nije njemu psiha uginula, on nije dobio lopte u 2. poluvremenu
U 1. se igrao sa levatima i tu je govno pojeo, **** ga visak potez. Mogao ih je potopiti da nije htio zabiti sa stilom
nije njemu psiha uginula, on nije dobio lopte u 2. poluvremenu
Zato ti i kazem, nit je trcao, nit se otkrivao niti ista. Gotov igrac bio u 2. poluvremenu.
Mislio sam na kupovinu u Bosni, reci mi jednog sem Duljevića kojeg nemožeš kupiti (a i za njega smo slali ponudu)
Tesko mi mozemo placati obestecenja na klasicni nacin, pogotovo za ove mladje igrace za koje se mora platiti i ona naknada za treniranje i ostale gluposti.. Jedino neke finte da igraci koje zelimo dobiju slobodne papire a da gazdama klubova placamo okolo mimo procedura.. Ici regularno u kupovinu nije realno sad za sad..SanMan je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 1:34 pmMislio sam na kupovinu u Bosni, reci mi jednog sem Duljevića kojeg nemožeš kupiti (a i za njega smo slali ponudu)
ovo što @shzna zagovara je prava stvar, a ne da nam kojekvi skauti kupe djecu ispred nosa pa čak i iz naše kuće za džaba
Njega sam bas spominjao poslije Krupe, mislim da bi Borcu trebali platiti neku naknadu(?)Leon_Professional je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 1:31 pmhttp://www.transfermarkt.com/nikola-duj ... ler/366067
Vrlo zanimljiv igrac!
Sad mu ugovor istice, sigurno Slavko u kartoteci ima zapisano kad je imao proliv, temp. i sta vec.
To je prvenstveno zbog umora, ovu sam situaciju i opisao kad sam pisao o tome. Kad se ovako pogleda ovo je moralo ici vise prema Lendri i bolje se odraditi, al ...
Dosta i sreća i određeni momenti utiču na sve kada su u pitanju navijači, da je Lendrić pogodio onaj zicer u ŠB, bilo bi 0-1, igali bi do kraja isto kao što smo i odigrali, i bilo bi poslije zabili im pa umrtvili igru do kraja za miran revanš, bravo Slavko za taktiku, niko ne bi spomenuo taj "umor".Omar500 je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 1:24 pmPogodio u srz.
Slavko je dobro rekao, ovdje kada ekipa pobijedi ljudi su nezadovoljni i masivno () se kritikuje. Samo da Slavko ostane sto duze na klupi, to je najbitnije. Na infrastrukturi se radi, a to nije nimalo jednostavno. Bit ce posla na ljeto, bit ce tu sigurno zanimljivih pojacanja. I ja bih Vukotica, Pecu, ali da Zeljo za njih da obestecenje, a da ne osvojimo titulu, da grijese, neko da se povrijedi, tek bi se onda pljuvalo. Kada dovoljno ojacamo, kupovat ce se mladji igraci i isti ti plasirati na europsko trziste. Do tada polako, ne ide sve preko noci. Mnogi su vec Lendrica unaprijed prodali za milion eura ili cak vise. Ne ide to tako ljudi, samo polako.
Borimo se na oba fronta, ekipa malo posustaje, ali treba im nasa podrska vise nego ikada. Svi u srijedu na revans kupa i da mlatnemo Siroki!
Slavko je napao hrabro Sarajevo, Crnov igrao od prve minute, znaci da nije toliko tvrdoglav trener koliko se cini, ako pogrijesi, to ce i ispraviti. Da li je bas Crnov mogao igrati prije sedam dana, pa i nisam bas siguran da je bio spreman, a za Musu smo vidjeli koliko ustvari i nije prevaga i kako puse nazad kada on igra. Jedino meni nije jasno sta se desava sa Bekricem, jer Zeba se mora odmarati zadnjih pola sata.
Tako ti je to kod velikih klubovaChWilla je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 1:50 pmlako je njima igrati kad oni ne "moraju" ništa osim ostati u ligi. a kod nas će sad biti problem ako ne uzmemo titulu iako smo i u ovu polusezonu ušli sa 6 bodova zaostatka, da ne govorim kako je izgledalo neposredno prije toga. na treće mjesto smo se prvi put popeli u 18. kolu poslije uvodnih par kola.
sve te igrače koje mi sad priželjkujemo su oni kod kojih su sad doveli džaba ili samo za naknadu za treniranje. i uvijek ima džaba, samo se mi nismo time bavili dovoljno. prvo zbog pritiska rezultata, a drugo zbog nestabilnosti i promjena trenera. evo kuzmanovića ćeš opet moći dovesti bez odštete sad na ljeto kao što si mogao i prije tri godine...