Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 16, 2017 1:30 pm

shzna je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:27 pm
Koliko je ono jucer bila samo Stevina utakmica. Moja zamjerka je ta sto nije vadio Lendrica na poluvremenu jer je fulio 3 zicera i tu je njegova psiha za jucerasnju utakmicu uginula.
nije njemu psiha uginula, on nije dobio lopte u 2. poluvremenu
U 1. se igrao sa levatima i tu je govno pojeo, **** ga visak potez. Mogao ih je potopiti da nije htio zabiti sa stilom

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:31 pm

http://www.transfermarkt.com/nikola-duj ... ler/366067

Vrlo zanimljiv igrac!
Sad mu ugovor istice, sigurno Slavko u kartoteci ima zapisano kad je imao proliv, temp. i sta vec.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:32 pm

U ovoj Krupi fakat ima potencijala finog za probrati..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

shzna
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:33 pm

Vrag je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:30 pm
shzna je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:27 pm
Koliko je ono jucer bila samo Stevina utakmica. Moja zamjerka je ta sto nije vadio Lendrica na poluvremenu jer je fulio 3 zicera i tu je njegova psiha za jucerasnju utakmicu uginula.
nije njemu psiha uginula, on nije dobio lopte u 2. poluvremenu
U 1. se igrao sa levatima i tu je govno pojeo, **** ga visak potez. Mogao ih je potopiti da nije htio zabiti sa stilom
Zato ti i kazem, nit je trcao, nit se otkrivao niti ista. Gotov igrac bio u 2. poluvremenu.
1987

Pompey
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:33 pm

rodrigo87 je napisao/la:
ned apr 16, 2017 10:55 am
slika
Ukrala ti zvanicna gif :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

SanMan
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:34 pm

Model1964 je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:15 pm
SanMan je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:12 pm
Nek se dogovore i dovedu dvojicu al da već valjaju (plati ga ako treba, ne slobodan igrač, džaba haj kod nas),
a ne da nadolaze u Želji, samo nemoj 20 pa valjda će dvojica biti dobri, nije selkcija za pionire
Na žalost mi se nismo još financijski udebljali za takve kupovine
Mislio sam na kupovinu u Bosni, reci mi jednog sem Duljevića kojeg nemožeš kupiti (a i za njega smo slali ponudu)
ovo što @shzna zagovara je prava stvar, a ne da nam kojekvi skauti kupe djecu ispred nosa pa čak i iz naše kuće za džaba

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:36 pm

phpBB [video]

1:43:40

Mogla se i ova kontra mnogo preciznije i bolje odraditi, šteta fakat.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:37 pm

SanMan je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:34 pm
Model1964 je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:15 pm
SanMan je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:12 pm
Nek se dogovore i dovedu dvojicu al da već valjaju (plati ga ako treba, ne slobodan igrač, džaba haj kod nas),
a ne da nadolaze u Želji, samo nemoj 20 pa valjda će dvojica biti dobri, nije selkcija za pionire
Na žalost mi se nismo još financijski udebljali za takve kupovine
Mislio sam na kupovinu u Bosni, reci mi jednog sem Duljevića kojeg nemožeš kupiti (a i za njega smo slali ponudu)
ovo što @shzna zagovara je prava stvar, a ne da nam kojekvi skauti kupe djecu ispred nosa pa čak i iz naše kuće za džaba
Tesko mi mozemo placati obestecenja na klasicni nacin, pogotovo za ove mladje igrace za koje se mora platiti i ona naknada za treniranje i ostale gluposti.. Jedino neke finte da igraci koje zelimo dobiju slobodne papire a da gazdama klubova placamo okolo mimo procedura.. Ici regularno u kupovinu nije realno sad za sad..

Vrag

ned apr 16, 2017 1:38 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:31 pm
http://www.transfermarkt.com/nikola-duj ... ler/366067

Vrlo zanimljiv igrac!
Sad mu ugovor istice, sigurno Slavko u kartoteci ima zapisano kad je imao proliv, temp. i sta vec.
Njega sam bas spominjao poslije Krupe, mislim da bi Borcu trebali platiti neku naknadu(?)
Kada vec ne mozemo Redzica dovesti.
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u ned apr 16, 2017 1:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:40 pm

Sehovicu debilcino..

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:40 pm

slika
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Model1964

ned apr 16, 2017 1:43 pm

Krupinu ekipu da prebaciš na Grbavicu i da se sa njom radi sistemski, uz naše navijace i logistiku .....
Svaka cast ljudima šta napraviše
Od Pece ništa, stalno u defektu, valjda o takve japije
Djelmic odletio u treci tim u Hungariji pa bi nama bio pojacanje :D
Nikad od nas ozbiljan klub ako ce nam starci biti pojacanja
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:49 pm

Hurmasica je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:36 pm
phpBB [video]

1:43:40

Mogla se i ova kontra mnogo preciznije i bolje odraditi, šteta fakat.
To je prvenstveno zbog umora, ovu sam situaciju i opisao kad sam pisao o tome. Kad se ovako pogleda ovo je moralo ici vise prema Lendri i bolje se odraditi, al ...

Mico je sinoc dosta njih poslao na cevape. 56:25, proleti Dulja samo tako :kafa:

ChWilla
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:50 pm

lako je njima igrati kad oni ne "moraju" ništa osim ostati u ligi. a kod nas će sad biti problem ako ne uzmemo titulu iako smo i u ovu polusezonu ušli sa 6 bodova zaostatka, da ne govorim kako je izgledalo neposredno prije toga. na treće mjesto smo se prvi put popeli u 18. kolu poslije uvodnih par kola.
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:52 pm

Omar500 je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:24 pm
LARS1921 je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:18 pm
Treba prvo vidit ko ce nam trener biti od naredne sezone pa onda igrače dovoditi
Pogodio u srz.
Slavko je dobro rekao, ovdje kada ekipa pobijedi ljudi su nezadovoljni i masivno ( :D ) se kritikuje. Samo da Slavko ostane sto duze na klupi, to je najbitnije. Na infrastrukturi se radi, a to nije nimalo jednostavno. Bit ce posla na ljeto, bit ce tu sigurno zanimljivih pojacanja. I ja bih Vukotica, Pecu, ali da Zeljo za njih da obestecenje, a da ne osvojimo titulu, da grijese, neko da se povrijedi, tek bi se onda pljuvalo. Kada dovoljno ojacamo, kupovat ce se mladji igraci i isti ti plasirati na europsko trziste. Do tada polako, ne ide sve preko noci. Mnogi su vec Lendrica unaprijed prodali za milion eura ili cak vise. Ne ide to tako ljudi, samo polako.
Borimo se na oba fronta, ekipa malo posustaje, ali treba im nasa podrska vise nego ikada. Svi u srijedu na revans kupa i da mlatnemo Siroki!

Slavko je napao hrabro Sarajevo, Crnov igrao od prve minute, znaci da nije toliko tvrdoglav trener koliko se cini, ako pogrijesi, to ce i ispraviti. Da li je bas Crnov mogao igrati prije sedam dana, pa i nisam bas siguran da je bio spreman, a za Musu smo vidjeli koliko ustvari i nije prevaga i kako puse nazad kada on igra. Jedino meni nije jasno sta se desava sa Bekricem, jer Zeba se mora odmarati zadnjih pola sata.
Dosta i sreća i određeni momenti utiču na sve kada su u pitanju navijači, da je Lendrić pogodio onaj zicer u ŠB, bilo bi 0-1, igali bi do kraja isto kao što smo i odigrali, i bilo bi poslije zabili im pa umrtvili igru do kraja za miran revanš, bravo Slavko za taktiku, niko ne bi spomenuo taj "umor".
Sinoć smo imali nekoliko kolosalnih prilika za vodstvo prije one njihove preko Hebibovića, da smo kojim slučajem imali odlučnije reakcije ofanzivaca, bila bi opet priča kako je Slavko nadmudrio Ćalu sa Crnovom i Uglješom itd..
Treba imati mjeru u svemu, pogotovo je osjeljivo komentarisati taktiku kod derbi utakmica, po meni su i Slavko i Ćala apsolutno položili ispit jer su izašli ofanzivnije nego ostali treneri u zadnjih 6-7 godina koji su u datim momentima imali priličnu kvalitativnu nadmoć nad drugom ekipom a nisu htjeli da rizikuju, a sinoć se apsolutno mogao vidjeti nedostatak kvaliteta u obje ekipe ali utakmica apsolutno sadržajna i interesantna u svakom pogledu.

SanMan
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:53 pm

@hadzija.., znam da je tako ali mi kao klub pomjeramo granice u svemu pa se nadam i o tom segmentu
prvi (i jedini) plaćamo sve poreze, prvi (i jedini) imamo svoj stadion i gradimo, prvi ...........

igla
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:54 pm

Iako je rano i trebamo se fokusirati na ovu sezonu, ovako ja vidim pozicije za sljedeću sezonu:
Golman: Ako Kjosevski ostane, nema potrebe za bilo kojim drugim golmanom. Ako ode, dovesti Bobiću konkurenciju dobru, pa koji bude bolji nek brani.
Lijevi bek: Stojanović može biti back up, Stanić dobro igra na onoj poziciji, ali ja sam uvijek za ono da LIJEVI BEK IGRA POZICIJU LIJEVOG BEKA. Puno je prirodnija igra tako.
Desni bek: Siniša zna biti i najbolji, a i najgori. Tačno ne znam šta da napišem za njega.
Štoperi: Sve zavisi hoće li Kerla ostati, ali definitivno treba jednog dovesti, moj pik je Vukotić. Po mogućnosti i novi štoperski tandem napraviti, dati Kemi priliku ako zasluži da bude dio tog tandema.
Zadnji vezni: Meni na ovoj poziciji je uvijek drag neko tipa Nyeme ili u reprezentaciji Bešić. Ne mora ni imati neko fudbalsko znanje, ali je ko čigra, dosadan, ali svaka ničija njegova.
Centralni vezni: Blagojević kad igra, igra i Željo dobro. Istina je da u zadnje vrijeme čovjek dosta oscilira. Najviše što me nervira kod njega u zadnje vrijeme je što igra bez rizika.
Ofanzivni vezni: Zeba može izvući još jednu sezonu, a kao back up neki mlad igrač.
Krila: Crnov, Zakarić, treba vidjeti šta je sa Pecom, ogroman talenat je bio,ima i Kuzmanović, a i bit će igrača na tržištu, pa zaganjat što bude kvalitetno.
Napadač: U ovoj ligi nema dostojne zamjene za Lendrića, treba tražiti vani. Obradović nije dostojna zamjena Lendriću, a i u velikom je padu po mom mišljenju.

Kako sam počeo da pišem ovo, sve više vidim da je ovo užasno težak posao. Ipak, dobar remont će se raditi, htjeli ili ne.

Model1964

ned apr 16, 2017 1:56 pm

ChWilla je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:50 pm
lako je njima igrati kad oni ne "moraju" ništa osim ostati u ligi. a kod nas će sad biti problem ako ne uzmemo titulu iako smo i u ovu polusezonu ušli sa 6 bodova zaostatka, da ne govorim kako je izgledalo neposredno prije toga. na treće mjesto smo se prvi put popeli u 18. kolu poslije uvodnih par kola.
Tako ti je to kod velikih klubova :D
Trebaš biti veliki i znati se nositi sa tim. :ganja:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ISB87
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:57 pm

Opet cu rec, porazgovarajte sa Mirom opet. On bi nam se mogao isplatit visestruko :D
MIRZA RASCIC

ChWilla
Kontakt:

ned apr 16, 2017 1:58 pm

SanMan je napisao/la:
ned apr 16, 2017 1:53 pm
@hadzija.., znam da je tako ali mi kao klub pomjeramo granice u svemu pa se nadam i o tom segmentu
prvi (i jedini) plaćamo sve poreze, prvi (i jedini) imamo svoj stadion i gradimo, prvi ...........
sve te igrače koje mi sad priželjkujemo su oni kod kojih su sad doveli džaba ili samo za naknadu za treniranje. i uvijek ima džaba, samo se mi nismo time bavili dovoljno. prvo zbog pritiska rezultata, a drugo zbog nestabilnosti i promjena trenera. evo kuzmanovića ćeš opet moći dovesti bez odštete sad na ljeto kao što si mogao i prije tri godine...
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u ned apr 16, 2017 1:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava