mislite li da ce se Dino ljutiti sto nece igrati od pocetka tekme?! Nece sigurno, isto kao i mi, sve bi podredili uspjehu Zelje, a i on je prije svega navijac Zelje pa onda i fudbaler.
A da li ce ubleha Ugljesa se ljutiti?! Njemu nista nije sveto, a kamoli ovaj nas klub. I uvjek sam da se neko nas gura prije nekih kur.aca palaca, kojem je mrsko zivjeti. Lijepo u Borac i gore se kurci.
Naravno da se ovo ne odnosi ako je neko strasno dobar i ako je razlika izmedju njega i naseg nekog velika, a msm da razlika izmedju Dine i Ugljese nije nikakva.

@Vrag, e mjera onda, cekat cemo ga 2-3 godine da nadodje :kafa:

salle86
Kontakt:

ned apr 23, 2017 3:06 pm

Grbavica je napisao/la:
ned apr 23, 2017 2:48 pm
chile je napisao/la:
ned apr 23, 2017 2:36 pm
Cudno je to kakose sad Dino brani a juce po Zeri udarili. Da momku nije potpisan ugovor vjerovatno bi po njemu udarili, ili da sutra Zera potpise svi oni od juce bi ga u nebo dizali.
Raja bez potrebe brani ili napada nesto, brane "Zelju" i Slavku iako ih niko ne napada. U svakoj kritici i opasci vide napad na klub.
Dino realno nije igrac za Zelje a ocito vide nesto u njemu i potpisao je ugovor, meni jedino nelogicno na 3 godine i mislim poslije Bekrica novi propust.
Momku puna podrska nas je igrac i nadati se da nas sve poklopi i bude igracina.

Vidi, koliko god smo mi kao narod grohnuli, još uvijek se cijeni rad i trud, a nonšalantnost, umišljenost i manjak rada i truda ne. Razumiješ? Zbog toga će ljudi gotiviti Dženisa ili Dinu koji će "poginuti" i igrati do zadnje kapi krvi, boriti se, kidati da mi pobjedimo, a neće gotiviti nekoga ko trčkara i manekeniše po terenu, bez obzira na njegovo fudbalsko znanje. Uglješa i Dino su nebo i zemlja što se tiče fudbalskog znanja, ali ja bih u 9 od 10 slučajeva stavio Dinu prije Uglješe. Razlika je u stavu, ogromna razlika.
u prevodu, možeš ti svoj talenat, znanje šta već...okačiti mačku o rep ako od njega niko korsit nema
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Vrag

ned apr 23, 2017 3:07 pm

Necu ja, cekat ce ga trener. Da se ja pitam od sljedece sezone Tomic ili Petrak bi zauzeli njegovo mjesto...

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 23, 2017 3:10 pm

arelinho je napisao/la:
ned apr 23, 2017 3:05 pm
Sad je Uglješa uzet na zub. Ostaje da vidimo ko će biti sljedeći igrač kojeg će forumaši uzeti na zub. :kafa:
Nije uzet, sam se uzeo.
Jednu jedinu utakmicu je odigrao kako treba. Sta je li treba tapkati po ramenu i reci, bravo doktore najjaci si.

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 23, 2017 3:12 pm

Plava Porodica je napisao/la:@zaboljisport bravo. Konkretno poredjenje. Pozicija za poziciju. A ne Dino vs Ugljesa :)
Tacno tako. Dino bi trebao biti novi "Zaha ili Rahimic", a Zera novi "Stila ili Zeba".
Ako i upola ostvare njihove karijere, to je vec vrhunski za njih, ali i Zelju.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned apr 23, 2017 3:14 pm

Porediti Žerića i Dinu je isto kao i porediti Damira i Enisa Sadikovića.
イビチャ・オシム

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 23, 2017 3:15 pm

arelinho je napisao/la:
ned apr 23, 2017 3:11 pm
Leon_Professional je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
ned apr 23, 2017 3:05 pm
Sad je Uglješa uzet na zub. Ostaje da vidimo ko će biti sljedeći igrač kojeg će forumaši uzeti na zub. :kafa:
Nije uzet, sam se uzeo.
Jednu jedinu utakmicu je odigrao kako treba. Sta je li treba tapkati po ramenu i reci, bravo doktore najjaci si.
Treba :kafa:
tapkaj :kafa:

Grbavica
Kontakt:

ned apr 23, 2017 3:18 pm

poredi se odnos prema igri, treningu, klubu, što na kraju ispadne na odnos prema sebi. a od ove naše djece trenutno, dino ima najbolji odnos. daj bože da svi oni imaju dinin stav, bolje bi prošli sigurno.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 23, 2017 3:22 pm

To je to Grbavice.
Najgore je kad neko nema postovanje ni prema sebi, a kamoli prema necem drugom.

pile87
Kontakt:

ned apr 23, 2017 3:22 pm

ned apr 23, 2017 2:53 pm
pile87 je napisao/la:
ned apr 23, 2017 2:43 pm
ned apr 23, 2017 2:37 pm

Ja pljujem po igračima? :D
Prije bih rekao da Ugljesa pljuje nas dres njegovim igrama! Ponižava ga!
Naveo sam milion puta a evo i sad ću, uvijek ću radije gledat Zeljino dijete koje će za 5 puta manje para igrat istu ulogu kao i neki nehljeb kojem je Zeljo vrhunac karijere i koji neće cijenit Zeljin dres.
Ja eto Ugljesa ne bi volio da igra bolje... primanja njih dvojice su tu negdje...
Tu su negdje kao i kad uporedimo primanja Mujage naspram Djermanovica i Pozdera.
Neka, nemoj. ;)
Danas imamo važnu utakmicu,o ovoj temi možemo drugi put kad bude prilika.
Mujaga i Djermanovic nemaju nista konkretno sa ovim Ugljesa ne kosta koliko Pozdre i Djermanovic ali majke ti ko ti glavu puni glupostima ?
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 23, 2017 3:23 pm

I Kemo je skroz ok. Radi na treninzima i strpljivo ceka svoju sansu. Kemo i Dino trebaju biti primjer Zeri koji je non stop "povrijedjen" al zato ni jednu reprezentativnu ne propusta.

I Ugljesa je jedan od najprizivanijih igraca ovdje i ujedno najvece razocarenje u zadnje vrijeme. Niko njega ne pljuje kad kaze da su mi igra i zalaganje totalna nula.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

chile
Kontakt:

ned apr 23, 2017 3:28 pm

arelinho je napisao/la:Sad je Uglješa uzet na zub. Ostaje da vidimo ko će biti sljedeći igrač kojeg će forumaši uzeti na zub. :kafa:
Neko mora biti recimo meni licno ovu sezonu u veznom redu najlosiji celo a najstandardniji je. Usporava igru, u startu sasjeca kontranapade, bruku prodatih lopti...nista gori od njega nije Ugljesa sta vise... ali ocito je on na tapeti.
Dinu i Ugljesu ne treba porediti skroz razlicit tip igraca, Celo i Ugljesa bi trebalo da se usporedjuju i njihov ucinak na terenu koji je dosta los.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 23, 2017 3:30 pm

A u pravu ste i za Blagojevica. Od onog incidenta u Zenici on igra vise lose nego dobro.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava