Dino Hasanovic je zadnji vezni, destruktivac kome je zadatak da zaustavlja protivnicke napade. Koliko sam upratio, jak je u duelu, "zivotinja" sto kaze Slavko

, trci za protivnikom, ganja ga i svoje minute vrijedno koristi. Borben je i to mu je dodatni plus. Rano je o Dini jos govoriti kao o igracu, ali svaki klub mora imati jednog takvog destruktivca, kome je defanziva najvaznija i od njega ne mozemo ocekivati asistencije i da bude sad tehnicki potkovan i kreira akcije. Za to su zaduzeni Blagi i Zeba. Vrlo je moguce da ce sljedece sezone u vezi upravo biti par Blagi-Hasanovic i to je realno za ocekivati.
Jedino sto meni, a kako sam primijetio, i ostalim smeta je to što je konstantno na granici kartona. Siguran sam da ce ga Slavko malo obuzdati jer se ne moze ocekivati da pocinje utakmice od prve minute ako ce vec u 15. dobiti zuti, a onda o kraja strahovati za crveni.
Za sad je ok igrac koji jos moze i mora napredovati. Cinjenica je da mi jos uvijek nismo vidjeli njega dovoljno da bi uopste mogli reci ".. da, odlican je igrac" ili "...ma kakav on". Vrijeme ce pokazati, a ono sto raduje je to da se momak trudi, i da hoce. Vidi se kod njega zelja i samo nek nastavi sa radom.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...