U Bojcu BL

Tu su negdje kao i kad uporedimo primanja Mujage naspram Djermanovica i Pozdera.pile87 je napisao/la: ↑ned apr 23, 2017 2:43 pmJa eto Ugljesa ne bi volio da igra bolje... primanja njih dvojice su tu negdje...Jaozinho22 je napisao/la: ↑ned apr 23, 2017 2:37 pmJa pljujem po igračima?![]()
Prije bih rekao da Ugljesa pljuje nas dres njegovim igrama! Ponižava ga!
Naveo sam milion puta a evo i sad ću, uvijek ću radije gledat Zeljino dijete koje će za 5 puta manje para igrat istu ulogu kao i neki nehljeb kojem je Zeljo vrhunac karijere i koji neće cijenit Zeljin dres.
Ma ne vidim ja da je niko udarao p Žeri nego govorili koji su mu nedostaci. I sad govorimo da DIno nije neki prefinjeni fudbaler, ali ima svoju ulogu i želi da radi, dok Žera baš i nije neki radnik. Ulogu DIne Hasanovića ću ti predstaviti kroz Adnana ZAhirovića. Taj momak nas je razočarao jer je igrao u tekmama gdje si trebao kreacijom probiti bunker. U ostalim tekmama je bio dobar. Eh sad Dino je taj tip igrača. Zaha bi nama valjao na nekim tekmama i ove sezone, ali je previše da držiš n aklupi igrača takvog renomea. Dino može biti taj igrač. I brzinom i snagom i tehnikom je sličan Zahi. Fali mu iskustva samo i nadam se da će ga skupiti, a uz Slavku može napredovati i u tom smislu jer želi raditi.chile je napisao/la: ↑ned apr 23, 2017 2:36 pmCudno je to kakose sad Dino brani a juce po Zeri udarili. Da momku nije potpisan ugovor vjerovatno bi po njemu udarili, ili da sutra Zera potpise svi oni od juce bi ga u nebo dizali.
Raja bez potrebe brani ili napada nesto, brane "Zelju" i Slavku iako ih niko ne napada. U svakoj kritici i opasci vide napad na klub.
Dino realno nije igrac za Zelje a ocito vide nesto u njemu i potpisao je ugovor, meni jedino nelogicno na 3 godine i mislim poslije Bekrica novi propust.
Momku puna podrska nas je igrac i nadati se da nas sve poklopi i bude igracina.
Bravo!Plava Porodica je napisao/la: ↑ned apr 23, 2017 2:42 pmMeni samo nije jasno sto se neki previse prave pametni i od muhe prave slona.
Sta vi mislite? Je li Moses bolji igrac od Wiliana ili Cuadrada? Nikad! Jedan im na klupi sjedi, a drugi razvaljuje u Juvetu(posudba). Ali oni nisu igraci za sistem koji u ovom slucaju Konte forsira. Da je odgovoran i naprijed i nazad, brz i strasno jak.
Ovde govorimo o statusu prvotimca, a Dino nikada nece dobiti vise od 30.minuta.
Dino je igrac koji odgovara sistemu Slavke. Kada imas rezultat, treneru starog kova, bez pretjerane ljepote i na rezultat. Jednostavno u tom sistemu ti treba takav igrac.
Edit: Plus na ovo sve dobro je imati u svlacionici nekog ko voli ovaj klub, koji za svoje minute ide glavom na kopacku.. Za neku sicu![]()
u prevodu, možeš ti svoj talenat, znanje šta već...okačiti mačku o rep ako od njega niko korsit nemaGrbavica je napisao/la: ↑ned apr 23, 2017 2:48 pmchile je napisao/la: ↑ned apr 23, 2017 2:36 pmCudno je to kakose sad Dino brani a juce po Zeri udarili. Da momku nije potpisan ugovor vjerovatno bi po njemu udarili, ili da sutra Zera potpise svi oni od juce bi ga u nebo dizali.
Raja bez potrebe brani ili napada nesto, brane "Zelju" i Slavku iako ih niko ne napada. U svakoj kritici i opasci vide napad na klub.
Dino realno nije igrac za Zelje a ocito vide nesto u njemu i potpisao je ugovor, meni jedino nelogicno na 3 godine i mislim poslije Bekrica novi propust.
Momku puna podrska nas je igrac i nadati se da nas sve poklopi i bude igracina.
Vidi, koliko god smo mi kao narod grohnuli, još uvijek se cijeni rad i trud, a nonšalantnost, umišljenost i manjak rada i truda ne. Razumiješ? Zbog toga će ljudi gotiviti Dženisa ili Dinu koji će "poginuti" i igrati do zadnje kapi krvi, boriti se, kidati da mi pobjedimo, a neće gotiviti nekoga ko trčkara i manekeniše po terenu, bez obzira na njegovo fudbalsko znanje. Uglješa i Dino su nebo i zemlja što se tiče fudbalskog znanja, ali ja bih u 9 od 10 slučajeva stavio Dinu prije Uglješe. Razlika je u stavu, ogromna razlika.
Tacno tako. Dino bi trebao biti novi "Zaha ili Rahimic", a Zera novi "Stila ili Zeba".Plava Porodica je napisao/la:@zaboljisport bravo. Konkretno poredjenje. Pozicija za poziciju. A ne Dino vs Ugljesa
Mujaga i Djermanovic nemaju nista konkretno sa ovim Ugljesa ne kosta koliko Pozdre i Djermanovic ali majke ti ko ti glavu puni glupostima ?Jaozinho22 je napisao/la: ↑ned apr 23, 2017 2:53 pmTu su negdje kao i kad uporedimo primanja Mujage naspram Djermanovica i Pozdera.pile87 je napisao/la: ↑ned apr 23, 2017 2:43 pmJa eto Ugljesa ne bi volio da igra bolje... primanja njih dvojice su tu negdje...Jaozinho22 je napisao/la: ↑ned apr 23, 2017 2:37 pm
Ja pljujem po igračima?![]()
Prije bih rekao da Ugljesa pljuje nas dres njegovim igrama! Ponižava ga!
Naveo sam milion puta a evo i sad ću, uvijek ću radije gledat Zeljino dijete koje će za 5 puta manje para igrat istu ulogu kao i neki nehljeb kojem je Zeljo vrhunac karijere i koji neće cijenit Zeljin dres.
Neka, nemoj.
Danas imamo važnu utakmicu,o ovoj temi možemo drugi put kad bude prilika.
Neko mora biti recimo meni licno ovu sezonu u veznom redu najlosiji celo a najstandardniji je. Usporava igru, u startu sasjeca kontranapade, bruku prodatih lopti...nista gori od njega nije Ugljesa sta vise... ali ocito je on na tapeti.arelinho je napisao/la:Sad je Uglješa uzet na zub. Ostaje da vidimo ko će biti sljedeći igrač kojeg će forumaši uzeti na zub.