Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eric Cantona
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 23, 2017 1:51 pm

Pompey je napisao/la:
ned apr 23, 2017 1:29 pm
Pinkii je napisao/la:
ned apr 23, 2017 1:23 pm
slika slika
Garant ga je Kazahstan malo poremetio
:rofl: celebici united

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 23, 2017 1:52 pm

Cestitke Dini, radom i zalaganjem je zasluzio. Ona polusezona u Celiku mu je znacila fino. Govorio sam i prije da na treninzima radi dobro i iznenadio me pristupom igri, trazi loptu, prica, zeli igrati fudbal. Nije on vjerovatno za neke velike ciljeve, ali moze biti od pomoci, a i ima mogucnost napredka dodatnog.

flux
Kontakt:

ned apr 23, 2017 1:56 pm

Brkoo je napisao/la:
ned apr 23, 2017 1:50 pm
E jbg, nase dijete i daj mu ugovor, a kao igrac ogranicen ko balkon, jedino pozitivno je sto je borben i sto kad udje u igru gine tih 10-15 minuta, uz to zaradi jedan zuti i uvijek malo fali za drugi. Prioritet bi trebao valjda biti njegov prezimenjak, napadac koji je bas talenat, onda produzit ugovor sa Kjosevskim itd..
:palacgore: to je to. Ono za sto je Hasanovic sposoban da uradi to moze uraditi svaki forumas. Uci u ugru zadnji 20tak minuta, udariti dva tri igraca, presjeci silom koju akciju i nabijati lopte sto dalje od gola, pri tome kao sto ai rekao dobiti zuti karton i strahovati za crveni.

storm_raider
Kontakt:

ned apr 23, 2017 1:57 pm

Dajte Dini vremena i imajte malo vjere u njega. Njegova margina napretka je dosta velika.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

flux
Kontakt:

ned apr 23, 2017 1:59 pm

storm_raider je napisao/la:
ned apr 23, 2017 1:57 pm
Dajte Dini vremena i imajte malo vjere u njega. Njegova margina napretka je dosta velika.
Nadamo se storme da ces biti u pravu i da ce nam se Dino isplatiri u naredne tri godine koliku mu nude ugovor. To mi svi zelimo, ali rijetko ko vjeruje u to. :)

Okolele
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:01 pm

Pa zar mu to nije posao da bude destruktivac ili ocekujete od njega mozda da ima 10 asistencija po sezoni..Ne budite smijesni..Svaka cast Dino,zasluzeno produzenje ugovora..Ovde neko jednom rekao Dino krampa i sad je krampa,limitiran igrac a pola ih ne zna ni kako izgleda ili ili igra taj famozni Dino...Dini treba utakmica u nogama a on tih utakmica nije imao da bi ste vi pojedinci osporavali njegov kvalitet..A ono sto je odigrao ostavio je solidan utisak za nekoga ko tek pocinje da gradi svoju karijeru..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

damirfile
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:03 pm

Dok mu je ponuden ugovor znaci da su vidjeli mogucnost napredovanja. Dok ga slavko ubacuje znaci da racuna na njega ozbiljno.
Danas po prvo mjesto.

ChWilla
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:03 pm

onaj ko radi može i napredovati, onaj ko ne radi završiće k'o đip, vila, daka rovčanin...sve veliki talenti, bez ironije. neće dino biti u nekoj ulozi nosioca igra ni kod jednog trenera, najvjerovatnije. ali ga za određene situacije može iskoristiti svaki.
gradi željo boli te *****

damirfile
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:06 pm

Rad je stvorio covjeka davno jedan rekao
U ovom slucaju rad je stvorio igraca ne talenat.

ponosannavas
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:07 pm

Dino je jako radan igrač i želi napredovati i to je SLavko vidio. Trebamu malo još tehnike ali to se radom može ispraviti. Sa druge strane zaboravljate činjenicu da je DIno i narednu sezonu igrač U21, a tri moramo imati u zapisniku. Najbolje je kad ta trojica mogu dati i meda na terenu, a vidjeli smo da DIno može. Tu je još i Kemo i Žera, ali trebamo ih imati još dvojicu ili trojicu.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:11 pm

Bljuje mi se od recenice da svaki forumas moze odigrati ono sto Dino radi - destruktivac za zadnjih 20 minuta. Moze malo sutra.

Pa zasto to ne radi onda Ugljesa kada ga ubaci Slavko, propuh bude, prolazi ko hoce, frajer posmatrac u vecini slucajeva. Dino je borben i momak radi, i to treba i mora biti glavna smjernica svim nasim igracima iz OP. Da barem to rade i Mujagic i Zeric, sljedece sezone bi sigurno oba igraca bila za prve postave, ovako prvi ode, a za drugog pojma nemamo sta ce biti. Nafurali se da su vec igracine, sta li.

Nagradio se momak, ima potencijala, mlad je jos, i sto je najbitnije, vrijedan i radi. Mislim da je ovo pun pogodak, i puno bolja solucija od npr Secerovica koji mu je uzimao mjesto prvi dio sezone.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:12 pm

ponosannavas je napisao/la:
ned apr 23, 2017 2:07 pm
Dino je jako radan igrač i želi napredovati i to je SLavko vidio. Trebamu malo još tehnike ali to se radom može ispraviti. Sa druge strane zaboravljate činjenicu da je DIno i narednu sezonu igrač U21, a tri moramo imati u zapisniku. Najbolje je kad ta trojica mogu dati i meda na terenu, a vidjeli smo da DIno može. Tu je još i Kemo i Žera, ali trebamo ih imati još dvojicu ili trojicu.
:palacgore:

Praise the sun \[T]/

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:15 pm

Upravo tako :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

flux
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:17 pm

Vidjet cemo omare je li Dino Hasanovic pun pogodak. Vrijeme ce pokazati. Svi bi mi voljeli da bude i da momak napravi finu karijeru, da proslavi i sebe i Zeljeznicar. Druga je stvar sto ti mislis da ce on to uraditi, a ja i jos neki ne misle. :) ali bi na kraju sigurno svi zelimo da uspije.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:19 pm

**** ekipu u kojoj nema barem jedan Beganovic ili Hasanovic ako me razumijete.

nije sve u sevanju...
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Jaozinho22

Dino Hasanovic prije antitalenta Secerovica i fudbalskog nehljeba Ugljese Radinovica! :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:20 pm

flux je napisao/la:
ned apr 23, 2017 2:17 pm
Vidjet cemo omare je li Dino Hasanovic pun pogodak. Vrijeme ce pokazati. Svi bi mi voljeli da bude i da momak napravi finu karijeru, da proslavi i sebe i Zeljeznicar. Druga je stvar sto ti mislis da ce on to uraditi, a ja i jos neki ne misle. :) ali bi na kraju sigurno svi zelimo da uspije.
Drug, ne kazem da ce biti neka prevaga ili da ce postici nevjerovatnu karijeru, ali ovo kako on radi je pravi put i klub ga je nagradio, po meni apsolutno zasluzeno i deset puta je bolje da Dino igra nego neki Secerovic. :)
A postoji dobra mogucnost da dodatno napreduje i da nas sve iznenadi. Ne znamo sta Slavko ocekuje od njega u buducnosti.

Praise the sun \[T]/

ChWilla
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:20 pm

ne misli otprilike niko da će se on proslaviti. ali to je tip igrača koji može biti koristan svakom treneru. ne može se svako ni proslaviti, a moraš imati 23-25 igrača u rosteru.

ChWilla
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:22 pm

https://www.klix.ba/magazin/kultura/put ... /170423034

i veliki željovac sa juga, to ne piše tamo, ali evo napisaću ja...

pile87
Kontakt:

ned apr 23, 2017 2:23 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Dino Hasanovic prije antitalenta Secerovica i fudbalskog nehljeba Ugljese Radinovica! :kafa:
Od kog je tebi preslo da pljujes po igracima, neko ima bas los uticaj na tebe ?
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava